Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Γιατί δεν έκαναν το "ντού" αύριο ή προχθές οι "επαναστάτες"...???

ποιό σχέδιο για ντου υπήρχε ??

από ποιούς ??

κατά πληροφορίες των καναλιών . Οπότε αν θέλετε μπορούμε να δεχθούμε ότι όντως υπήρχε τέτοια πρόθεση ή αποτελεί προπαγάνδα και προβοκάτσια των αστικών καναλιών κατά του ΚΚΕ .
Αλλωστε έβαλα το "αν" - που σημαίνει ότι υποθέτω ότι μπορεί να συνέβη και έτσι , μπορεί και όχι . Αν ισχύει όμως τότε ισχύει και το συμπέρασμα μου .
Θα το μάθουμε λέτε;

Τροφή για σκέψη όλων μας Μήτσο...

Πέρυσι με τους τρεις άτυχους ανθρώπους της Μαρφίν έγινε ο κακός χαμός και αναλύσεις επί αναλύσεων για τους κακούς αναρχικούς (αλλοίμονο...) που δολοφονούν κόσμο.
Σήμερα ένας άνθρωπος πέθανε από ασφυξιογόνο στην ουσία και δεν τρέχει κάστανο. Το Mega έλεγε ότι πέθανε από τη δράση κουκουλοφόρων και όταν βγήκε ο γιατρός και είπε για ανακοπή από δακρυγόνο, την έκαναν γαργάρα. Τώρα ετοιμάζονται να δείξουν το τούρκικο σήριαλ...

πολύ σωστά .....

στην τελευταία απεργία, είμασταν πλατεία όταν ξαφνικά πετάχτηκαν σαν νίντζα καμιά 30αριά σπορια, και τα αποκαλώ σπόρια γιατί 2-3 που σπάγανε μάρμαρα μπροστά μου είχαν την κορμοστασιά του 9χρονού γιού μου (ίσως και πιο μινιατουρέ) ........

σε δευτερόλεπτα είχε ξεκινήσει ο πετροπόλεμος με τα ματ που ήταν λίγο παραπάνω .... μετά από λίγη ώρα είχε αδειάσει η πλατεία ....

ομορφιές ...............

κατά πληροφορίες των καναλιών . Οπότε αν θέλετε μπορούμε να δεχθούμε ότι όντως υπήρχε τέτοια πρόθεση ή αποτελεί προπαγάνδα και προβοκάτσια των αστικών καναλιών κατά του ΚΚΕ .
Αλλωστε έβαλα το "αν" - που σημαίνει ότι υποθέτω ότι μπορεί να συνέβη και έτσι , μπορεί και όχι . Αν ισχύει όμως τότε ισχύει και το συμπέρασμα μου .
Θα το μάθουμε λέτε;

αααα

τα κανάλια .....

αδιάφορο πλέον το τι λένε ως "φήμες" και "πληροφορίες" και πράσινα άλογα ...... αν υπάρχουν στοιχεία να γίνουν επίσημα και επώνυμα καταγγελίες .........

Το εργασιακό δελτίο λέει μπαρούφες. Μπροστά από την αμαλίας πέρναγε επί κανα πεντάωρο κόσμος και κοσμάκης. Οσοι ήταν μπροστά το λένε. Το μπλοκ που ανέβηκε ήταν λες και πήγαινε σε πόλεμο. Και σκασίλα μου αν θέλει να πλακωθεί με τα ΜΑΤ (όχι σκασίλα μου γιατί το εργατικό κίνημα αμαυρώνει, αλλά γουστο και καπέλο του). Εκείνη την ώρα περνάει και το δεν πληρώνω. Και ξαφνικά οι τύποι σπανε στα δυο και οι μισοί κατευθύνονται σε μας που ήμασταν στην Αμαλίας και σε αυτούς που ήταν στη Β.Σοφίας. Πετώντας όχι μόνο πέτρες αλλά και δακρυγόνα και κρότου λάμψης (γνωρίζοντας ότι υπήρχαν γυναικόπαιδα). Αν αυτό δεν ήταν δολοφονική απόπειρα τότε τι είναι;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

χαχαχα!!!Το δικό μου είναι αισχρός αντι-κκεδισμος?? Τα δικά σου για τον αναρχισμό τι είναι??? Το μένος που έχετε απο που πηγάζει???

δεν γίνεται τίποτα, γιατί το ΠΑΜΕ επιβάλει την τάξη μόνο του"...[/B]

Επειδή οι μπάτσοι έχουν κατι ελλείψεις σε προσωπικό, δεν αναλαμβάνετε???

To μένος πηγάζει από αυτούς που πήγαν σήμερα να μας δολοφονήσουν. Το διαψεύδεις αυτό
´
Που κυνηγάγατε σαν σκυλιά τους 100 μαλάκες και τους παραδίδατε στους μπάτσους..

Δεν καταλαβαίνεις. Μας πετούσαν πέτρες, κρότου λάμψης. Τι θες να κάναμε; Να τους χειροκροτάγαμε; Οποιος ήθελε πέρναγε μπροστά από το πάμε. Σοβαρολογείς;

Ρέπετε προς τους κουκουλοφόρους.

αααα

τα κανάλια .....

αδιάφορο πλέον το τι λένε ως "φήμες" και "πληροφορίες" και πράσινα άλογα ...... αν υπάρχουν στοιχεία να γίνουν επίσημα και επώνυμα καταγγελίες .........

βρε σου είπα ...τους δίνανε συγχαρητήρια γι αυτό και πήρε εντρομος ο Μαϊλης να παρέμβει .

Τώρα είναι δυνατόν να υπάρξουν επίσημα στοιχεία για κάτι τέτοιο ; Σαν τι ; Καμμια ανακοίνωση του επίσημου συντονιστικού οργάνου των "αναρχικών" ;
Από την άλλη λες να φοβούνται το ΚΚΕ μην τους ανατρέψει γι αυτό κάνουν προβοκάτσια ;
Βρε Δημήτρη εδώ και μέρες ακόμα κι εδώ μέσα παρατηρώ μία συνεχή αντιπαράθεση μεταξύ ΚΚΕ και αναθεωρητών και λοιπών δυνάμεων . Σήμερα η κ. Παπαρήγα κατήγγειλε εμμέσως τον ΣΥΡΙΖΑ ( δια μέσου του ραδιοφωνικού του σταθμού και των όσων ειπώθηκαν εκεί ) .
Λες να ενδιαφέρει κανέναν ; Εκτός από όσους έχουν ως όνειρο ζωής να ηγεμονεύσουν τον αριστερό χωρο και να δικεδικήσουν εύσημα αριστεροφροσύνης ; ( όποιοι κι αν είναι αυτοί ) .
Θα συνεχίσουμε να συζητάμε για το φύλλο των αγγέλων όταν η Δημοκρατία έχει ήδη καταλυθεί προ πολλού ;

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Πάντως ο κακός Τσίπρας τα ποσοστά που ανέβαιναν θα τα δει να πέφτουν...

δεν ξέρω από που ορμώμενος το λες αλλά θεωρώ ότι ο Βενιζέλος τον έστειλε κυριολεκτικά αδιάβαστο με τις επιστολές και την ερμηνεία της ομερτά που έδωσε ο Αλέξης .
( αν έχεις και κάτι ακόμα να το ακούσω )

βρε σου είπα ...τους δίνανε συγχαρητήρια γι αυτό και πήρε εντρομος ο Μαϊλης να παρέμβει .

Τώρα είναι δυνατόν να υπάρξουν επίσημα στοιχεία για κάτι τέτοιο ; Σαν τι ; Καμμια ανακοίνωση του επίσημου συντονιστικού οργάνου των "αναρχικών" ;
Από την άλλη λες να φοβούνται το ΚΚΕ μην τους ανατρέψει γι αυτό κάνουν προβοκάτσια ;
Βρε Δημήτρη εδώ και μέρες ακόμα κι εδώ μέσα παρατηρώ μία συνεχή αντιπαράθεση μεταξύ ΚΚΕ και αναθεωρητών και λοιπών δυνάμεων . Σήμερα η κ. Παπαρήγα κατήγγειλε εμμέσως τον ΣΥΡΙΖΑ ( δια μέσου του ραδιοφωνικού του σταθμού και των όσων ειπώθηκαν εκεί ) .
Λες να ενδιαφέρει κανέναν ; Εκτός από όσους έχουν ως όνειρο ζωής να ηγεμονεύσουν τον αριστερό χωρο και να δικεδικήσουν εύσημα αριστεροφροσύνης ; ( όποιοι κι αν είναι αυτοί ) .
Θα συνεχίσουμε να συζητάμε για το φύλλο των αγγέλων όταν η Δημοκρατία έχει ήδη καταλυθεί προ πολλού ;

στο τελικό σου ερώτημα συμφωνώ, οι εκατέρωθεν αντιδικίες αυτή τη στγμή ,για μένα, είναι κάτι παραπάνω από περιττές ....

*όσο για τα κανάλια και τις "πληροφορίες" τους, άστο καλύτερα, και που το αναφέρουμε πολύ τους είναι ..........

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

δεν ξέρω από που ορμώμενος το λες αλλά θεωρώ ότι ο Βενιζέλος τον έστειλε κυριολεκτικά αδιάβαστο με τις επιστολές και την ερμηνεία της ομερτά που έδωσε ο Αλέξης .
( αν έχεις και κάτι ακόμα να το ακούσω )
Ήδη από την Αλέκα που δεν μοιάζει να ενδιαφέρεται για την εξουσία υπήρξε η πρώτη ατάκα για τον ΣΥΡΙΖΑ.Δεν θέλει πολύ ο κόσμος να δει το Τσίπρα ως υποκινητή τον ακραίων εκδηλώσεων.
Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι παπαγάλοι μαζί με τα εύσημα για το ΚΚΕ.

Το σίγουρο είναι ότι από σήμερα το κίνημα (το όποιο κίνημα) αποκόμισε μια τεράστια χαίνουσα πληγή που θα αργήσει να κλείσει, αν κλείσει ποτέ. Θα το δούμε τα επόμενα χρόνια στο δρόμο, στα πανεπιστήμια, στα γραφεία των πολιτικών οργανώσεων κ.ο.κ.
Και οι επικυρίαρχοι θα το γλεντάνε.

Δε ξέρω τι ήθελε να επιτύχει το ΠΑΜΕ σήμερα, πάντως τις συμπάθειες του τις κέρδισε.

Στη δουλειά, πολλοί εκφράζονταν με κολακευτικά λόγια ότι επιτέλους και κάποιος που σταμάτησε τους κουκουλοφόρους.

Και μιλάω για ΠΑΣΟΚους και Νεοδημοκράτες (κυρίως)...

Εδώ μιλάμε για πλήρη διαστροφή της πραγματικότητας από κάποιους...Χειρότερα και από το αστικότερο, πιο ξεπουλημένο κωλοκάναλο.Εδώ έχουν άποψη άνθρωποι που δεν έχουν καν παρουσία κάτω επί μονίμου βάσεως. Καλό βράδυ, λυπάμαι ειλικρινά για τον άνθρωπο του ΠΑΜΕ και δεν δίνω δεκάρα τσακιστή αν το πιστεύει ο καθένας.

Τελικά τι έγινε ρε γαμώτο?

Ο νεκρός πέθανε από τα χημικά των μπάτσων ή απο τους αναρχικούς?

Το ΠΑΜΕ περιφρουρούσε το μπλοκ του ή τη Βουλή δίνοντας την εντύπωση περιφρουρησης του χώρου εντός του οποίου που εκείνη την ώρα καταλυόταν μια ακόμη φορά η δημοκρατία?

Οι μπάτσοι που δεν φορούσαν καν τα κράνη παραταγμένα πίσω από το ΠΑΜΕ γιατί τα έκαναν πουτάνα αμέσως μόλις αυτό αποχώρησε και δεν έμεινε ψυχή στην πλατεία? Εφόσον γίνονταν μπάχαλα και επίθεση στο συντεταγμένο μπλοκ του ΠΑΜΕ γιατί δεν επενέβαιναν νωρίτερα? Και γιατί ανακάλυψαν όλους του επικίνδυνους κουκουλοφόρους μετά την αποχώρηση του ΠΑΜΕ?

Ο εκπρόσωπος των μπάτσων δήλωσε ή όχι την αγαστή συνεργασία τους με το ΠΑΜΕ?

<font face="Comic Sans MS">Ο κοινωνικός ιστός έχει διαρραγεί επικίνδυνα. Αμφιβάλω αν υπάρχουν εκείνα τα αποθέματα αλληλεγγύης που απαιτούνται για να ανταπεξέλθει η κοινωνία στην οικονομική φρίκη που την περιμένει. Οι περισσότεροι, με τη συνδρομή των περιστάσεων, θα αρχίσουν τη μοναχική τους πορεία προς την ιδιώτευση.

Δυστυχως θα ανεβουμε χωριστα ο καθενας τον ιδιο Γολγοθα.

Εαν κατι χρειαζεται αυτος ο τοπος ειναι αλλαγη νοοτροπιας, η λογικη του ρουσφετιου και της εξυπηρετησης μας τελειωσε. Ειναι αστειο να βλεπει καποιος το χαρατσι της ΔΕΗ και να μη βλεπει το βολεμα, το λαδωμα και το ρουσφετι.

Ο κοσμος που ανεβηκε αυτες τις δυο ημερες στις πορειες αλλα και ο κοσμος του καλοκαιριου, οι ανθρωποι που δεν κρατουν καμια σημαια εστειλαν το μηνυμα... η απαντηση στο ηχηρο μηνυμα του κοσμου απο το πολιτικο μας συστημα ηταν οτι εδω ειναι το μαγαζι μας... μπορει να αλλαξουμε διευθυνση και κανα δυο προϊσταμενους αλλα το μαγαζι μας ειναι και θα παραμεινει... Αυτο μας λενε με τον τροπο τους και οι 300...

Λυπαμαι για τον ανθρωπο που χαθηκε σημερα αλλα και για τα τρια παιδια που χαθηκαν πριν ενα χρονο... Δυστυχως στο δρομο που με εβαλαν να πορευτω οι 300, οι αφισοκολλητες τους και τα ρουσφετια τους βλεπω μονο θλιψη και φτωχεια...

Δεν ξερω αν υπηρχαν λεφτα αυτο που ξερω ειναι οτι υπηρχαν διαφορετικες προσεγγισεις στα προβληματα... αλλα απαιτουν γνωση, βουληση και θυσιες και δυστυχως και τα τρια ειναι σε ελλειψη...

Η λυση πλεον θα υπαρξει οταν ο κοσμος στις πλατειες βρει τον κανενα του 30%... μολις η αγανακτηση αποκτησει ηγεσια τοτε θα ξαναϋπαρξει ελπιδα... αρκει ο κανενας να ειναι διαφορετικος...

Kalo kouragio σε ολους μας...

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Πολύ ενδιαφέρον αυτό... Υπάρχει η φήμη επίσης ότι το νταβαντούρι ξεκίνησε και μετά απο βρισίδι μεταξύ του Κινήματος Δεν Πληρώνω με το ΠΑΜΕ.....Το γιατί??

Γιατί το "Δεν πληρώνω", έφτασε σε απόσταση αναπνοής απο την περιφρούρηση....

Το επιβεβαιώνω από γνωστούς, η περιφρούρηση του πάμε δεν άφησε το μπλοκ δεν πληρώνω να περάσει.

Όπως ξέρω πως χρυσαυγίτες αφού πλάκωσαν κάποιον μετανάστη(ο οποίος μάλιστα κατοικεί στη νικαια) στο μοναστηράκι ανέβηκαν προς σύνταγμα.

Εγώ εξακολουθώ να είμαι πολύ μπερδεμένος, φαίνεται πως το παμε θέλοντας και μη έπαιξε το ρόλο του στο σύστημα. Το αν το έκανε σκόπιμα δεν θέλω να το πιστέψω, το θέμα είναι πως το σημερινό ευνόησε την κυβέρνηση και κανέναν άλλο.

Ένας συνάνθρωπος μας νεκρός, μια αριστερά που διασπάστηκε ακόμα περισσότερο, και πολύς κόσμος μπερδεμένος και φοβισμένος(όπως και εγώ). Θα το ξαναπώ, δυστυχώς ο "σωτήρας" είναι κοντά, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές...

υγ. κάποιοι πρέπει να διαβάζουν όλα τα ποστ, για να μπορέσουν να καταλάβουν πως σκέφτεται ο άλλος.

Ο νεκρός πέθανε από τα χημικά των μπάτσων ή απο τους αναρχικούς?

Δεν νομιζω να ενδιαφερει αυτο την οικογενεια του.

Το ιδιο αποτελεσμα θα ειναι .

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Σπύρος Σούρλας και λοιπές " επαναστατικές δυνάμεις " του διαδικτύου έλεος με το αντί ΚΚΕ μένος σας, καταντάτε εμετικοί.
Δεν έχουν άδικο μετά που μιλάνε περί αναρχοφασιστοειδών. Τέτοια λύσσα απέναντι στο ΚΚΕ ούτε σε ιστοσελίδες του ακροδεξιού χώρου δεν συναντάς... Μια μπαλωθιά ενάντια στο σύστημα, τρεις ενάντια στο ΚΚΕ...
Τι σόι αριστεροί ανένταχτοι και αναρχικοί είστε εσείς που αντί να αντιπαρατεθείται με ιδεολογικοπολιτικά επιχειρήματα απέναντι στην ιδεολογία και την πολιτική του ΚΚΕ χύνεται τόσο δηλητήριο και τέτοια συκοφαντία εναντίον του ;

Ένα πρόβατο που ξέφυγε από το κοπάδι του ! :proud:

* Ξέρω τι θα επακολουθήσει του μηνύματος μου... :drummer: