Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011
Τι πάνω και κάτω μέρος;;;
Τι διαχωρισμός είναι αυτός;
Δηλαδή πάνω είναι τα ζώα που φωνάζουν και κάτω οι διανοούμενοι;;;;
Όσοι καινούργιοι να έρθουν στο κάτω μέρος;;;; Στους καλούς γιατί οι πάνω είναι κακοί;;;; Τι είναι αυτα ρε παιδια;;;;;
Πραγματικά με θλίβει αυτη η λογική...
Να μην σε θλίβει η δική μου λογική Klekor....Να αναζητάς την εικόνα που υπάρχει απο πίσω...
Και εξηγούμαι...
Επάνω στην πλατεία και αριστερά της Βουλής, υπάρχει ένα σταντ που υπάρχει ΠΡΙΝ κατέβουν οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα.
Την πρώτη μέρα που στήθηκε το σταντ, πήγε λίγος κόσμος βολιδοσκοπώντας, τι σημαίνει, ποιοι είναι αυτοί,κλπ κλπ...
Την επόμενη μέρα ήταν αυτοί και οι συγγενείς τους..
Στο δελτίο που δίνουν, γραφουν Θερμοπύλες 480μ.χ και απο κα´τω Ελλάδα 2011.....
Οι τύποι είναι κάποια εθνικισταριά που προσπάθησαν να μαζέψουν κόσμο. Αμ, δε...
Μετά απο 3 ημέρες έγινε ο μπαμ των Αγανακτισμένων....Και κατέβηκαν χιλιαδες κόσμου...
Ανάμεσα τους και εγώ...
Σε πληροφορώ ότι χώθηκαν με ντουντούκες και προσπάθησαν να προσηλυτίσουν κόσμο και κοσμάκη....Απο ότι φαίνεται δεν τα έχουν καταφέρει.
Στο επάνω μέρος παίρνουν μέρος και "υγιείς" πολίτες, αλλά "απολιτίκ", που κατεβαίνουν και γίνονται "ένα" με αυτούς. Και να οι μούντζες και να το "να καει να καει το μπουρδέλο,κλπ).....
Την πρώτη μέρα ειδικά πήγαν να φωνάξουν και το "να φύγουν οι ξένοι"(το είχα αναφέρει κιόλας), αλλά ο κόσμος ο πολύς, αντέδρασε υγιώς και έγκαιρα.
Και ένα περιστατικό απο χθες...
Κατεβαίνει μια κυρία γύρω στα 40 στην συγκέντρωση και την πιάνει το zougla Και την ρωτάει πως της φάνηκε....
Και απαντάει....
"Πως να μου φανεί ρε παιδιά??? Φασιστικά συνθήματα είδα και εθνικιστές, πολυ χάλια, πάω να φύγω...."
και ευτυχώς ο εν λόγω δημοσιογράφος την ενημέρωσε ότι στο κάτω μέρος της πλατείας υπάρχει μια ομάδα που διοργανώνει ανοικτή συνέλευση με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες....
Αν δεν της το έλεγε και δεν κατέβαινε κάτω, θα έφευγε δυσαρεστημένη...
Αυτά ήθελα να πω και νομίζω ότι μέχρι τώρα δεν έχω δείξει σημάδια "διαχωρισμού" του υγιούς μέρος του λαού μας.