kerkyra2007
New member
- 23 May 2010
- 89
Τα βλέπω τα παραπάνω, αλλά δεν είναι παρά χτίσιμο ηθικής δικαιολόγησης των όσων θα επακολουθήσουν. Πραγματική αιτία για επέμβαση δίχως σοβαρά επεισόδια και συμπλοκές, δεν έχει υπάρξει ακόμη. Η πιο κατάλληλη θα ήταν μια τέτοια συμπλοκή των δύο άκρων.
Όσο και να τα καταδικάζουν οι υπάλληλοι της "4ης εξουσίας", η in situ παραμονή και ο αποκλεισμός της Βουλής δεν μπορούν να λειτουργήσουν για την κοινή γνώμη ως αποδεκτή δικαιολογία βίαιης επέμβασης. Πρώτα θα μολέψουν το κίνημα κάποιες ακραίες συνιστώσες και μετά θα γίνει το ντου.
Οχι ολοι Γιαννη και το ξερεις, δεν γνωριζουν.
Αν ηξεραν δεν θα πουλαγαν ουτε φυλο οι φυλαδες...
Προς το παρον, ακομα και αν δεν συμπλεουν τα ΜΜΕ (ηλεκτρονικα και εντυπα) τουλαχιστον δεν θαβουν, πολυ ανοιχτα τουλαχιστον.
Οταν θα αρχισει ο πολεμος της λασπης, θα προετοιμαστει η "κοινη γνωμη" και μετα απο λιγο θα αρχισουν "τα εκτροπα" και τα δακρυγονα...
Μα γιατί δείχνουν την προπαγάνδα που ήδη άρχισε να στήνεται
Οχι ολοι Γιαννη και το ξερεις, δεν γνωριζουν.
Αν ηξεραν δεν θα πουλαγαν ουτε φυλο οι φυλαδες...
Προς το παρον, ακομα και αν δεν συμπλεουν τα ΜΜΕ (ηλεκτρονικα και εντυπα) τουλαχιστον δεν θαβουν, πολυ ανοιχτα τουλαχιστον.
Οταν θα αρχισει ο πολεμος της λασπης, θα προετοιμαστει η "κοινη γνωμη" και μετα απο λιγο θα αρχισουν "τα εκτροπα" και τα δακρυγονα...
Ας προσέχουμε λοιπόν να μη τους δίνουμε επιχειρήματα
Γιατί έχω την αίσθηση ότι δημοσιεύματα όπως το πιοπαραπάνω αίσχος του Βήματος, είναι τόσο απροκάλυπτα που λειτουργούν εντελώς αντίθετα, ως μπούμερανγκ;
Αμ θέλει και η προπαγάνδα μια προετοιμασία, μια ρέγουλα βρε... ερασιτέχνες γκαιμπελίσκοι. Έτσι ξαφνικά όπως το ρίχνεις δεν θα πονηρευτεί ο κοσμάκης; Για τόσο ηλίθιο τον έχεις; Όταν τόσες μέρες ο τύπος προβάλλει αγανακτισμένο κόσμο να μουτζώνει τη βουλή, νομίζεις ότι η κοινή γνώμη δεν έχει ταυτιστεί ήδη, και ότι θα αντιδράσει ξαφνικά στον αποκλεισμό της εξόδου των βουλευτών και θα την απορρίψει ως προσβολή ενός δημοκρατικού τοτέμ; Α ρε κούνια που σας κούναγε... γκαιμπελίσκοι της κακιάς ώρας.
Τουλάχιστον o αυθεντικός είχε νιονιό, είχε μια αξιοσύνη σε αυτό που έκανε.
Εσείς είστε απλά κακέκτυπα.
Ας προσέχουμε λοιπόν να μη τους δίνουμε επιχειρήματα
Να ρωτήσω κάτι?
Τρέφατε καμμία αυταπάτη ότι τα δεκανίκια και υποστηρικτές του συστήματος, θα έπαιρναν θέση απέναντί του την κρίσιμη ώρα που πάει να εδραιωθεί ένα μέτωπο?
Να ρωτήσω κάτι?
Τρέφατε καμμία αυταπάτη ότι τα δεκανίκια και υποστηρικτές του συστήματος, θα έπαιρναν θέση απέναντί του την κρίσιμη ώρα που πάει να εδραιωθεί ένα μέτωπο?
Το ότι κάμποσοι δεν γνωρίζουν τον ρόλο των ΜΜΕ είναι δεδομένο. Αποδεικνύεται καθημερινά από τις συζητήσεις εντός και εκτός forum.
Το αν πέσατε από τα σύννεφα δεν μπορώ να το απαντήσω. Εξαρτάται από το πού τοποθετείται ο καθένας, πόσο ώριμος πολιτικά είναι και ποια μέσα εμπιστεύεται για την ενημέρωσή του.
Καταλαβαίνετε τι εννοώ να μη δίνουμε επιχειρήματα?
Δεν εννοώ την χθεσινή κίνηση αποκλεισμού, αλλά στην προφανή προβοκάτσια που προετοιμάζεται από τις φυλάδες να μην μασάμε και να ανταπαντάμε στο πεδίο της συγκέντρωσης με ότι μπορεί να προκύψει
Αντιθέτως ήταν απόλυτα προβλέψιμοι από μια ικανή μερίδα κόσμου. Αυτό ακριβώς σημαίνει ότι τα δίκτυα αντιπληροφόρησης είναι εξαιρετικής σημασίας στο να λειτουργούν αυτή τη στιγμή σοβαρά και ώριμα.
Το ότι ήταν προβλέψιμη η στάση τους δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοηθούν σαν κίνδυνοι. Και τα δακρυγόνα είναι προβλέψιμα και τα βλέπουμε να έρχονται αλλά η αδιαφορία προς τον επερχόμενο κίνδυνο δεν δικαιολογείται, αντιθέτως.
Όσο πιο προβλέψιμοι είναι οι κίνδυνοι, τόσο πιο καλή προετοιμασία πρέπει να υπάρχει στην αντιμετώπισή τους.
Ποια προβοκάτσια ρε Κέρκυρα; Δηλαδή αν αύριο σε μια αντίστοιχη ενέργεια φύγει ένα νεράτζι ή μια πέτρα προς έναν βουλευτή, ή ανέβει κάποιος σε μια Mercedes και αρχίσει να χοροπηδάει στο καπό, αυτό θα είναι προβοκάτσια; Αν οι μπάτσοι επιχειρήσουν να συλλάβουν κάποιον δεν θα γίνει χαμός; Θα γίνει. Δεν θα γενικευτεί; Θα γενικευτεί.
Από την πρώτη μέρα λέμε ότι η σύγκρουση είναι α ν α π ό φ ε υ κ τ η. Είναι νόμος της φύσης (της πολιτικής). Ορίστε, έφτασε η ώρα για την κρίσιμη απόφαση και εξακολουθούμε και μιλάμε με όρους σαλονιού αντί δρόμου.
Δεν μπορώ να μιλήσω για τους εκτός του φόρουμ, ούτε έχω ικανό δείγμα ώστε να θεωρηθεί αντιπροσωπευτικό. Άλλωστε, δεν θα είχε και τόση σημασία μια μεμονωμένη προσωπική εμπειρία. Για το φόρουμ, όμως, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω, τουλάχιστον μετά από κοντά 3000 σελίδες ανάγνωσης σχετικά με τους ''καμπόσους'' που δεν γνωρίζουν το ρόλο των Μ.Μ.Ε. Αν γίνει ένα σχετικό poll με το θέμα που συζητάμε (για το ρόλο των Μ.Μ.Ε., δηλαδή), θα ψάχνεις να βρεις τους καμπόσους με μεγεθυντικό φακό.
Κάποιος όμως πρέπει να το εξηγήσει στον κόσμο που κατεβαίνει κάτω, ότι θα έρθει και σύγκρουση......
Δεν νομλιζω ότι αυτή την στιγμή ο κόσμος είναι έτοιμος για αυτό που λές φίλε μου.
Εγώ προτείνω ψυχραιμία και επιμονή. Αποψή μου ας μην την δέχεσαι.
Δεν νομλιζω ότι αυτή την στιγμή ο κόσμος είναι έτοιμος για αυτό που λές φίλε μου.
Εγώ προτείνω ψυχραιμία και επιμονή. Αποψή μου ας μην την δέχεσαι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.