Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/06/newsbeast.html
Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/06/newsbeast.html
Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.
Υ.Γ. Εχω και ενα μεγαλο ευχαριστω στο ΠΑΜΕ, αλλα δεν ειναι της παρουσης...
Α ολα κι''ολα..:grandpa:
Εκατσαν κανά μισάωρο παραπανω απο το συνηθισμένο..
Εκαναν πρόοδο.![]()
Σπυρο υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι δεν θα πω τιποτα σημερα...
Σπυρο υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι δεν θα πω τιποτα σημερα...
τις είδε ο κόσμος όλος..
όποιος γουστάρει να'ναι δούλος, δικαίωμά του, αλλά μακρυά από μας μην μας πάρουν τα μικρόβια..
Α ολα κι''ολα..:grandpa:
Εκατσαν κανά μισάωρο παραπανω απο το συνηθισμένο..
Εκαναν πρόοδο.![]()
Τίποτα????
Σήμερα είχαν την μεγαλύτερη συγκέντρωση και πορεία στα τελευταία χρόνια. Σε κανένα κανάλι δεν είδα τίποτα για την πορεία του ΠΑΜΕ.
Ελπίζω την άλλη φορά να κάτσουν και να γίνουν μια φωνή με τον κόσμο.
Αμ τα ιδια ευχομαι εδώ και χρονια,αλλά πού??
Οντως ειχαν μεγάλη συγκέντρωση και αρχικά έδειξαν προθεση να παραμεινουν..
Παντως το γελιο που ριχναμε στην αναπαυλα αναμεσα στα δακρυγονα θα το θυμαμαι για πολυ καιρο Αιμιλιε![]()
Καλά κόψε κάτι!
Παντως το σημαντικο της σημερινης μερας ευτυχως δεν ειναι το ΠΑΜΕ, αυτους θα τους κρινει καποια στιγμη η ιστορια.
Το σημαντικο ηταν η αλληλεγγυη του κοσμου και η ελειψη φοβου. Ο κοσμος ειχε κατι να προστατεψει, την πλατεια και αν με ρωτησει κανεις το εκανε με επιτυχια.
Γιατι δεν μπορει κανεις αλητης να βγει και να μου πει οτι ειμαι γνωστος αγνωστος, ουτε σε μενα ουτε σε κανεναν που ηταν σημερα στην πλατεια.
Και το αλλο που εκαναν τα "οργανα" σημερα και δεν το ξερουν, αλλα ελπιζω οτι θα το βρουν μπροστα τους ειναι οτι ο κοσμος σε επομενη τετοια μαζωξη θα εχει σιγουρα μαζι του μασκες... Και τοτε θα δουμε ποιος χορευει καλυτερα κοριτσια...
Μην ξεχάσουμε το απίστευτο......
Σε μια στιγμή και αφού έχουμε φάει πάνω απο 20-30 δακρυγόνα και έχουμε απωθηθεί....
Ακούγεται κάτι....
Μια κρητική λύρα....
Και αρχίζουν όλοι τα παλαμάκια και ξανακατεβαίνουν στην πλατεία. Μαγικές στιγμές......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.