Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Λοιπόν σήμερα έγιναν πράγματα που σημαίνουν ένα πράγμα...

"Δημοκρατική" εκτροπή.

Η Δημοκρατία ανατράπηκε σήμερα απο την κλίκα του GAP....

Σήμερα κατέβηκα με την γυναίκα μου 3 φορές στο ΜΕΤΡΟ στο Σϋνταγμα, για ανάσες(στην κυριολεξία) και αναθέρμανση δυνάμεων......

2 φορές μου κόπηκε η αναπνοή......με μάσκα.

Την τελευταία φορά που ανέβηκα, φόραγα διπλή....μάσκα, μπας και....

Γυρισα πριν λίγο.....

Σε κάποια φάση και αφού έχω ανέβει στην πλατεία, μετά το 2ο ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ντου, βρίσκω τα παιδιά και αρχίζουν τα δακρυγόνα να σπρώχνουν τον κόσμο προς τα σκαλιά. Και μιλάμε για μάζα λαού με μεγάλο αριθμό πολιτών, όχι 20-30 άτομα.....

Μας ρίχνουν και απο κάτω και απο πάνω απο τα σκαλιά και χάνουμε την όραση μας. Εκείνη την στιγμή η μόνη διέξοδο το ΜΕΤΡΟ....

Κατεβαίνουμε και πάμε στο Μοναστηράκι να φάμε κάτι, γιατί τα πόδια μου έτριζαν σαν του Καραγκιόζη.

Τι το θελα????
Φτάνουμε στο μαγαζί(γνωστό στέκι) και πλενόμαστε....

Ακούμε φασαρίες και χαμό.Κατεβαίνουμε να δούμε τι γίνεται και αρχίζουν τα δακρυγόνα να σκάνε, βροχή.....

ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΡΩΓΕ, το ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ??????ΕΤΡΩΓΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Κλέινουν τα πάντα και αρχίζουν και τρέχουν προς το σταθμό. Μαζί και εμείς και φτάνουμε και κατεβαίνουμε της Ηρακλείτου....Ακούγαμε πίσω μας, μπαμ, μπουμ, κλπ κλπ....

Φτάνουμε Θησείο και μαθαίνουμε απο Συριζαίους ότι γίνεται χαμός στα γύρω στενάκια και έρχονται......
Επίσης στα σουβλατζίδικα του Μοναστηρακίου, κατέβηκαν ΔΕΛΤΑδες απο τα παπάκια και άρχιζαν να βαράνε τον κόσμος που είχε σηκωθεί να φύγει. Ανέφεραν ότι χτυπήθηκαν και παιδιά........

Καθόμαστε Θησείο και μαζεύεται κόσμος απο το Σύνταγμα. Γίνεται μια διαβούλευση και ξεκινάμε για Μοναστηράκι.

Στο Μοναστηράκι 1500 άτομα κάνουν Συνέλευση και απο ότι φαίνεται παίρνουν απόφαση να συνεννοηθούν με τις πλατείες στο Θησείο και Πλάκα και πέριξ, να σχηματίσουν πορεία και ανέβασμα στο Σϋνταγμα.....

Συνεχίζω με το ΜΕΤΡΟ για Σϋνταγμα, όπου τυχαία συναντώ εκλεκτό μέλος του forum, αντι-κατι πεποιθήσεων και ανεβαίνω επάνω στην πλατεία να δούμε τι γίνεται.....

Γινόταν ΠΟΛΕΜΟΣ.....κανονικά, κυριολεκτικά.....Σκάσανε δακρυγόνα κοντά μας και μας απώθησαν....

Κατεβήκαμε και φύγαμε για τα σπίτια μας......

Η Δημοκρατία πέθανε, ζήτω η Δημοκρατία που θα γεννηθεί......

Υ.Γ Συμφωνώ απόλυτα με τον McZab.....

Υ.Γ Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ήμασταν μαζί και γίναμε μια γροθιά, με αλληλεγγύη και "τεχνική" υποστήριξή...

Υ.Γ Να πω ένα μπράβο στην Ελίνα που γνώρισα και απο κοντά, για το θάρρος να κατέβει τέτοια μέρα κάτω στην πλατεία....

Υ.Γ Να πω ένα μπράβο σε όλα αυτά τα παιδιά που πολεμούν για εμένα εκεί κατω αυτή την ώρα.....

Υ.Γ Ο φασισμός αδέρφια, δεν τελείωσε το '73......

Υ.Γ Να πω ένα μεγάλο μπράβο στην γυναίκα μου, που το "βάπτισμα" της το πήρε σήμερα, μια μέρα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και οι δύο.....Και άντεξε εμένα και την κατάσταση με το παραπάνω....:grinning-smiley-043
Σημερα και χτές ήταν μεγάλο μάθημα για ΠΟΛΥ λαό......Και αυτό είναι στα μεγάλα συν του κινήματος της πλατείας.....

στράντζα ..

267810_10150687961970088_896020087_19464940_8005133_n.jpg

Στους συμφορουμίτες μου, Δημήτρη Θ., Hλία Κ., Tzimisce, Emilot και την παρέα τους που με καθοδήγησαν και με βοήθησαν σήμερα εμένα και την φίλη μου, σ'αυτή την τρομερή εμπειρία που μοιραστήκαμε, ειλικρινά :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Σε εσένα :grinning-smiley-043.....

ασχημη νύχτα θα έχουμε πάλι απόψε. μπαπα μπουπα. σε κάποια στιγμή ανέβηκα στην ταράτσα και μιλάμε για πολύ νέφος. η φλόγα στο καλλιμάρμαρο μας μάρανε. πάντως αν κατάλαβα από το κάψιμο στο δέρμα πρέπει να ρίχνουν φρέσκο πράγμα - φετινής εσοδείας.

Τα καλύτερα χάνω, μόνο για τα μπλεξίματα με έχετε εμένα Κύριοι, ωραίοι φίλοι...
Να είσαι καλά Ελίνα και εσύ και η φίλη σου που βρήκες το κουράγιο να κατέβεις και να εμπιστευθείς αυτούς τους ανθρώπους.

Άντε ρε γκρίνια.....

-bye-

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Οι μαζικοι τραμπουκισμοί της Αστυνομιας σήμερα συνιστούν πλήρη αντιδημοκρατική εκτροπή..

Οσοι εδώ και καιρο μιλούσαμε για ταξική δικτατορια Κατοχής και για Τσολάκογλου έχουμε δικαιωθεί πλήρως..

Φυσικά η δικαίωση ειναι απολύτως πικρή καθοτι οι δυνάμεις της εργασιας έχουν εξαθλιωθεί. ..

Οποιος χαιρεται μέ την φασιστική κυβέρνηση και τα κατορθωματά της γιασάν του μάγκα και περαστικά του ταυτοχρονα...

Οι λοιποί θα την βρουμε την άκρη..

Αλλως τε πάντα τά φασιστικά καθεστώτα ειχαν και οπαδούς..Η ιστορια επαναλαμβάνεται..

Τιμή μας πάντως που κρατήσαμε ανοικτά τά νήματα αυτά που ενημέρωναν πολύπλευρα τον κόσμο,παρά την λάσπη που δεχτήκαμε αλλά ακομα και ανοικτές απειλές απο troll και μη troll..

Και φυσικά θα συνεχισουμε έτσι..

Ε τώρα αν κανεις ''στενοχωριέται'' μπαλσάμικο.

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Το γραφείο μου είναι δίπλα στην Πλατεία Συντάγματος. Η συμπεριφορά της Αστυνομίας σήμερα ήταν συμπεριφορά στρατού κατοχής. Μόνο κυβέρνηση δοσιλόγων θεωρούσα ικανή να διατάξει τέτοια μαζική αστυνομική τρομοκρατία. ΑΙΣΧΟΣ!!!! :mad::mad::mad::mad::mad:

Last edited:

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ? νομιζω οτι είμαστε είδη στο μετά. ο κύκλος της διαμαρτυρίας της μούτζας και της αγανακτησής μοιάζει να κλείνει. εγω προσωπικά συνεχίζω με ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, μονό ετσι θα λυγίσουνε. δεν πληρώνω ούτε ευρώ στον κρατικο μηχανισμό εφόσων θεωρώ πλεπν οτι έχει καταλυθεί το πολίτευμα και η δημοκρατία απο μία οικονομικο-πολιτική ΧΟΥΝΤΑ. αντιμετωπίζονται ως κατακτητές του ελληνικού κράτους και αρνούμε να τους χρηματοδοτώ.σημερά ξανα κατέβηκα κάτω,και είμαι Σοκαρισμένος απο το μεγεθός της καταστολής.πραγματικά θέλανε να διαλύσουνε την πλατεία και να δώσουνε το μηνυμα για τις επόμενες αντιδράσεις μας. ο δευτερος γύρος σύντομα θα αρχίσει....

Το ότι κρατάει την ελληνική σημαία είναι το πιο συγκλονιστικό...:grinning-smiley-043

Jim έχεις κάποιο link, γιατί απο το link του forum δεν μπορώ να το στείλω σε κόσμο.....

Άντε ρε γκρίνια.....

-bye-

Είναι το ζώδιο, μη δίνεις σημασία...
Ελπίζω όπως και η Ελίνα, έτσι και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι και όχι μόνο, είτε από τις δικές τους εμπειρίες και εικόνες, είτε μέσω των βίντεο που ανεβαίνουν σε πολλά sites και στο δικό μας να αντιληφθούν επιτέλους ποιοι είναι αυτοί που αξίζουν την εμπιστοσύνη μας και ποιοι όχι. Ποιοι είναι αυτοί που λειτουργούν υπέρ ημών και ποιοι όχι. Ποιοι είναι "αδέρφια" μας και ποιοι όχι.
Δυστυχώς κάποιοι το ανακάλυψαν μετά από πολλά δάκρυα και πολύ αίμα. Ελπίζω να μην χρειαστεί για όλους, θα είναι κρίμα. Όσοι επιμένουν να μην το αντιλαμβάνονται απλά απαλλάσονται λόγω βλακείας, τουλάχιστον ας σταματήσουν να γίνονται εμπόδιο σε εμάς τους υπόλοιπους. Αρκετά.

... η φλόγα στο καλλιμάρμαρο μας μάρανε...

A, σε παρακαλώ, μπορεί να κλείνουμε σχολεία για τα ΑΜΕΑ και να τους κόβουμε την περίθαλψη αλλά κάνουμε ολυμπιακούς αγώνες για αυτούς :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Είναι το ζώδιο, μη δίνεις σημασία...
Ελπίζω όπως και η Ελίνα, έτσι και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι και όχι μόνο, είτε από τις δικές τους εμπειρίες και εικόνες, είτε μέσω των βίντεο που ανεβαίνουν σε πολλά sites και στο δικό μας να αντιληφθούν επιτέλους ποιοι είναι αυτοί που αξίζουν την εμπιστοσύνη μας και ποιοι όχι. Ποιοι είναι αυτοί που λειτουργούν υπέρ ημών και ποιοι όχι. Ποιοι είναι "αδέρφια" μας και ποιοι όχι.
Δυστυχώς κάποιοι το ανακάλυψαν μετά από πολλά δάκρυα και πολύ αίμα. Ελπίζω να μην χρειαστεί για όλους, θα είναι κρίμα. Όσοι επιμένουν να μην το αντιλαμβάνονται απλά απαλλάσονται λόγω βλακείας, τουλάχιστον ας σταματήσουν να γίνονται εμπόδιο σε εμάς τους υπόλοιπους. Αρκετά.

Το αναφέρω και πιο πάνω....

Το μάθημα χτες και σήμερα, είναι υπεράνω όλων.....Δεν υπάρχει αυτο που έγινε και συνεχίζετε να γίνετε.....

Θα πρέπει μέσω του καθενός να ενημερωθούν όλοι οι χώροι εργασίας, όλοι οι φίλοι, ΌΛΟΣ ο κόσμος....

ΤΕΛΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.....ΤΕΛΟΣ.....

κλεμένο ..

Πλησιάζει η στιγμή που ο Παπουτσής θα πάρει τηλέφωνο τον Ψωμιάδη να του πει «Κύριε Μάκη τελείωσε το φάρμακο».