Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Καλά το δε κειμενο copy paste Παγκαλος..

Απο κανά υπόλειμα κλαδικής ΜΠΑΤΣΟΚ θάναι,γιατί εχουν μεινει πλέον εκεί,ευτυχώς, μόνον οσοι ακόμα ελπίζουν οτι θά τσεπώσουν τίποτα απο το νεοφιλελεύθερο πλιάτσικο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

ΓΟΥΑΟΥ και ΣΟΥΠΕΡ λέμε.

http://wwww.naomiklein.org/files/resources/pdfs/friedman-pinochet-letters.pdf

Πάρε μπρέ κειμενάρα Φριντμαν(Νομπελ Οικονομιας ή Κονόμας ,οπως το πάρεις) και Πινοτσέτ ..

Νά χαρείς δημοκρατία πού γουστάρει και το φασιστοειδές Πάσχος and co..

Και εκεί οχι πλατειες και τέτοια..

Στάδια ολοκληρα..

Μαζί τούς έφαγαν τά νεοφιλελευθερα καθάρματα στο Σαντιάγο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Σε ότι αφορά αυτό:

Ας διαβάσουμε τί επικρατεί και τί θα διορθωθεί:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_2_13/07/2011_1295763

Μιλάμε για κανονική "τρικυμία εν κρανίω"...

Δείτε χαρακτηρισμό που βρήκε το ανθρωπάριο της επιδοτούμενης και συκοφαντικής δημοσιογραφίας!!! ..."Οι ιδεολογικοί μπαταχτσήδες της προόδου"...λές και οι πραγματικοί μπαταχτσήδες δεν είναι οι κρατικοδιαίτοι εργολάβοι του δημοσίου και τα άλλα λαμόγια που προστατεύονται από ένα κράτος-μεγαλομπαταχτσή, το οποίο δημιούργησαν συστηματικά τα κόμματα εξουσίας τα τελευταία 60 χρόνια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μιλάμε για κανονική "τρικυμία εν κρανίω"...

Δείτε χαρακτηρισμό που βρήκε το ανθρωπάριο της επιδοτούμενης και συκοφαντικής δημοσιογραφίας!!! ..."Οι ιδεολογικοί μπαταχτσήδες της προόδου"...λές και οι πραγματικοί μπαταχτσήδες δεν είναι οι κρατικοδιαίτοι εργολάβοι του δημοσίου και τα άλλα λαμόγια που προστατεύονται από ένα κράτος-μεγαλομπαταχτσή, το οποίο δημιούργησαν συστηματικά τα κόμματα εξουσίας τα τελευταία 60 χρόνια...

Καλά αυτο ειναι απο τα πιο ήπια..

Εδώ χτές σκύλευσε ποιημα τού Μανώλη Αναγνωστάκη γιά να βρισει οσους συγκεντρώνονται στις πλατειες..Το γνωστό ''Φοβάμαι''..Ο Φασιστας τού ''Λαϊκού Παρατηρητή'' ...............

Αν ζούσε ο Αναγνωστάκης θά τον έφτυνε κατάμουτρα...

Αμ το άλλο που άμεσα υποστηριζει το ΛΑΟΣ??

Η αυτό που έγραφε πως η Αριστερά προκαλεί επεισοδια σε πορειες και οταν τον ρωτησαν απάντησε οτι δεν ειχε κατεβεί στην πορεια αλλα´το κατάλαβε απο την τηλεοραση..:music-smiley-005::music-smiley-005:

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Δε νομιζω οτι το παιδικου υφους κειμενο,με πρωταγωνιστες(φανταστικους βεβαιως βεβαιως)ενα ματσο πονηρους μπορει να ξεφτιλισει τους χιλιαδες ανθρωπους που εχουν σπασει τα μουτρα τους στις πλατειες διεκδικωντας οχι φακελακια και παχυλα εφ'απαξ,αλλα δουλεια,ελευθερια,και τιμωρια των κλεφτων.Αν το Δογμα Παγκαλου εχει επιστρατευσει για υποστηριξη τετοια αρλεκιν,τοτε καταρρεει με παταγο.

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Δυστυχώς η Ελλάδα είναι κράτος που δεν παράγει τίποτα. Μόνο μπουνιές, κλωτσιές, πονηριές, κλεψιές......

Πώς γίνεται ενώ δεν παράγει τίποτα να εξάγει μερικά δις ευρώ σε ελβετικές τράπεζες, δεν το καταλαβαίνω ρε παιδί μου...

Πώς γίνεται ενώ δεν παράγει τίποτα να εξάγει μερικά δις ευρώ σε ελβετικές τράπεζες, δεν το καταλαβαίνω ρε παιδί μου...

Φίλος άμα δεν καταλαβίνεις να μπαίνεις καθημερινά στο site του κου Παπαδημητρίου, αυτού του φωτισμένου ανθρώπου, που τα εξηγεί σωστά και αναλυτικά, να τα καταλάβεις και να μη μας πρήζεις με τις άσκοπες ερωτήσεις σου.......

Κι όπως θα έλεγε κι ο Αλέφας "στα εξηγώ ωραία?"

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Φίλος άμα δεν καταλαβίνεις να μπαίνεις καθημερινά στο site του κου Παπαδημητρίου, αυτού του φωτισμένου ανθρώπου, που τα εξηγεί σωστά και αναλυτικά, να τα καταλάβεις και να μη μας πρήζεις με τις άσκοπες ερωτήσεις σου.......

Κι όπως θα έλεγε κι ο Αλέφας "στα εξηγώ ωραία?"

Να υποθέσω ότι αστειεύεσαι?

Όπως και να 'χει, αυτός ο τρόπος διαλόγου δεν είναι ανεκτός. Θα σε παρακαλούσα να μην επαναληφθεί...

Δυστυχώς η Ελλάδα είναι κράτος που δεν παράγει τίποτα. Μόνο μπουνιές, κλωτσιές, πονηριές, κλεψιές......

Άλλος ένας αστικός μύθος που εξυπηρετεί το "καταστροφικό καπιταλισμό"...

Να τι παράγουμε και εξάγουμε...

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Να υποθέσω ότι αστειεύεσαι?

Όπως και να 'χει, αυτός ο τρόπος διαλόγου δεν είναι ανεκτός. Θα σε παρακαλούσα να μην επαναληφθεί...

Φίλε μου νομίζω πως ήταν προφανές πως αστειεύομαι!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Φίλε μου νομίζω πως ήταν προφανές πως αστειεύομαι!!

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Η σύσταση, πάντως, για τον τρόπο διαλόγου ισχύει γενικώς....και για φίλους και για αγνώστους.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Η σύσταση, πάντως, για τον τρόπο διαλόγου ισχύει γενικώς....και για φίλους και για αγνώστους.-bye-

ΟΚ το δέχομαι.

Πάντως προς υπεράσπισή μου νομίζω πως το σχόλιο για τις απορίες του δεν απαξιώνει το συνομιλητή αφού αναιρείται από την άποψη που εξέφρασα για τον τρόπο που θα λύνει αυτές τις απορίες. Δηλ ο χλευασμός προς τις απόψεις του Παπαδημητρίου (νομίζω πως) ενισχύει το επιχείρημα της απορίας του παρά το απαξιώνει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

ΟΚ το δέχομαι.

Πάντως προς υπεράσπισή μου νομίζω πως το σχόλιο για τις απορίες του δεν απαξιώνει το συνομιλητή αφού αναιρείται από την άποψη που εξέφρασα για τον τρόπο που θα λύνει αυτές τις απορίες. Δηλ ο χλευασμός προς τις απόψεις του Παπαδημητρίου (νομίζω πως) ενισχύει το επιχείρημα της απορίας του παρά το απαξιώνει.

Δεν διαφωνώ και καταλαβαίνω πως το γράφεις. Απλώς, επισημαίνω το άκομψο της επιλογής των λέξεων, ανεξαρτήτως φιλικών δεσμών ή μη. Δεν αναφέρθηκα στην ουσία ή τη σπουδαιότητα και σημασία του ποστ.;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Δεν διαφωνώ και καταλαβαίνω πως το γράφεις. Απλώς, επισημαίνω το άκομψο της επιλογής των λέξεων, ανεξαρτήτως φιλικών δεσμών ή μη. Δεν αναφέρθηκα στην ουσία ή τη σπουδαιότητα και σημασία του ποστ.;)

Μήπως υπερβάλλουμε Γιάννη ; Δηλαδή αμα εγώ μιλήσω έτσι στον Σπύρο ή τον supersonic θα επέμβεις ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25

Μήπως υπερβάλλουμε Γιάννη ; Δηλαδή αμα εγώ μιλήσω έτσι στον Σπύρο ή τον supersonic θα επέμβεις ;

Ναι, Δημήτρη...

Σε περίπτωση που εξελιχθεί ένας διάλογος τύπου:

-Μας τα έχεις πρήξει ρε μάγκα,

-Δεν μας γ@μ@ς ρε μεγάλε....στα π@π@ρια μου αν σ' έπρηξα..

θα επέμβω. Το ότι κάποιοι είναι φίλοι δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο δημόσιος διάλογος έχει τους δικούς του διαφορετικούς κανόνες από τον δια ζώσης και συμμετοχής μονάχα των 2 φίλων. Στον δημόσιο διάλογο και δη του φόρουμ, συμμετέχει πολύς κόσμος (είτε ενεργά, είτε παθητικά), δεν είναι chat room.

Παιδιά δυστυχώς καταλαβαίνω οτι οι αποφάσεις έχουν αποφασιστεί προ πολλού για το ...... μέλλον μας. Ο αγώνας στις πλατείες θα εχει αποτέλεσμα πλέον ή όχι ? Τι άλλο πρέπει να κάνει ο απλός λαός? Ότι και να κάνουμε έξω αυτοί θα μπαίνουν στη βουλή και θα κάνουν αυτά που θέλουν νόμο....