Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

αλλα ξέρω τι θα γίνει πάλι ,,, εμείς θα ματώσουμε πάλι ανάμεσα στα δακρυγόνα και στα κλοτσομπουνίδια

και εσείς κουκουρουκου απο τον καναπέ ..

θέση και στάση ζωης είναι αυτή αλλάζει το χουί ?
Κοτα+12.jpg

γενικολογωντας πάντα

Ως συνηθως επι της ουσιας τιποτα,αλλα απο προσωπικες επιθεσεις
αλλο τιποτα!

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αφηνω απεξω εκεινον τον τυφλο βουλευτη που μου εχει φανει αρκετα σοβαρος.

Εκτος αν ειναι κι αυτος ηθοποιος.

Σιγά μην είναι και ο Ρούντγκερ Χάουερ

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ως συνηθως επι της ουσιας τιποτα,αλλα απο προσωπικες επιθεσεις
αλλο τιποτα!

ποιά ουσία ρε σύντροφε ?

κουκουρουκου ?? είναι η ουσία που είδες ??
κουκουρουκου ?? ο κόσμος που μαζέυεται και αντιδρά
κουκουρουκου απαξίωση όλα για εσένα ,, και μιλάς για ουσία ?

έχεις κατέβει ποτέ να φάς σοπάκι με το τσουβάλι απο τα γουρούνια ??

και έλα μετά να μου πείς κουκουρουκου μέντολες

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

ποιά ουσία ρε σύντροφε ?

κουκουρουκου ?? είναι η ουσία που είδες ??
κουκουρουκου ?? ο κόσμος που μαζέυεται και αντιδρά
κουκουρουκου απαξίωση όλα για εσένα ,, και μιλάς για ουσία ?

έχεις κατέβει ποτέ να φάς σοπάκι με το τσουβάλι απο τα γουρούνια ??

και έλα μετά να μου πείς κουκουρουκου μέντολες

Το κουκουρουκου ειναι θεση,οσο και να σου φαινεται περιεργο!
Αυτη ειναι η αισθηση που απεκομισα
Αν εσυ ειδες κατι διαφορετικο σεβαστο

Τα υπολοιπα ,τι κανει ο καθενας, μεσα στην ανωνυμια
ο καθενας λεει οτι θελει
Ουτε θα σου δωσω αναφορα ,ουτε εσυ θα μου δωσεις εμενα-bye-

Μα μη τους τσουβαλιάζεις όλους ΛΕΜΕ :grinning-smiley-043

Αυτό τώρα, τι σημαίνει???:blink:

Να σε βοηθήσω, γιατί έχω την εντύπωση ότι έχεις μια δυσκολία στη κατανόηση των μηνυμάτων...Ο Kosh αναφερόταν στην καταδίκη από τον Τσίπρα, των διαδηλωτών που (και καλά) προπηλάκισαν τους συνάδελφους του (βλ. κοράκια) βουλευτές...-bye-

Πάντως, όλοι οι καλόπιστοι συνφορουμίτες κατανοούμε πως ο Τσίπρας έχει οδηγηθεί, εξαιτίας των διαρκών κατασυκοφαντήσεων του κυβερνητικού οχετού (Πάγκαλος, Παπουτσής, κλπ) οι οποίοι όπου δεν τους συμφέρει βλέπουν ως υποκινητή το ΣΥΡΙΖΑ, να καταδικάζει ή να διαψεύδει ακόμη και το διάλλειμα για τσιγάρο ή για κατούρημα!!!

Αυτά είναι τα πρώτα αποτελέσματα της Γκεμπελικής διακυβέρνησης του ΓΑΠ και αν δεν φύγουν, έπεται συνέχεια που ως κύριο θύμα, θα έχει την ίδια τη Δημοκρατία μας...:FSGSFGS4:

ΥΓ. Αλήθεια, αν στο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ακόμη ο Αλαβάνος, μπορείτε να φανταστείτε τι μέρες θα ζούσαμε τώρα?!?!

ΥΓ. Αλήθεια, αν στο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ακόμη ο Αλαβάνος, μπορείτε να φανταστείτε τι μέρες θα ζούσαμε τώρα?!?!

Γινεσαι λιγο πιο αναλυτικος σε παρακαλω!

Αυτό τώρα, τι σημαίνει???:blink:

Να σε βοηθήσω, γιατί έχω την εντύπωση ότι έχεις μια δυσκολία στη κατανόηση των μηνυμάτων...Ο Kosh αναφερόταν στην καταδίκη από τον Τσίπρα, των διαδηλωτών που (και καλά) προπηλάκισαν τους συνάδελφους του (βλ. κοράκια) βουλευτές...-bye-

μου φαίνεται ότι εσύ έχεις έτι μεγαλύτερη δυσκολία... καθότι αυτό ακριβώς εννόησα και επ' αυτού σχολίασα

μου φαίνεται ότι εσύ έχεις έτι μεγαλύτερη δυσκολία... καθότι αυτό ακριβώς εννόησα και επ' αυτού σχολίασα

Αν όντως το κατανόησες, δεν έχω ουδέν σχόλιο για το σχόλιο σου...-bye-

Mόλις τώρα στο δελτίο του ALTER ο Τσίπρας καταδίκασε τις χθεσινές αποδοκιμασίες κατά των βουλευτών.......

Ωραιοτατα.Και ποσοι ψηφοφοροι θα χαρηκαν...:flipout:

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Χθες το βραδυ, με πολυ προσπαθεια ειναι η αληθεια, καταφερα να παραμεινω στο χωρο της συνελευσης για περιπου 30 λεπτα!
Με μια λεξη οι εντυπωσεις
κ ο υ κ ο υ ρ ο υ κ ο υ

H αλήθεια είναι οτι αν διαβάζει κάποιος διαρκώς Ανδριανόπουλο γίνεται τό μυαλό ζελέ..

Ειναι σαν νά παίρνει κάποιος ληγμένα γιά χρόνια..

Γκαραντί.

Πάντως, όλοι οι καλόπιστοι συνφορουμίτες κατανοούμε πως ο Τσίπρας έχει οδηγηθεί, εξαιτίας των διαρκών κατασυκοφαντήσεων του κυβερνητικού οχετού (Πάγκαλος, Παπουτσής, κλπ) οι οποίοι όπου δεν τους συμφέρει βλέπουν ως υποκινητή το ΣΥΡΙΖΑ, να καταδικάζει ή να διαψεύδει ακόμη και το διάλλειμα για τσιγάρο ή για κατούρημα!!!

Αυτά είναι τα πρώτα αποτελέσματα της Γκεμπελικής διακυβέρνησης του ΓΑΠ και αν δεν φύγουν, έπεται συνέχεια που ως κύριο θύμα, θα έχει την ίδια τη Δημοκρατία μας...:FSGSFGS4:

Βασικα κκε-ιζει και ο συριζα αλλα ας κανουμε οτι δεν το βλεπουμε.

Γιατι τι αλλο μενει ? ' Καρα θεε , μονο εσυ.Μονο εσυ αγανακτισες και εφυγες ( δηλωσες) :flipout:'

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

οσο πάντως ακούω τις δηλώσεις όλων των πολιτικών για τις χθεσινές αποδοκιμασίες εναντίον τους τόσο περισσότερο πείθομαι ότι πρόκειται για ένα σπάνιο είδος χωρίς τσίπα , χωρίς φιλότιμο , χωρίς συνείδηση , χωρίς τίποτα. Απολύτως αποκομμέν οι από τον κανονικό κόσμο τους ενδιαφέρει μόνον ο εαυτός τους .
Εάν φύγουν τελικά με ελικόπτερο αυτή θα είναι η μεγαλύτερη αποτυχία μας και η μεγαλύτερη επιτυχία τους .

Αποτι εμαθα και η Κανέλλη εξέφρασε την δυσφορία της..

Μάστα..

Ας δώσει κάποιος σε ολους αυτούς τούς γελοιους λοιπόν νά διαβάσουν απο πού ''εκπηγάζει η εξουσία'' τους..

Συμφωνα με το Σύνταγμα εκλέγονται γιά νά υπηρετούν τον Λαό..
Βεβαια αυτοί δρούν ως διορισμένη κλειστή κάστα και νομίζουν οτι το Κοινοβούλιο ειναι μαγαζί τους..

Ε δεν είναι..

Το Κοινοβούλιο ανήκει στον Λαό..

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

http://www.lifo.gr/team/nomiracleshere/25234

Συγκινητική Μάρθα Βούρτση η ΠΑΣΟΚΑ βουλευτής πού έτρεχε μέ τά τακούνια στούς αγρούς τού Εθνικού Κήπου..:bigcry::bigcry:

Καλά ποιοι ψηφίζουν αυτές τίς μορφές τής ''Δημοκρατίας''.??:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Συγκινητική Μάρθα Βούρτση η ΠΑΣΟΚΑ βουλευτής πού έτρεχε μέ τά τακούνια στούς αγρούς τού Εθνικού Κήπου..:bigcry::bigcry:

Καλά ποιοι ψηφίζουν αυτές τίς μορφές τής ''Δημοκρατίας''.??:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

''σαν κυνηγημένη,
στραμπούληξα το πόδι μου,
όταν πάτησα μία πέτρα''

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Θέλει γέλιο η ζωή, παιδιά!!!:BDGBGDB55:

ρε σεις μην το γελάτε ,, μιλάμε για παράνοια πλέον ,, έχουν δικαιολογία δεν υπάρχει δόλος ,,, εγκεφαλικής βλάβης αποτέλεσμα είναι αυτό ..

Για μενα το επομενο σταδιο ειναι να μην τους αφησουν να βγαινουν απο τα σπιτια τους.Και να τους κοψουν και τη συνδεση...

Τώρα πάντως έχουν δύο κλούβες τωμ ΜΑΤ παραταγμένες κάθετα στη Β.Σοφίας προφανώς για να αποτρέψουν να κλειστεί ξανά η έξοδος της βουλής από τον κόσμο και να μην ξαναζήσει αυτό το δράμα η Κα Θεοχάρη...