Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

ektropa_2.jpghttp:

ekltropa_4.jpghttp:

ektropa_6.jpg

ektropa_7.jpg

ektropa_8.jpg

ιδου οι γνωστοι αγνωστοι..

ektropa_2.jpg

ekltropa_4.jpg

ektropa_9.jpg

ολοι οι οργανωμενοι...

http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=288650

Κι όμως! Είμαι απολύτως βέβαιος ότι πολλοί απ' τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κι όποιους άλλους υπερψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο, δεν το έχουν διαβάσει. Πάλι τα ίδια, πάλι οι ίδιοι. Ομως αυτήν τη φορά τα ονόματα καταγράφονται. Αυτήν τη φορά όλοι -μα- όλοι γνωρίζουμε ότι όσοι ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο θα λογοδοτήσουν...

Κι αυτό βεβαίως δεν είναι απειλή, είναι υπόσχεση! Υποχρέωση και καθήκον.

Εγραφε χθες καλός συνάδελφος σε μεγάλη σοβαρή και λαϊκή εφημερίδα (σ.σ.: οι υπογραμμίσεις δικές μου): «Οταν όμως απειλείται η συνοχή ενός κράτους, τότε αυτό είναι υποχρεωμένο να αξιοποιήσει ό,τι εργαλεία έχει. Αρα και τον στρατό».

Ετσι απλά!...

Εχουμε ξεφύγει...

Εδώ τα επιχειρήματα σηκώνουν τα χέρια ψηλά και παραδίδονται στα... τανκς.

Είναι όμως θλιβερό! Τριάντα χρόνια ειρήνης, ευμάρειας (για πολλούς), ευκολότερης απ' όσον παλιότερα πρόσβασης στη μόρφωση, αντί να έχουν οξύνει τις συνειδήσεις πολλών εξ ημών προς ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις για το καλύτερο όλων, έχουν αντιθέτως

αμβλύνει τα αντανακλαστικά μας στο μέτρο ενός ιδιώτη, ευχαριστημένου που τα δεινά της πόλης ακόμα δεν τον αγγίζουν...

Ηδη λίγες μέρες τσάρος της οικονομίας (ένα ακόμα γελοίο κλισέ) ο κ. Βενιζέλος και

κάθε μέρα που περνάει κι ένα νέο χαράτσι σκαρφίζεται. Κι αρχίζουν κατά τούτο οι φόροι που επιβάλλει να προσομοιάζουν στα απίθανα επιδόματα με τα οποία εκμαύλιζαν οι κυβερνήσεις τους πελάτες τους στον δημόσιο τομέα, λόγου χάριν το επίδομα «καύσης ξύλων». Ούτω πώς

ο Μπενύτο είναι ικανός να επιβάλει φόρο σε όσους ακούνε τις αγορεύσεις του -ένα ευρώ τη λέξη! να φαλιρίσει το σύμπαν! Ή να

επιβάλει φόρο βλακείας σε όσους πίστεψαν τον Γιωργάκη, ή έκτακτη εισφορά σε όσους εκνευρίζει ο Πάγκαλος! Οπως ο ανεκδιήγητος προκάτοχός του επέβαλε «κίνημα αποδείξων» (ίσως ό,τι πιο ηλίθιο από κτίσεως Ρώμης, αν εξαιρέσει κανείς τον Ραν ταν πλαν) έτσι και ο κ. Βενιζέλος είναι ικανός να επιβάλει ένα «κίνημα φόρων», όντως ό,τι πιο θανατηφόρο απ' όταν άρχισε να εισπράττει οβολούς κι έγινε σκλάβος της μισθωτής εργασίας ο Χάροντας...

Σταθης Ελευθεροτυπια 29/6/2011

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Δηλώσεις Κοκαλάκη Αθανάσιου εκποσώπου τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Όποιος κατέβηκε σήμερα στο Σύνταγμα έχει ως αρχή το μπάχαλο και το χάος.Κανείς δεν έριξε ασφυξιογόνα στο Μετρό κανείς δεν εμπόδισε τους Γιατρούς να περιθάλψουν τραυματίες..

vomit-smiley-31.gif
"Εχετε την ατυχια να υπηρετειτε κοινοβουλευτικη δικτατορια" του ειπε ο Τραγκας (πραγματικα εξαλλος).

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Καλα ειναι ομως σε καθε κοινωνικη αντιδραση, ειτε λεγεται απεργια,ειτε διαμαρτυρια,ειτε αντισταση, να μην γινεται εις βαρος ομως της Ελληνικης κοινωνιας και της Ελληνικης οικογενειας,που περιμενει απο αυτον τον τουριστα να βγαλει ενα μεροκαματο.
Το λεω αυτο,γιατι ειδα καποιους στο λιμανι του Πειραια και εμποδιζαν πλοια να αποπλευσουν.
Σε οποιο χωρο και να ανηκουν.Δεν εχει σημασια.Καποιοι περιιμενουν αυτα τα πλοια να πιασουν κανα ευρω στα χερια τους.
Οχι για να κονομησουν πλεον,αλλα για να παρουν ενα μεροκαματο κι αυτοι.
Ουτε ο Φωτοπουλος και ο καθε Φωτοπουλος που κατεβαζει το ρελιε πρατει σωστα.
Με ρωτησε εμενα πως αγορασα τα παγωτα η ψαρια η οτιδηποτε αλλο πεταξα? Δεν συμφωνω μ αυτα...Μαζι σου κι εγω ειμαι! Θα φωναξω,θα αγωνιστω, κι εγω στο πλευρο σου! Μαζι σου ! Αλλα να εισαι ενταξει ομως...
Να επιλεξουν αλλον τροπο διαμαρτυριας.Δεν μπορεις κυριε,οποιος κι αν εισαι,να αντιστεκεσαι εις βαρος ομως του κοσμακη.Σε τελικη αναλυση,χανεις και το δικιο σου ετσι.

Ποια ψάρια αδελφε??

Θα συγκρινουμε τώρα μην βρωμισει το ψάρι με οσα εχουν γινει εναμιση χρονο στην Ελλάδα??

Τού χρόνου με τετοια λογική το ψαροκέφαλο θάναι ειδος πολυτελείας και θά το κλέβει ο κόσμος απο τά γατιά..

Ποιος τουριστας??Και τον τουριστα έδερναν σημερα στην Πλάκα...

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Όταν τα έγραφα κάποτε για τα ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ κάποιοι έσβηναν μηνύματα, ενώ άλλοι προσβάλλονταν κιόλας...
Αλήθεια που'ναι σήμερα εκείνοι οι τύποι (οι ηθικώς προσβεβλημένοι και πάσης φύσεως θιγμένοι για τα μπουμπούκια τους) να γελάσουμε?

Δεν θέλεις να ανοίξουμε τέτοιες ώρες τέτοια κουβέντα. Γι' αυτό, αν θέλεις, κάνε μου τη χάρη, περιορίσου στις προσωπικές σου διαπιστώσεις και άσε όλους τους άλλους......ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να συνεννοούμαστε......

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Δηλώσεις Κοκαλάκη Αθανάσιου εκποσώπου τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Όποιος κατέβηκε σήμερα στο Σύνταγμα έχει ως αρχή το μπάχαλο και το χάος.Κανείς δεν έριξε ασφυξιογόνα στο Μετρό κανείς δεν εμπόδισε τους Γιατρούς να περιθάλψουν τραυματίες..

vomit-smiley-31.gif

Θα μπορουσαν να ειναι λιγοτερο προκλητικοι.

Μιλαμε οτι αντι για την τεχνη της διπλωματιας τους μαθαινουν την τεχνη της μαλακιας εκει μεσα....

Οτι μπορει ο καθενας καταλαβαινει.

Αλλωστε δεν μπορεις να κανεις μια αμοιβαδα πυρινικο φυσικο

Καλα στην συγκεκριμενη περιπτωση εστω homo erectus.

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Συλληψη στελέχους του ΝΑΡ..

Ομορφιές.
Χρειάζεται να ξαναγράψω ότι οι κουκουλοφόροι μπαχαλάκηδες είναι αστυνομικοί ή φίλοι τους.

Το βίντεο το έπαιξε μόλις και ο Χατζηνικολάου προκαλώντας τον εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ να του εξηγήσει τι γίνεται.

Χρειάζεται να ξαναγράψω ότι οι κουκουλοφόροι μπαχαλάκηδες είναι αστυνομικοί ή φίλοι τους.

Το βίντεο το έπαιξε μόλις και ο Χατζηνικολάου προκαλώντας τον εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ να του εξηγήσει τι γίνεται.

Εμένα μου αρέσουν τά ''ολιγον έγγυος'' γενικώς..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ποια ψάρια αδελφε??

Θα συγκρινουμε τώρα μην βρωμισει το ψάρι με οσα εχουν γινει εναμιση χρονο στην Ελλάδα??

Τού χρόνου με τετοια λογική το ψαροκέφαλο θάναι ειδος πολυτελείας και θά το κλέβει ο κόσμος απο τά γατιά..

Ποιος τουριστας??Και τον τουριστα έδερναν σημερα στην Πλάκα...

Ενταξει,τοτε να κλεισουνε ολοι τα μαγαζια τους δια παντος,να φυγουνε ολοι απ τις δουλειες τους δια παντος,να παρουμε κι ενα ροπαλο να διωξουμε και τους ξενους, και να κατεβουμε κατω ολοι στο συνταγμα ν αρχισουμε να δερνουμε ο ενας τον αλλον!
Ε δεν ειναι ετσι. Αλλωστε,αυτος ο κοσμος ψηφισε τις κυβερνησεις που περασαν απ τη χωρα μας.
Και που παλι θα τις ξαναψηφισει!

Σημ:
και δεν γινονται τον τελευταιο 1.5 χρονο αυτα που λετε.Εχουν πολλα χρονια που γινονται! Απλα βεβαια τωρα τα πηραμε χαμπαρι .
Εννοω τις αλητειες τους και τις βρωμιες στους!

Last edited:

Πιάσανε κόσμο και τον λυσάξανε στο ξύλο μέσα στα στενα

ποδοπάτησαν κόσμο τα μου@@κια με τα μηχανάκια

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ενταξει,τοτε να κλεισουνε ολοι τα μαγαζια τους δια παντος,να φυγουνε ολοι απ τις δουλειες τους δια παντος,να παρουμε κι ενα ροπαλο να διωξουμε και τους ξενους, και να κατεβουμε κατω ολοι στο συνταγμα ν αρχισουμε να δερνουμε ο ενας τον αλλον!
Ε δεν ειναι ετσι. Αλλωστε,αυτος ο κοσμος ψηφισε τις κυβερνησεις που περασαν απ τη χωρα μας.

Δεν ειναι ετσι, πολλοι απ αυτους ειναι αυτοι που ψηφιζαν Αριστερα, Οικολογους και Λευκα (καθως και αποχη) .
Αρα εχουν καθε δικαιωμα ν αντιδρουν....
Οπως επισης κι αυτοι που ψηφισαν Κυβερνησεις που τους κοροιδεψαν , ειπαν ψεματα και γι αυτο θεωρουν τους βουλευτες αυτους ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Πλήρη διάλυση της Αθήνας. Δεν υπάρχει τίποτε όρθιο στη παλτεία και τους γύρω δρόμους.

Περίπου στις 8.20 εγινε και ντου εντος της πλατειας με βόμβεσ και δακρυγονα... μεσα στο κοσμο ο οποίος ετρεχε...

Το μεσημερι κατά τις 1200 συναδελφος πηγε να παρει τη γυναικα του η οποια δυλευει στο κεντρο και δεν επεστρεψε ποτε στη δουλεια...

Εκατονταδες χτυπημενοι, μέχρι τις 8.00 υπήρχαν πολλοί ακομα αποκλεισμένοι τραυματίες μεσα στα ιατρεια στο μετρό.

Δεν μπορουμε να επιτρεψουμε να κυκλοφορουν έτσι ελεύθεροι... επίθεση όπου τους βρίσκουμε... σε´ολους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αυτά κατάλαβες αποσα εχουν γινει??

1)Τα μαγαζια έχουν κλεισει κατά τά 3/4 ήδη λογω μνημονιου..
2)Ροπαλα ειχαν οι παρακρατικοί και οι ΜΑΤ ατζήδες..Πουθενά δεν εδειρε ο ένας τον άλλον...Αλλο αν χρυσαυγίτες μαζι με παρακρατικούς έδερναν όλους τούς άλλους
3)Ποιος διώχνει τούς ξένους παρά η εγκληματικη πολιτική τής κυβερνησης??

4)Αδιαφορώ πλήρως αν μου βρωμισει το ψάρι μου (αλλως τε στην περιοχη μου ειχα πανω απο 4 διακοπες ηλεκτρισμού και δεν αγανάκτησα γιατί δεν θέλω να πουληθεί η ΔΕΗ) γιατί άν ειναι νά βγαινω ως θειά στο Mega και νά κλαιω τώρα για το ψάρι τού χρονου δεν θά υπάρχει ούτε ψωμί για το 90% του κόσμου.

Απεργιες γιά μειζονα θέματα δεν γινονται μέ γαρδένιες...

O θυμος ολων μας ειναι στα υψη,και τα συναισθηματα που βγαινουν ειναι χειμμαρωδη απεναντι στους εθνικους προδοτες και τους βαναυσους κρανοφορους που χτυπουν ανημπορους εχοντας προφανως στυση.Θα παρακαλουσα ομως ανεξαρτητα απο την ενταση των ποστ αυτες τις δυσκολες ωρες,τουλαχιστον να μην περιεχουν υβριστικη γλωσσα.Ευχαριστω ολους:a0210: