Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Τόσο πολύ να παίξει το παιχνίδι του συστήματος το κκε?

Δεν θέλει και πολύ σκέψη για το τι θα δούμε αύριο σαν πρωτοσέλιδο και τι θα φωνάζει το κοράκι η Παπαρήγα!

"Ένας ήρωας χάθηκε στον αγώνα κατά του κατεστημένου!"

Τα όρνεα απέκτησαν τροφή ξανά...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Βλέπω πως οι μπαχαλάκηδες παίξανε το ξύλο τους και διέλυσαν την συγκέντρωση, το παμε-κκε έχει τον ήρωα που πάντα ήθελε, η κυβέρνηση και οι μπάτσοι την βγάζουν λάδι και έχουν το νεκρό που ήθελαν για να φοβίσουν τον κόσμο, και τώρα που ψηφίζεται το νομοσχέδιο και η πλατεία θα ήταν γεμάτη δεν υπάρχει κανείς.

(Δυστυχώς) έχεις απόλυτο δίκιο....

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Aπ οτι φανηκε και σημερα το ΚΚΕ βολευεται απολυτα με τη "θεσουλα" που κατεχει τοσα χρονια στο συστημα. Ουδεμια διαθεση για ανατροπη.

Αληθευει, ή θυμαμαι λαθος, πως δεν ηταν υπερ της δρασης του Πολυτεχνειου αρχικα, επειδη ουτε τοτε "ηταν ωριμες οι συνθηκες"?

περιφρούρηση υπήρχε στο παμε, και φυσικά κοιτάγανε προς τους διαδηλωτές αφού από κει περιμένουν την προβοκάτσια ... (όσα μπλοκ θυμάμαι από διάφορους χώρους να έχουν περιφρούρηση είτε στατικά είτε σε πορεία , πάντα αυτή κοιτάει προς τα έξω) .... μη τρελλαθούμε δλδ .........

μαζί με συνφορουμίτη περάσαμε την περιφρούρηση χωρίς κανείς να μας σταματήσει ή να μας ζητήσει ταυτότητα (της χαλυμάς τα παραμύθια είναι αυτά λοιπόν), δεν ξέρω αν η φάτσα μας εμπνέει εμπιστοσύνη αλλά είναι γεγονός οτι μπήκαμε μέσα κύριοι .....

περιπλανηθήκαμε λίγο μέσα στο μπλοκ του παμε μπροστα από την βουλή και ξαναβγήκαμε ανενόχλητοι, μικρά παιδιά, κορίτσια - αγόρια, ηλικιωμένοι .... τα πάντα ....

από οτι μάθαμε μιλώντας με πολύ κοσμό που ήταν κάτω, μπαχαλάκηδες την έπεσαν στο παμε με πέτρες και μολότωφ (άνθρωποι πήραν φωτιά ενώ υπήρχαν δεκάδες σπασμένα κεφάλια), το παμε αντέδρασε και χτυπήθηκε με τους μπαχαλάκηδες, η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή με κατάληξη τον έναν νεκρό ....

υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν οτι το να πετάς στα τυφλά πέτρες σε πλήθος και μολότωφ και να καις κόσμο είναι πράξη επανάστασης ??

κατά τα λοιπά , είχε πολύ κόσμο ενώ η ατμόσφαιρα μέχρι την έναρξη των επεισοδίων ήταν εξαιρετική ....

*περιφρούρηση είχε και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και πολύ καλά έκανε κατά την γνώμη μου .....

Last edited:

Η επίσημη ανακοίνωση πάντως μιλάει για ανακοπή. Χωρίς τραύματα.
Στην αίγλη του ζαπείου το έπαθε και τον πήρε το ασθενοφόρο. Στον ευαγγελισμό απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος.

Ούτε συνδικαλιστής ήταν. Οικοδόμος από το βύρωνα ήταν από ότι είπαν

Kαλησπέρα. (τρόπος του λέγειν)

Από χτες το βράδυ σε αναρχοασφαλίτικα μπλογκ ανέβαιναν ανακονώσεις του στυλ θα σας σπάσουμε τα πόδια και τα χέρια. Των εργαζομένων δλδ που είναι μέλη του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ εδώ και μια βδομάδα είχε προαναγγείλει την περικύκλωση της Βουλής
α)για να προστατεύσει την πορεία του από τους αναρχικούς που ήδη είχαν αρχίσει τις διαδικτυακές επιθέσεις
β)για να προστατευθεί το σύνολο των εργαζομένων που θέλουν να διαδηλώσουν ειρηνικά, και να κατέβουν στο δρόμο όλόκληρες οικογένειες

Οι εργαζόμενοι είναι στο πόδι από νωρίς, αλλά οι προβοκάτορες ξεκινιύν τη δράση τους από τις 2. Ήμουνα στην περιφρούρηση (δεν ξέρω τι δειξαν τα κανάλια) και οι εργαζομενοι δεχτήκανε απρόκλητη επίθεση από ασπόνδυλα με στόχο να σκοτώσουν κάποιον εργαζόμενο. Εννοείται ότι θα απαντούσαμε για να προστατευθούμε (γνωρίζαμε πως οι ασπόδυλοι ήταν έτοιμοι να μας σκοτώσουν). Βέβαια, τα δειλά καθάρματα πετούσαν πέτρες οι οποίες έβρισκαν και μη μέλη του παμε (δεν πειράζει είπαμε, όποιος ήταν με το παμε έπρεπε να εξοντωθεί, αυτό αποφάσισαν οι προβοκάτορες και αυτό έπρεπε να εκτελέσουν τα πειθήνια όργανα τους). Bέβαια δεν τους πέρασε, διότι ξέρουν ότι εμείς οι κομμουνιστές δεν εγκαταλείπουμε θέσεις έτσι εύκολα.

Και ερωτώ. Εάν και οι υπόλοιπες πορείες είχαν την περιφρούρηση του παμε θα μπορούσαν τα ασπόνδυλα να κινηθούν; Ασφαλώς και όχι

Για όσους αδυνατούν να το χωνέψουν, σήμερα το παρακράτος με την ανοχή των υπόλοιπων "αριστερών δυνάμεων" δολοφόνησε έναν εργαζόμενο. Γιατί μάθαμε πως πλέον για να διαδηλώσουμε θα πρέπει να παίρνουμε έγκριση από το σύριζα για το που θα στεκόμαστε, και πως από τη στιγμή που δεν έπρεπε να βρισκόμαστε εκεί περιφρουρώντας την πορεία, μας έπρεπε κάποιος να μας εκδιώξει. Γι 'αυτό λοιπόν ήρθαν οι αναρχικοί να εκπληρώσουν το πρόσταγμα του κόκκινο.

Οπότε όταν πλεον είχανε μείνει τρεις κι ο κούκος και ουσιαστικά οι προβοκάτορες είχαν διαλύσει τον κόσμο φύγαμε.

Τα εμετικά σχόλια πως το ΚΚΕ ήθελε νεκρό δείχνουν το χαρακτηρα του ατόμου που τα λέει (καρατζαφερίζει ασχημα)

Γιατρέ, μήπως ο καρδιοπαθής φταίει που δεν έπρεπε να απεργήσει, σωστά; Τι δουλειά είχε εκεί; Να καθήσει σπίτι του.

Η δολοφονία αυτή δε θα μείνει ατιμώρητη.

Last edited:

από οτι μάθαμε μιλώντας με πολύ κοσμό που ήταν κάτω, μπαχαλάκηδες την έπεσαν στο παμε με πέτρες και μολότωφ (άνθρωποι πήραν φωτιά ενώ υπήρχαν δεκάδες σπασμένα κεφάλια), το παμε αντέδρασε και χτυπήθηκε με τους μπαχαλάκηδες, ....

Ετσι ακριβως εγιναν τα πραγματα. Εδειχναν live εκεινη την ωρα .

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

"Ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως ο 53χρονος διαδηλωτής, που κατέληξε, ήταν αναπληρωτής γραμματέας του συνδικάτου οικοδόμων Βύρωνα, που συμμετείχε στην περιφρούρηση της πορείας του ΠΑΜΕ."

θέλω να πιστεύω οτι δεν ήταν αναρχικοί αυτοί που πέταξαν τις μολότωφ στον κόσμο, αλλά απλά χουλιγκάνια ....

όπως αυτοί, που χθες, την ώρα που οι αναρχικοί ήταν απότην άλλη μεριά της βουλής, σπάγανε το άτικα ........ , περάσαν δίπλα μας .. τους είδαμε όλοι .....

περιπλανηθήκαμε λίγο μέσα στο μπλοκ του παμε μπροστα από την βουλή και ξαναβγήκαμε ανενόχλητοι, μικρά παιδιά, κορίτσια - αγόρια, ηλικιωμένοι .... τα πάντα ....

Οποιος ήθελε πέρναγε από την αμαλίας.Μην τρελαθούμε τώρα. Αναμασάμε το κόκκινο. Εκτός και αν έιχε βγει απο το fallout.

Ούτε συνδικαλιστής ήταν. Οικοδόμος από το βύρωνα ήταν από ότι είπαν

Οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά. Εχθρός κι αυτός, αφου δεν πλιατσικολογούσε

θέλω να πιστεύω οτι δεν ήταν αναρχικοί αυτοί που πέταξαν τις μολότωφ στον κόσμο, αλλά απλά χουλιγκάνια ....

Μέλη του παμε ήταν που είχαν κρίση συνείδησης:damnyou: Να μη μιλήσω για το πόσο άντρακλες ήταν που την πέφταν 30 σε 1. Ανοίξαν λογαριασμούς...

περιφρούρηση υπήρχε στο παμε, και φυσικά κοιτάγανε προς τους διαδηλωτές αφού από κει περιμένουν την προβοκάτσια ... (όσα μπλοκ θυμάμαι από διάφορους χώρους να έχουν περιφρούρηση είτε στατικά είτε σε πορεία , πάντα αυτή κοιτάει προς τα έξω) .... μη τρελλαθούμε δλδ .........

μαζί με συνφορουμίτη περάσαμε την περιφρούρηση χωρίς κανείς να μας σταματήσει ή να μας ζητήσει ταυτότητα (της χαλυμάς τα παραμύθια είναι αυτά λοιπόν), δεν ξέρω αν η φάτσα μας εμπνέει εμπιστοσύνη αλλά είναι γεγονός οτι μπήκαμε μέσα κύριοι .....

από οτι μάθαμε μιλώντας με πολύ κοσμό που ήταν κάτω, μπαχαλάκηδες την έπεσαν στο παμε με πέτρες και μολότωφ (άνθρωποι πήραν φωτιά ενώ υπήρχαν δεκάδες σπασμένα κεφάλια), το παμε αντέδρασε και χτυπήθηκε με τους μπαχαλάκηδες, η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή με κατάληξη τον έναν νεκρό ....

υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν οτι το να πετάς στα τυφλά πέτρες σε πλήθος και μολότωφ και να καις κόσμο είναι πράξη επανάστασης ??

κατά τα λοιπά , είχε πολύ κόσμο ενώ η ατμόσφαιρα μέχρι την έναρξη των επεισοδίων ήταν εξαιρετική ....

*περιφρούρηση είχε και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και πολύ καλά έκανε κατά την γνώμη μου .....

Θα συμφωνήσω. Τη μαλακια σήμερα δεν την έκανε το ΠΑΜΕ.

στο κάτω κάτω

όποιος θέλει να συγκρουστεί και να μπει στη βουλή

εκεί είναι, κάθε μέρα εδώ και χρόνια ..... και μάλιστα με λιγοτερες δυνάμεις φύλαξεις από οτι στις προγραμματισμένες πορείες ....

πεδίο δόξης λαμπρό ....

Μέλη του παμε ήταν που είχαν κρίση συνείδησης:damnyou: Να μη μιλήσω για το πόσο άντρακλες ήταν που την πέφταν 30 σε 1. Ανοίξαν λογαριασμούς...

δεν ξέρω πόσοι ήταν ...

αυτό που ξέρω είναι οτι εδώ και χρόνια κάθε μεγάλη αντίδραση έχει πάντα την ίδια κατάληξη ...

από το αποτέλεσμα δε, φαίνεται οτι δεν είναι και τόσο επιτυχημένα όλα αυτά......

Ημουν και εγω κατω...

Γνωμη δεν εχω ακομα σχηματισει, παρα το γεγονος οτι μαθαμε καποια πραγματα οσο ημασταν εκει, γιατι περιμενω και αλλες πληροφοριες απο φιλους που ηταν κατω και θα τους δω αυριο...

Αλλά... σκατα...

Μόλις έφτασα στα προπύλαια πέρνω τηλέφωνο πρώην συμφοιτητή μέλος της ανταρσύα. Του λέω ποια είναι η κατάσταση. Μου λέει κάτι χρυσαυγίτες πρέπει να βρίσκονται στον πεζόδρομο μπροστά στη βουλή. Και οι αναρχικοί; Δεν ξέρω στα γύρω στενά ακούω φωνές. Οπότε αν κάποιος ήθελε πραγματικά να μπει στη βουλή
α)θα πήγαινε από μουρούζη η λυκείου
β)θα κάνανε ντου μόλις έφευγε το παμε. Αλλά τπτ. Τώρα διαβάζω πως συνεχισαν το αγαπημενο τους σπορ το κάψιμο φυλακίων. Προβοκάτορες μια φορά αυτοί και δυο αυτοί που τους καλούσαν να σπάσουν την περιφρούρηση διότι το παμε δεν μπορεί να βρίσκεται στο σύνταγμα. Απαγορεύεται δια νόμου.

Και κάτι άλλο, αφού το παμε προστάτευε τη βουλή, γιατί συριζα και ανταρσυα καλούσαν και αυτοί σε περικύκλωση; E;

το πρωί που ανηφόριχα την μητροπόλεως όλοι κλαίγανε, από τα χημικά που είχανε πέσει χθες ....

ποτίσανε και τα μπετά ...

ευτυχώς στην πλατεία η ατμόσφαιρα ήταν καλύτερη, μόνο στο κάτω μέρος υπήρχε μια δυσφορία .....

η αποχώρηση του παμε ενόχλησε κάποιους,

εγω λέω οτι και τόσο που άντεξε σε αυτή την ατμόσφαιρα από τα χημικά ήταν άθλος ...

από νωρίς κάποιοι λέγανε οτι θα φύγει μόλις ψηφιστεί το νομοσχέδιο,

και πιθανά,
αν δεν γινότανε τα επεισόδια να γινόταν έτσι ....

δεν θα το μάθουμε ποτέ ....