Και κάποιοι τα καταφέραμε χωρίς να ξημεροβραδιαζόμαστε στο Σύνταγμα.
Όταν δεν μπορείς να κάνεις τα μπάνια σου και να πας στον προορισμό σου επειδή δεν θα σου έχει αφήσει ο Γιωργάκης ούτε λέπι θα είναι τραμπούκος?
Εγγραφή απο το 2007 ο ''πρωτη φορα ειδα το νήμα '' και ο ''ειμαι σιγουρος οτι θα μου επιτεθειτε''..Ρε αει παγαινε παπαγαλακι..
Δηλαδή τα υπόλοιπα κόμματα εκτός ΠΑΣΟΚ ΝΔ που δε θα κυβερνήσουν ποτέ, δεν είναι άξιοι αυγών; Ωραία!!!
Τραμπούκος είναι μία λέξη που υπάρχει στο λεξικό.
Αντιγράφω:
τραμπούκος αρσενικό
Όταν λοιπόν πάει κάποιος έξω από την τοπική του ΠΑΣΟΚ και βρίζει και αυγουλώνει τους συμμετέχοντες σε κομματική εκδήλωση (όσο κι αν κι εγώ τους θεωρώ βλήματα ή βολεμένους), ναι είναι τραμπούκος.
- άτομο που ανήκει σε παρακρατική οργάνωση ή σε κομματική παράταξη και δημιουργεί επεισόδια ή προβαίνει σε βιαιοπραγίες, συνήθως επί πληρωμή
- (κατ' επέκταση) άτομο που προσπαθεί να επιβάλει τις απόψεις του χρησιμοποιώντας βία
Όταν θέλω να μπω στο καράβι να πάω για τα μπάνια μου και έρχονται μπροστά μου οργανωμένοι διαδηλωτές και δε με αφήνουν, ναι είναι τραμπούκοι.
Όταν φορτηγατζήδες, αγρότες, ταξιτζήδες κλπ κλείνουν το δρόμο και δε αν επιμείνω να περάσω με δέρνουνε, ναι είναι τραμπούκοι.
Ο Ναζίμ Χικμέτ έγραφε
Και να, τι θέλω τώρα να σας πω...
Μες στις Ινδίες μέσα στην πόλη της Καλκούτας,
φράξαν το δρόμο σ' έναν άνθρωπο.
Αλυσοδέσαν έναν άνθρωπο κει που εβάδιζε. Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας άνθρωπος
που τον μποδίζουν να βαδίζει.
Είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουνε
Αυτά...
Πες τα με δικά σου λόγια τουλάχιστον, μην καρφώνεσαι για τον εργοδότη σου :a0210:
Βλέπεις ότι δε σε ακολουθώ στο υβρεολόγιό σου, αλλά έτσι σε έχει ορμηνέψει η διαφώτιση να κάνεις, έτσι κάνεις...Μη χάσεις το κομματικό σου ένσημο κιόλας!!!!
ΥΓ, σε ποια ΔΕΚΟ σε έχωσε τελικά η ποσόστωση της συνιστώσας σου; Η μήπως είσαι σε κανέναν ΟΤΑ;![]()
Αν αναφέρεσαι σε εμένα, παρεξήγησες. Σε αυτά που γράφω εγώ αναφερόμουνα.Μας πέθανες στην ευγένεια.Μέχρι και ψεύτες μας είπες.
Αν αναφέρεσαι σε εμένα, παρεξήγησες. Σε αυτά που γράφω εγώ αναφερόμουνα.
Εννοώ ότι δεν απαιτώ να πιστέψετε ότι είμαι μισθωτός και έχω τραβήξει κανάλι, γιατί στο Ιντερνέτ ο καθένας ότι δηλώσει είναι...
Τι σημαίνει "τραβάω κανάλι";
Α! Που 'στε,αν έχετε ακόμη μισθό η αν έχετε χόμπι και κοστίζει,κομμένες οι διαμαρτυρίες στο Σύνταγμα και τριγύρω.
Πετάξτε πρώτα τις ακριβές σας τηλεοράσεις και μετά διαμαρτυρηθείτε,τι δουλειά έχει κάποιος που δεν πεινάει να διαμαρτύρεται με τους υπόλοιπους.?
[...]
Και κάποιοι τα καταφέραμε χωρίς να ξημεροβραδιαζόμαστε στο Σύνταγμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.