Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αιμίλιε,πήγα απ τις 21.30 μέχρι 23.30.
Και αν δεν είχα "Υποχρέωση", θα ξενύχταγα εκεί πάλι.
Δεν ξεύρω πότε με ψάξατε (υπάρχουν και κινητά ξέρεις..:slapface:)

Στο μεταξύ ,τώρα μαθαινόμαστε όλοι μεταξύ μας.
Πάντως είμαι ο μόνος Δημήτρης Οδοντίατρος,αν αυτό βοηθήσει σε επόμενη αναζήτησή μου..

Υ.Γ. Το νού σας ρεμάλια !!!:operator::antlers:

Αααα είχες φύγει τότε.....

Το κινητό το έχω αφήσει στο pm....χαχαχαχα!!!!!!!Γέρασα και εγώ βλέπεις.....!!!!

Θα σε ξαναπετύχω άλλωστε.....

-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Superfly όχι, αλλά ακούγονταν πολλά μέσα στην πλατεία και ήταν αρβύλα...

Για το ΠΑΜΕ ακούστηκε ότι κάνει τον γύρο απο Κολωνάκι και επειδή δεν τους είδαμε ποτέ, ρώτησα....

Σε αυτο που περιγράφεις βέβαια, θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν το ξύλο ξεκίναγε απο το ΠΑΜΕ και όχι απο του προβοκατορες του παρακράτους....

Και γω θα το θελα(και πολυ μαλιστα), χωρια που θα τους εδερναν ακομα....
Αλλα αν οντως ισχυουν αυτα δεν μπορω να τους δωσω και αδικο.Και πολυ φοβαμαι οτι θα ηταν βουτυρο στο ψωμι των καλοθελητων να ξεκινησουν εμφυλιο ΠΑΜΕ-Πλατειας.Αντε να εξηγει το ΠΑΜΕ οτι δερνοταν με φασιστοειδη και αντε μες την αναμπουμπουλα να πεφτει η φημη οτι το ΠΑΜΕ δερνει Αγανακτισμενους.Και με τη σταση που εχει τηρησει (πολυ κακως) το ΠΑΜΕ απεναντι στην πλατεια δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι μπορει(μεσα στον πανικο) να γινοταν και πιστευτη η φημη.Ειμαι σιγουρος οτι αν οντως συνεβησαν αυτα αυτος ηταν ο σκοπος.Να προκαλεσουν εμφυλιο...
Ακομα και το γιαουρτι στην Κανελη αυτο το σκοπο ειχε.Ευτυχως ειναι πολυ εξυπνη για να μασησει..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Και γω θα το θελα(και πολυ μαλιστα), χωρια που θα τους εδερναν ακομα....
Αλλα αν οντως ισχυουν αυτα δεν μπορω να τους δωσω και αδικο.Και πολυ φοβαμαι οτι θα ηταν βουτυρο στο ψωμι των καλοθελητων να ξεκινησουν εμφυλιο ΠΑΜΕ-Πλατειας.Αντε να εξηγει το ΠΑΜΕ οτι δερνοταν με φασιστοειδη και αντε μες την αναμπουμπουλα να πεφτει η φημη οτι το ΠΑΜΕ δερνει Αγανακτισμενους.Και με τη σταση που εχει τηρησει (πολυ κακως) το ΠΑΜΕ απεναντι στην πλατεια δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι μπορει(μεσα στον πανικο) να γινοταν και πιστευτη η φημη.Ειμαι σιγουρος οτι αν οντως συνεβησαν αυτα αυτος ηταν ο σκοπος.Να προκαλεσουν εμφυλιο...
Ακομα και το γιαουρτι στην Κανελη αυτο το σκοπο ειχε.Ευτυχως ειναι πολυ εξυπνη για να μασησει..

Συμφωνώ....!!!!

Ελπίζω την άλλη φορά να έχει περιφρουρήσει την πλατεία το ΠΑΜΕ και να πλακώνεται με τα ΜΑΤ, για την υπεράσπιση του.....

Υ.Γ Μην με διαβάζετε, νυστάζω......:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Συμφωνώ....!!!!

Ελπίζω την άλλη φορά να έχει περιφρουρήσει την πλατεία το ΠΑΜΕ και να πλακώνεται με τα ΜΑΤ, για την υπεράσπιση του.....

Υ.Γ Μην με διαβάζετε, νυστάζω......:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Καντε μια αιτηση για να περασει στο επομενο συνεδριο...:BDGBGDB55:

Και γω το ελπιζω...

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Καλό μήνα και όλος ο Ιούλιος στους δρόμους με τους ΕΘΕΛο-μπατσο-μπαχαλάκηδες-ασφαλίτες-bye-

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Κατεπείγουσα έρευνα για τα χημικά στο Σύνταγμα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011, 22:49

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, διέταξε την κατεπείγουσα έρευνα για τη ρίψη χημικών στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων των δύο προηγούμενων ημερών.
Η παρέμβαση της κας Ράικου ήρθε έπειτα από καταγγελίες του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κωνσταντίνου Λουράντου, για τη στάση που κράτησε η αστυνομία τις δύο ημέρες στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στη χρήση ασφυξιογόνων ακόμα και στον σταθμό του Μετρό του Συντάγματος, γεγονός που δυσχέρανε το έργο των γιατρών.
zougla.gr

Όσα συνέβησαν τις δυο τελευταίες ημέρες στην πλατεία Συντάγματος –και πέριξ αυτής- λένε πάρα πολλά για την θέση στην οποία βρίσκεται η κυβέρνηση – αλλά και όλο το πολιτικό κατεστημένο- αυτήν την εποχή.

Η βία που χρησιμοποίησαν οι άνδρες των ΜΑΤ και οι άλλες δυνάμεις της Αστυνομίας σε βάρος των διαδηλωτών -αλλά και ανυποψίαστων περαστικών, τουριστών ή θαμώνων καφέ και εστιατορίων- ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Η εντολή της κυβέρνησης ήταν να μη μείνει ούτε ένας διαδηλωτής στην πλατεία Συντάγματος και –αν είναι δυνατόν- να επιστρέψουν όλοι στα σπίτια τους και να κλειδωθούν μέσα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για τις επιθέσεις που έγιναν στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι.

Στην οδό Μητροπόλεως, μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας επιτέθηκαν σε …καφετέριες –δεν πίστευα στα μάτια μου- και μετά κυνηγούσαν τον κόσμο στα στενά της Πλάκας. Οι καταστηματάρχες της οδού Αδριανού κατέβασαν τα ρολά των μαγαζιών τους – μάλλον, για να μην τους τα σπάσουν οι αστυνομικοί.

Η επιδρομή των μοτοσικλετιστών της Αστυνομίας στον Μπαϊρακτάρη και σε άλλα σουβλατζίδικα στο Μοναστηράκι αποτελεί μια από τις πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας της Ελληνικής Αστυνομίας – ξεπέρασε και την δαιμόνια ζαρντινιέρα που είχε επιτεθεί στον Κύπριο φοιτητή.

Πίσω από το άγαλμα του Μακρυγιάννη (!)–απέναντι από το Μουσείο της Ακρόπολης (!)- οι μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας στρίμωξαν έναν νεαρό, τον χτύπησαν μπροστά στη έκπληκτα μάτια τουριστών και περιπατητών, και –αφού διαπίστωσαν πως η «ύποπτη» τσάντα του δεν περιείχε κάτι το αξιόποινο- τον άφησαν κάτω και έφυγαν. Αυτή ήταν μια στιγμή μεγάλης δόξας για τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Τα χημικά που έπεσαν στην πλατεία Συντάγματος και στους γύρω δρόμους δεν έχουν προηγούμενο. Έχω συμμετάσχει σε πάμπολλες πορείες και διαδηλώσεις – αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί.

Είναι υπέροχο το ότι σήμερα το πρωί άκουσα πολλούς δημοσιογράφους να λένε πως τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας κάνουν κακό στον ελληνικό τουρισμό. Ναι, αλλά κανείς (παρά μόνο η κυβέρνηση) δεν υποχρέωσε την Αστυνομία να μετατρέψει σε θάλαμο αερίων την πιο σημαντική πλατεία της Αθήνας και τους γύρω δρόμους, ούτε να κάνει επιχειρήσεις σε τουριστικές περιοχές – οι καταστηματάρχες είναι έξαλλοι με την Αστυνομία (σ.σ. τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά αρκετούς απ’ αυτούς).

Από την άλλη, τα επεισόδια κάνουν κακό στον ελληνικό τουρισμό -αν και είναι εντελώς ηλίθια η άποψη πως οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει να διαδηλώνουν για να μην σχηματίσουν άσχημη εντύπωση οι τουρίστες-, αλλά η δήλωση Πάγκαλου σε μεγάλη ισπανική εφημερίδα – περί τανκς στους δρόμους της Αθήνας- δεν έκανε κακό στον ελληνικό τουρισμό. Του έκανε μεγάλο καλό – οι τουρίστες λατρεύουν τα τανκς.

Όσοι αναφέρονται στα τανκς –για να επισημάνουν τον κίνδυνο δικτατορίας- ξεχνάνε πως, κατά τη διάρκεια της χούντας, δεν κυκλοφορούσαν κάθε μέρα τανκς στους δρόμους της Αθήνας. Την καταστολή την είχε αναλάβει η Χωροφυλακή. Αυτό το κάνει σήμερα η Αστυνομία. Και το κάνει, κυρίως, με τα ΜΑΤ.

Κατά τη διάρκεια της χούντας, δεν υπήρχαν ΜΑΤ – τα ΜΑΤ ήρθαν με την αποκατάσταση της «δημοκρατίας». Και ας καταλάβουμε όλοι πια πως τα ΜΑΤ δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατία. Αλλά δεν έχουμε δημοκρατία – οπότε, δικαιολογημένα υπάρχουν. Και δικαιολογημένα αυξάνονται διαρκώς. Η χούντα έχει ανάγκη από έναν στρατό ανεγκέφαλων εγκληματιών.

Γελάω πάρα πολύ με τους τηλεδημοσιογράφους που κάνουν αναλύσεις για το τι συμβαίνει στις διαδηλώσεις και το ποιοι κάνουν τα επεισόδια –και φυσικά τα ξέρουν όλα-, χωρίς να έχουν πάει ποτέ σε διαδήλωση.

Τις προάλλες, διάβαζα ένα άρθρο για τα επεισόδια στη διαδήλωση της 15ης Ιουνίου. Ο αρθρογράφος –με πολύ απόλυτη άποψη- επικαλούταν τα όσα είδε στην …τηλεόραση και τις μαρτυρίες των ξένων συναδέλφων του.

Αυτό συνέβη επειδή ο ίδιος δεν τολμάει να πάει στο Σύνταγμα –και σε πάρα πολλά άλλα μέρη-, αλλά το αστείο είναι πως δεν αντιλαμβανόταν πόσο γελοίο είναι να επικαλείται ένας Έλληνας δημοσιογράφος τις μαρτυρίες των ξένων απεσταλμένων για κάτι που συνέβη στην πλατεία Συντάγματος, όπου ο ίδιος δεν μπορεί να πάει.

Επειδή δεν παρακολουθώ τις διαδηλώσεις στους δρόμους της Αθήνας από την τηλεόραση –ή από τα άρθρα των απεσταλμένων των ξένων εφημερίδων-, μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως το παρακράτος είναι στο φόρτε του. Για να καταλάβετε πόσο στο φόρτε του είναι, τα καθεστωτικά ΜΜΕ ανακάλυψαν –εν έτει 2011- πως μάλλον υπάρχουν ασφαλίτες και παρακρατικοί ανάμεσα στους διαδηλωτές.

Η κρατική και παρακρατική βία –που την έζησαν στο πετσί τους όσοι πολίτες κατέβηκαν στις τελευταίες διαδηλώσεις- αποδεικνύει πως η κυβέρνηση έχει ηττηθεί.

Ένα από τα πράγματα που έχω καταλάβει είναι πως, όταν κάποιος επιλέγει σαν λύση τη βία, είναι πάρα πολύ αδύναμος.

Στη ζωή μου -ως ενήλικας-, μια φορά σήκωσα το χέρι μου και χτύπησα άνθρωπο, και συνειδητοποίησα δυο πράγματα: πρώτον πως έχω πολύ βαρύ χέρι και δεύτερον πως το ότι χτύπησα κάποιον με έκανε να αισθανθώ πολύ φτηνός – το να δείρεις κάποιον είναι φτηνό.

Φανταστείτε τους άνδρες των ΜΑΤ που η δουλειά τους είναι να δέρνουν. Φαντάσου να ζεις μια φορά και να επιλέξεις σαν δουλειά να δέρνεις τους άλλους. Για να το κάνεις αυτό, πρέπει να σου αρέσει να δέρνεις και να μην είσαι ικανός για τίποτε άλλο– δεν μπορεί να έχεις κάνα μυαλό της προκοπής και να πας να γίνεις Ματατζής.

Άρα, οι άνδρες των ΜΑΤ είναι πολύ αδύναμοι. Επίσης, είναι και δειλοί. Έχω δει κάτι πιτσιρίκια να τους κάνουν μαύρους στο ξύλο – στο ένας με έναν είναι και πολύ χέστηδες. Ό,τι κι αν είναι, ας πάνε σε ένα ψυχίατρο να τους κοιτάξει, μπας και γίνουν άνθρωποι – η περίπτωσή τους είναι στα χέρια της επιστήμης.

Η εντολή της κυβέρνησης στην Αστυνομία για βίαιη καταστολή και ρίψη τόνων χημικών στους διαδηλωτές της πλατείας Συντάγματος αποδεικνύει την τραγική αδυναμία της κυβέρνησης. Οι πραγματικά δυνατοί δεν ασκούν ποτέ βία. Προτιμούν να πείθουν με τα επιχειρήματά τους.

Το τέλος τους έχει έρθει. Η νίκη τους ήταν η ήττα τους. Η πλατεία Συντάγματος είναι πάλι γεμάτη.

Σημερινος pitsirikos...
http://pitsirikos.net/2011/06/το-ξύλο-βγήκε-από-την-έλλειψη-δύναμης/

..................................................................................................

O εν λογω blogger ,κατά την γνώμη μου εκφράζει θεσεις πολύ πιό προχωρημένες απο διάφορες περισπούδαστες αναλυσεις.

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ: ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ

Αργά το βράδυ της 29ης Ιουνίου μέλη της Λαϊκής Συνέλευσης Πλατείας Συντάγματος καθώς και μέλη ομάδων της υποδομής της πλατείας συγκεντρώθηκαν στο σταθμό του Μοναστηρακίου και πέρασαν με πορεία από το Μοναστηράκι το Θησείο και το Γκάζι με τελικό προορισμό την Τεχνόπολη στο Γκάζι με σκοπό να διαβαστεί κείμενο στον Δημοτικό Σταθμό της Αθήνας 9,84. Οι υπεύθυνοι μετά από ένα παιχνίδι χρόνου, ενώ παράλληλα η παραγωγός που έκανε εκπομπή εκείνη την ώρα ισχυριζόταν ψευδώς ότι ασκούμε βία, μας αρνήθηκαν να εισέλθουμε στο χώρο εκπομπής.

Το παρακάτω κείμενο συμφωνήθηκε από πάνω από 500 μέλη της Λαϊκής Συνέλευσης σε διαβούλευση που έγινε στην είσοδο του σταθμού.

“Καταγγέλουμε την απάνθρωπη βάναυση και δολοφονική καταστολή των αστυνομικών δυνάμεων στις συγκεντρώσεις της 29ης Ιουνίου, οι οποίες με ανεξέλεγκτη χρήση ασφυξιογόνων στους κλειστούς χώρους του Μετρό και την αλόγιστη χρήση βίας με χτυπήματα στα κεφάλια διαδηλωτών, προκάλεσαν βαριά ιατρικά περιστατικά, εκατοντάδες τραυματιών και κίνδυνο απώλειας ζωών, με μοναδικό σκοπό την εξουδετέρωση των συμπολιτών μας.

Καταγγέλουμε επίσης την κυβέρνηση, η οποία για άλλη μια φορά και ενώ ο κόσμος διαδήλωνε ειρηνικά εκφράζοντας την μη νομιμοποίηση της, υπουργοί και βουλευτές της αγνοώντας την λαϊκή βούληση συνέχισαν απτόητοι την ψήφιση μιας μοναδικής στα χρονικά συμφωνίας ξεπουλήματος του μέλλοντος μας και της χώρας μας.

Θεωρούμε αποκλειστικά υπεύθυνους για τις εικόνες και πράξεις φρίκης που όλοι βιώσαμε τον Υπουργό προστασίας του πολίτη Χρήστο Παπουτσή και τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συμπολιτών μας καθώς και την δίωξη αυτών που διέπραξαν εγκλήματα κατά των πολιτών που συγκεντρώθηκαν για άλλη μια μέρα ασκώντας συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους.

Υπενθυμίζουμε στους υπεύθυνους της αιματοχυσίας ότι η εξουσία πηγάζει απ' το λαό.

Άμεση Δημοκρατία ΤΩΡΑ!”

http://real-democracy.gr/announcement/keimeno-poy-den-diabastike-pote

Όλους αυτούς τους κινούν οι πολιτικοί... αυτών τις εντολές ακολουθούν...

Διαλύστε τους με κάθε θυσία τους είπαν... δεν μπορεί να έχει συμβεί τίποτα άλλο...

Τι θέλετε να πουν, βρε παιδιά? Σε πολιτικές θέσεις είναι κατ' ουσίαν. ''Δημόσιοι λειτουργοί'' στην υπηρεσία του ΓΑΠ.

Τα καημένα τα ''παιδιά'' θα τα λυπηθώ κι αυτά.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Το έχω ξαναρωτήσει...από που τους καταλαβαίνουν?

Είναι λιγάκι πιο μαυριδεροί από τους κάτασπρους καθάριους και λιγάκι πιο ασπριδεροί από τους υπόλοιπους αγανακτισμένους?

Είσαι τόσο αθώος ή είσαι απλά τον παριστάνεις? Όπως και νάχει, σε παρακαλώ, ρίξε μου το μπαν πριν αρχίσω. Και όχι τπτ άλλο, θα στενοχωρήσω και πολλά φιλαράκια μου. (Είμαι και λίγο ψωνάρα λέμε)

Άνοιξα πολλά θέματα και ο Σπύρος ακόμα περισσότερα.
Η σύγκρουση δεν είναι και δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Δε θέλουμε απλώς μια εξέγερση για την εξέγερση, δε θέλουμε απλά και μόνο να γιορτάσουμε την εξέγερση (με τη μπακουνική έννοια του όρου) γιατί το αυθόρμητο γρήγορα εξαντλείται και σκορπά απογοήτευση.
Για αυτό το λόγο έχω προτάξει με αναλυτικά posts τη Γενική Απεργία Διαρκείας ως στρατηγικό στόχο που θα παραλύσει κυριολεκτικά το σύστημα χτυπώντας το εκεί που πονάει.
Πώς κερδίζεται μία τέτοια προοπτική; Μεγάλο ζήτημα για το οποίο δεν έχω λύση παρά μόνο πρόχειρες σκέψεις ατάκτως εριμμένες. Ίσως με δουλειά μυρμηγκιού σε καθημερινή βάση. Με αντιπληροφόρηση. Μιλώντας και προσπαθώντας να αποδομήσεις τους κυρίαρχους μύθους σε χώρους δουλειάς, σε φίλους, γνωστούς και παρέες. Μην αφήνοντας τίποτα να πέσει κάτω. Δρώντας, όπως έλεγε και ο Καζαντζάκης σαν τα πάντα να εξαρτώνται από σένα. Για παράδειγμα, θεωρώ ότι το παρόν forum έχει συμβάλλει σημαντικά στην ιδεολογική μάχη που μαίνεται και έχει αφυπνίσει αρκετές συνειδήσεις στο πλαίσιο των περιορισμένων δυνατοτήτων του (ένα forum τεχνολογίας είναι άλλωστε).
Οι αντικειμενικές συνθήκες για την ανατροπή έχουν πλέον ωριμάσει. Το μόνο που απομένει, αλλά και το πιο δύσκολο, είναι μια αλλαγή σε επίπεδο συνειδήσεων. Δουλειά μυρμηγκιού επομένως, όχι υψωμένο φρύδι, σταθερά βήματα, υπομονή και...βλέποντας και κάνοντας.
Ωστόσο, δεν μπορώ να παραγνωρίσω το ρόλο της βίας στην Ιστορία. Το έχω γράψει και το ξαναγράφω: αν δεν υπήρχε η Γαλλική Επανάσταση όπου έπεσαν πολλά κεφάλια, αν δεν υπήρχε η Ρωσική Επανάσταση οι περισσότεροι εξ ημών θα σπάγαμε πέτρες σε κάποιο φέουδο ή θα είχαμε τους Ναζί στο κεφάλι μας. Βέβαια για να φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο, είχαν προηγηθεί πολλές αλλαγές σε επίπεδο συνειδήσεων από μία κρίσιμη μάζα. Και εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα.
Για να προλάβω τους επικριτές: δεν οραματίζομαι κατάληψη των χειμερινών ανακτόρων. Ούτε περιμένω να "ωριμάσουν οι συνθήκες". Η Ιστορία κάνει τα δικά της παιχνίδια (ο δόλος της Ιστορίας) και αργά ή γρήγορα θα ανοίξει δρόμους είτε για το καλύτερο είτε για το χειρότερο. Αυτή την περίσταση πρέπει όχι μόνο να την προετοιμάσουμε, αλλά και όταν έρθει να δηλώσουμε δυναμικά παρόντες.

Γενική Απεργία ΔιαρκείαςΤώρα!

Υ.Γ. Εντούτοις θα χαιρόμουν ιδιαιτέρως αν πολλοί από τους ματατζήδες δικάζονταν κάποτε με όρους βασανιστών δικτατορικού καθεστώτος. :behead:

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ο Αποστολης στο Alter:
Δημ. Γραφατε στο περιοδικο "Απολλωνιον φως"
Απ. Ναι εγραφα.
Δημ. Ειναι ναζιστικου περιεχομενου;
Απ . Τι εννοειτε;
Απ. Αν ρωτατε αν ειμαι εθνικιστης ναι ειμαι

Αμ εχουμε γεμισει ''Δαυλούς''...Βλέπω και τον Αποστόλη σε τιποτα τελετές τού Ολύμπου μέ σανδάλια και άρπες νά κάνει θυσίες μέ αρνιά και νά νομιζει οτι ειναι δωδεκαθεϊστής..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2011/06/blog-post_3821.html

Εχει και μπλόγκι....................:BDGBGDB55:

Απάντηση: 29/6/2011. Το χρονικό ενός ''δημοκρατικού'' καθεστώτος.

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231115742

Μνημείο..Γι´αυτο νομιζω πώς εχει θέση εδώ..

''Με τα γεγονότα της Κερατέας συνέδεσε ο Χρ.Παπουτσής τα επεισόδια στο Σύνταγμα''..

Τελικά στήν απύθμενη βλακεια παθαίνει κανείς αφωνία..

Παίρνει το βραβείο ''Ραν-Ταν-Πλάν'' γιά την ''δήλωση τής ημέρας''.

Για την αποπνικτική ατμόσφαιρα της Τετάρτης δήλωσε ότι σε μεγάλο βαθμό αυτή δημιουργήθηκε από καπνογόνα διαδηλωτών και όχι από δακρυγόνα της αστυνομίας.

«Εύκολα ένα εξασκημένο μάτι διακρίνει τα καπνογόνα από τα δακρυγόνα της αστυνομίας» είπε.

...

Re: 29/6/2011. Το χρονικό ενός ''δημοκρατικού'' καθεστώτος.

Aυτές είναι ατάκες Παπαδοπουλικές και Παττακικές. Paranoia originale (φτιαχτή ή μη).
Επιμένω ότι δεν θα διστάσουν σε τίποτα οι λούστροι αυτοί...

Αμ εχουμε γεμισει ''Δαυλούς''...Βλέπω και τον Αποστόλη σε τιποτα τελετές τού Ολύμπου μέ σανδάλια και άρπες νά κάνει θυσίες μέ αρνιά και νά νομιζει οτι ειναι δωδεκαθεϊστής..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2011/06/blog-post_3821.html

Εχει και μπλόγκι....................:BDGBGDB55:

Ξερεις τι μου θυμιζει?
Εκεινη την ατακα του Παττακου "ειμαστε ολοι κουμουνιστες" :BDGBGDB55:...

Για αυτό το λόγο έχω προτάξει με αναλυτικά posts τη Γενική Απεργία Διαρκείας ως στρατηγικό στόχο που θα παραλύσει κυριολεκτικά το σύστημα χτυπώντας το εκεί που πονάει. .

Ίσως με δουλειά μυρμηγκιού σε καθημερινή βάση. Με αντιπληροφόρηση. Μιλώντας και προσπαθώντας να αποδομήσεις τους κυρίαρχους μύθους σε χώρους δουλειάς, σε φίλους, γνωστούς και παρέες. Μην αφήνοντας τίποτα να πέσει κάτω. Δρώντας, όπως έλεγε και ο Καζαντζάκης σαν τα πάντα να εξαρτώνται από σένα. Για παράδειγμα, θεωρώ ότι το παρόν forum έχει συμβάλλει σημαντικά στην ιδεολογική μάχη που μαίνεται και έχει αφυπνίσει αρκετές συνειδήσεις στο πλαίσιο των περιορισμένων δυνατοτήτων του (ένα forum τεχνολογίας είναι άλλωστε).

Το μόνο που απομένει, αλλά και το πιο δύσκολο, είναι μια αλλαγή σε επίπεδο συνειδήσεων. Δουλειά μυρμηγκιού επομένως, όχι υψωμένο φρύδι, σταθερά βήματα, υπομονή και...βλέποντας και κάνοντας.

Για να προλάβω τους επικριτές: δεν οραματίζομαι κατάληψη των χειμερινών ανακτόρων. Ούτε περιμένω να "ωριμάσουν οι συνθήκες". Η Ιστορία κάνει τα δικά της παιχνίδια (ο δόλος της Ιστορίας) και αργά ή γρήγορα θα ανοίξει δρόμους είτε για το καλύτερο είτε για το χειρότερο. Αυτή την περίσταση πρέπει όχι μόνο να την προετοιμάσουμε, αλλά και όταν έρθει να δηλώσουμε δυναμικά παρόντες.

Οψόμεθα...Επί τής ουσιας συμφωνώ και μακάρι οι δρόμοι να ειναι γιά το καλυτερο.

Να στειλουμε σπιτι του ολα τα δακρυγονα που επεσαν...

Να στειλουμε σπιτι του ολα τα δακρυγονα που επεσαν...

Δώ πιο κάτω ειναι..:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Γι´αυτο κάθε μέρα κάνουν βολτα καμιά 80αριά ΜΑΤατζήδες που φυλάνε τον Παπουτσή και έχουν κάνει την Περικλέους στρατόπεδο.