Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Χε Χε
Τι κάνετε εσείς εδώ ?

Περιμένουμε το λεωφορείο

:D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=288949

Ο Αποστόλης και ο Βαγγέλης..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Τά ''δικά μας παιδιά''..

Εγώ νόμιζα ότι υπάρχουν μόνο αριστεροί συνδικαλιστές...:flipout:
Τώρα χαλάει κι άλλη παραμύθα, γκρεμίζεται ο κόσμος των μικροαστούληδων μέρα με τη μέρα...

Χε Χε
Τι κάνετε εσείς εδώ ?

Περιμένουμε το λεωφορείο

"Όσο για το μαύρο πανί που καλύπτει τη μύτη και το στόμα του, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η σκισμένη του μπλούζα η οποία από το τράβηγμα… ανέβηκε."

Priceless... :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Εγώ νόμιζα ότι υπάρχουν μόνο αριστεροί συνδικαλιστές...:flipout:
Τώρα χαλάει κι άλλη παραμύθα, γκρεμίζεται ο κόσμος των μικροαστούληδων μέρα με τη μέρα...

Κοίτα..Το βασικό ειναι πού υπάρχει διάκριση εξουσιών στην Ελλάδα..

Επιτέλους το ΠΑΣΟΚ διεχώρισε την Νομοθετική από τήν Εκτελεστική εξουσία.:rifle::flipout::flipout::flipout:

Και ορκιστηκα στο στρατο να προστατευσω τη χωρα μου πολεμωντας αυτον που επιβουλευεται την ελευθερια της. Γιατι ? Γιατι να το πραξω αν ποτε ερθει αυτη η ωρα? για να συνεχισουν να υπαρχουν <<ανθρωποι>> που..... Μηπως θα στενοχωριεμαι λιγοτερο αν εχω στο σβερκο μου καποιον ξενο κατακτητη απο το να εχω καποιον <<πατριωτη>> που να με ...... μια ζωη. Εγω γιατι δεν τους ενοχλω, πετροβολω , προπηλακιζω και πηγαινω ειρηνικα? Θα μου πεις μαζι με τα ξηρα καιγονται και τα χλωρα και τον ελυσες το γριφο και την ανησυχια σου.

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

...
Ο Θερσίτης πού θέλει να γινει καρικατούρα τού Μουσσολίνι..
...

Και ο Επίτιμος ξεπούλησε πολλάκις το έθνος,
κάποιες φορές όμως η Πενθεσίλεια πρόκανε και τους έσιαξε τη γραβάτα πρίν τα τινάξει

τα αγγουράκια είναι επικύνδινα τελευταία...

Φταίει ο Φραγκίσκος το φραγκόσυκο με το τρομερό Φρουκτήνος γιατί έβγαζε τη μάνα από τους μανάβηδες και άφηνε μόνο τις βίδες. Ήταν και ένας από τους βασικούς υπόπτους για την εξαφάνιση του Μανόλη του μανάβη.

"Όσο για το μαύρο πανί που καλύπτει τη μύτη και το στόμα του, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η σκισμένη του μπλούζα η οποία από το τράβηγμα… ανέβηκε."

Priceless... :D

images

:flipout::flipout::flipout:

Και λίγο off topic για χαλάρωμα.
Εξακολουθώ να διαφωνώ με τα bans τα οποία δεν στερούν το μέλος από την ευκαιρία να διατυπώσει την άποψή του. Η τιμωρία για εμάς τους υπόλοιπους είναι μεγαλύτερη γιατί στερούμεθα την ευκαιρία να γελάσουμε με την καρδιά μας, όπως επίσης και την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πόσο θα αντέξει να προσπαθεί να βγάλει τους πάντες τρελούς, σαν τον Κρικέτο ένα πράγμα. Διαμαρτύρομαι έντονα γιατί η διαχείρηση μας στερεί μια από τις λίγες δωρεάν απολαύσεις που μας έχουν απομείνει.

Και λίγο off topic για χαλάρωμα.
Εξακολουθώ να διαφωνώ με τα bans τα οποία δεν στερούν το μέλος από την ευκαιρία να διατυπώσει την άποψή του. Η τιμωρία για εμάς τους υπόλοιπους είναι μεγαλύτερη γιατί στερούμεθα την ευκαιρία να γελάσουμε με την καρδιά μας, όπως επίσης και την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πόσο θα αντέξει να προσπαθεί να βγάλει τους πάντες τρελούς, σαν τον Κρικέτο ένα πράγμα. Διαμαρτύρομαι έντονα γιατί η διαχείρηση μας στερεί μια από τις λίγες δωρεάν απολαύσεις που μας έχουν απομείνει.
:a0210:

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μετά από 20 και παραπάνω ώρες τις 2 τελευταίες ημέρες, μπορώ να πω 2 λογάκια.
Τέτοια αγριότητα δεν είχα ξαναζήσει. Η χωροφυλακή μπροστά τους είναι το Αρσάκειο.

Μετά από 20 και παραπάνω ώρες τις 2 τελευταίες ημέρες, μπορώ να πω 2 λογάκια.
Τέτοια αγριότητα δεν είχα ξαναζήσει. Η χωροφυλακή μπροστά τους είναι το Αρσάκειο.

Οι παλιότεροι πάντως ξαναθυμηθήκαμε τά αλήστου μνήμης ΤΕΑ..
Ειδικά βλέποντας τούς ''συνεργάτες''...

Χτες αναρτηθηκε για να διαδοθει στο facebook οτι εθεαθει ο ΓΑΠ το βραδυ σε ενα εστιατοριο κ να πανε ολοι εκει,δεν εχουν συνειδητοποιησει ακομα τις συνεπειες απ την ψηφο τους στο μεσοπροθεσμο...η ασφυξια ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο.....

Ήθελα να ρωτήσω για τους Αγανακτισμένους, αν ξέρει κάποιος από εδώ χρησιμοποιήθηκαν καθόλου jammers (παρεμβολείς στις συχνότητες επικοινωνίας της Αστυνομίας);
Πως και δεν έγινε η χρήση τέτοιων αντίμετρων;

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Mιλαει τωρα στην Τσαπανιδου ο ενας απο αυτους.

Τι κρατατε στα χερια ρωταει η δημοσιογραφος ?

"Κατι ραφακια ντεξιον λεει αυτα μας εσωσαν την ζωη"

Εχουν πλάκα αρκείνα μην έχεις φάει τόνους δακρυγόνα και ξύλο, εκεί νιώθεις ότι θέλουν άγριο ερωτικό πάθος με βοηθητικά αντικείμενα.........

Σχετικά με το τι γίνεται σε άλλες πόλεις να αναφέρω μόνο ότι στη Ζάκυνθο δεν γίνεται τίποτα. Πέρα από μία αναιμική συνάντηση σε πλατεία στην αρχή των συγκεντρώσεων το πράγμα έχει ξεθυμάνει (των πλατειών). Το ΠΑΜΕ παραμένει σταθερό αλλά και πεισματάρικο. Χθες ένα λεωφορείο από τη Ζάκυνθο ήταν στην Αθήνα. Εκεί είναι το σημείο που πρέπει να επικεντρωθούμε, εκεί δίνεται ο αγώνας τώρα πια. Εκεί βρίσκονται και τα σύμβολα των αντιμαχομένων, η Πλατεία και το κυνοβόλειο.

Ήθελα να ρωτήσω για τους Αγανακτισμένους, αν ξέρει κάποιος από εδώ χρησιμοποιήθηκαν καθόλου jammers (παρεμβολείς στις συχνότητες επικοινωνίας της Αστυνομίας);
Πως και δεν έγινε η χρήση τέτοιων αντίμετρων;

Επειδή είναι παράνομα οπότε δεν θέλαμε να δώσουμε αφορμή να γίνουν επεισόδια και συλλήψεις.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=288855

Ολα τά βιντεο μέ κουκουλοφορους-χρυσαυγίτες τού ''όλου ΠΑΣΟΚ'' ,τόν ''Βαγγέλη,τον ''Αποστόλη'' και τά άλλα παιδιά θά κυκλοφορήσουν σύντομα απο την ''Καθημερινή'' μέ πρόλογο τού Πάσχου Μανδραβέλη..

Προλάβετε..:grandpa::grandpa:

Επειδή πολύς κόσμος ακόμα κάθεται και ακούει τα κωλοκάναλα.
Σε κάθε τέτοια διαδήλωση υπάρχουν χρυσαυγίτες, κολλητοί με τα ΜΑΤ, παρακρατικοί (κι αυτοί κολλητοί), ασφαλίτες, μπαχαλάκηδες, απλός κόσμος, μαθημένος κόσμος, αριστεροί, δεξιοί, απολιτίκ, αντιεξουσιαστές κλπ κλπ.
Το να τσουβαλιάζουμε σαν κουκουλοφόρους όλους αυτούς αποτελεί την χειρότερη προπαγάνδα.
Δεν μπορεί σε κάθε διαδήλωση να υπάρχουν 20-30 συλλήψεις, όλες από παιδιά του αναρχικού χώρου, δεν μπορεί να υπάρχουν δεκάδες τραυματίες και να λέμε ότι τα επεισόδια είναι όλα στημένα.
Όταν βλέπεις παιδιά χωρίς φόβο να πιάνουν ή να κλωτσάνε τα δακρυγόνα πίσω στους μπάτσους, όταν βλέπεις παιδιά να μάχονται για να προστατέψουν τους συντρόφους τους, δεν μπορείτε να τα τσουβαλιάζετε όλα κύριοι ΑΡΔ
Απλά ο χώρος των αναρχικών είναι ο πιο εύκολα προσβάσιμος σε όλους και φυσικά στους προβοκάτορες. Και είναι ο μόνος χώρος που το σύστημα πραγματικά φοβάται. Γιατί είναι εκτός συστήματος και δεν θέλει να αναρριχηθεί μέσα απ το σύστημα.
Τα επόμενα μηνύματα μου δεν θα είναι γενικά, αλλά συγκεκριμένα για το τα γεγονότα.

Ο Αποστολης στο Alter:
Δημ. Γραφατε στο περιοδικο "Απολλωνιον φως"
Απ. Ναι εγραφα.
Δημ. Ειναι ναζιστικου περιεχομενου;
Απ . Τι εννοειτε;
Απ. Αν ρωτατε αν ειμαι εθνικιστης ναι ειμαι