Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Κύριοι ραντεβού στο Σύνταγμα.

Όποιος θέλει να συναντηθούμε ας έρθει στη διασταύρωση Όθωνος και Αμαλίας στην πλευρά της πλατείας.

Για μένα πάντως ο αντιρατσιμος είναι ρατσισμός.

Και οι αντιρατσιστικες συναυλιες με ελεύθερη εισοδο στους μετανάστες είναι ρατσισμός.

Όχι και έτσι, δηλαδή αν είμαι κατά των δολοφόνων είμαι και εγώ δολοφόνος?
Μήπως είμαι και ναζιστής γιατί και σε αυτό αντί είμαι?
Και τι πειράζει η ελεύθερη είσοδος στον οποιονδήποτε. Ας προσέχουμε τι λέμε γιατί θα γίνουμε χειρότεροι από αυτό που πάμε να ρίξουμε.

Θα έλεγα, οτι αν δεν είναι βλάκας κάποιος που σηκώνει ένα πανώ το οποίο κάνει μια άλλη ομάδα εντος του συνόλου να αντιδρά, τότε είναι απλά εγκάθετος του συστήματος. Τουλάχιστον ο λόγος που κατέβηκε ο κόσμος στο Σύνταγμα, δεν ήταν ούτε οι μετανάστες, ούτε οι φασίστες, αλλά το παρόν και το μέλλον το δικό μας και κυρίως το μέλλον των παιδιών μας... Τώρα, αν είναι να το κάνουμε σαν την Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στην Κλαυθμώνος οι μεν και στο Σύνταγμα οι δε...

Όχι και έτσι, δηλαδή αν είμαι κατά των δολοφόνων είμαι και εγώ δολοφόνος?

Συμφωνώ μαζί σου εδώ... Εγω που φωνάζω "Κρεμάλα στους δολοφόνους" δεν αισθάνομαι δολοφόνος

Και τι πειράζει η ελεύθερη είσοδος στον οποιονδήποτε. Ας προσέχουμε τι λέμε γιατί θα γίνουμε χειρότεροι από αυτό που πάμε να ρίξουμε.

Α, δεν κατάλαβες... Ελεύθερη είσοδος στους μετανάστες... Εσυ θα πληρώσεις 10 ευρώ...

Last edited:

Βρε αιμίλιε ξενοφοβικες και ρατσιστικες τασεις είναι πολυ λογικό να υπαρχουν. Υπαρχει κόσμος που εχει χάσει τη δουλεια του η εχει αναγκαστεί να αφήσει το σπίτι του εξαιτίας των μεταναστών. και δεν κατηγορώ του μετανάστες, αυτοί είναι οι τελευταίοι που φταίνε. Αλλα ότι δημιούργησαν πρόβλημα άθελα τους είναι γεγονός! Τελευταία κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όλος αυτός ο αριθμός των μεταναστών δεν ήρθε τυχαία, πιστεύω πως σκόπιμα καποιοι τουσ έφεραν εδω για να δημιουργήσουν αυτές τις ξενοφοβικες και ρατσιστικες τασεις ώστε να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους!

Με την ίδια λογική βρε Αιμίλιε και όσοι θελουν να διαδηλώσουν υπέρ των μεταναστών να πάνε σε άλλη πλατεία! Διαφωνώ κάθετος με το όσοι δεν συμφωνούν να φύγουν! Αυτο είναι η δημοκρατία;

Ξέρεις όμως το μου προκαλεί εντύπωση; Θεωρώ του αριστερούς ως πιο προοδευτικούς ανθρώπους! Ε με ορισμένες πράξεις τους δυστυχώς το αντίθετο μου δείχνουν!

Για μένα πάντως ο αντιρατσιμος είναι ρατσισμός.

Και οι αντιρατσιστικες συναυλιες με ελεύθερη εισοδο στους μετανάστες είναι ρατσισμός.

Δεν είπα πουθενά να πάνε σε άλλη πλατεία οι ρατσιστές...Είπα ότι υπάρχουν και άλλα "κινήματα" που τους αντιπροσωπεύουν στο Σϋνταγμα....Δημοκρατικό νομίζω.... Και επίσης είπα ότι απο μόνοι τους θα φύγουν διότι θα δουν οτι δεν "χωράνε". Και έιναι λογικότατο εφόσον σιγα σιγά το κίνημα των Αγανακτισμένων θα πάρει ιδεολογική μορφή....

Δεν υπάρχουν Αριστεροί προοδευτικοί και Δεξιοί αλλιώς κλπ κλπ... Υπάρχουν άνθρωποι με ιδεολογία και άνθρωποι χωρίς....

Υπάρχουν και Αριστεροί που γέρνουν προς την "συντήρηση"....

Ο αντιρατσισμός δεν είναι ρατσισμός όμως μην λέμε και ότι θέλουμε. Ο αντιρατσισμός δηλώνει οτι όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσες ευκαιρίες σε αυτή την ζωή....

όπως καταλαβαίνεις ο ρατσισμός λέει το αντίθετο....και όχι μόνο.

Επίσης άργησες λίγο να καταλήξεις σε αυτό το συμπέρασμα, αλλά κάλιο αργά παρα ποτέ....-bye-

"Τελευταία κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όλος αυτός ο αριθμός των μεταναστών δεν ήρθε τυχαία, πιστεύω πως σκόπιμα καποιοι τουσ έφεραν εδω για να δημιουργήσουν αυτές τις ξενοφοβικες και ρατσιστικες τασεις ώστε να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους!"

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Τους ακροδεξιούς φασίστες στο Σύνταγμα από που τους ξεχωρίζουμε? Δεν φοράνε αντιρατσιστικές κονκάρδες και είναι λιγουλάκι πιο ασπρουλιάρηδες?-bye-

Υπάρχει φασιστοτέστ.

ΥΓ ΣΒΗΣΕ ΣΒΗΣΕ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ

σταματηστε τις κουβεντες και κατεβειτε στο συνταγμα

"Στο Σύνταγμα βρίσκονται μερικές χιλιάδες νέοι που προσπαθούν με αγωνία να επικοινωνήσουν και να οργανωθούν. Για μια πραγματική δημοκρατία, για μια ελεύθερη χώρα."

Μπράβο στον πιτσιρίκο :grinning-smiley-043

πρώτα ο Πάγκαλος και τώρα ο Ακης....

Τσοχατζόπουλος για Αγανακτισμένους: "Έχει γίνει μόδα εκεί έξω"
Στην ώρα του εμφανίστηκε στη Βουλή ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος συνοδευόταν από τον δικηγόρο του και λίγο πριν περάσει το κατώφλι της Προανακριτικής έδειχνε ευδιάθετος και χαμογελαστός. Αναφέρθηκε μάλιστα και στους αγανακτισμένους λέγοντας : «Έχει γίνει μόδα εκεί έξω. Όλοι θέλουν κάτι καλύτερο. Να το ευχηθούμε». Σε ερώτηση δημοσιογράφου πάντως αν περνώντας έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ νοστάλγησε τις παλιές εποχές, ο Άκης Τσοχατζόπουλος απάντησε: « Όχι, αλλά δεν το πρόσεξα. Αυτό που είδα όμως ήταν ότι ήταν άδεια».

πηγη : http://www.madata.gr/epikairotita/politics/109720.html

ο πεταλωτης μονο με χρηση χημικων θα φυγει σημερα απο τα καπη

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

ο πεταλωτης μονο με χρηση χημικων θα φυγει σημερα απο τα καπη

Ελπίζω οι παππούδες και οι γιαγιάδες του ΚΑΠΗ να έχουν φάει φασόλια το μεσημέρι για να τον βοηθήσουν...

μια γλυκια αγρια ομορφια εχει η σημερινη βραδια στους δρομους, αρχιζει να φουσκωνει η αγανακτηση

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ελπίζω οι παππούδες και οι γιαγιάδες του ΚΑΠΗ να έχουν φάει φασόλια το μεσημέρι για να τον βοηθήσουν...
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout: Μην με κάνεις να γελάω γιατί έχω το αυχενικό μου και υποφέρω σήμερα.

Αν και κάτι μου λέει, ότι ο Πεταλωτής θα υποφέρει σε λίγο πιο πολύ.:FSGSFGS4: