Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Όταν δεν μπορείς να κάνεις τα μπάνια σου και να πας στον προορισμό σου επειδή δεν θα σου έχει αφήσει ο Γιωργάκης ούτε λέπι θα είναι τραμπούκος?

Αλλά εσύ εν μέσω κρίσης τα καταφέρνεις έγραψες.

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Και κάποιοι τα καταφέραμε χωρίς να ξημεροβραδιαζόμαστε στο Σύνταγμα.

Δεν πρόκειται ποτέ να γίνεις πρωθυπουργός!!

Εδώ, μέχρι και η μαριονέττα που εκτελεί χρέη στο Μαξίμου κατέβηκε στο Σύνταγμα να φωνάξει για τα σοσιαληστ(ρ)ικά ιδεώδη. Τελικά, αφού ξελαρυγγιάστηκε κατά του άδικου καπιταλιστικού συστήματος, έγινε πρωθυπουργός, εξαφάνισε τις ανισότητες και θωράκισε τη χώρα σε κάθε επίπεδο ώστε να δεχτεί ετοιμοπόλεμη τον 22ο αιώνα...

Και ζήσαμε εμείς καλά και αυτός καλύτερα!!:fahne90::fahne90:

Όταν δεν μπορείς να κάνεις τα μπάνια σου και να πας στον προορισμό σου επειδή δεν θα σου έχει αφήσει ο Γιωργάκης ούτε λέπι θα είναι τραμπούκος?

Εδώ έχουν εξαπολύσει οι ''Καρχιμάκηδες'' πογκρόμ τραμπουκισμού συκοφαντώντας άνεργους,εξαθλιωμένους, αντιφρονούντες..Ολα τά κανάλια δικά τους και ολα τά μέσα......

Ενα με την Χρυσή Αυγή εχουν γίνει..Σε αυτό κόλλησες..??

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Εγγραφή απο το 2007 ο ''πρωτη φορα ειδα το νήμα '' και ο ''ειμαι σιγουρος οτι θα μου επιτεθειτε''..Ρε αει παγαινε παπαγαλακι..

Πες τα με δικά σου λόγια τουλάχιστον, μην καρφώνεσαι για τον εργοδότη σου :a0210:

Βλέπεις ότι δε σε ακολουθώ στο υβρεολόγιό σου, αλλά έτσι σε έχει ορμηνέψει η διαφώτιση να κάνεις, έτσι κάνεις...Μη χάσεις το κομματικό σου ένσημο κιόλας!!!!

ΥΓ, σε ποια ΔΕΚΟ σε έχωσε τελικά η ποσόστωση της συνιστώσας σου; Η μήπως είσαι σε κανέναν ΟΤΑ;:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Δηλαδή τα υπόλοιπα κόμματα εκτός ΠΑΣΟΚ ΝΔ που δε θα κυβερνήσουν ποτέ, δεν είναι άξιοι αυγών; Ωραία!!!

Τραμπούκος είναι μία λέξη που υπάρχει στο λεξικό.

Αντιγράφω:
τραμπούκος αρσενικό

Όταν λοιπόν πάει κάποιος έξω από την τοπική του ΠΑΣΟΚ και βρίζει και αυγουλώνει τους συμμετέχοντες σε κομματική εκδήλωση (όσο κι αν κι εγώ τους θεωρώ βλήματα ή βολεμένους), ναι είναι τραμπούκος.

Όταν θέλω να μπω στο καράβι να πάω για τα μπάνια μου και έρχονται μπροστά μου οργανωμένοι διαδηλωτές και δε με αφήνουν, ναι είναι τραμπούκοι.

Όταν φορτηγατζήδες, αγρότες, ταξιτζήδες κλπ κλείνουν το δρόμο και δε αν επιμείνω να περάσω με δέρνουνε, ναι είναι τραμπούκοι.

Ο Ναζίμ Χικμέτ έγραφε
Και να, τι θέλω τώρα να σας πω
Μες στις Ινδίες μέσα στην πόλη της Καλκούτας,
φράξαν το δρόμο σ' έναν άνθρωπο.
Αλυσοδέσαν έναν άνθρωπο κει που εβάδιζε.
...
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας άνθρωπος
που τον μποδίζουν να βαδίζει.
Είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουνε

Αυτά...

Άλλο ρώτησα, αλλά δεν πειράζει...αφού λες τα δικά σου, λέω και 'γω τα δικά μου...

Ποινικός Κώδικας

Άρθρο 22

Άμυνα

1.Δεν είναι άδικη η πράξη που τελείται σε περίπτωση άμυνας.
2.Άμυνα είναι η αναγκαία προσβολή του επιτιθέμενου στην οποία προβαίνει το άτοπο, για να υπερασπισθεί τον εαυτό του ή άλλον από άδικη και παρούσα επίθεση που στρέφεται εναντίον τους.
3.Το αναγκαίο μέτρο της άμυνας κρίνεται από το βαθμό επικινδυνότητας της επίθεσης, από το είδος της βλάβης που απειλούσε, από τον τρόπο και την ένταση της επίθεσης και από τις λοιπές περιστάσεις.

Άρθρο 25

Κατάσταση ανάγκης που αποκλείει το άδικο

1.Δεν είναι άδικη η πράξη που τελεί κάποιος, για να αποτρέψει παρόντα και αναπότρεπτο με άλλα μέσα κίνδυνο ο οποίος απειλεί το πρόσωπο ή την περιουσία του ίδιου ή κάποιου άλλου χωρίς δική του υπαιτιότητα, αν η βλάβη που προκλήθηκε στον άλλο είναι σημαντικά κατώτερη κατά το είδος και τη σπουδαιότητα από τη βλάβη που απειλήθηκε.
2.Η προηγούμενη διάταξη δεν εφαρμόζεται σε όποιον έχει καθήκον να εκτεθεί στον απειλούμενο κίνδυνο.

Το Σύνταγμα της Ελλάδος

Άρθρο 120

Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Καλό βόλι!!!-bye--bye-

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ρε παιδιά , μη βαράτε όλοι μαζί!!! Είναι προφανές ότι οι απόψεις σας είναι άποψη της πλειοψηφίας! Όπου νάναι θα γίνει το δικό σας!!

Τσανακογλύφτη με είπατε, φασίστα με είπατε, ΠΑΣΟΚΟ με είπατε, εντάξει συνεννοηθείτε να τα γράψετε όλα μαζί για να μην επαναλαμβάνεστε κιόλας!!! :SFGSFGSF:

Άντε γεια, θα τα πούμε σε άλλα νήματα με τους ανέργους συμφορουμίτες... Σε αυτά με τις τηλεοράσεις των 3000 ευρώ! :flipout:

Συγνώμη , αλλά με τόσο βρίσιμο από τα κασετόφωνα, δεν μπορώ να μην είμαι σαρκαστικός αν και δεν απευθύνομαι στους φίλους που εκθέτουν τα επιχειρήματά τους με σοβαρότητα :a0210:

''Θά φροντίσω κάθε οικογένεια νάχει εναν εργαζόμενο''..

Χτεσινή επίσημη δήλωση τού αρχηγού τής δοσιλογικής Κυβέρνησης στην ΔΕΘ..

Μιά μέρα πριν ο Λοβέρδος κήρυσσε πογκρόμ εναντιον 700000 ανθρώπων...

Αν αυτες δεν ειναι εγκληματικές ,εν πλήρει επιγνώσει,ενέργειες εναντίον τών εργαζομένων τής Χώρας (οσων εμειναν δηλαδή)προφανώς θάναι ''δηλώσεις ελπίδας και ανάπτυξης.''..

Και μετά φταίνε στούς ''Καρχιμάκηδες'' οσοι ξημεροβραδυάζονται στο Συνταγμα............

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Πες τα με δικά σου λόγια τουλάχιστον, μην καρφώνεσαι για τον εργοδότη σου :a0210:

Βλέπεις ότι δε σε ακολουθώ στο υβρεολόγιό σου, αλλά έτσι σε έχει ορμηνέψει η διαφώτιση να κάνεις, έτσι κάνεις...Μη χάσεις το κομματικό σου ένσημο κιόλας!!!!

ΥΓ, σε ποια ΔΕΚΟ σε έχωσε τελικά η ποσόστωση της συνιστώσας σου; Η μήπως είσαι σε κανέναν ΟΤΑ;:flipout:

Ρε ανύπαρκτε με εγγραφή απο το 2007 μπούκαρες να γράψεις παπαριές οτι δεν ηξερες κάν το νήμα και οτι θα σου επιτεθούν και θες και κατι παραπάνω?? Δεν έβρισκαν κανεναν πιο ευφυή νά στείλουν να τά γραψει και πιό έξυπνα??

Αυτά περι ''εργοδοτών'' ταχω ακουσει σε copy paste απο τα μεγαλυτερα λαμογια πρασινοφρουρούς που εχουν γλύψει εξω απο γραφεια για χρονια..

Λοιπόν τράβα απ´εδώ οπως εισαι..
Πανε Ιπποκράτους και πες στο αφεντικό σου τά καθέκαστα..

Σιγά μην φοβηθούμε το κάθε troll.

Εδώ άλλα λαμογια μας απειλουσαν οτι θάρθουν να μάς βρούν..

Ρε α πάγαινε να ακουσεις καμιά Κάρμινα Μπουράνα στό πράσινο.

Last edited:

Μας πέθανες στην ευγένεια.Μέχρι και ψεύτες μας είπες.
Αν αναφέρεσαι σε εμένα, παρεξήγησες. Σε αυτά που γράφω εγώ αναφερόμουνα.
Εννοώ ότι δεν απαιτώ να πιστέψετε ότι είμαι μισθωτός και έχω τραβήξει κανάλι, γιατί στο Ιντερνέτ ο καθένας ότι δηλώσει είναι...

Αν αναφέρεσαι σε εμένα, παρεξήγησες. Σε αυτά που γράφω εγώ αναφερόμουνα.
Εννοώ ότι δεν απαιτώ να πιστέψετε ότι είμαι μισθωτός και έχω τραβήξει κανάλι, γιατί στο Ιντερνέτ ο καθένας ότι δηλώσει είναι...

Τι σημαίνει "τραβάω κανάλι";

Τέλειωσε το μεροκάματο για σήμερα.

Στην κλαδική εχουν ''ευέλικτη εργασια''..Ακολουθούν αυτά που εφαρμοζει το παιντί.

Α! Που 'στε,αν έχετε ακόμη μισθό η αν έχετε χόμπι και κοστίζει,κομμένες οι διαμαρτυρίες στο Σύνταγμα και τριγύρω.
Πετάξτε πρώτα τις ακριβές σας τηλεοράσεις και μετά διαμαρτυρηθείτε,τι δουλειά έχει κάποιος που δεν πεινάει να διαμαρτύρεται με τους υπόλοιπους.?

Α! Που 'στε,αν έχετε ακόμη μισθό η αν έχετε χόμπι και κοστίζει,κομμένες οι διαμαρτυρίες στο Σύνταγμα και τριγύρω.
Πετάξτε πρώτα τις ακριβές σας τηλεοράσεις και μετά διαμαρτυρηθείτε,τι δουλειά έχει κάποιος που δεν πεινάει να διαμαρτύρεται με τους υπόλοιπους.?

ΔΕΚΟ και εσείς???????:ADFADF1::ADFADF1::flipout::flipout:

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

[...]

Και κάποιοι τα καταφέραμε χωρίς να ξημεροβραδιαζόμαστε στο Σύνταγμα.

Πες τα ρε φίλε...Ξέρεις πόσο καιρό προσπαθώ να τους πείσω; Μαζί σου, μην κολώνεις...Κι εγώ μ' αυτά που είδα, έφριξα και δεν ξαναπάτησα. Αλήθεια.

Μια που συντηρείται μια προσέγγιση της βίας με όρους καθωσπρεπισμού, ένα επίκαιρο άρθρο του Νίκου Κοτζιά στη σημερινή Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία:

Κρατική βία και κυβερνητική υποκρισία

Και ένα ακόμη πιο ενδιαφέρον του Νικόλα Σεβαστάκη, με αφορμή την εξέγερση στο Λονδίνο:

Η ενάρετη επιφοίτηση των ελίτ ή για την ελαφρότητα της νέας ηθικοφροσύνης

Αρκετά με τα παπαγαλακια που εσκεμένα μιλάνε για ´''βια'' τών διαδηλωτών,οταν η Κρατικη Τρομοκρατια έχει ξεπερασει καθε οριο..
Και ως κρατικη τρομοκρατια δεν εννοώ μονον την καταστολή ,αλλα την εξαθλιωση τών εργαζομενων,τήν ανεργία,τήν ''ευέλικτη εργασία' και ολα οσα συμβαινουν σημερα στην Ελλάδα..
Αλλά δεν περιμένει κανεις τιποτα περισσοτερο απο τους ''απογονους'' του νεοναζιστικού Αυριανισμου και της Δημητρας Λιανη,πού άλλως τε οι ριζες τους φτάνουν στά 1940-44.