Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Τους ακροδεξιούς φασίστες στο Σύνταγμα από που τους ξεχωρίζουμε? Δεν φοράνε αντιρατσιστικές κονκάρδες και είναι λιγουλάκι πιο ασπρουλιάρηδες?-bye-

Είναι απο τους ευκολότερους τρόπους που έχει το σύστημα να διαλύσει το κίνημα στο Σύνταγμα... Στέλνει 10 δικούς του στην δεξιά πλευρά να φωνάξουν "η Ελλάδα στους έλληνες", κι άλλους 10 απο την άλλη πλευρά αγκαλιά με τους αφγανούς... Σε 1 ώρα (το πολύ) γίνεται το έλα να δεις...
Βέβαια αυτοί υπάρχουν αυτόνομα κι απο μόνοι τους εκεί, δεν χρειάζεται να στείλει το σύστημα δικούς του... Το θέμα είναι πως εκδηλώνονται και πως συσπειρώνονται οι άγνωστοι μεταξύ τους...

Last edited:
Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Και κανω την εξης ερωτηση στα μεγαλα κεφαλια εδω μεσα στο φορουμ, ποιον θα εκλεξουμε για αυριανο πρωθυπουργο εκτος απο αυτον τον ασχετο που εχουμε σημερα?

Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με αυτόν ως υπηρεσιακή κυβέρνηση:

chuck_norris.jpg

... με σαφή λαϊκή εντολή να καθαρίσει το Κοινοβούλιο.. :D:D:D

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

BIOS έχεις δίκιο
Αλλά όπως λές υπάρχουν και οι εξαιρέσεις και όπως μάθαμε να λέμε η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Αυτοί οι "δημοσιογράφοι" όπως πάντα !!!!!!

Το "δημοσιογράφοι" μπήκε λόγω ικανότητας πρόσβασης στην κοινή γνώμη... Φυσικά και οι μικρο-δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν κι αυτοί κρίση... Αλλά για δες στα διάφορα μετα-χουντικά επετειακά ρεπορτάζ και αφιερώματα ποιοί εμφανίζονται συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι... Δεν είδα ποτέ κανέναν οικοδόμο, κανέναν εργάτη, όλο καλλιτέχνες, ποιητές και δημοσιογράφους βλέπω...

chuck_norris.jpg

Γιατί, αυτός λίγος σου πέφτει ?

http://crimesonair.blogspot.com/2011/03/blog-post_01.html

Last edited:

Το "δημοσιογράφοι" μπήκε λόγω ικανότητας πρόσβασης στην κοινή γνώμη... Φυσικά και οι μικρο-δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν κι αυτοί κρίση... Αλλά για δες στα διάφορα μετα-χουντικά επετειακά ρεπορτάζ και αφιερώματα ποιοί εμφανίζονται συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι... Δεν είδα ποτέ κανέναν οικοδόμο, κανέναν εργάτη, όλο καλλιτέχνες, ποιητές και δημοσιογράφους βλέπω...

Γιατί αγαπητέ ο εργάτης κάνει το καθήκον του αλλά έχει και οικογένεια (δεν έχει λύσει το καθημερινό όπως οι μεγαλοδημοσιογράφοι, για να μη σε στενοχωρήσω) και μετά συνεχίζει, Δεν κοιτάει πως να το εκκμεταλευτεί, Όπως ορισμένοι τύπου Δαμανάκη.

Γιατί αγαπητέ ο εργάτης κάνει το καθήκον του αλλά έχει και οικογένεια (δεν έχει λύσει το καθημερινό όπως οι μεγαλοδημοσιογράφοι, για να μη σε στενοχωρήσω) και μετά συνεχίζει, Δεν κοιτάει πως να το εκκμεταλευτεί, Όπως ορισμένοι τύπου Δαμανάκη.

Αρα μάλλον συμφωνούμε...

Διαβασα αυτο:

"Είμαι αγανακτισμένος με όλους αυτούς, που ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους κάθε φορά; (Με τους πολιτικούς πάντως όσο αγανακτισμένος και να είμαι, σκέφτομαι ότι δεν φταίνε αυτοί…. Αλλά εμείς που τους ψηφίζουμε)."

Ε όχι ρε φίλε και κερατάδες και δαρμένοι.

"Πάνω από όλα, είμαι πολύ αγανακτισμένος, με όλους αυτούς, που ενώ τώρα συνωστίζονται στις πλατείες, όταν έρθει η ώρα των εκλογών, δεν πάνε να ψηφίσουνε και βγάζουνε πάντα την ουρά τους απέξω. "

Ποιος του είπε αυτουνού ότι δεν πάμε να ψηφίσουμε??

"Εκεί είναι η επιλογές μας. Το να φωνάζεις σε μια πλατεία, είναι το μόνο εύκολο. "

Μπορεί να έχει δίκιο, αλλά τουλάχιστον κάτι κάνουμε δεν βλέπουμε μόνο τηλεόραση (Τρέμη και σια)

"Αλλά η κρίσιμη ώρα, είναι η ώρα της κάλπης. Εκεί φαίνεται η μαγκιά του κάθε ανθρώπου. Για αυτό στις επόμενες εκλογές λέμε όχι στην αποχή. Μόνο έτσι θα στείλουμε το ηχηρό μήνυμα….
"

Μόνο εδώ θα μπορούσα να συμφωνήσω. Βέβαια εγώ θα ήθελα να μη βγεί κανένας και όλοι να κάτσουνε γύρω από ένα τραπέζι και να μάθουν να συζητάνε και να συμφωνάνε (Προσοχή οχι σαν του 90 με τον γρουσούζη, γιατί το είδαμε και αυτό και θυμόμαστε)

Μεγάλα κεφάλια είπε, αμέσως πετάχτηκες.....

Στέλιο Π...!!!!! Πες μάνα μου......:grinning-smiley-043

Αρα μάλλον συμφωνούμε...

Βεβαίως και συμφωνούμε. Επειδή είμαι φανατικός της ιστορίας (βιβλία, ηλεκτρονικά, όλα) είναι να τρελαίνεσαι με την προπαγάνδα που γίνεται

Διαβασα αυτο:

Και κανω την εξης ερωτηση στα μεγαλα κεφαλια εδω μεσα στο φορουμ, ποιον θα εκλεξουμε για αυριανο πρωθυπουργο εκτος απο αυτον τον ασχετο που εχουμε σημερα?

Αμεσο-δημοκρατικά ή με τον παραδοσιακό τρόπο ?

Last edited:

Και μια και ανέφερες την Δαμανάκη... Δες την ιστορία της - πως και απο που ξεκινάει μετα το πολυτεχνείο, και ποιά κυβέρνηση και γραμμή φτάνει να στηρίζει σήμερα...

Το συστημα εχει αντανακλαστικα,δε θα παραδοθει ευκολα.Οι αντιδρασεις των λαων ακουγονται στα υψηλα κλιμακια,και αυτα θα προστατευσουν τις υποτακτικες τους κυβερνησεις για αρχη,μεχρι συντομα να τις υποκαταστησουν...
Για διαβαστε για το νεο φρουτο που ετοιμαζεται...Να δειτε σε ποση ωρα βραχυκυκλωνουν και μουδιαζουν οι λαοι και οι διαμαρτυριες...
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=322960&cid=8

Μα το θεμα ειναι ποιον να ψηφισης για αρχηγο χωρας?

Κανέναν, Σε όλον τον κόσμο με εξαιρέσεις όπως εμείς θα έλεγα υπάρχουν κυβερνήσεις συνασπισμού και δεν ανοίγει μύτη. Εδώ και μήνες το Βέλγιο είναι χωρίς κυβέρνηση και δεν τρέχει τίποτα.
Εμείς οι έξυπνοι μόνο θέλουμε τον Κωστάκη και τον Γιωργάκη.

Πραγματικα τωρα, ποιο ειναι το προβλημα με τις αντιρατσιστικες ή ακομα και αντιφασιστικες κονκαρδες αν υπαρξουν;

Ειλικρινα θα με ενδιεφερε, οχι για να σου "την πω" ή κατι τετοιο, να ξερω τη γνωμη σου. Καλο ειναι να ξερει ο καθενας τα πιστευω του αλλου. Ειδικα μιας και δεν προκειται για αυτοπροσωπως κουβεντα αλλα πισω απο ενα PC.

Σε ευχαριστω πολυ, Στελιος.

Κοιτα να δεις πως πιστεύω ότι είναι τα πράγματα αυτη τη στιγμη στο Σύνταγμα! Απο ότι μου έχουν πει και έχω διαβάσει στο φόρουμ.

Στο κάτω μέρος της πλατείας η πλειοψηφία είναι αριστεροί το οποίο μου φαίνεται λογικό. Στο πάνω μέρος υπάρχουν τα ακροδεξιά στοιχεία και η πλειοψηφία του κόσμου που μπορει να ανήκουν σε οποιονδήποτε χώρο! Αυτός ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και εύκολος στον χειρισμό!

Ποιο είναι το πρόβλημα μου με τις κονκαρδες; Θεωρώ ότι δεν έχουν θέση, οι αντιρατσιστικες τουλάχιστον.
Αλλα γιατί δεν εχουν θέση; Εκτός ότι είναι ανεπίκαιρες.

Κατα την ταπεινή μου άποψη, οι θέσεις και οι χειρισμοί της αριστεράς στο μεταναστευτικό τα προηγούμενα χρόνια ήταν ο βασικός λόγος που αύξησε τα ποσοστά του ο χέρι-χέρι όπως και τα χρυσα αυγα.

Αυτο φοβάμαι πως θα συμβεί και στο Σύνταγμα!

Το μεταναστευτικό είναι ένα ευαίσθητο θέμα. δυστυχώς υπάρχει ξενοφοβία και ρατσιμος στη χώρα μας όπως σωστά είπε και Καποιος σε προηγούμενο ποστ, άρα λογικά υπάρχει και σε αρκετό κόσμο που κατεβαίνει στο Σύνταγμα. Θίγοντας λοιπόν ευαίσθητα θέματα δίνεις πλεονέκτημα σε ακροδεξιες ομάδες που υπάρχουν στο πάνω μέρος να τραβήξουν κόσμο! και όταν λέω να τραβήξουν κόσμο δεν εννοώ να τους κάνουν μέλη τους αλλα να τους παρασύρουν όταν χρειαστεί!

Η προβοκάτσια και η ακροδεξιά συνδέονται οπότε καταλαβαίνεις τον φόβο μου!

Κλέαρχος

Φίλε BIOS η τελευταία της δήλωση τα λέει όλα.

Εάν αυτό δεν είναι ένα καταφανές δείγμα πουλημένου και εγκάθετου τι να πώ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Κανέναν, Σε όλον τον κόσμο με εξαιρέσεις όπως εμείς θα έλεγα υπάρχουν κυβερνήσεις συνασπισμού και δεν ανοίγει μύτη. Εδώ και μήνες το Βέλγιο είναι χωρίς κυβέρνηση και δεν τρέχει τίποτα.
Εμείς οι έξυπνοι μόνο θέλουμε τον Κωστάκη και τον Γιωργάκη.
εδω αυτο μπορουμε να το κανουμε και αν ναι ?πως?

Κοιτα να δεις πως πιστεύω ότι είναι τα πράγματα αυτη τη στιγμη στο Σύνταγμα! Απο ότι μου έχουν πει και έχω διαβάσει στο φόρουμ.

Στο κάτω μέρος της πλατείας η πλειοψηφία είναι αριστεροί το οποίο μου φαίνεται λογικό. Στο πάνω μέρος υπάρχουν τα ακροδεξιά στοιχεία και η πλειοψηφία του κόσμου που μπορει να ανήκουν σε οποιονδήποτε χώρο! Αυτός ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και εύκολος στον χειρισμό!

Ποιο είναι το πρόβλημα μου με τις κονκαρδες; Θεωρώ ότι δεν έχουν θέση, οι αντιρατσιστικες τουλάχιστον.
Αλλα γιατί δεν εχουν θέση; Εκτός ότι είναι ανεπίκαιρες.

Κατα την ταπεινή μου άποψη, οι θέσεις και οι χειρισμοί της αριστεράς στο μεταναστευτικό τα προηγούμενα χρόνια ήταν ο βασικός λόγος που αύξησε τα ποσοστά του ο χέρι-χέρι όπως και τα χρυσα αυγα.

Αυτο φοβάμαι πως θα συμβεί και στο Σύνταγμα!

Το μεταναστευτικό είναι ένα ευαίσθητο θέμα. δυστυχώς υπάρχει ξενοφοβία και ρατσιμος στη χώρα μας όπως σωστά είπε και Καποιος σε προηγούμενο ποστ, άρα λογικά υπάρχει και σε αρκετό κόσμο που κατεβαίνει στο Σύνταγμα. Θίγοντας λοιπόν ευαίσθητα θέματα δίνεις πλεονέκτημα σε ακροδεξιες ομάδες που υπάρχουν στο πάνω μέρος να τραβήξουν κόσμο! και όταν λέω να τραβήξουν κόσμο δεν εννοώ να τους κάνουν μέλη τους αλλα να τους παρασύρουν όταν χρειαστεί!

Η προβοκάτσια και η ακροδεξιά συνδέονται οπότε καταλαβαίνεις τον φόβο μου!

Κλέαρχος

Με συγχωρείς Κλέαρχε αλλά κόσμο που προτιμά τις ρατσιστικές απο τις αντιρατσιστικές τάσεις, δεν τον θέλω στις συνελεύσεις....με την έννοια της ιδεολογικής κρίσης....και μελλοντικής συμπόρευσης.

Οι αντιρατσιστικές κονκάρδες μια χαρά είναι και το πανό που σηκώθηκε εναντίον του ρατσισμού μια χαρά είναι. όσοι δεν τα γουστάρουν επάνω....