Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

By the way η σημαία δέν χαρίζεται..Γνώμη μου.Και οι Ισπανοί δέν ειναι ''εθνικιστές'' προφανώς,που εστειλαν το μήνυμα.

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

δεν βλέπω καμιά διαφορά, εσείς ?
2962011.jpg

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

0:44....

"Έγινε συνέλευση στο Μοναστηράκι και αποφασίστηκε πορεία προς Θησείο-Γκάζι. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη κόσμος χειροκροτά από μπαλκόνια και πολλοί σηκώνονται και την ακολουθούν. Σύνθημα "ξυπνάτε δε θα χετε να φατε""

indymedia

Υπάρχει αλλη πηγή ενημέρωσης??

Το ρωτώ για νά υπάρχει διασταυρωση τής πληροφοριας,γιατί έχει ενδιαφέρον.

Δε βρήκα κάτι σίγουρο αλλά υπάρχει πλήθος μεμονομένων πληροφοριών στο twitter, μάλιστα κάποιοι λένε για συγκέντωση έξω από τον 9,84 και σκέφτονται κατάληψη

Παιδιά συνεχώς διαβάζω τι γίνεται στην Αθήνα. Άλλη Ελλάδα δεν υπάρχει? Εντάξει η Αθήνα είναι το κέντρο,η πρωτεύουσα κτλ άλλα με κάποιο τρόπο πρέπει να ενημερωθεί και ο λαός στα περίχωρα. Αν αφήσουμε την ενημέρωση για την περιφέρεια στα μέσα μαζικής εξημέρωσης .... την πατήσαμε!!!!

Υ.Γ Εγώ προσπαθώ να κάνω το καθήκον μου άλλα ..... δεν φτάνω!!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ενώ σε αυτή τη διαπίστωση δεν διαφωνεί κανένας, φαίνεται να υπάρχει σοβαρή διαφωνία για τα "όπλα" του πολέμου. Βασικότατο πρόβλημα σε διαβεβαιώ ακόμα και μετά τα σημερινά ανεπανάληπτα γεγονότα. Συμμετέχω σε πορείες 20 χρόνια και τέτοια πράγματα δεν έχω ξαναδεί. Κι όμως η αφέλεια συνεχίζει να επικρατεί και να γεμίζει τα νοσοκομεία. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

παντως σε διαβεβεβαιωνω οτι διαφωνια μεταξυ μας αποκλειεται να υπαρξει...:antlers:

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Παιδιά συνεχώς διαβάζω τι γίνεται στην Αθήνα. Άλλη Ελλάδα δεν υπάρχει? Εντάξει η Αθήνα είναι το κέντρο,η πρωτεύουσα κτλ άλλα με κάποιο τρόπο πρέπει να ενημερωθεί και ο λαός στα περίχωρα. Αν αφήσουμε την ενημέρωση για την περιφέρεια στα μέσα μαζικής εξημέρωσης .... την πατήσαμε!!!!

δυστυχως φιλε μου τουτη την περιοδο για να ενημερωθεις πρεπει να ψαχτεις,να το κυνηγησεις.οπως οι πατεραδες μας που επι χουντας ακουγαν κρυφα deuche welle για να δουν τι γινεται στη χωρα.ευτυχως τωρα υπαρχει το web

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Υ.Γ Εγώ προσπαθώ να κάνω το καθήκον μου άλλα ..... δεν φτάνω!!!

Λέμε περισσότερα για Αθήνα αφού εδώ μένουμε οι περισσότεροι και από εδώ είναι τα νέα μας, ευπροσδεκτη βέβαια οποιαδήποτε είδηση από όλη την Ελλάδα.
Πριν λίγο για παράδειγμα που βρήκα κάτι την Ελευθεροτυπία για τη δράση των πολιτών στα Χανιά το ανέβασα.

Άκουσα και για καταληψη του δημαρχείου της Χίου αλλά δεν έχω λινκ..-bye-

Greek-general-strike-day--006.jpg

Θεϊκή...Τού βαρά ταμπούρλο το παλληκάρι και ο άλλος τοχει ριξει στο Τσάμικο ά λά Καράτε Κιντ..

Μερικές βγάζουν τρελλό γέλιο μέσα στην μαυρίλα..

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αυτό που ζήσαμε όλοι μας τη χθεσινή πια ημέρα δεν θα ξεχαστεί για όσο ζούμε, για το μικρό ενδεχόμενο να συμβεί συμβεί αυτό εύχομαι να νοσήσουμε όλοι από υπερμνησία.

http://www.youtube.com/watch?v=4SiA2vLn_Tw&feature=share

Οσο περνά η ώρα και συλλέγονται περισσοτερες πληροφοριες και υλικό γινεται ολο και πιό σαφές το οργανωμένο σχέδιο τής Κυβέρνησης..

Η πολιτική ευθύνη ειναι ολη δική της..

Αλλη μιά ''χωρίς λογο'' επιθεση στην οδό Μητροπολεως..

Update:17:25

Εγκλωβισμένοι 3 τραυματίες στη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας στην οδό Ξενοφώντος 15. Στις 14:00 δέχτηκαν επίθεση από την Αστυνομία με δακρυγόνα και πέτρες επειδή άνοιξαν τις πόρτες για να περιθάλψουν διαδηλωτές. Πρόκειται για τους δασκάλους Παντελή Βάινα, ο οποίος είναι τραυματισμένος στο κεφάλι, τον Θεόφιλο - Βρεττό Μουστάκα, που σχεδόν έχει χάσει τις αισθήσεις του και τον Ακρίτα Καλούση που είναι ελαφρά τραυματισμένος στο χέρι.Η Αστυνομία εμπόδισε ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο και δεν επέτρεψε να τους παραλάβει.

http://www.exandasdocumentaries.com/gr/news/interesting-articles/237-syntagma-2906