Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αριστερό Βήμα
"Αυτό που έγινε στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη το απόγευμα έχει όνομα: ουσιαστική κήρυξη στρατιωτικού νόμου με απαγόρευση συγκεντρώσεων και ελευθεριών. Αμέσως μετά την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος στη Βουλή, ξεκίνησε μια απίστευτης αγριότητας επιχείρηση της αστυνομίας με καταδρομικές κινήσεις για την βίαιη εκκένωση της πλατείας. Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό από ένοπλες ομάδες πάνω σε μηχανές σε όλα τα στενά, από την Ερμού προς το Μοναστηράκι, μέσα στην Πλάκα, στα Προπύλαια, παντού. Δολοφονικές προθέσεις και υποστήριξη από εικόνες καταστροφής στο Σύνταγμα στα τηλεοπτικά κανάλια. Τραυματίες δεκάδες. Αποκαλύψεις στο Διαδίκτυο για τη δράση παρακρατικών στοιχείων σε επεισόδια και συλλήψεις αγωνιστών."

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

http://parallhlografos.wordpress.com/2011/06/23/υπεξ-κι-αν-είστε-με-την-παλαιστίνη-εμε/

Δεν ειναι άσχετο...Αφορά την ''κινηση πολιτών γιά την αρση τού αποκλεισμού τής Γαζας''...

Βιοι παράλληλοι..Χουντα στην Αθήνα ενισχύει το σιδηρόφρακτο καθεστώς τού Ισραήλ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ενώ σε αυτή τη διαπίστωση δεν διαφωνεί κανένας, φαίνεται να υπάρχει σοβαρή διαφωνία για τα "όπλα" του πολέμου. Βασικότατο πρόβλημα σε διαβεβαιώ ακόμα και μετά τα σημερινά ανεπανάληπτα γεγονότα. Συμμετέχω σε πορείες 20 χρόνια και τέτοια πράγματα δεν έχω ξαναδεί. Κι όμως η αφέλεια συνεχίζει να επικρατεί και να γεμίζει τα νοσοκομεία. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

ΕΤΣΙ ...

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

http://parallhlografos.wordpress.com/2011/06/23/υπεξ-κι-αν-είστε-με-την-παλαιστίνη-εμε/

Δεν ειναι άσχετο...Αφορά την ''κινηση πολιτών γιά την αρση τού αποκλεισμού τής Γαζας''...

Βιοι παράλληλοι..Χουντα στην Αθήνα ενισχύει το σιδηρόφρακτο καθεστώς τού Ισραήλ.

Επειδη εχει μεγαλη σημασια βαζω και τον τιτλο

ΥΠΕΞ: “Κι αν είστε με την Παλαιστίνη, εμείς είμαστε με το Ισραήλ”

Στους συμφορουμίτες μου, Δημήτρη Θ., Hλία Κ., Tzimisce, Emilot και την παρέα τους που με καθοδήγησαν και με βοήθησαν σήμερα εμένα και την φίλη μου, σ'αυτή την τρομερή εμπειρία που μοιραστήκαμε, ειλικρινά :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

http://www.cosmo.gr/News/Hellas/331213.html

Μόσιαλος: "Η αστυνομία δείχνει αυτοσυγκράτηση"

"Δεν υπήρξε υπέρβαση καθήκοντος από την αστυνομία", δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος αναφερόμενος στα επεισόδια της Τετάρτης (29.06) που παραμένουν σε εξέλιξη γύρω από την πλατεία Συντάγματος.

Ο ίδιος, αγνοώντας τις εικόνες που είδαμε όλοι σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, υποστήριξε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ότι η αστυνομία δεν κάνει επιθέσεις αντιθέτως αμύνεται και αντιδρά μόνο όταν δέχεται επίθεση.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι οι διαμαρτυρίες των διαδηλωτών υπερβαίνουν τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

"Δεν υπήρξε υπέρβαση καθήκοντος από την αστυνομία", δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος αναφερόμενος στα επεισόδια της Τετάρτης (29.06) που παραμένουν σε εξέλιξη γύρω από την πλατεία Συντάγματος.

Ο ίδιος, αγνοώντας τις εικόνες που είδαμε όλοι σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, υποστήριξε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ότι η αστυνομία δεν κάνει επιθέσεις αντιθέτως αμύνεται και αντιδρά μόνο όταν δέχεται επίθεση.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι οι διαμαρτυρίες των διαδηλωτών υπερβαίνουν τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Πιστευα οτι θαχει λιγη τσίπα..και ειχα γραψει και δυο καλες κουβέντες γιά δαύτον στο ''Που παει η Χώρα'' ελπιζοντας οτι θα τουχε μεινει λιγη αξιοπρέπεια...

Ντρέπομαι ειλικρινά για τον παλιο συμφοιτητή μου και τοτε συναγωνιστή για πολλά χρονια στον ''Ρηγα Φεραιο'',για την κατάντιά του τελικά,μετά τις σημερινές του δηλώσεις.

Ειλικρινά ντρέπομαι ...Οχι μονον μήδισε αλλά ειναι ξεφτιλισμένος τελικά.

Last edited:

Στους συμφορουμίτες μου, Δημήτρη Θ., Hλία Κ., Tzimisce, Emilot και την παρέα τους που με καθοδήγησαν και με βοήθησαν σήμερα εμένα και την φίλη μου, σ'αυτή την τρομερή εμπειρία που μοιραστήκαμε, ειλικρινά :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Τα καλύτερα χάνω, μόνο για τα μπλεξίματα με έχετε εμένα Κύριοι, ωραίοι φίλοι...
Να είσαι καλά Ελίνα και εσύ και η φίλη σου που βρήκες το κουράγιο να κατέβεις και να εμπιστευθείς αυτούς τους ανθρώπους.

χαζουλια τιπ ... ΧΡΗΣΙΜΑ

σαπούνισμα γερό σε όλο !! το σώμα ΚΑΙ στο μαλί μαζί με το σαμπουάν

επαναλαβατε δις !! γιατί δεν θα κοιμηθήτε όλο το βράδι ....

κάντε το τέστ μετα και μυρίστε τα εσωρουχά σας ,,, virtual στο Σύνταγμα θα βρεθείτε ,,

attachment.php

Καλά ο πρώτος με την πετρούλα στο χέρι, είναι εμφανές, αλλά οι άλλοι τρεις πίσω τι κάνουν βρε παιδιά...

Attachments

• policethrowingstones.jpg
    policethrowingstones.jpg
    102.3 KB · Views: 120

Να είσαι καλά Ελίνα και εσύ και η φίλη σου που βρήκες το κουράγιο να κατέβεις και να εμπιστευθείς αυτούς τους ανθρώπους.

-bye-

ένα βιντεάκι πάντως που τράβηξε ο Μ. και το είδαμε αργότερα σε στιγμή ηρεμίας είναι τρομερό ...

τα ματ να είναι παντού μέσα στην πλατεία, να φτάνουν στην είσοδο του μετρό, να περνάνε δίπλα του ...... και μετά .... αίμα ...

Γιατι ρε, δεν ειμαστε φατσες εμπιστοσυνης; :BDGBGDB55:

Δεν ειδες τη γιαπωνεζα με την ομπρελα και τον αβοριγινα διπλα σε προηγουμενη φωτο;

BTW οσον αφορα το σημερα, καλες οι αγκαλιες και τα λουλουδια αλλα τσουζουν τα ματια...

Και ειχα παει και κουρεμενος... να δειχνω ομορφα με την μασκα στο φακο...

Ουτε καφε δε με αφησαν να πιω. Τι χαλια ειναι αυτα.

Παρεπιπτοντως, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ!!!

Και αν εχει καποιος αντιρηση, την επομενη φορα να ερθει μαζι και να μου το ξαναπει! Αλλιως να κρυφτει πισω στην τρυπα απο οπου βγηκε.

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΕΛΟΣ!!!

pict1.jpg

Aυτή η εικόνα απο τις μακρινές Φιλιππίνες λέει πολλά

"
Protesters shout slogans as they picket the Embassy of Greece at the financial district of Makati, southeast of Manila, Philippines Wednesday June 29, 2011 to coincide with the protest in Athens against the unpopular austerity bill to be voted upon in the Greek Parliament. The austerity measure drew violent protests that left at least 46 people injured, mostly policemen. (Bullit Marquez)

Πηγή το http://cryptome.org/info/greece-protest4/greece-protest4.htm που παρέθεσε φίλος πιο πάνω

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Οι επόμενες δηλώσεις του τύπου θα είναι κάπως έτσι:

Δεν υπήρξαν εικόνες από το κέντρο της Αθήνας, πιθανόν να τα φανταστήκατε.

attachment.php

Καλά ο πρώτος με την πετρούλα στο χέρι, είναι εμφανές, αλλά οι άλλοι τρεις πίσω τι κάνουν βρε παιδιά...

Ερωτησεις και εσυ...

Τριο φυσικα και ο μπροστα κανει "τουουουουτ, τουουουτ"

ένα βιντεάκι πάντως που τράβηξε ο Μ. και το είδαμε αργότερα σε στιγμή ηρεμίας είναι τρομερό ...

τα ματ να είναι παντού μέσα στην πλατεία, να φτάνουν στην είσοδο του μετρό, να περνάνε δίπλα του ...... και μετά .... αίμα ...

θα το ανεβάσει αύριο και θα βάλω λινκ

εγώ προτιμώ να μην πω τιποτα για το τι ζήσαμε σήμερα, δεν υπάρχουν λόγια, δεν το φαντάζεται ανθρώπου νους τι έγινε,
ένα μόνο, όσοι υπηρετούν στα ΜΑΤ είναι πληρωμένοι δολοφόνοι και μάλιστα φτηνοί, 8 καταστάρικα το μήνα τους πετάς και κάνεις τη δουλειά σου. Ο λόγος που δε σκότωσαν σήμερα καμια διακοσαριά νοματαίους να ικανοποιηθεί το αιμοβόρο ένστικτο τους είναι οι κάμερες και τα βίντεο. Αυτά μας γλύτωσαν...

Last edited:

Ξαναεπαναλαμβάνω ,,, στα στενά ξεσαλώσανε ,, ραμπο !!!!

κάλα που είχε hostel και μπαίναμε σαν τα κουνέλια μέσα .. ΘΑ ΜΑΣ ΛΟΙΩΝΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!!
πήραν θάρος ότι δεν έχει κάμερες και ΡΗΜΑΖΑΝ !!!!!