Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Όσο για το " Τα ξέρω τι θα ακολουθήσει κτλ " εννοούσα ότι θα πέσουν να με " φάνε ", χαριτολογώντας το είπα μην με παρεξηγείς !

Φίλε μου, αν κάποιος απαντήσει σε αυτά που γράφεις, θεωρείς ότι έπεσε να σε φάει;
Αν ναι, κακώς γράφεις σε forum. Άνοιξε και εσύ το δικό σου blog. Μπορείς!

Αν όχι, προσπάθησε να συμμετάσχεις στη συζήτηση.

Τι δουλειά είχε το ΠΕΡΝΑΜΕ να περιφρουρήσει τη Βουλή;
Πόσα έσκασε στον μετρ και πήρε πρώτο τραπέζι πίστα;
Από που είχε εσωτερική (προφανώς) πληροφόρηση η Παπαρήγα ότι θα γίνει ντου στη Βουλή;
Γιατί δεν είχε η αστυνομία αυτή τη πληροφόρηση; Έστω από την ίδια την κ. Παπαρήγα.
Γιατί έβαλε το ΚΚΕ άοπλα γυναικόπαιδα να προστατεύσουν τη Βουλή από αυτό το ντου που θα γινόταν;
Ξέρεις τι ακριβώς υποστηρίζει ένας αναρχικός και θεωρείς προσβολή το να λες κάποιον έτσι; (Εγώ δεν δηλώνω αναρχικός, δεν γνωρίζω, απλά ρωτάω να μάθω).

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Καλύτερα η καραμπίνα. Μια και έξω και τελειώνουμε. Ενώ στα γκουλάγκ έλιωνες.

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

...
βλέπω ότι μας χωρίζει άβυσσος σε πολλά πράγματα οπότε εκ των προτέρων είναι καταδικασμένος ο οιοσδήποτε διάλογος. Μάλλον σε διαρκή πυρά και μάλιστα από επαναληπτική καραμπίνα βλέπω να οδηγούμαστε !

Αφού μας χωρίζει τόσο μεγάλη απόσταση τι μπήκες να κάνεις εδώ?

Και κάτι άλλο, όταν μπουκάρει με τα τσαρούχια κάποιος στις περιφρουρημένες ομάδες σας, όπως έκανες εσύ εδώ, πώς του φέρεστε????

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Η αντιπαράθεση με το ΚΚΕ έχει γίνει και με ιδεολογικούς όρους εδώ και πολλές σελίδες και κυρίως από το Σπύρο Σούρλα. Πάνε πίσω και διάβασε. Τα περί εμετού σού επιστρέφονται.
Ε δεν θα διαβάσω δα και 5500 χιλιάδες μηνύματα για να γράψω ένα μήνυμα με αφορμή τα σημερινά γεγονότα (και να ήθελα δεν έχω το χρόνο για να το κάνω). Το μήνυμα μου γράφτηκε με αυτά που διάβασα στις 10-15 τελευταίες σελίδες.
Συγγνώμη αν θίχτηκες αλλά θα επιμείνω στον ισχυρισμό μου ότι είναι εντελώς εμετικά και χωρίς καμία επιχειρηματολογία, κοινός οχετός (αν θέλεις μπορώ όταν θα έχω χρόνο να σου παραθέσω συγκεκριμένα μηνύματα)...

ποιοί λένε για αναρχοφασίστες ??

Πετάμε μια παπαριά που έχουμε ευφεύρει για να χρησιμοποιούμε μία λέξη για όλους τους αντιπάλους μας βάζοντάς τους όλους στο ίδιο τσουβάλι και κατά τα άλλα αρθρώνουμε πολιτικό λόγο.........

"Αναρχοφασίστας" είναι το ανέκδοτο της ημέρας. :flipout::flipout::flipout:

Αργότερα η Γενική Γραμματέας του Κ.Κ.Ε., Αλέκα Παπαρήγα, μίλησε για «προσχεδιασμένη επίθεση κατά του ΠΑΜΕ» και για «αναρχοφασίστες και παρακρατικούς οι οποίοι είχαν αναρτήσει τα σχέδια τους στις ιστοσελίδες τους», δικαιολογώντας την στάση της Αστυνομίας η οποία « εκείνη την στιγμή δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο διότι αλλιώς τα πράγματα θα ήταν χειρότερα» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=402580&cid=4

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Και κάποιες αλήθειες από άνθρωπο που συμμετείχε και στην χθεσινή πορεία με την ΠΟΕ-ΟΤΑ αλλά και στη σημερινή με το ΠΑΜΕ.

- Το ΠΑΜΕ κάνει ένα τεράστιο λάθος με το να μονοπωλεί σε μόνιμη βάση όλες τις διαδηλώσεις, με το να παρατάσσεται μπροστά στην Βουλή το θέλουν ή όχι τα υπόλοιπα συνδικάτα.

- Το ΠΑΜΕ στην σημερινή διαδήλωση δεν περιφρουρούσε με την καμία την Βουλή, αλλά ΜΟΝΟ την διαδήλωσή του και μόνο αυτή. Τα υπόλοιπα και όποιος τα λέει είναι γελειότητες και αχετοσύνες!

- Η σημερινή διαδήλωση του ΠΑΜΕ ήταν ίσως η πιο οργανωμένη από πλευράς περιφρούρησης από όλες τις προηγούμενες. Απλά οι "Κουκουλοφόροι" βαρέθηκαν να περιμένουν πότε θα φύγει το ΠΑΜΕ απ' τις διαδηλώσεις για να κάνουν τα δικά τους και οι ομάδες περιφρούρησης του ΠΑΜΕ βαρέθηκαν τους "κουκουλοοφόρους" να τους χαλάνε τις πορείες και γι'αυτό υπερέβαλαν εαυτό και ίσως τον ρόλο τους!

Εγώ πάντως με τα ματάκια μου έβλεπα στην πλειοψηφία, αμούστακα παιδάκια 16-18 ετών για "κουκουλοφόρους" και μια γυναίκα 60 -65 ετών να τους καθοδηγεί. Πουθενά δεν κατάλαβα επίθεση κατά του ΚΚΕ και αν π.χ. το ΠΑΜΕ έκανε πίσω απ' τη βουλή οι γνωστοί άγνωστοι θα τα έσπαγαν όλα και θα τα έβαζαν με τα ΜΑΤ.

Το τρισάθλιο της υπόθεσης είναι πως όλοι μα όλοι προσπαθούν να καπιλεφτούν τα σημερινά γεγονότα και να κερδίσουν πόντους για την εξάπλωση της πολιτικής τους και χάνεται η ουσία.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΕΙ ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ και βέβαια οι πολιτικοί μας, οι εκλεκτοί του λαού ανεξαρτήτως χρώματος παίζουν τα προσωπικά τους παιχνίδια!

Σπύρος Σούρλας και λοιπές " επαναστατικές δυνάμεις " του διαδικτύου έλεος με το αντί ΚΚΕ μένος σας, καταντάτε εμετικοί.
Δεν έχουν άδικο μετά που μιλάνε περί αναρχοφασιστοειδών. Τέτοια λύσσα απέναντι στο ΚΚΕ ούτε σε ιστοσελίδες του ακροδεξιού χώρου δεν συναντάς... Μια μπαλωθιά ενάντια στο σύστημα, τρεις ενάντια στο ΚΚΕ...
Τι σόι αριστεροί ανένταχτοι και αναρχικοί είστε εσείς που αντί να αντιπαρατεθείται με ιδεολογικοπολιτικά επιχειρήματα απέναντι στην ιδεολογία και την πολιτική του ΚΚΕ χύνεται τόσο δηλητήριο και τέτοια συκοφαντία εναντίον του ;

Ένα πρόβατο που ξέφυγε από το κοπάδι του ! :proud:

* Ξέρω τι θα επακολουθήσει του μηνύματος μου... :drummer:

Eως τωρα ειχαμε την τιμη να δεχομαστε επιθεσεις απο καθαροαιμους φασιστες και τώρα η τιμη συμπληρώνεται απο φαιούς ροπαλοφορους τής σύγχρονης ΟΠΛΑ,εντελώς φαιδρούς(πού μάλιστα δεν εχουν καν διαβασει ουτε την κριτική ,αλλα και τα κειμενα που εχουν παρατεθεί και δυστυχώς δεν επιδεχονται αμφισβητήσεως) και οπαδούς τών γκουλάγκ ,τών Δικών της Μοσχας ,τής εκκαθαρισεως εκατομυρίων διαφωνούντων ,τής τρομοκρατιας απέναντι σε καλλιτέχνες καθε μορφής και των απηνών διώξεων ακομα και της πρωτης γενιάς επαναστατών της Οκτωβριανής Επανάστασης..

Οπαδούς αυτών που με καταπτυστα κειμενα ντοκουμέντα ελεγαν αλήτες τους αγωνιστες του Πολυτεχνείου (Πανσπουδαστική νο 8),προβοκάριζαν οτιδηποτε δεν έλεγχαν και έπαιζαν τον ρολο τών μπάτσων στό Χημειο ,μπαίνοντας με στυλιάρια α λά Βορίδη,για να εκδιώξουν εκατοντάδες φοιτητών επειδή ακριβώς τα ΚΝΑΤ είχαν χάσει τον έλεγχο τών συνελεύσεων...
Τα ιδια ΚΝΑΤ πού κυνηγούσαν με στυλιάρια σε διαφορες περιοχές τής Αθηνας ,αλλους Αριστερούς ακομα και για την αφισοκόλληση..

Οπαδούς αυτών που υμνουσαν τα Σοβιετικά τάνκς στην Βουδαπέστη τό 56,τά Σοβιετικά τάνκς στην Πράγα το 68,τήν καταστολή του Γιαρουζέλσκι στην Πολωνια και την εισβολή στο Αφγανιστάν..

Οπαδούς αυτών που προτιμούν να καταστρέφουν οιοδήποτε κινημα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα δεν ελέγχουν και μάλιστα σε αγαστή συνεργασια μέ τις δυνάμεις τού Καθεστώτος..

Οπαδούς αυτών πού θεωρούν οιονδήποτε δεν ανήκει στο μαντρί του Περισσού ''οππορτουνιστή'',''πράκτορα'' και οτι άλλο διαστροφικό περνάει απο το μυαλο τους θυμίζοντας τις καλυτερες μέρες τού Μπέρια και τής K.G.B.

Oπαδούς αυτών που σαμποτάρουν καθε προσπάθεια αντιδρασης προς το Μνημονιο και την αισχρή ταξική πολιτική των αστικών δυνάμεων και οπαδούς τών απολύσεων εργαζομένων στην Τυποεκδοτική(τους οποιους μάλιστα συκοφαντουν και αισχρά αφου τους απολύουν) ,εταιρεια που κονομάει κανονικοτατα προς οφελος τού Κομματος και σε βαρος του Λαού..

Οπαδούς αυτών που αρνούνται ακομα και να δωσουν τα φορολογικά τους στοιχεια παριστάνοντας εκει τους ''εχθρούς τού συστήματος'',αλλά με τις επιχειρήσεις που εχουν δεν τρέχει τιποτα..

Τελος ουδεποτε υπήρξα αναρχικος ή αντεξουσιαστής και χεστηκα για τις μπουρδες που ενας Κνιτης σαν και σενα γράφει.Αλλως τε και σημερα η Παπαρήγα εδειξε σαν γνησια κουκουλοφορος ποιους εχει βάλει στο στόχαστρο,ακριβώς αυτούς που εχει βαλει και ο Καρχιμάκης και οι λοιπες καθεστωτικές δυνάμεις...Επι δέκα λεπτά η επιθεσή της ηταν στον σταθμο ''Κοκκινο 105.5'' δινοντας ετσι με τον χειροτερο τροπο σε καθε ασφαλιτη την δυνατοτητα να τον θεωρει συνεργάτη των μπάτσων ή τών ''μπαχαλακηδων''/

Απλουστατα ολα οσα τελευταια εχουμε διαβάσει απο ΚΝΙτες αποδεικνύουν πώς το Καθεστώς που ονειρεύονται να εγκαθιδρύσουν θα ειναι ανατριχιαστικό και θα εξολοθρευει καθε μειοψηφια (με διαφορετικές ερωτικές επιλογές ή και Εβραιους-αυτα μας εγραψε ''συντροφος'') επειδή αυτοί μονον ''ξέρουν'' τι σημαίνει ''κομμουνισμός'' δημιουργώντας μια Κοινωνια ομοιομορφων ηλιθιων που δεν θα τολμούν καν να αναφέρουν και την παραμικρή διαφωνια τους..

Τέλος ο λαος δεν εχει ανάγκη απο κανεναν μπάτσο του ΠΑΜΕ να τον περιφρουρεί μαζι με τα ΜΑΤ.,οπως εκανε το ΚΚΕ αυτες τις δυο μέρες και πετυχε τον στοχο του να πισωγυρισει το κινημα εναντιον της πολιτικης του Μνημονιου..

Λυπουμαι μάλιστα ιδιαίτερα γιατι μεχρις προσφατως πίστευα πως τμημα της βασης του ΚΚΕ ,δυνητικά θα μπορουσε να συμμετέχει σε ενα μετωπο συνεργασιας.

Εκανα λάθος..

Ειναι προφανές πώς αυτα που πρεσβευει το συγκεκριμένο μονολιθικό μορφωμα ειναι απολύτως αντιδραστικά και η ιδια η ζωή θα εξαφανισει αυτό το τελευταιο Σταλινικο απολιθωμα ,που υπαρχει σε ολοκληρο τον κόσμο και θα το στειλει στην εποχή των Δεινοσαύρων..

Και επειδη φυσικά και η φυση αλλα και η πολιτική απεχθάνονται τα κενά το απολιθωμα αυτο θα αντικατασταθεί απο μιά καινοτομα και συγχρονη Αριστερά,που θα θεωρει την βαθειά Δημοκρατια και τις πολιτικες ελευθεριες ουσιαστικοτατες παραμέτρους μιάς διαφορετικής Κοινωνιας.

Εως τοτε πάνε στον Γοντικα και στην Αλέκα να τους πεις πώς τήν ''ειπες'' σε αναρχοφασιστες...-bye--bye--bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ε δεν θα διαβάσω δα και 5500 χιλιάδες μηνύματα για να γράψω ένα μήνυμα με αφορμή τα σημερινά γεγονότα (και να ήθελα δεν έχω το χρόνο για να το κάνω). Το μήνυμα μου γράφτηκε με αυτά που διάβασα στις 10-15 τελευταίες σελίδες.
Συγγνώμη αν θίχτηκες αλλά θα επιμείνω στον ισχυρισμό μου ότι είναι εντελώς εμετικά και χωρίς καμία επιχειρηματολογία, κοινός οχετός (αν θέλεις μπορώ όταν θα έχω χρόνο να σου παραθέσω συγκεκριμένα μηνύματα)...

Εντάξει κανείς δεν έχει το κουράγιο να διαβάσει τόσα μηνύματα. Εξαιτίας αυτού όμως, θα ήταν καλό να είσαι λίγο πιο εγκρατής στους χαρακτηρισμούς και να μην μπαίνεις σαν ταύρος σε υαλοπωλείο. Αν έχεις τη διάθεση παρέθεσε όσα μηνύματα θέλεις και όρεξη να έχουμε να τα συζητάμε. -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αει παγαινε οπαδε της συγχρονης ΟΠΛΑ,που δεν ειδες και καμιά επιχειρηματολογια.

Σας εμαθαν το ποιημα στον Περισσό και μονον αυτο ξερεις να τσαμπουνάς.Πάνε πέστους οτι εδω γραφουν αναρχοφασιστες και ακροδεξιοί..

Η πλάκα ειναι πώς τα ιδια λενε και οι ακροδεξιοι και οι Χρυσαυγιτες που μπαινουν..

Αρα τιμή μας.

Αργότερα η Γενική Γραμματέας του Κ.Κ.Ε., Αλέκα Παπαρήγα, μίλησε για «προσχεδιασμένη επίθεση κατά του ΠΑΜΕ» και για «αναρχοφασίστες και παρακρατικούς οι οποίοι είχαν αναρτήσει τα σχέδια τους στις ιστοσελίδες τους», δικαιολογώντας την στάση της Αστυνομίας η οποία « εκείνη την στιγμή δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο διότι αλλιώς τα πράγματα θα ήταν χειρότερα» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κι επειδή χρησιμοποίησε τη λέξη η Αλέκα ξαφνικά αποκτά αξία?

Και εφόσον όπως είπε και ο tzimisce ήξεραν γι αυτές τις επίθέσεις έβαλαν τα γυναικόπαιδα να περιφρουρούν στέλνοντάς τα στη σφαγή?

Αφού μας χωρίζει τόσο μεγάλη απόσταση τι μπήκες να κάνεις εδώ?

Και κάτι άλλο, όταν μπουκάρει με τα τσαρούχια κάποιος στις περιφρουρημένες ομάδες σας, όπως έκανες εσύ εδώ, πώς του φέρεστε????

Έλα βρε Ηλία...δεν είναι τσιφλίκι κανενός το φόρουμ...λίγη μετριοπάθεια μετά από τέτοια γκέλα, δε βλάπτει...:ernaehrung004:

Ακριβώς έτσι Κώστα, η Αλέκα είπε το ανέκδοτο :drummer:

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Καλύτερα η καραμπίνα. Μια και έξω και τελειώνουμε. Ενώ στα γκουλάγκ έλιωνες.
Κρίμα να έχει τέτοιες απόψεις κάποιος που χρησιμοποιεί το όνομα του Jean-Jacques Rousseau... :chinscratch:

Κι επειδή χρησιμοποίησε τη λέξη η Αλέκα ξαφνικά αποκτά αξία?

Και εφόσον όπως είπε και ο tzimisce ήξεραν γι αυτές τις επίθέσεις έβαλαν τα γυναικόπαιδα να περιφρουρούν στέλνοντάς τα στη σφαγή?

Α, δεν ξέρω, μην με ανακατεύετε εμένα. Επειδή διάβασα τα προηγούμενα post, έψαξα να δω ποιος ανέφερε τον όρο, και παρέθεσα το link με το απόσπασμα απ' τα λεγόμενα της Παπαρήγα.

Έλα βρε Ηλία...δεν είναι τσιφλίκι κανενός το φόρουμ...λίγη μετριοπάθεια μετά από τέτοια γκέλα, δε βλάπτει...:ernaehrung004:

Εννοώ ότι δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνει ένα διάλογο που εκ των προτέρων ξέρει ότι είναι καταδικασμένος. Μα για να κάνει πλάκα βεβαίως:drummer:

Α, δεν ξέρω, μην με ανακατεύετε εμένα. Επειδή διάβασα τα προηγούμενα post, έψαξα να δω ποιος ανέφερε τον όρο, και παρέθεσα το link με το απόσπασμα απ' τα λεγόμενα της Παπαρήγα.

και έτσι είναι, έχεις δίκιο.
αναρχικούς, φασίστες, ακροδεξιούς, λάος, αστοί... όλοι σε ένα τσουβάλι

url%5D

Μας επεισε η ''γραμματεας'' του Γοντικα οτι ειχε και πληροφορηση..

Γι´αυτο πηγε τα μωρα στην Βουλή...Ντροπή..

Και απο που και καλά ειχε 'πληροφορηση''??

Απο την Ασφάλεια??

Η εχει ο Περισσος τον υπερκοριο που επιασαν τον Μπεο?

δλδ η παπαρήγα εννοούσε αυτό το φόρουμ με τους αναρχοφασίστες ??

μας διαβάζει ? ή παίρνει ρεπόρτο ?

Τελικά τι έγινε ρε γαμώτο?

Ο νεκρός πέθανε από τα χημικά των μπάτσων ή απο τους αναρχικούς?

Mέχρι να κάνουν το ντου τα δίποδα δεν υπήρξε ούτε ένα δακρυγόνο. Ούτε ένα χημικό. Από την αμαλίας πέρναγε κόσμος και κοσμάκης. Χημικά ρίξαν και οι κουκουλοφοροι και κρότου λάμψης. Οπότε τον δολοφόνησαν οι κουκουλοφόροι

Το ΠΑΜΕ περιφρουρούσε το μπλοκ του ή τη Βουλή δίνοντας την εντύπωση περιφρουρησης του χώρου εντός του οποίου που εκείνη την ώρα καταλυόταν μια ακόμη φορά η δημοκρατία?

Στις απεργίες (όλα αυτά τα χρόνια) το ΠΑΜΕ συμμετείχε με κλεισιμο χώρων δουλειάς (το κυριότερον) και με πορεία στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, επειδή το νομοσχέδιο ψηφιζόταν αργά, θεωρήθηκε λογικό να γίνει η καθιερωμένη πορεία και να μείνουμε στη βουλή μέχρι να ψηφιστεί. Θεωρούσαμε πως αν κυλούσαν όλα όμαλα, το απόγευμα θα μαζευόταν και κόσμος που λόγω εργοδοτικών εκβιασμών, δε συμμετείχε στην απεργία. Οπότε υπήρχαν 2 επιλογές
α)Η να μείνουμε μπροστά στη Βουλή (ξεχάσαμε βέβαια να ζητήσουμε άδεια από το κόκκινο)
β)Η να κάνουμε κύκλους
Ε,ηλογική λέει το α.

Εφόσον γίνονταν μπάχαλα και επίθεση στο συντεταγμένο μπλοκ του ΠΑΜΕ γιατί δεν επενέβαιναν νωρίτερα? Και γιατί ανακάλυψαν όλους του επικίνδυνους κουκουλοφόρους μετά την αποχώρηση του ΠΑΜΕ?]

Πρώτον διότι η διμοιρια στη βουλή έπρεπε να περάσει ανάμεσα μας (διασπώντας το μπλοκ), κάτι που ήταν ανέφικτο. Δεύτερον, αν κάποιος έβλεπε τον τρόμο στον πρόσωπο των κοριτσιών της κνε, θα καταλάβαινε γιατί έπρεπε να ανεβούν τα ματ, από την κάτω πλευρά της πλατείας, ώστε να περικυκλώσουν τους δολοφόνους.

Όπως και να έχει, σήμερα κόσμος του ΚΚΕ, ανυποψίαστος και μη, δέχθηκε μια βάρβαρη επίθεση. Κανείς δεν επιχαίρεται επ´ αυτού και νομίζω ότι έχει καταστεί σαφές.

Δυο είναι τα θεματα. Να κατορθώσει ο συριζα να εκφέρει κοινή γνώμη και όχι από τη μια πλευρά να καλεί τους αναρχικούς να μας διώξουν και από την αλλη να λέει πως δεχτηκαμε επίθεση. Αλλά, μάλλον αυτό δε γίνεται
β)το ότι φταίει το ΚΚΕ που βρισκόταν εκεί. Δε θα σας κάνουμε τη χάρη να μην πηγαίνουμε, όπου εμείς θελουμε

Τι δουλειά είχε το ΠΕΡΝΑΜΕ να περιφρουρήσει τη Βουλή

ασε τις ειρωνείες. Το ΠΑΜΕ περιφρουρούσε την πορεία του. Βρισκόμασταν στην αμαλίας. Προς τα κει κοιτάγαμε. Το πιασες η να το ζωγραφίσω;

Πόσα έσκασε στον μετρ και πήρε πρώτο τραπέζι πίστα;

Πολύ αστείο (υπάρχει και νεκρός).

Από που είχε εσωτερική (προφανώς) πληροφόρηση η Παπαρήγα ότι θα γίνει ντου στη Βουλή;

Μόλις βγήκε το πασοκ, ενώ κάποιοι πανηγυρίζαν είπε ξεκάθαρα το ΚΚΕ, πως έρχεται πόλεμος εις βαρος των εργαζομένων. Δε χρειαζεται να 'ναι κανείς προφητης. Διαβασε το πρόγραμμα του Πασοκ. Στο δια ταύτα, από χτες στο βραδυ σε όλα τα χαφιεδοσάιτ, γράφανε τύποι, πως θα λιώσουμε τα κνατ. Εσύ τι λες αυτό να σήμαινε;

Γιατί έβαλε το ΚΚΕ άοπλα γυναικόπαιδα να προστατεύσουν τη Βουλή από αυτό το ντου που θα γινόταν;

Ωπα, ώπα. Δεν ήξερα οτι δεν επιτρεπεται ο εργαζόμενος να διαδηλώσει επειδή το παρακράτος έστειλε δολοφόνους. Το δικαίωμα στην απεργία κατακτήθηκε με αίμα και αγώνες από το λαό. Οπως λοιπόν καταλαβαίνεις αυτός ήταν ο στόχος. Να ξέρει ο εργαζόμενος, ότι αν απεργήσει (σήμερα) θα τον περιμένουν κάποιοι δολοφόνοι για να τον σκοτώσουν. Ωστε να το φοβίσουν. ωστε να μην ξανακατέβει. Ελα όμως ντε, που οι κομμουνιστές ποτέ δεν λύγισαν.

Και ασε τους καρατζαφερισμούς. Ολοι υποστηριζουν ένα κόμμα. Δηεθν απολιτικ και ακομματιστοι.

Οι φασίστες της ΑΚ σήμερα εξυμνησαν τις δολοφονικές επιθέσεις.Μην κάνετε τους χαζούς ωστε να μην καταλαβαίνετε, τι κρυβετε πίσω από τις αναφορές περι αρχειομαρξιστών. Αν ήτανέτσι, τότε και του πασοκ το πρόγραμμα θα μίλαγε για τον παράδεισο.