Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Συριζαίοι?????

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ναι.

Έκανε επίσης λόγο για "εγκάθετους του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τι σημαίνει δημοκρατία", ενώ πρόσθεσε ότι δεν φοβάται κανέναν και θα φύγει από την μπροστινή πόρτα του ΚΑΠΗ.

Πηγή

Και μόλις άκουσα ότι έφυγε από την πίσω πόρτα... :flipout:

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ελπίζω οι παππούδες και οι γιαγιάδες του ΚΑΠΗ να έχουν φάει φασόλια το μεσημέρι για να τον βοηθήσουν...

Αποτι είπε τό Mega, δέχεται επιθέσεις μέ φασουλομπάρμπουνα καί οι παπούδες μέ αναπτήρες έχουν προκαλέσει τεράστιο νέφος μέ τό γνωστό ''πυροκλάνι'' :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Προτεινω να ανοιξει νημα με καθημερινη ενημερωση προγραμματος εκδωλωσεων βολευταδων πασοκ-νδ-συριζα-λαος και υπουργων ανα την επικρατεια. Νομιζω θα ειναι αρκετα χρησιμο!!!!

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ναι.

Έκανε επίσης λόγο για "εγκάθετους του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τι σημαίνει δημοκρατία", ενώ πρόσθεσε ότι δεν φοβάται κανέναν και θα φύγει από την μπροστινή πόρτα του ΚΑΠΗ.

Πηγή

Και μόλις άκουσα ότι έφυγε από την πίσω πόρτα... :flipout:

Εϊναι η τσίπα που λέει ο λαός, αν δεν υπάρχει....
Μα πόσο αποκομένοι επιτέλους μπορεί να είναι από το λαό που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν; Είναι δυνατόν να μην αισθάνονται ντροπή όταν προπυκαλίζονται σε ένα ΚΑΠΗ;;;;

Συριζαίοι?????

Μιλησαν γιά 800 Συριζαίους πού συγκεντρώθηκαν εξω απο το ΚΑΠΗ..:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Νομίζω οτι μετά απ´αυτό ο Τσίπρας ετοιμάζεται γιά Πρωθυπουργός..

Μιλάμε γιά μεγάλα σούργελα τής ενημέρωσης...

Ρέ πυροκλάνι λέμε .....:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Αναφέρομαι και στις 2 τάσεις... θέλει προσοχή. Με την παραμικρή σπίθα το κακό γίνεται... Και το χειρότερο όλων είναι να φοβηθεί ο απλός κόσμος...

Με την ευκαιρια του σχολιου του BIOS και του διαχωρισμούς που γίνεται λόγος να πώ δυο κουβέντες.

Φυσικά συμφωνώ. Διχόνοια, φασαρίες και τσακωμοί στην πλατεία θα ήταν η χαρά του κοινοβουλίου.

Είναι πράγματι φανερό ότι στο Σύνταγμα είναι δυο ομάδες. Στην πραγματικότητα είναι πολύ περισσότερες αλλά αυτές οι δύο κυριαρχούν.
Τις τελευταίες μερες εμφανίστηκαν στην κάτω πλατεία πανό ενάντια στο ρατσισμό (η οποία μην ξεχνάμε από την πρώτη μέρα έχει το σύνθημα: Αμεση Δημοκρατία Τώρα) Σε κάποιο σημείο ένα από αυτά έγινε αιτία διαμάχης και σε μια από αυτές ήμουν μπροστά. Κάποιοι (προφανώς από την πάνω ομάδα) έπαν με έντονο ύφος ότι κακώς μπήκε γιατί μας χωρίζει σε πάνω και και κάτω. Το συμπέρασμα αυτό νομίζω είναι εντελώς λάθος: το πανό καταδικάζει τις επιθέσεις σε μετανάστες. Απλά και ξάστερα. Δηλώνει την διάθεση του κινήματος να εναντιωθεί στο ρατσισμό.
Μήπως δε θα πρεπε στο όνομα της ενότητας;;; Μα για ποιά ενότητα μιλάμε; Ενότητα με αυτούς που με ένα κατσαβίδι κυνηγάνε να ανοίξουν το κεφάλι ενός “ξένου”; Ενότητα με τη χτεσινη ομάδα παλικαράδων που με λοστάρια και βαριοπούλες προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα ενός μετανάστη από το Μπαγκλαντές και τελικά γλύτωσε από τύχη; Ε, δε γίνεται, σε αυτό δε μπορεί να γίνει καμία έκπτωση.

Τώρα, αν κάποιοι νιώθουν προσβεβλημένοι είναι δικό τους πρόβλημα.

Πάντως κανείς από όσους αγαπάνε την πατρίδα τους και προτιμούν να κατεβαίνουν στο Σύνταγμα καρατώντας την ελληνική σημαία δε νομίζω ότι θα πρέπει να είναι ενοχλημένος από αντιρατσιστικά συνθήματα σαν αυτό. Δεν είναι για αυτούς.
Εδώ είναι η προσοχή που πρέπει να δείξουμε, δεν είναι όλοι όσοι έχουν ελληνική σημαία εθνικιστές, μην τους χαρίσουμε στους Χρυσαυγίτες. Πρέπει να γίνει μια προσέγγιση των πάνω με τους κάτω, έχει τεθεί πολλές φορές ως τώρα στη συνέλευση

Με την ευκαιρια του σχολιου του BIOS και του διαχωρισμούς που γίνεται λόγος να πώ δυο κουβέντες.

Φυσικά συμφωνώ. Διχόνοια, φασαρίες και τσακωμοί στην πλατεία θα ήταν η χαρά του κοινοβουλίου.

Είναι πράγματι φανερό ότι στο Σύνταγμα είναι δυο ομάδες. Στην πραγματικότητα είναι πολύ περισσότερες αλλά αυτές οι δύο κυριαρχούν.
Τις τελευταίες μερες εμφανίστηκαν στην κάτω πλατεία πανό ενάντια στο ρατσισμό (η οποία μην ξεχνάμε από την πρώτη μέρα έχει το σύνθημα: Αμεση Δημοκρατία Τώρα) Σε κάποιο σημείο ένα από αυτά έγινε αιτία διαμάχης και σε μια από αυτές ήμουν μπροστά. Κάποιοι (προφανώς από την πάνω ομάδα) έπαν με έντονο ύφος ότι κακώς μπήκε γιατί μας χωρίζει σε πάνω και και κάτω. Το συμπέρασμα αυτό νομίζω είναι εντελώς λάθος: το πανό καταδικάζει τις επιθέσεις σε μετανάστες. Απλά και ξάστερα. Δηλώνει την διάθεση του κινήματος να εναντιωθεί στο ρατσισμό.
Μήπως δε θα πρεπε στο όνομα της ενότητας;;; Μα για ποιά ενότητα μιλάμε; Ενότητα με αυτούς που με ένα κατσαβίδι κυνηγάνε να ανοίξουν το κεφάλι ενός “ξένου”; Ενότητα με τη χτεσινη ομάδα παλικαράδων που με λοστάρια και βαριοπούλες προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα ενός μετανάστη από το Μπαγκλαντές και τελικά γλύτωσε από τύχη; Ε, δε γίνεται, σε αυτό δε μπορεί να γίνει καμία έκπτωση.

Πάντως κανείς από όσους αγαπάνε την πατρίδα τους και προτιμούν να κατεβαίνουν στο Σύνταγμα καρατώντας την ελληνική σημαία δε νομίζω ότι θα πρέπει να είναι ενοχλημένος από αντιρατσιστικά συνθήματα σαν αυτό. Δεν είναι για αυτούς.
Εδώ είναι η προσοχή που πρέπει να δείξουμε, δεν είναι όλοι όσοι έχουν ελληνική σημαία εθνικιστές, μην τους χαρίσουμε στους Χρυσαυγίτες. Πρέπει να γίνει μια προσέγγιση των πάνω με τους κάτω, έχει τεθεί πολλές φορές ως τώρα στη συνέλευση

:SFGSFGSF:

50 μέτρα απο το σπίτι μου ειναι το ΚΑΠΗ που μίλησε ο @@ρας και έφυγε απο την πισω πόρτα σαν τον λαγό !
που να βρει τα @@ να αντικρίσει τον κόσμο κατάματα....

υ.γ
οσο για το οτι ήταν του Συριζα έχω να πω το εξής , μπορεί να ξεκίνησε
απο άτομα του σύριζα ( σημαίες πάντως δεν κρατούσαν ) αλλά στην συνέχεια μαζεύτηκε κόσμος,
μικροί και μεγάλοι έγιναν ένα, θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω
σαν ένα μικρο σύνταγμα....

Προσυπογράφω..:grinning-smiley-043

Οπως και την τελευταια προταση μιάς και διάβασα σε blogs ελάχιστους ''αριστερούς'' που ενοχληθηκαν απο τίς ελληνικές σημαίες..

Κάτι μπερδεύουν τελικά μερικοί και μέ τίς αλλεργιες που εμφανίζουν χαρίζουν ''προνομια'' στούς ακροδεξιούς και στούς χρυσαυγίτες,πού ειναι οι τελευταίοι πού δικαιούνται νά κρατούν σημαια γιατι οι ''πρόγονοί'' τους τήν ξεφτίλισαν πολλάκις..
Οπως και την έννοια ''πατρίδα'' επίσης.

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Το να επιτίθεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ο εγκάθετος της τρόικας κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν αποτελεί είδηση. Εκείνο, όμως, που θέλουμε να επισημάνουμε είναι η ενορχηστρωμένη προσπάθεια του συστήματος ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσει κλίμα δυσφήμισης σε βάρος των αυθόρμητων κινητοποιήσεων των αγανακτισμένων πολιτών, αποδίδοντάς τις σε υποκινητές. Φαίνεται πως δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας μας ζητά να μην περάσουν τα νέα μέτρα, αξιώνει να φύγει η κυβέρνηση. Στον κ. Πεταλωτή, του αφιερώνουμε τη φράση βουλευτή της παράταξης του: «Οι πρίγκιπες της κυβέρνησης, τους φτύνει ο κόσμος και νομίζουν ότι βρέχει».

2/6/2011 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝ.

Ακούστε την περιγραφή των βασανιστηρίων που επιφύλαξαν στη βουλευτή Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ Μαρία Θεοχάρη:

«Ήταν πραγματικά μαρτύριο, περπατούσαμε μέσα στο σκοτάδι, ενώ έξω φώναζαν διάφορα συνθήματα για τους πολιτικούς και για τη Βουλή. Δεν ξέραμε που πηγαίναμε. Οι φακοί μας άνοιγαν τον δρόμο. Στραμπούληξα το πόδι μου. Οι συνάδελφοί μου βουλευτές, όπως οι κ. Κουράκης και Γερανίδης και Αθ. Παπαγεωργίου μου έδιναν κουράγιο, μου έλεγαν “πες ότι κάνουμε ένα ρομαντικό νυκτερινό περίπατο στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου “. Βγήκαμε, μετά από ένα τέταρτο στην έξοδο, μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Σταμάτησα ένα ταξί και με πήγε στο Μετρό. Ο άντρας μου στο μεταξύ γνώριζε ότι βρισκόμουν στη Βουλή, έβλεπε τις εικόνες από την τηλεόραση και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μου. Ήταν μια νύχτα που θα τη θυμάμαι, πάντα».

Από το Antinews.gr

:flipout::flipout::flipout:

Tι είχε να φοβηθεί η κα Θεοχάρη?...Μήπως την ξέρει και κανένας?

Πάντως Αγιο είχε που σώθηκε από του χάρου τα δόντια!!

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Προσυπογράφω..:grinning-smiley-043

Οπως και την τελευταια προταση μιάς και διάβασα σε blogs ελάχιστους ''αριστερούς'' που ενοχληθηκαν απο τίς ελληνικές σημαίες..

Κάτι μπερδεύουν τελικά μερικοί και μέ τίς αλλεργιες που εμφανίζουν χαρίζουν ''προνομια'' στούς ακροδεξιούς και στούς χρυσαυγίτες,πού ειναι οι τελευταίοι πού δικαιούνται νά κρατούν σημαια γιατι οι ''πρόγονοί'' τους τήν ξεφτίλισαν πολλάκις..
Οπως και την έννοια ''πατρίδα'' επίσης.

Έτσι είναι Σπύρο. Και επειδή οι καιροί που διαβαίνουμε είναι κρίσιμοι είναι πολύ σημαντικό να ξεπεραστούν οι αλλεργίες αυτές.

Μόλις γύρισα απο το Σύνταγμα.....

Καμία σχέση με το πως την άφησα την Κυριακή....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Καταρχάς τα θέματα....

Ξεφεύγουν απο τις γενικολογίες και θέματα που αφορούν το μέλλον και αναλαμβάνουν δράση οι προτάσεις του τώρα...

Λοιπόν σας ανακοινώνω ότι πάμε σε αποκλεισμό της Βουλής στις 15 Ιούνη....Ένωση με την πανεργατική πορεία την ίδια μέρα και οργάνωση για αποκλεισμό της βουλής απο πολύ νωρίς(μίλησαν και για χαράματα)....

Δεύτερον και πολύ ευχάριστο....

Οι πολίτες που ήταν πάνω, ελάχιστοι αυτή την ώρα και ενημερώθηκαν για τα γεγονότα της κάτω μεριάς. Με αποτέλεσμα να συρρέουν κατά δεκάδες κάτω για να παρακολουθήσουν την συνέλευση....

Επάνω το καλό ήταν ότι στήνουν μια μίνι εξέδρα και μιλάνε στο λαό, άνθρωποι του ανεξάρτητου φορέα....π.χ Σήμερα ήταν ο κ. Βαρουφάκης(Οικονομολόγος), χτες ο κ. Καζάκης(το ίδιο). Ενημερώνουν τον κόσμο και ακούνε τις απορίες του....Πολύ καλή κίνηση...

Το κίνημα αυτοοργανώνεται, δεν έχει πάρει απόφαση για τις συναυλίες που θέλουν να κάνουν οι Παπακωνσταντίνου και Πουλικάκος....Αν και οι ίδιοι είπαν ότι είναι κοντά στο κίνημα και όταν και αν το κίνημα τους χρειαστεί θα είναι παρών....

Τρίτο την Κυριακή αναμένεται ένας χαμός.....απο κόσμο.

-bye-:operator:

Μόλις γύρισα απο το Σύνταγμα.....

Καμία σχέση με το πως την άφησα την Κυριακή....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Καταρχάς τα θέματα....

Ξεφεύγουν απο τις γενικολογίες και θέματα που αφορούν το μέλλον και αναλαμβάνουν δράση οι προτάσεις του τώρα...

Λοιπόν σας ανακοινώνω ότι πάμε σε αποκλεισμό της Βουλής στις 15 Ιούνη....Ένωση με την πανεργατική πορεία την ίδια μέρα και οργάνωση για αποκλεισμό της βουλής απο πολύ νωρίς(μίλησαν και για χαράματα)....

Δεύτερον και πολύ ευχάριστο....

Οι πολίτες που ήταν πάνω, ελάχιστοι αυτή την ώρα και ενημερώθηκαν για τα γεγονότα της κάτω μεριάς. Με αποτέλεσμα να συρρέουν κατά δεκάδες κάτω για να παρακολουθήσουν την συνέλευση....

Επάνω το καλό ήταν ότι στήνουν μια μίνι εξέδρα και μιλάνε στο λαό, άνθρωποι του ανεξάρτητου φορέα....π.χ Σήμερα ήταν ο κ. Βαρουφάκης(Οικονομολόγος), χτες ο κ. Καζάκης(το ίδιο). Ενημερώνουν τον κόσμο και ακούνε τις απορίες του....Πολύ καλή κίνηση...

Το κίνημα αυτοοργανώνεται, δεν έχει πάρει απόφαση για τις συναυλίες που θέλουν να κάνουν οι Παπακωνσταντίνου και Πουλικάκος....Αν και οι ίδιοι είπαν ότι είναι κοντά στο κίνημα και όταν και αν το κίνημα τους χρειαστεί θα είναι παρών....

Τρίτο την Κυριακή αναμένεται ένας χαμός.....απο κόσμο.

-bye-:operator:

Επιτέλους κάτι ευχάριστο!!!! Πάνω που είχα αρχίσει να απογοητευομαι!!!!!