Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011
Pitsirikos
Αν κατάλαβα ένα πράγμα....
Σε κάποια πράγματα συφωνώ αλλά σε κάποια δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω....
Κατ'αρχήν γράφει πως ο κόσμος έπρεπε να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη βία της αστυνομίας κάτι το οποίο δεν γίνεται με λουλούδια........
Ερώτηση : Και χωρίς βία πως το αντιμετωπίζεις??
Αναφέρεται στις ευθύνες αναρχικών για συμβάντα όπως αυτό της λαϊκής αγοράς. Εγώ θα προσθέσω και αυτό της Marfin. Και να δεχτώ (αυθαίρετα) πως έγιναν από αναρχικούς.
Ερώτηση : Γιατί οοοοοοοοολοι οι αναρχικοί θα πρέπει να νιώθουν υπόλογοι για τις πράξεις κάποιον "ομοϊδεατών" τους?
Κι όπως λέει κι ένα φιλαράκι μου βγήκε κανένας σοσιαλιστής που νιώθει υπόλογος για αυτά που κάνει ο "σοσιαλιστής" ΓΑΠ να λογοδοτήσει???
Αναφέρεται στις 29 Ιουνίου που στο τέλος είχαν μείνει μόνο μπάτσοι, παρακρατικοί, ασφαλίτες και αναρχικοί. Σόρυ αλλα δε νομίζω πως ήταν αναρχικοί. Κατά τη γνώμη μου ήταν μερικά χουλιγκάνια που απλά ήθελαν να παίξουν πετροπόλεμο. Τώρα το αν αυτοαποκαλούνται αναρχικοί ή οτιδήποτε είναι δικαίωμά τους......Δεν σημαίνει ότι είναι κιολας. Είπαμε κι ο ΓΑΠ σοσιαλιστής δηλώνει....
Μετά προβλέπει πως ο κόσμος θα βγει στους δρόμους και θα τα σπάσει όλα.
Ερώτηση : Πότε δηλαδή οι καταστροφές είναι μπάχαλα και πότε λαϊκή αγανάκτηση ή τελικά επανάσταση? Πόσο μαζικό πρέπει δηλαδή να είναι? Δηλαδή τελικά θα πούμε και ακριβές νούμερο? π.χ. 40.000? Κι αν ειναι 39.500? Τότε δεν θα είναι?
Και στο κάτω κάτω όλες οι επαναστάσεις από μειοψηφίες ξεκίνησαν. Και μάλιστα στην Κούβα από πααααααααρα πολύ μικρή μειοψηφία.
Τέλος λέει πως δε θα συνταχθεί με τον κάθε ένα που θίγεται ατομικά και κατεβαίνει στο δρόμο.
ΟΚ να συμφωνήσω εν μέρει. Ο Ραφαηλίδης όμως λέει το εξής : Οι επαναστάσεις ξεκινάνε από τους ιδεολόγους (κομμουνιστές, αναρχικούς, μαρξιστές κλπ) αλλα συνεχίζονται από τους ντεσπεράντος (απελπισμένους)....