Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Σε μια πολη με περιφεριακους δημους και κωμοπολεις που ξεπερνουν το 1,5 εκατ. ειναι απαραδεκτο να κατεβαινουν μονο 10000! Ας ελπισουμε σημερα να παρακινηθουν περισσοτεροι. Τζαμπα ειναι παιδια δεν δαγκωνει η πλατεια, και αυτα περι υποχρεωσεων εγω τα ακουω βερεσε. Για καφεδακι με τον φιλο παντα βρισκουμε χρονο, για το μελλον το παιδιων μας???

σε πια συγκεντρωση αναφερεσαι?

Ξεχασα να το αναφερω, στη συγκεντρωση της ΛΑρισας.

και κάτι που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο...

Χθές η COsmote είχε "σοβαρό" πρόβλημα απο την πλατεία μέχρι τα ΜΑΤ μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη....

Και το διασταύρωσα και με άλλους....

Επίσης το free wireless στην πλατεία "κόπηκε"....κατα την διάρκεια της συγκέντρωσης...

Όσον αφορά τον αριθμό, να πω τα εξής...

Στάτικά μιλάμε για γύρω στους 20.000 με 25.000...
αλλά μιλάμε για γύρω στις 50-60.000 που ανακυκλώνονταν...

Ούτε η Vodafone δούλευε ακριβώς στα ίδια σημεία.... :chinscratch:

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Θα πέσατε σε μαύρη τρύπα φαίνεται.

Να ποιους υπαλλήλους του θα πρέπει να απολύσει το κράτος πρώτα!

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

και κάτι που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο...

Χθές η COsmote είχε "σοβαρό" πρόβλημα απο την πλατεία μέχρι τα ΜΑΤ μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη....

Και το διασταύρωσα και με άλλους....

Επίσης το free wireless στην πλατεία "κόπηκε"....κατα την διάρκεια της συγκέντρωσης...

Όσον αφορά τον αριθμό, να πω τα εξής...

Στάτικά μιλάμε για γύρω στους 20.000 με 25.000...
αλλά μιλάμε για γύρω στις 50-60.000 που ανακυκλώνονταν...

Αν δεν κάνω λάθος, το έχει επισημάνει σε κάποιο ποστ και ο Σταύρος...

Έτσι ακριβώς όλα τα δίκτυα ήταν κατά περιόδους τελείως Off, ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει αυτό, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑΝ.

ΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ.

Για όποιον Κερκυραίο διαβάζει, η συγκέντρωση είναι για τις 8 σήμερα και όχι στις 9.:a0210:

TA τηλ εχθές όντως δεν ....

θέλω να πιστέυω ότι μάλλον οι συγκεκριμένες κυψέλες βαρέσαν overflow
50 χιλιάδες κόσμος σε μια πλατεία απλά δεν φτάνει το δίκτυο

λεω τωρα εγω έτσι ..

Το επιβεβαιωνω και εγω, υπήρξε ένα διάστημα μεταξύ 20:00 και 21:15 που προσπαθούσα να μιλήσω με τον φίλο μου που ήταν εκει και δεν μπορούσα να τον πιάσω... Στην αρχή σκέφτηκα πως ήταν στο μετρό και επέστρεφε αλλα τώρα που το λέτε.... Καταφέραμε και μιλήσαμε πριν αρχίσει το 2ο ημίχρονο του ΠΑΟ-ΑΕΚ δηλαδή περίπου στις 21:30 και βρισκόταν στον ηλεκτρικό μεταξύ μοναστηρακιου και Πειραιά.

Ps. Ο φιλος μου εχει cosmote

Τραβηγμένο μου φαίνεται. Εξάλλου, γιατί να διακόψεις τις επικοινωνίες, αφού επισήμως το γεγονός καλυπτόταν live από 3-4 διαφορετικές κάμερες στο διαδίκτυο, μάλιστα και επισήμως από κωλοκάναλα (STAR, ΣΚΑΙ). To πιθανότερο είναι αυτό που λέει ο Βασίλης, ότι με τόσα χιλιάρικα κόσμο μπούκωσε, αφού όλοι αυτοί το πιθανότερο είναι πως όσο ήταν στημένοι εκεί επικοινωνούσαν με δικούς τους ανθρώπους για να τους "ψήσουν" να κατέβουν..

...βέβαια τα αθάνατα ελληνικά blogs έβγαλαν ρεπορτάζ, το οποίο έσπευσαν να δημοσιεύσουν χωρίς να παραθέσουν και τις πηγές τους...

TA τηλ εχθές όντως δεν ....

θέλω να πιστέυω ότι μάλλον οι συγκεκριμένες κυψέλες βαρέσαν overflow
50 χιλιάδες κόσμος σε μια πλατεία απλά δεν φτάνει το δίκτυο

λεω τωρα εγω έτσι ..

Αυτο ηταν και το λεω με απολυτη σιγουρια!

248003_229410007073326_100000129852055_1085638_4546427_n.jpg

Αν κράταγαν, όμως, πράσινα ή γαλάζια σημαιάκια και τη φώτο έπαιρνε κανάς Μπιρσίμ, θα ήταν 1.000.000 λαού!!!:flute::flute:

Παντως απο τις τελευταίες κομματικες συγκεντρώσεις σίγουρα ηταν περισσότερος κοσμος.

Και μη ξεχναμε πως στις κομματικες συγκεντρώσεις ερχεται κοσμος απο ολόκληρο δημοτικο διαμερισμα ( αν ειναι θεσσαλονικη απο ολη τη Μακεδονια αν ειναι για Αθηνα απο Πελλοπονησο και Στερεα Ελλαδα).
Εν αντιθέσει με το χθεσινο που ηταν παραλληλες συγκεντρωσεις σε ολη σχεδον τη χωρα.

Για όποιον Κερκυραίο διαβάζει, η συγκέντρωση είναι για τις 8 σήμερα και όχι στις 9.:a0210:

ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΛΙΤΣΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 100-300% ΚΕΡΔΟΣ.
ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΗ ΩΣ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ "ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ".
ΗΜΑΡΤΟΝ.
ΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΘΟΤΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.