Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αν όντως το κατανόησες, δεν έχω ουδέν σχόλιο για το σχόλιο σου...-bye-

Ναι ρε συ αυτο που εννοουσα σχολιασε. Και με τον send μιας και ειμαστε πολυ φιλοι εχουμε τον δικο μας κωδικα επικοινωνιας και λεμε τα δικα μας μερικες φορες.
Γαμω τον γραπτο λογο δηλαδη μερικες φορες :ernaehrung004:

Στην ιδια μερια ειμαστε ολοι.

Ξέρει κανείς αν αληθεύει αυτό;

"Αγανακτισμένο" ξύλο μπροστά την Βουλή - Αναχαιτίστηκε νέα έφοδος

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20534&Itemid=139

Πρίν από μια ώρα γύρισα, δεν είδα τίποτα.
Ήμουν στο κάτω μέρος της πλατείας

Τώρα πάντως έχουν δύο κλούβες τωμ ΜΑΤ παραταγμένες κάθετα στη Β.Σοφίας προφανώς για να αποτρέψουν να κλειστεί ξανά η έξοδος της βουλής από τον κόσμο και να μην ξαναζήσει αυτό το δράμα η Κα Θεοχάρη...

Αχ μανα μου.....αρχιζουμε μαλλον.

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

H αλήθεια είναι οτι αν διαβάζει κάποιος διαρκώς Ανδριανόπουλο γίνεται τό μυαλό ζελέ..

Ειναι σαν νά παίρνει κάποιος ληγμένα γιά χρόνια..

Γκαραντί.
Αφου το λες εσυ ετσι ειναι!
Γκαραντι.

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Που ρε?

Στο κεντρικο δελτιο του Μεγκα μιλησε αποψε.

Την εβαλαν με μια φουκαριαρα πασοκα που τολμησε να προσπαθησει να πει τα γνωστα....

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Συγκινητική Μάρθα Βούρτση η ΠΑΣΟΚΑ βουλευτής πού έτρεχε μέ τά τακούνια στούς αγρούς τού Εθνικού Κήπου..:

Απο αυριο θα εχουν ολοι trekking παπουτσακια caterpillar απο το κολωνακι και μποντριε φορεμενα μην τυχον και χρειαστει να τους παρουν με ελικοπτερο.

Αχ μανα μου.....αρχιζουμε μαλλον.

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί αργότερα αλλά ως τώρα ήταν ήρεμα τα πράγματα, όπως τις προηγούμενες μέρες.
Σήμερα από γνωστους μου που είχαν κατέβει έμαθα ότι οι περισσότεροι που κλείσαν την παράπλευρη είσοδο της Βουλής ήταν από τους συγκεντωμένους στο Προπύλαια

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Για μενα το επομενο σταδιο ειναι να μην τους αφησουν να βγαινουν απο τα σπιτια τους.Και να τους κοψουν και τη συνδεση...

Εγω σου λεω οτι το επομενο που θα κανουν αν αγριεψουν τα πραγματα θα ειναι να κοψουν σε εμας την συνδεση για να μην οργανωνονται οι αγανακτισμενοι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αφου το λες εσυ ετσι ειναι!
Γκαραντι.

Οχι βρέ..
Κουκουρούκου καλύτερα..Γκαραντί.

Εδώ στο κοινοβούλιο υπάρχουν γίγαντες τής σκέψης σαν τον Πρωτόπαπα ,τον Γιακουμάτο ,τον Βορίδη..:FSGSFGS4::FSGSFGS4:

Αλήθεια μήπως ειχες πάει σέ αυτούς που μιλούσαν γιά ''Θερμοπύλες'' και μπερδεύτηκες??
Ταιριάζουν και με αυτά πού λεει ο ΓΑΠ γιά ''εθνική προσπάθεια''..
Ολοι οι ακροδεξιοί αντάμα.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Καί πούσαι..

Στον Εθνικό Κήπο δίπλα στίς πάπιες εθεάθησαν και μικροπωλητές,πού πουλούν εικονίτσες τού Μανδραβέλη και τού Ανδριανόπουλου..Ειναι οτι πρέπει γιά φυλακτό...Γκαραντί..:BDGBGDB55:

Χθες το βραδυ, με πολυ προσπαθεια ειναι η αληθεια, καταφερα να παραμεινω στο χωρο της συνελευσης για περιπου 30 λεπτα!
Με μια λεξη οι εντυπωσεις
κ ο υ κ ο υ ρ ο υ κ ο υ

Χαιρομαι πολυ για αυτο σου το συμπερασμα, και δεν το κατακρινω, το αντιθετο μαλιστα.

Να μεινεις σπιτι λοιπον ή αν δεν θελεις πηγαινε για τσιπουρο (ή fruit punch ή οτι αλλο) και μην απασχολεισαι αλλο απο τους κουκουρουκου. Θα ειναι κερδος για ολους.
Αστους αυτους να κανουν οτι νομιζουν.

Ολα καλα.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Απο αυριο θα εχουν ολοι trekking παπουτσακια caterpillar απο το κολωνακι και μποντριε φορεμενα μην τυχον και χρειαστει να τους παρουν με ελικοπτερο.

Οχι ρε ελικόπτερα..
Θά μας βάλουν νά τα πληρώσουμε....

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Εγω σου λεω οτι το επομενο που θα κανουν αν αγριεψουν τα πραγματα θα ειναι να κοψουν σε εμας την συνδεση για να μην οργανωνονται οι αγανακτισμενοι.

Εμεις χεσμενη την εχουμε γιατι μπορουμε να κυκλοφορησουμε.
Αυτοι ομως τι θα κανουν αν δεν μπορουν να κυκλοφορουν?

Διαβάζω τόσο καιρό για ελικόπτερα και βγάζω καντήλια! Όχι ελικόπτερα. Αυτό θα ήταν συμβιβασμός. Να μην την κοπανήσει κανείς! Να κάτσουν εδώ, να δικαστούν και όσοι κριθούν ένοχοι να καταδικαστούν και να τιμωρηθούν με τον πιο παραδειγματικό τρόπο. Αρκετά τους χαριστήκαμε!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Οχι βρέ..
Κουκουρούκου καλύτερα..Γκαραντί.

Εδώ στο κοινοβούλιο υπάρχουν γίγαντες τής σκέψης σαν τον Πρωτόπαπα ,τον Γιακουμάτο ,τον Βορίδη..:FSGSFGS4::FSGSFGS4:

Αλήθεια μήπως ειχες πάει σέ αυτούς που μιλούσαν γιά ''Θερμοπύλες'' και μπερδεύτηκες??
Ταιριάζουν και με αυτά πού λεει ο ΓΑΠ γιά ''εθνική προσπάθεια''..
Ολοι οι ακροδεξιοί αντάμα.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Καί πούσαι..

Στον Εθνικό Κήπο δίπλα στίς πάπιες εθεάθησαν και μικροπωλητές,πού πουλούν εικονίτσες τού Μανδραβέλη και τού Ανδριανόπουλου..Ειναι οτι πρέπει γιά φυλακτό...Γκαραντί..:BDGBGDB55:
Μπα κατι σαν εμενα τους κυνηγουν,ενω με κατι αριστεροεθνικιστες
τα βρηκαν χθες το βραδυ στον Θεοδωρακη
Γκαραντι,μου το ειπε η μανα μου εθνικιστριαπαλαιοημερολογητασα:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μπα κατι σαν εμενα τους κυνηγουν,ενω με κατι αριστεροεθνικιστες
τα βρηκαν χθες το βραδυ στον Θεοδωρακη
Γκαραντι,μου το ειπε η μανα μου εθνικιστριαπαλαιοημερολογητασα:BDGBGDB55:

Ο φίλος σου ο Μιχας και τά λοιπά τσιράκια που μιλούσαν γιά φαιοκόκκινους έχουν καταπιεί την γλώσσα τους και είτε πάνε στην Δημοκρατική Συμμαχία τής Ντορας ,είτε ψάχνουν μέρος νά κρυφτούν μιάς και τό φαιοπράσινο μέτωπο ειναι γεγονός..

Και το ΕΑΜ ''αριστεροεθνικιστικό'' πρέπει νάταν γιά κάτι ''προοδευτικούληδες'' ,μόνον πού δέν πρόλαβε νά ολοκληρώσει τό έργο του..-bye--bye-

Οπότε έμειναν οι μαυραγορίτες και κυβερνούν και σήμερα..

Δεν πειράζει..

Η Ιστορία θά απαντήσει δεόντως κάποια στιγμή.

Υ.Γ

Και ο Κολοκοτρώνης επίσης ''τρομοκράτης'' δεν είναι γιά τον Τακημιχα???:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Last edited:

Να κάτσουν εδώ, να δικαστούν και όσοι κριθούν ένοχοι να καταδικαστούν και να τιμωρηθούν με τον πιο παραδειγματικό τρόπο. Αρκετά τους χαριστήκαμε!

Φωτη μου ξερεις ποτε ηταν η τελευταια φορα που τιμωρηθηκαν για εγκληματα κατα του κρατους ?

Νομιζω οι 6 ηταν....

Ηταν και το 1974. Το όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια τότε δεν ήταν; Ή το '75; Δεν θυμάμαι γμτ...

Εγω την φυλακη δεν την θεωρω τιμωρια.

Αν αναλογιστείς ότι με εξαίρεση τον Τσοβόλα που ήταν και scape goat, δεν έχω δει άλλο πολιτικό να μπαίνει φυλακή μεταπολιτευτικά, παρά τα τόσα σκάνδαλα, η φυλακή είναι για εμένα τιμωρία.

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αν αναλογιστείς ότι με εξαίρεση τον Τσοβόλα που ήταν και scape goat, δεν έχω δει άλλο πολιτικό να μπαίνει φυλακή μεταπολιτευτικά, παρά τα τόσα σκάνδαλα, η φυλακή είναι για εμένα τιμωρία.

Δεν πήγε φυλακή. Φυλακή πήγε μόνο ο Αθανασόπουλος (επί δρακουμέλ) επειδή -άκουσον άκουσον, ευνόησε την Ελλάδα σε βάρος της ΕΟΚ