Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μπορει καποιος να μου εξηγησει που ειναι το ελικοπτερακι του σκαι;;αυτο επαιρνε πλανα για ψυλου πηδημα,που ειναι στις τεραστιες συγκεντρωσεις για να δει ολη η χωρα τι γινεται;

Είναι νοικιασμένο απο τον Παλαιοκώστα, πώς θα βγούν απο την φυλακή;;:D-bye-

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Είναι νοικιασμένο απο τον Παλαιοκώστα, πώς θα βγούν απο την φυλακή;;:D-bye-
μπορει και να το καπαρωσε κανεις υπουργος και να του κανουν σερβις γιατι εχει δρομο!:flipout:

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Τώρα γύρισα και θα ξαναφύγω το απόγευμα για να πάω υλικά που χρειάζονται οι εθελοντές, στο Ιατρείο.

Κόσμος πολύς και απομόνωσε μέσα σε τρία τέταρτα (περίπου):ασφαλίτες,πιτσιρικάδες μπαχαλάκηδες και Χρυσαυγίτες !
Δεν έχει ξαναγίνει αυτό....

προς το παρόν οξύνθησαν τα πράγματα και διαλύθηκαν αρκετοί ,μιας και η "Τάξις" φρόντισε να υπάρξουν επεισόδια πριν λίγο (πέσαν χημικά κάτω απ το σπίτι μου ,αδικαιολόγητα !!!) ,αλλά πάω στόιχημα οτι απ το απόγευμα θα έχουμε μαζικότητες.

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Τώρα γύρισα και θα ξαναφύγω το απόγευμα για να πάω υλικά που χρειάζονται οι εθελοντές, στο Ιατρείο.

Κόσμος πολύς και απομόνωσε μέσα σε τρία τέταρτα (περίπου):ασφαλίτες,πιτσιρικάδες μπαχαλάκηδες και Χρυσαυγίτες !
Δεν έχει ξαναγίνει αυτό....

προς το παρόν οξύνθησαν τα πράγματα και διαλύθηκαν αρκετοί ,μιας και η "Τάξις" φρόντισε να υπάρξουν επεισόδια πριν λίγο (πέσαν χημικά κάτω απ το σπίτι μου ,αδικαιολόγητα !!!) ,αλλά πάω στόιχημα οτι απ το απόγευμα θα έχουμε μαζικότητες.

Καλή δύναμη Δημήτρη και ευχαριστούμε που μας ενημερώνεις!:grinning-smiley-043

Πιστεύω οτι μια πλήρη και σφαιρικότερη ενημ'έρωση θα έχουμε και από τα υπόλοιπα παιδιά του φόρουμ (όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάποιον αλλά με τόσο κόσμο ,τί λέω ο μπούφος ..).
Το βράδυ παλι πλατεία,αν δείτε ένα κεφάλι με όρθια μαλλιά από την κορυφή τσι κεφαλής και προς όλες τις κατευθύνσεις (τουτέστιν, "αχινός")..εγώ θα μαι!:BDGBGDB55:

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Την εδειξαν και στο Σκαι.....

Και πρεπει ναναι τοσο μπουκωμενοι οι δημοσιογραφοι που χασκογελουσαν μεταξυ τους με νοημα λεγοντας οι "γνωστοι αγνωστοι"......
Οχι τοσο διακωμωδοντας το αλλα ειρωνικα κυριως για αυτο που συμβαινει και δεν το ψεγει κανεις.

Ντροπη ρε φουστη μου.

Την εδειξαν και στο Σκαι.....

Και πρεπει ναναι τοσο μπουκωμενοι οι δημοσιογραφοι που χασκογελουσαν μεταξυ τους με νοημα λεγοντας οι "γνωστοι αγνωστοι"......
Οχι τοσο διακωμωδοντας το αλλα ειρωνικα κυριως για αυτο που συμβαινει και δεν το ψεγει κανεις.

Ντροπη ρε φουστη μου.

'Ντροπή από ποιους?

Από τον Μανδραβέλη (αυτό το γλειώδες υποκείμενο) ότι σήμερα που κατέβηκε η αριστερά έγιναν επεισόδια.... και αυτά περί μπάτσων με κουκούλες είναι αηδίες γιατί οι μπάτσοι δεν χτυπάνε Χρυσαυγίτες? (πριν από λίγο στο ΣΚΑΙ) :rifle:

Στο Αlter έχουν φριχτό τίτλο "προβοκάτσια Κουκουλοφόρων",σε ζωντανή αναμετάδοση κάποιων που ανενόχλητοι και χωρίς κουκούλες ,ξηλώνουν πλακάκια απ το Σύνταγμα,με λοστούς και με το πάσσο τους,κομμάτι κομμάτι !
Αν το έκανα εγώ αυτό, θα με είχαν ήδη στείλει οι Φύλακες(είτε στην ΓΑΔΑ είτε στο Νοσκοκομείο )..

Στο Αlter έχουν φριχτό τίτλο "προβοκάτσια Κουκουλοφόρων",σε ζωντανή αναμετάδοση κάποιων που ανενόχλητοι και χωρίς κουκούλες ,ξηλώνουν πλακάκια απ το Σύνταγμα,με λοστούς και με το πάσσο τους,κομμάτι κομμάτι !
Αν το έκανα εγώ αυτό, θα με είχαν ήδη στείλει οι Φύλακες(είτε στην ΓΑΔΑ είτε στο Νοσκοκομείο )..

Δημήτρη η καλή μας αστυνομία συνέλαβε τα καδρόνια (έτσι ισχυρίζεται για να κρύψει την ντροπή της..)
Οπότε, οι συλλήψεις προσώπων περνούν σε δεύτερη μοίρα...:flipout::flipout::flipout::flipout:

είναι παντελώς γελοίοι και αλήτες

παντως...η εικονα να βλεπεις.μια ομαδα πολιτων οπου και αν ανηκει αυτη (κουκουλοφορους κ.α.) να επιτιθεντο εναντιον αλλης ομαδας πολιτων (αγανακτισμενους) για μενα ειναι μια εικονα εμφυλιακη! και τοσο τραγικη..για την ιδια την χωρα μας.

παντως...η εικονα να βλεπεις.μια ομαδα πολιτων οπου και αν ανηκει αυτη (κουκουλοφορους κ.α.) να επιτιθεντο εναντιον αλλης ομαδας πολιτων (αγανακτισμενους) για μενα ειναι μια εικονα εμφυλιακη! και τοσο τραγικη..για την ιδια την χωρα μας.

Εκτος αν η μια ομαδα απλα κανει... την δουλεια της!!

Ήρθε η ώρα ο απλός κόσμος να εξοστρακίσει τους βαλτούς. Καμία εμφυλιακή εικόνα δεν υπάρχει. Αυτά τα λένε οι Καρατζαφέρηδες που στα νιάτα τους είχαν το ρόλο του μπαχαλάκια κι έπειτα κατέλαβαν βουλευτικές θέσεις. Είναι τοις πάσοι γνωστοί στο πανελλήνιο.. τον ξέρουν πολύ καλά τον ρόλο..
Ξύπνησαν μονομιάς κι απότομα όλοι μαζί σήμερα οι "δήθεν" από τη στιγμή που ο λαός ξύπνησε για τα καλά-bye-

Last edited:

Επίθεση διαδηλωτή σε όργανο της τάξης

1251BB3D70B6EF39E57AB6B7B8055C10.jpg