Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Τώρα είδα το νήμα, και θα κάνω ένα σχόλιο...

Είμαι σίγουρος ότι θα δεχθώ επίθεση
Θελω και εγω να σχολιασω κατι στο δικο σου το μηνυμα..
Κατ'αρχην,ειναι ενα μεγαλο νημα,το οποιο τρεχει για μηνες.Δε φανταζομαι να εννοεις με το "τωρα το ειδα" οτι το μελετησες κιολας,ε;Αν το κανεις,θα δεις οτι δεν εχεις πεσει στο λακκο με τους αναρχες που γουσταρουν μπαχαλο και οπως λες "διαδηλωσεις" προκειμενου να κανουν χαζι,αλλα σε ανθρωπους που το μονο τους οπλο πλεον ειναι η δημοκρατικη τους φωνη και η γνησια αγανακτηση τους(μας).Επισης θα σου προτεινα να επισκεφθεις το νημα "που παει η χωρα" στο οποιο εχουν κατατεθει ογκολιθοι αποψεων και θεσεων απο ανθρωπους με ευρυτητα πνευματος και βαθεια γνωση της πραγματικοτητας,και στο οποιο οι παρατηρησεις που
παραθετεις εχουν αναλυθει σε σημειο απογυμνωσης.Εχουν υπαρξει εντονες κοντρες και αντιπαραθεσεις κατα καιρους,που εβγαλαν πολυ χρησιμα συμπερασματα.
Κρυβονται μεγαλες αληθειες εκει μεσα για οποιον εχει την υπομονη,την καθαροτητα νου,και φυσικα την οξυδερκεια να τις διαβασει να τις χρησιμοποιησει ως πηγη και να τις αξιολογησει.
Και τελος να σου πω οτι η a priori δηλωση οτι θα σου επιτεθουν καποιοι ειναι αστηριχτη και βιαστικη..Δε νομιζεις;
Φιλικα

Last edited:
Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μου το έστειλαν και το παραθέτω,μιας και λέει πολλές αλήθειες..

"Λοιπόν, απλά τα πράγματα: ΔΡΑΣΕ Ή ΣΚΑΣΕ!

Οι δικαιολογίες τελείωσαν! Μια ζωή γκρίνιαζες γιατί δε σε εξέφραζαν τα κόμματα. Όταν επιτέλους βγήκαν στις πλατείες κάποιοι ακομμάτιστοι με την ονομασία “ Αγανακτισμένοι” σου φάνηκαν άπλυτοι. Σου φάνηκε και λίγο ότι βγήκαν για να πιουν μπύρες και να βρουν γκόμενα. Ή σε χάλασε που κρατούσαν ελληνικές σημαίες. Είπες ότι δε μπορούν να πετύχουν τίποτα.

Όταν μετά από δύο μήνες συνεχούς και αρκετά δυναμικής παρουσίας έφυγαν, κορόιδευες ότι οι Αγανακτισμένοι πήγαν Μύκονο. Αυτοί που είχαν αφιερώσει 60 μέρες από τη ζωή του ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, βρέθηκαν να τους κοροϊδεύεις επειδή δεν αφιέρωσαν 100 μέρες, όπως εσύ ήθελες. Εσύ που ποτέ δε νοιάστηκες να βοηθήσεις.

Τώρα έρχεται αυτός που κάνει τον Πρωθυπουργό να μιλήσει στη ΔΕΘ.Κατεβαίνουν και συνδικαλιστές όλων των κομμάτων και Αγανακτισμένοι και ανεξάρτητα κινήματα όπως το “ Δεν πληρώνω” και ταξιτζήδες και Ηρακλειδείς και και και…

Αν θες να βρεις δικαιολογία μπορείς: Πού να τρέχουμε μωρέ, αφού πάλι οι αναρχικοί θα τα καταστρέψουν όλα! Και τι να πετύχουμε μωρέ εμείς με τόσους αστυνομικούς; Τι να διαδηλώσω μωρέ με αυτούς που το καλοκαίρι τα παράτησαν και πήγαν Μύκονο; Θα πήγαινα, αλλά δεν έχει ταξί…
Πειστικές δικαιολογίες, μπορείς να κάτσεις να τα βλέπεις από την τηλεόραση. Μπορείς να βρίζεις κιόλας “ επειδή όποιος του καπνίσει κάνει πορεία και κλείνει δρόμους”. Μη σε ξανακούσω όμως να κατηγορείς πολιτικούς! Δεν έχεις δικαίωμα! Γιατί σε ξέρω ανθρωπάκο! Εσύ που δε θα πας επειδή βρήκες διακιολογία, εσύ είσαι ο πρώτος ξερόλας. Εσύ είσαι που στο καφενείο φωνάζεις πιο δυνατά από όλους! Εσύ είσαι που τα ήξερες και μας τα έλεγες χρόνια αλλά εμείς δε σ’ακούγαμε! Εσύ είσαι που και τώρα είσαι επαναστάτης γιατί τους βρίζεις βλέποντας τηλεόραση και λες με μαγκιά τρεχούμενη από τα μπατζάκια στην παρέα σου ότι δεν πρόκειται να τους ξαναψηφίσεις.

Είσαι μεγάλος ραγιάς όμως ανθρωπάκο. Ο μεγαλύτερος από όλους. Λένε πως είναι πιο εύκολο να φωνάζεις για τα ιδανικά σου παρά να ζεις σύμφωνα με αυτά. Κι εσύ το επιβεβαιώνεις. Ζήσε με αυτά! Βγες μια μέρα στο δρόμο! Φώναξε γι’αυτό που σε πνίγει! Κι αν όχι εσένα, πνίγει τον γείτονά σου! Βγες να φωνάξεις για να βγει κι ο γείτονάς σου όταν αύριο θα πνίγεσαι εσύ! Αν βγεις στο δρόμο δεν είσαι ΚΚΕ, είσαι σκεπτόμενος ΑΝΘΡΩΠΟΣ, είσαι αγωνιστής.

Θα πάμε ειρηνικά και όμορφα να διαδηλώσουμε. Αν δεις επεισόδια θα πας παραπέρα. Αν τυχόν οι αστυνομικοί πετάν δακρυγόνα, νερά ή τέλος πάντων σε απωθήσουν φύγε αν θες. Θα πας σπίτι όμως ήσυχος που βγήκες να δείξεις τη δυσαρέσκειά σου. Δεν είπε κανείς ότι αύριο θα αλλάξουμε τον κόσμο… Απλά σε παρακαλώ αν δεν έρθεις, μην ξαναγκρινιάξεις. Βαρέθηκα να σ’ακούω να γκρινιάζεις. Και στην τελική ξέρεις ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα μου έρθει στο μυαλό αν σ’ακούσω; Καλά σου κάνουν!
Σου κλέβουν τι ζωή κι εσύ το συζητάς μόνο στις καφετέριες. Τι θα πεις στα παιδιά σου όταν σε ρωτήσουν σε 20 χρόνια τι έκανες τότε που σε πούλησαν από πάνω μέχρι κάτω; Μα πιο πολύ τι θα πεις στον καθρέφτη σου ρε ανθρωπάκο;

ΣΚΑΣΕ Η ΔΡΑΣΕ!!!"

http://ioablognews.blogspot.com/2011/09/blog-post_6736.html?spref=fb

Θελω και εγω να σχολιασω κατι στο δικο σου το μηνυμα..
Κατ'αρχην,ειναι ενα μεγαλο νημα,το οποιο τρεχει για μηνες.Δε φανταζομαι να εννοεις με το "τωρα το ειδα" οτι το μελετησες κιολας,ε;Αν το κανεις,θα δεις οτι δεν εχεις πεσει στο λακκο με τους αναρχες που γουσταρουν μπαχαλο και οπως λες "διαδηλωσεις" προκειμενου να κανουν χαζι,αλλα σε ανθρωπους που το μονο τους οπλο πλεον ειναι η δημοκρατικη τους φωνη και η γνησια αγανακτηση τους(μας).Επισης θα σου προτεινα να επισκεφθεις το νημα "που παει η χωρα" στο οποιο εχουν κατατεθει ογκολιθοι αποψεων και θεσεων απο ανθρωπους με ευρυτητα πνευματος και βαθεια γνωση της πραγματικοτητας,και στο οποιο οι παρατηρησεις που
παραθετεις εχουν αναλυθει σε σημειο απογυμνωσης.Εχουν υπαρξει εντονες κοντρες και αντιπαραθεσεις κατα καιρους,που εβγαλαν πολυ χρησιμα συμπερασματα.
Κρυβονται μεγαλες αληθειες εκει μεσα για οποιον εχει την υπομονη,την καθαροτητα νου,και φυσικα την οξυδερκεια να τις διαβασει να τις χρησιμοποιησει ως πηγη και να τις αξιολογησει.
Και τελος να σου πω οτι η a priori δηλωση οτι θα σου επιτεθουν καποιοι ειναι αστηριχτη και βιαστικη..Δε νομιζεις;
Φιλικα
Θα αρχίσω από το τέλος του σχολίου σου. Έξι λεπτά αφού το έγραψα, απαντήθηκε λέγοντας ότι θυμίζει τον Πάγκαλο. Επίσης ότι έχει ήδη κυκλοφορήσει, υπονοώντας ότι το αναπαράγω είτε επίτηδες είτε από ανοησία.
Επίσης ότι όσα έγραψα αφορούν νεόπλουτους και συνεργάτες και παρακάτω ειρωνείες με smiley μπεκρήδων.

Όλα αυτά , τα χαρακτηρίζω σαν επίθεση γιατί αφενός δε με γνωρίζει ο άλλος ώστε να μου προσάψει προσωπικούς χαρακτηρισμούς αφετέρου δε, δεν απαντάει με επιχειρήματα ,απλά αφορίζει ότι δεν του αρέσει.

Έχεις δίκιο ότι δεν διάβασα ολόκληρο το νήμα, διάβασα τα τελευταία 100 μηνύματα ας πούμε....

Τι σημασία έχει αυτό;

Και ένα μόνο μήνυμα να είχα διαβάσει εφόσον δεν προσβάλλω κανέναν από τους προηγούμενους , δικαιούμαι να εκφραστώ.

Δεν θεωρώ ότι στο avclub έχουν μαζευτεί μπαχαλάκηδες.

Παρατηρώ όμως ότι δε όλα τα φόρουμ με κύριο θέμα όχι την πολιτική (avclub, adslgr κλπ) στα σχόλια σχετικά με τις απεργίες, τις διαμαρτυρίες, τις πορείες , τα επεισόδια οι υποστηρικτές είναι συντριπτικά περισσότεροι από τους "συνεργάτες" σαν κι εμένα :firstprize: οι οποίοι είμαστε μειοψηφία!

Για αυτό έγραψα πέντε πράγματα, έτσι όποιος τα διαβάζει να ξέρει ότι υπάρχει και άλλη άποψη!

Στην ουσία του θέματος που την ακουμπάς κι εσύ:

Εκτιμώ ότι οι συμπολίτες μας που διαμαρτύρονται έχουν συμβάλλει στην ανάδειξη της συγκεκριμένης πολιτικής κάστας που μας ταλαιπωρεί.

Και δεν λέω να μη βγαίνουν όλοι στο δρόμο, δικαίωμά τους! Εκφράζω την απορία γιατί τόσα χρόνια δεν έβγαιναν και σήμερα βγαίνουν.

Προσωπικά , δυσκολεύομαι να ταυτιστώ με τους ταξιτζήδες και να συμπαραταχτώ μαζί τους στις δράσεις τους.

Το ίδιο και με τους Ηρακλειδείς, δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο και δεν έχω ιδέα αν έχουν δίκιο στο σημείο να σπάνε και να καίνε.

Ούτε με όσους απαιτούν να νομιμοποιηθούν όλοι οι λαθρομετανάστες.

Ούτε με τους συνταξιούχους του δημοσίου που με διάφορα κόλπα παίρνουν 3000 ευρώ σύνταξη, ούτε με τους δημόσιους υπαλλήλους που αρνούνται να μεταταγούν όταν εγώ έχω απολυθεί 3 φορές στα 26 χρόνια που κολλάω ένσημα στο ΙΚΑ, ούτε με τους εφοριακούς και τελωνειακούς που τους έχω λαδώσει προσωπικά για να κάνω τη δουλειά μου. Ξεχνάς ότι λαδώναμε τον ΟΤΕτζή για να μας βάλει τηλέφωνο; Δεν μπορώ να ευθυγραμμιστώ με τα αιτήματά τους βρε αδερφέ!

Η μάνα μου 66 ετών με σύνταξη 760 ευρώ πήγε σε μία πορεία και δεν ξαναπήγε....Δίπλα της φώναζε μία γνωστή της , συνταξιούχος του δημοσίου που βγήκε στη σύνταξη στα 50 έχοντας φτιάξει πολυκατοικία από τα λαδώματα που έπαιρνε!!!

Θεωρώ ότι ο σαματάς δε γίνεται αποκλειστικά για να σταματήσουν οι κοινωνικές αδικίες, αλλά κάποιες συντεχνίες θίγονται και αντιδρούν. Δεν υπάρχει κοινή άποψη μεταξύ των ανθρώπων στο δρόμο. Συμφωνούν (κι εγώ) ότι τα πράγματα είναι απαράδεκτα, αλλά ο καθένας από τη δική του πλευρά.

Αν τους έβαζες ένα γκάλοπ να ψηφίσουν 10 σημεία για τα πλέον σημαντικά αιτήματα, είμαι σίγουρος ότι όταν έβλεπαν οι ίδιοι την προκύπτουσα λίστα θα έβγαινε γέλιο !!

Ως εκ τούτου οι συγκεντρώσεις αυτές απλά περνάνε ένα γενικό αίσθημα δυσαρέσκειας προς την κυβέρνηση, αλλά στα γκάλοπ πάλι όλοι στο μαντρί φαίνεται ότι θα την έριχναν την ψήφο τους!

Αξίζει αυτό για να σπάει όλη η Αθήνα, να κλείνουν μαγαζιά, να ταλαιπωρείται όλη η Ελλάδα;

Όποιος το πιστεύει καλά κάνει και βγαίνει στο δρόμο όπως βγαίνει. Εγώ δεν το πιστεύω.

Πρέπει να με λένε Πάγκαλο και συνεργάτη;

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Και δεν λέω να μη βγαίνουν όλοι στο δρόμο, δικαίωμά τους! Εκφράζω την απορία γιατί τόσα χρόνια δεν έβγαιναν και σήμερα βγαίνουν.

Έτσι όπως το θέτεις (δις μάλιστα), μοιάζει περισσότερο κομματική και λιγότερο πολιτική τοποθέτηση. Υπάρχει απάντηση στο ερώτημά σου και είναι απλή, απλούστατη. Πόσες σταγόνες αρκούν να ξεχειλίσουν ένα ποτήρι? Απάντηση: Μία.

Το ποτήρι, λοιπόν, ξεχείλισε τώρα. Απλά, ''έτυχε'' ο ΓΑΠ να το ξεχειλίσει....

@blugosi
Με αρκετα απο αυτα που λες θα συμφωνησω,οσον αφορα τις κοινωνικες μας ανισοτητες και τα διαφορετικα κινητρα που εχουν κατεβασει τον καθε ενα στο δρομο.Ομως εδω το θεμα ειναι πως ολα αυτα θα μπορουσαν να λυθουν αν υπηρχαν δυνατες δημοκρατικα κυβερνησεις που δε θα αποτελουντο απο δεσμιους του χρηματος και των παγκοσμιων διαχειριστων του.Προεχει λοιπον η αμεση απομακρυνση ολου αυτου του σκυλολογιου και του ζυγου που εχει φορτωθει ο κοσμος.Τα αλλα ακολουθουν μετα.
Οσο για τις προηγουμενες κυβερνησεις;Ιδια συνομοταξια,ιδια φαρα,εχει αναφερθει πολλες φορες.Εξ αλλου οι ιδιοι κανουν τη χωρα ροϊδο εδω και 40 χρονια (και λιγα λεω),το ποτηρι τωρα ξεχειλισε οπως ειπε και ο Γιαννης.Το καρκινωμα ειναι βαθυ.Κατω στους δρομους λοιπον,η αποκατασταση επεται της εκριζωσης της ασθενειας.

@blugosi

Συμφωνώ στην συντριπτική πλειοψηφία όσων λες. Διαφωνώ όμως ως προς την κατακλείδα σου:

Αυτή τη στιγμή, νέοι άνθρωποι σαν εμένα, που (καθυστερημένα) προσπαθούν εδώ και 2-3 χρόνια να ξεκινήσουν την παραγωγική φάση της ζωής τους, έχοντας αφήσει πίσω τους ζόρικες σπουδές, στρατούς κλπ, βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, να πληρώνουν για πράγματα που προκάλεσαν άλλοι, τα προηγούμενα χρόνια. Εγώ δε θα τα ρίξω μόνο στις Κυβερνήσεις γιατί το θεωρώ μεγάλη απλοποίηση, φυσικά και υπάρχει συλλογική ευθύνη, αν δεν είχε βολευτεί ένα τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού τόσα χρόνια, οι κυβερνήσεις θα πήγαιναν άπατες, δε θα έβγαιναν και με αυτοδυναμίες..

Όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία επί της παρούσης. Δεν με απασχολεί καν ποιος φταίει και ποιός όχι. Ούτε με απασχολεί αν ο διπλανός μου στην πορεία στο Σύνταγμα έπαιρνε κάλπικα επιδόματα ή τετραπλή σύνταξη απ'τα 40 του. Με απασχολεί ότι η παρούσα κατάσταση είναι αδιέξοδη και ΟΦΕΙΛΕΙ να αλλάξει. Και, όπως γράφουν εκατοντάδες μεγάλοι (νομπελίστες συχνά) οικονομολόγοι σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, η πολιτική PASOK είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για το ότι η χώρα δεν πρόκειται να ορθοποδήσει ποτέ ξανά.

Έτσι, πιστεύω πως ναι, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ταλαιπωρείται όλη η Ελλάδα, διότι αυτή τη στιγμή η χώρα στη συντριπτική της πλειοψηφία χωρίζεται σε δύο κομμάτια: Αυτούς που τα βγάζουν πέρα με το ζόρι, μέσα σε μιζέρια, φτώχεια, και κατάθλιψη, και αυτούς που δεν τα βγάζουν πέρα καν. Οπότε όχι, δεν είναι το ζητούμενο για μένα να προστατεύσεις την άθλια δουλική εργασία κάποιου που αμοίβεται με 700 ευρώ κάνοντας μόκο ενώ εσύ είσαι άνεργος. Κι οι δύο δυστυχισμένοι είναι, κι οι δύο αξίζουν κάτι διαφορετικό. Ο σκοπός είναι να βγούνε ΟΛΟΙ έξω, και να απαιτήσουν αλλαγή πολιτικής. Για αρχή.

Last edited:

Όταν τα σημεία στήριξης της άποψης του φίλου παραπάνω βρίσκονται σε ψεύτικα και παραπλάνα θέσφατα , του τύπου η Αθήνα και το εμπορικό κέντρο της καταστράφηκε από διαδηλώσεις και πορείες , η το επίκεντρο της υπόθεσης είναι οι Ηρακλείδεις και οι ταρίφες , το ΚΚΕ έκλεισε τις βιομηχανίες η ο σύριζα φτιάχνει μολότοφ στα γραφεία του ( περίπου αυτό είπε ) , και οι συνταξιούχοι παίρνουν 3 χιλιάρικα

συγνώμη άλλα ... δεν θα πάρω ,, τι να συζητήσω και γιατί ?

Όταν τα σημεία στήριξης της άποψης του φίλου παραπάνω βρίσκονται σε ψεύτικα και παραπλάνα θέσφατα , του τύπου η Αθήνα και το εμπορικό κέντρο της καταστράφηκε από διαδηλώσεις και πορείες , η το επίκεντρο της υπόθεσης είναι οι Ηρακλείδεις και οι ταρίφες , το ΚΚΕ έκλεισε τις βιομηχανίες η ο σύριζα φτιάχνει μολότοφ στα γραφεία του ( περίπου αυτό είπε ) , και οι συνταξιούχοι παίρνουν 3 χιλιάρικα

Η φασιστική προπαγάνδα ειναι κλασική...

Παίρνεις μιά ειδηση απ´εδώ,μιά ειδηση απ´εκεί και την γενικεύεις...

Αρχιζει έτσι το τσουβάλιασμα ,βγαίνουν γενικά συμπεράσματα πλακώνουν οι ''Μανδραβέληδες'' και μιλούν γιά ''λαμόγια'' γενικώς ,στοχοποιούν τά φασισταριά την Αριστερά επίσης ,σάν ταγματασφαλίτες τού 1950 και βγαίνει το γενικό συμπέρασμα ''φταίμε ολοι'' αθωόνοντας και το Καθεστώς,αλλά και το Συστημα..

Ο Καρχιμάκης τόγραψε??

Ασε ρέ πού θα ασχοληθώ μέ τσουβαλιάσματα γιά νά αθωωθούν οι πραγματικοί φταίχτες...

Και φυσικά ολες αυτές οι αθλιότητες πάντα ξεχνούν την καθήλωση τών μισθών ,τίς αλητειες τών εφοπλιστών ,τών μεγαλοεργολάβων,τών μεγαλοεπιχειρηματιών και ολων αυτών πού συνθέτουν τήν αστική τάξη στην Ελλάδα,μαζί μέ τούς συνεργάτες τους..

Απ´εκει και πέρα ''αντιφάσεις'' του τύπου ''τώρα ειδα το νήμα'' και απο δίπλα η βεβαιότητα '' θά μου επιτεθείτε'' σημαίνουν για κάθε νοήμονα οτι φυσικά και δεν ειδε τώρα για πρώτη φορά το νήμα.

Αειντε μπράβο με το κάθε παπαγαλάκι,που δεν έχει κάν και την στοιχειώδη ευφυία να πλασσάρει σωστά την ''πραμάτειά'' του.

Σάμπως ειναι η πρωτη φορά που συμβαίνει αυτό??Υπάρχει μιά ''περιοδικότης'' άλλως τε σέ ανάλογα ''φαινόμενα'' τά οποία μετά ολως τυχαιως ''εξαφανίζονται'' ή αποδεικνύονται άλλα................................

Last edited:

Θα αρχίσω από το τέλος του σχολίου σου. Έξι λεπτά αφού το έγραψα, απαντήθηκε λέγοντας ότι θυμίζει τον Πάγκαλο. Επίσης ότι έχει ήδη κυκλοφορήσει, υπονοώντας ότι το αναπαράγω είτε επίτηδες είτε από ανοησία.
Επίσης ότι όσα έγραψα αφορούν νεόπλουτους και συνεργάτες και παρακάτω ειρωνείες με smiley μπεκρήδων.

Όλα αυτά , τα χαρακτηρίζω σαν επίθεση γιατί αφενός δε με γνωρίζει ο άλλος ώστε να μου προσάψει προσωπικούς χαρακτηρισμούς αφετέρου δε, δεν απαντάει με επιχειρήματα ,απλά αφορίζει ότι δεν του αρέσει.

Έχεις δίκιο ότι δεν διάβασα ολόκληρο το νήμα, διάβασα τα τελευταία 100 μηνύματα ας πούμε....

Τι σημασία έχει αυτό;

Και ένα μόνο μήνυμα να είχα διαβάσει εφόσον δεν προσβάλλω κανέναν από τους προηγούμενους , δικαιούμαι να εκφραστώ.

Δεν θεωρώ ότι στο avclub έχουν μαζευτεί μπαχαλάκηδες.

Παρατηρώ όμως ότι δε όλα τα φόρουμ με κύριο θέμα όχι την πολιτική (avclub, adslgr κλπ) στα σχόλια σχετικά με τις απεργίες, τις διαμαρτυρίες, τις πορείες , τα επεισόδια οι υποστηρικτές είναι συντριπτικά περισσότεροι από τους "συνεργάτες" σαν κι εμένα :firstprize: οι οποίοι είμαστε μειοψηφία!

Για αυτό έγραψα πέντε πράγματα, έτσι όποιος τα διαβάζει να ξέρει ότι υπάρχει και άλλη άποψη!

Στην ουσία του θέματος που την ακουμπάς κι εσύ:

Εκτιμώ ότι οι συμπολίτες μας που διαμαρτύρονται έχουν συμβάλλει στην ανάδειξη της συγκεκριμένης πολιτικής κάστας που μας ταλαιπωρεί.

Προσωπικά , δυσκολεύομαι να ταυτιστώ με τους ταξιτζήδες και να συμπαραταχτώ μαζί τους στις δράσεις τους.

Το ίδιο και με τους Ηρακλειδείς, δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο και δεν έχω ιδέα αν έχουν δίκιο στο σημείο να σπάνε και να καίνε.

Ούτε με όσους απαιτούν να νομιμοποιηθούν όλοι οι λαθρομετανάστες.

Ούτε με τους συνταξιούχους του δημοσίου που με διάφορα κόλπα παίρνουν 3000 ευρώ σύνταξη, ούτε με τους δημόσιους υπαλλήλους που αρνούνται να μεταταγούν όταν εγώ έχω απολυθεί 3 φορές στα 26 χρόνια που κολλάω ένσημα στο ΙΚΑ, ούτε με τους εφοριακούς και τελωνειακούς που τους έχω λαδώσει προσωπικά για να κάνω τη δουλειά μου. Ξεχνάς ότι λαδώναμε τον ΟΤΕτζή για να μας βάλει τηλέφωνο; Δεν μπορώ να ευθυγραμμιστώ με τα αιτήματά τους βρε αδερφέ!

Η μάνα μου 66 ετών με σύνταξη 760 ευρώ πήγε σε μία πορεία και δεν ξαναπήγε....Δίπλα της φώναζε μία γνωστή της , συνταξιούχος του δημοσίου που βγήκε στη σύνταξη στα 50 έχοντας φτιάξει πολυκατοικία από τα λαδώματα που έπαιρνε!!!

Θεωρώ ότι ο σαματάς δε γίνεται αποκλειστικά για να σταματήσουν οι κοινωνικές αδικίες, αλλά κάποιες συντεχνίες θίγονται και αντιδρούν. Δεν υπάρχει κοινή άποψη μεταξύ των ανθρώπων στο δρόμο. Συμφωνούν (κι εγώ) ότι τα πράγματα είναι απαράδεκτα, αλλά ο καθένας από τη δική του πλευρά.

Αν τους έβαζες ένα γκάλοπ να ψηφίσουν 10 σημεία για τα πλέον σημαντικά αιτήματα, είμαι σίγουρος ότι όταν έβλεπαν οι ίδιοι την προκύπτουσα λίστα θα έβγαινε γέλιο !!

Ως εκ τούτου οι συγκεντρώσεις αυτές απλά περνάνε ένα γενικό αίσθημα δυσαρέσκειας προς την κυβέρνηση, αλλά στα γκάλοπ πάλι όλοι στο μαντρί φαίνεται ότι θα την έριχναν την ψήφο τους!

Αξίζει αυτό για να σπάει όλη η Αθήνα, να κλείνουν μαγαζιά, να ταλαιπωρείται όλη η Ελλάδα;

Όποιος το πιστεύει καλά κάνει και βγαίνει στο δρόμο όπως βγαίνει. Εγώ δεν το πιστεύω.

Πρέπει να με λένε Πάγκαλο και συνεργάτη;

Ρε άει πάγαινε που μέτρησες και τον χρονο..6 λεπτά..και τι ειδους smlies χρησιμοποιηθηκαν...

Παπαγαλάκι.

Αντε γράψτα σε κανά παραμάγαζο κανενός μεγαλοεργολάβου..

Πού και καλά ''τώρα ειδες το νήμα'' και ''θα σού επιτεθούν''..

Και ποιος σέ έβαλε κριτή αν ''εχουν μαζευτεί μπαχαλάκηδες' εδώ??

Λογαριασμο θα σού δώσουμε??

Last edited:

Ακριβως ,ας ρωτησει τον Ξαδελφο μου που εχει εμπορικο στο κεντρο ποιος καταστρεψε το μαγαζι του .................σιγουρα οχι οι πορειες και οι διαδηλωτες.

Εγγραφή απο το 2007 ο ''πρωτη φορα ειδα το νήμα '' και ο ''ειμαι σιγουρος οτι θα μου επιτεθειτε''..Ρε αει παγαινε παπαγαλακι..

Καλά...Πόσα εκατομμύρια είναι αυτοί οι μπαχαλακηδες;Εχει γεμίσει ο τόπος στο ίντερνετ...
Μονο στο site του ''ανεξάρτητου'' Βήματος (λέμε και καμία......να περνάει η ώρα) γράφουν συνειδητοποιημένοι τελικά;.....Γιατί όπου αλλού πέφτει το μάτι μου,το μπινελίκι κατά της συμμορίας πάει σύννεφο...Λέτε να είναι όλοι πλούσιοι που έχασαν το χαβιάρι τους;

Καλά...Πόσα εκατομμύρια είναι αυτοί οι μπαχαλακηδες;Εχει γεμίσει ο τόπος στο ίντερνετ...
Μονο στο site του ''ανεξάρτητου'' Βήματος (λέμε και καμία......να περνάει η ώρα) γράφουν συνειδητοποιημένοι τελικά;.....Γιατί όπου αλλού πέφτει το μάτι μου,το μπινελίκι κατά της συμμορίας πάει σύννεφο...Λέτε να είναι όλοι πλούσιοι που έχασαν το χαβιάρι τους;

Ασε που στον δρομο κυκλοφορούν οι γριές και οι γεροι συνταξιούχοι του Δημοσιου και τούς πέφτουν εκατομύρια ευρά απο τά πορτοφόλια τους..

Και ειχα πού λές και εγώ μιά θειά που αποφάσισε νά κατεβεί στην πλατεία νά διαδηλώσει,αλλά ειδε δίπλα της μιάν άλλη θειά συνταξιούχα του Δημοσιου,που έβγαζε 500 ευρω να αγοράσει σουβλάκι ..

Ε μετά απ´αυτό αηδίασε η θειά μου και δεν ξανακατέβηκε.

Πάρτε έναν ακόμα ''μπαχαλακη'' που τον ''συμμάζεψαν'' τα ''δημοκρατικά'' μέσα που διαθέτει το κίνημα που βγήκε μέσα από τις κάλτσες...

(ps.τα εισαγωγικά μπαίνουν μόνα τους..)

http://www.tsantiri.gr/ellada/o-dimosiografos-pou-echase-tin-akoi-tou-grafi-gia-ton-golgotha-tou.html

--Ο δημοσιογράφος, θυμίζει την δήλωση του κ. Κοκαλάκη, εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, «οι ΜΑΤατζήδες είναι νέα παιδιά, 20χρονα, που μόλις έχουν βγει απ’ τη σχολή και βράζει το αίμα τους. Τι να τους κάνουμε; Ξεφεύγουν»

(κορυφαία ατάκα)

Last edited:

Καλά ρε δεν τους βλέπεις τους μπαχαλάκηδες καθημερινά???????

Καταλαμβάνουν (καρέκλες και διορίζουν τους κολλητους τους)

Κάνουν κατάληψη (σε υπουργεία και εισπράτουν μίζες)

Καταστρέφουν (δημόσιους οργανισμούς με κακοδιαχειριση)

Κάνουν πλιάτσικο (στο δημόσιο χρήμα ιδρύοντας ΜΚΟ σε συγγενείς και φίλους εισπράτοντας και ευρωπαϊκές επιδοτήσεις)

Βάζουν φωτιά (στα νοικοκυριά κόβοντας μισθούς και συντάξεις)

Χτυπάνε αλύπητα (τους διαδηλωτές)

Φοράνε κουκούλες (και οδηγούν τις λευκές μηχανές περιπολώντας να ανακαλύψουν τους αντιστεκόμενους, όπως οι καταδότες του πολέμου)

Σπάνε (τον τσαμπουκά των πολιτών με ψευτοδιλλήματα τύπου μνημόνιο ή χρεωκοπία)

Ξηλώνουν (τον κοινωνικό ιστό οδηγώντας σε χρεωκοπία μισθωτούς και μικρομαγαζάτορες)

Παρακωλύουν (την κοινωνική δικαιοσυνη)

Τρομοκρατούν (τις ζωές μας με συνεχόμενα μέτρα εξαθλίωσης)

Για κοίτα λίγο καλύτερα.............εκεί έξω είναι..........

Καλά ηταν βέβαιο οτι 15 ώρες και 50 λεπτά μετά θά υπήρχε και άλλη ''επιθεση''..:flipout::flipout::flipout::flipout:

papagalos.jpg

Για κοίτα λίγο καλύτερα.............εκεί έξω είναι..........

Εγώ έξω είμαι και τους βλεπω πολύ καλά...Για τους shiny happy people τα γράφω μπας και βγουν από την διάφανη γυάλα τους και στεναχωρηθούν για λίγο με τις επιλογές τους....Αλλά που...Δεν ιδρώνει το αφτί της βδέλλας...