Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Λοιπον ο πολεμος εχε κηρυχτει.Εδω και καιρο ειναι αληθεια αλλα πλεον η συγκρουση ειναι ανοιχτη.Πλεον οι δικαιολογιες για αγνοια,μη κατανοηση της σημασιας της καταστασης,υπομονης,κουραγιου,δουλειάς (?),οπως και η εκκληση για καταννοηση της καταστασης απο τη χουντα των δοσιλογων τελειωσαν.Οποιος τασσεται με αυτους αποτελει πλεον εχθρο της πατριδας,εχθρο της κοινωνικης συνοχης,εχθρο της επιβιωσης πανω απ'ολα του ελληνικου λαου.Αυτο που συντελειται δεν ειναι τιποτα αλλο απο γεννοκτονια.
Η χουντα ειναι αδιστακτη και το δειχνει καθε λεπτο που περναει.
Το καλο ειναι οτι οι μασκες εχουν πεσει.Γι'αυτο πλεον δεν υπαρχουν δικαιολογιες.

Λοιπον ο πολεμος εχε κηρυχτει.Εδω και καιρο ειναι αληθεια αλλα πλεον η συγκρουση ειναι ανοιχτη.Πλεον οι δικαιολογιες για αγνοια,μη κατανοηση της σημασιας της καταστασης,υπομονης,κουραγιου,δουλειάς (?),οπως και η εκκληση για καταννοηση της καταστασης απο τη χουντα των δοσιλογων τελειωσαν.Οποιος τασσεται με αυτους αποτελει πλεον εχθρο της πατριδας,εχθρο της κοινωνικης συνοχης,εχθρο της επιβιωσης πανω απ'ολα του ελληνικου λαου.Αυτο που συντελειται δεν ειναι τιποτα αλλο απο γεννοκτονια.
Η χουντα ειναι αδιστακτη και το δειχνει καθε λεπτο που περναει.
Το καλο ειναι οτι οι μασκες εχουν πεσει.Γι'αυτο πλεον δεν υπαρχουν δικαιολογιες.

Προσυπογράφω.

ΥΓ

Έχω δουλίτσα...πάω να αναρτήσω στο sticky νήμα και τις φάτσες των εθνοπροδοτών ώστε να τους γνωρίζουν όλοι. Λίγη υπομονή, διότι είναι και πολλοί...ζωή μην σώσουν και έχουνε...

Προσυπογράφω.

ΥΓ

Έχω δουλίτσα...πάω να αναρτήσω στο sticky νήμα και τις φάτσες των εθνοπροδοτών ώστε να τους γνωρίζουν όλοι. Λίγη υπομονή, διότι είναι και πολλοί...ζωή μην σώσουν και έχουνε...

Θα σε παρακαλουσα μονο να αποφυγεις τις υπερβολικες προκλητικοτητες..:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Προσυπογράφω.

ΥΓ

να μην βαλουμε κ τους 5 απων?-bye-

269772_2143739469072_1113783545_32569041_3231105_s.jpg

1%2525CF%252580%2525CE%2525B1%2525CF%252580%2525CE%2525B1%2525CE%2525B4.jpg

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

πηγα σημερα στο Συνταγμα,αλλα ομολογω οτι δεν ειμαι ηρωας κι εκατσα πισω.
Αυτα που γινανε ειναι ανευ προηγουμενου.Εξωθουν τον κοσμο.Οταν εφυγα ειχα την αισθηση οτι την αλλη φορα πρεπει να παω κρατωντας γκλομπ.:frown:

Οχι γκλόμπ.....ΑΥΤΟΜΑΤΟ !!!!

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ο εφιαλτης Πετσαλνικος με νεο αυτοδημιουργητο κανονισμο αφησε τον κωλοτουμπα ρομπα εφιαλτη Αθανασιαδη να κλαψομ@@νιασει εν ωρα ψηφου.

Όπου και να πήγα οι μπάτσοι και τα δακρυγόνα με ακολουθούσαν....

Σύνταγμα - Μοναστηράκι - Θησείο - Σύνταγμα(ξανά)....Εξάρχεια......

και τώρα πέφτουν στην Τοσίτσα. Αν βγείς στο μπαλκόνι δεν αναπνέεις.

Πάω να βάλω την μάσκα πάλι...........

-bye-

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Λοιπον ο πολεμος εχε κηρυχτει.[...]

Ενώ σε αυτή τη διαπίστωση δεν διαφωνεί κανένας, φαίνεται να υπάρχει σοβαρή διαφωνία για τα "όπλα" του πολέμου. Βασικότατο πρόβλημα σε διαβεβαιώ ακόμα και μετά τα σημερινά ανεπανάληπτα γεγονότα. Συμμετέχω σε πορείες 20 χρόνια και τέτοια πράγματα δεν έχω ξαναδεί. Κι όμως η αφέλεια συνεχίζει να επικρατεί και να γεμίζει τα νοσοκομεία. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Κατά τα άλλα, μεγάλο σχολείο η πλατεία, μέχρι και τα άπλυτα του Emilot έμαθα...

Τα φιλιά μου στην Ελένη.....

Μην ακούς.....χαχαχαχαχα!!!!!!!!:FSGSFGS4:

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

πασοκιές...

Ακριβώς..

Και μέ βουλα μάλιστα..

Η χαρά του μικροαστού πού μπροστά στην τηλεοραση χαιρεται γιά τα ανοιγμένα κεφάλια..

Ρε ειχε δικιο ο μακαριτης ο Ραφαηλιδης.

Πάω να βάλω την μάσκα πάλι...........

-bye-

Ο Δημήτρης Θ. είπε το πιο καλό:
"Ρε συ, αν την ώρα που κοιμόμαστε πέσει κανένας κεραυνός θα πεταχτούμε πάνω ψάχνοντας μαλοξ και μάσκα από το κομοδίνο!":flipout::flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ενώ σε αυτή τη διαπίστωση δεν διαφωνεί κανένας, φαίνεται να υπάρχει σοβαρή διαφωνία για τα "όπλα" του πολέμου. Βασικότατο πρόβλημα σε διαβεβαιώ ακόμα και μετά τα σημερινά ανεπανάληπτα γεγονότα. Συμμετέχω σε πορείες 20 χρόνια και τέτοια πράγματα δεν έχω ξαναδεί. Κι όμως η αφέλεια συνεχίζει να επικρατεί και να γεμίζει τα νοσοκομεία. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Μείζον θέμα για συζήτηση...

Θά πρεπει να βρεθούμε να τα συζητήσουμε...Σιγουρα σε κάποια θα διαφωνησουμε,αλλά ειναι αναγκαιο πλέον μετά απο εναμιση χρονο Μνημονιου να βγαλουμε συμπεράσματα και να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε ,χωρις παρωπιδες ,οσα συμβαινουν..
Αναμένω προσκληση .-bye-

Υ.Γ.

Οσα συνέβησαν αυτες τις μέρες υπερέβησαν ακομα και τά γεγονότα τού 80 με τις δολοφονιες Κουμή και Κανελλοπουλου..στην πορεια τού Πολυτεχνείου..

Και τό οτι δεν υπήρχαν νεκροί ολο αυτο το διάστημα ήταν θέμα τυχης και μονον...

Και τοτε μπουκαραν τα ΜΑΤ σε γραφεια αριστερών κομμάτων ,και τοτε ειχαν τσακισει κόσμο(συν τις δυο δολοφονιες) αλλά φάνταζαν ερασιτέχνες μπροστά στον τωρινό ''επαγγελματισμό''..

Τα παραπάνω τά γραφω σεβομενος πληρως την μνημη των δυο αθώων θυμάτων...

Ακομα και η μπούκα Βαλυράκη τό 95(νομιζω)ήταν επιλεκτική και δεν κρατησε μέρες..

Εδώ εχουμε πλέον παρατεταμένη τρομοκρατία,´''επαγγελματική'' συνεπεια και μιά συνολικά οργανωμένη καθεστωτική δράση μηνών πλήρως συντεταγμένη μέ τα ΜΜΕ...

Και αυτου του τύπου ο ''επαγγελματισμος'' αιφνιδιάζει μέν τον άπειρο σε κινητοποιήσεις κόσμο,αλλά απο την άλλη πλευρά η απάντηση ειναι η μαζικότητα..

Ελπιζω να βρεθούμε καμιά 15αριά και να τα πουμε αναλυτικα.

Κι ο Κουρουμπλης,γεμιζε πουλμαν και πουλμαν απ το Ξηρομερο με κοσμο,για να τους κατεβασει στην Πατρα οταν μιλαγε ο Αντρεας! Φανατικος πασοκος!
Ακομη και το αιμα του,ειναι πρασινο! Εδωσε αγωνες για το πασοκ!
Ειναι απ τα μερη μου,και μπραβο του! Μαγκας!

Και θα ξαναψηφισει Πασοκ απο οτι ειπε στο Μεγκα.

Απλα δεν συναινει στο νομοσχεδιο αυτο.