Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Είχα κι εγώ κουβέντα με φίλο χτες, ιδιοκτήτη φροντιστηρίου, με πολύ καλά εισοδήματα για την ώρα και έξοχο παιδί με όλη τη σημασία της λέξης.
Μου μιλούσε συνέχεια για τις δικές μας ευθύνες σαν πολίτες χωρίς να καταφέρνει να ξεχωρίζει ότι αυτές είναι η σταγόνα στη Σαχάρα..
Τα δάνεια, η καλοπέραση που στις μέρες μας έγινε αγανάκτηση κλπ κλπ...
Έχω πλέον κουραστεί στη κυριολεξία να αγωνίζομαι να πείσω άτομα με κλειστή οπτική γωνία.
Αλλά θα'ρθει η ώρα από μόνη της.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Είναι νωρίς ακόμα Δημήτρη... ακόμα τρέχει το απόθεμα των γονιών. Δεν τσούζει ο κωλος αρκετά. Πλησιάζει η ώρα όμως.

Aμ δεν ειναι το αποθεμα Ιασωνα.Αυτο το Νιτρο εχει ποτισει μεχρι το μεδουλι.
Ζομπι....

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

όποιος σας λέει ότι όλοι φταιμε ,, του απαντάτε ,,, το ξερα ότι κλέβεις τόσα χρόνια ρε ,, το είχα καταλάβει ,,, τωρα το παραδεχεσαι κιόλας ε ??? κλεφτάκο ε κλεφτάκο

μας καταστρεψες ρε ,,, δεν ντρεπεσε λίγο λαμόγιο !!

και αστον να συνεχίσει ...

Last edited:
Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

(BTW αν διάβαζε η κουμπάρα μου ότι την βάζω στα γυναικόπαιδα θα έτρωγα πολύ ξύλο...
Μεταξύ μας αυτά Αιμίλιε έτσι; :rofl: )

Σημειώνω εγώ........:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

όποιος σας λέει ότι όλοι φταιμε ,, του απαντάτε ,,, το ξερα ότι κλέβεις τόσα χρόνια ρε ,, το είχα καταλάβει ,,, τωρα το παραδεχεσαι κιόλας ε ??? κλεφτάκο ε κλεφτάκο

σωκρατης μαιευτικη μεθοδος, good

χαχαχαχαα..
Ο συγκεκριμένος είναι από τους δουλευταράδες πάντως και το λέω εν πλήρη γνώση..
Θα μου πεις αν το Κράτος παρείχε Παιδεία πραγματική αυτός θα έκανε άλλη δουλειά. Αλλά δεν εστιάζεται τώρα εκεί το θέμα.
Η θολούρα που έχει εκσφενδονιστεί τόσες δεκαετίες θέλει πολύ αέρα...

Άλλους τους χαλάει που γιατί τώρα κι όχι πριν 10 χρόνια... που δεν υπάρχει πρόταση κλπ κλπ...

Μα πόσο απαίδευτοι είναι όλοι τους?

Last edited:

Πέρα από ξεπουλημένα καθάρματα πραίτορες ,, είναι και καθαρά ανόητοι ,
δλδ ο συνειδητοποιημένος απατεώνας ξέρει την θέση του και προσέχει τι πράτει και που ,,,

πρέπει να είσαι τουλαχιστον αυτιστικός να βγείς περαντζάδα στο Κολωνάκι προχθές
:tdown:
η είναι τόση μεγάλη η εξουσιαστική έπαρση που νόμιζε ότι θα κάνει βόλτα σαν νταβατζής ανάμεσα στις πόρνες του ?

Re: 29/6/2011. Το χρονικό ενός ''δημοκρατικού'' καθεστώτος.

Niko Zed:grinning-smiley-043
...και από τον γκόμενο του...ακόμη γελάω.

χαχαχαχαχααα!!!
έπρεπε να το ακούσει όμως να βλέπαμε αντίδραση:a0210:

Πάντως έχει πολύ πλάκα να παρουσιάζεται η βία σαν "δουλειά" και να πηγαίνεις σε αυτήν ανόρεκτος.
Σαν να πλένεις πιάτα με τα μούτρα κάτω απ' τη μιζέρια για παράδειγμα.
Στην ουσία σας παρακάλαγε να τον λυπηθείτε ο λούστρος.

1--35-thumb-large.jpg

Αν λεει αληθεια το σημερινο πρωτοσελιδο τής ''Ε'' πού λεει, ειναι πλέον προφανές πώς Νομοθετική και ''Εκτελεστική '' εξουσια πάνε πακέτο.

Last edited:
Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Παντως εγω καλα εκανα και τελικα δεν πηγα εχθες για δουλια...

ηδη δυο μερες μετα και τσακωθηκα... αν ηταν εχθες θα εκοβα λαρυγγι!

Ομοίως και 'δω, μ' έναν συνάδελφο μέσα στο βιβλιοπωλείο. Κοντέψαμε να γίνουμε μάτσο...

Κέρδισα όμως τον βιβλιοπώλη!!!-bye-

Οι εισαγγελείς δεν μένουν απραγοι ,,, ΜΕΓΑ λάθος ,,

για τραβάτε στα δικαστήρια να δείτε τι κουστουμιές ράβουν και πως καταστρέφουν ζωες στους συλληφθέντες απο την πλατεία

αυτό είναι το part 2 , μετά το ξύλο και το ξεφτιλισμό στην ΓΑΔΑ ....

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Το πάθος για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα

Το πάθος για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα

Για κάποιον που γράφει δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να δει κάτι απ’ αυτά που έγραψε, γραμμένο σε ένα τοίχο· και -κατά προτίμηση- να το έχει γράψει στον τοίχο κάποιος άλλος. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, κόντεψα να κατουρηθώ από τη χαρά μου, όταν είδα χτες στα ρολά ενός καταστήματος της οδού Όθωνος το σύνθημα «Το πάθος για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα». Φαντάζομαι πως και ο Παύλος θα έχει ενθουσιαστεί.

Το σύνθημα πρέπει να γράφτηκε προχτές, την ημέρα που το Σύνταγμα έγινε θάλαμος αερίων – την προηγούμενη δεν ήταν εκεί. Κατέβηκα την Όθωνος προχτές αλλά -όπως τρέχαμε και κουτρουβαλούσαμε για να σωθούμε από τα χημικά- το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόμουν ήταν να κοιτάω τι γράφει στους τοίχους.

Μερικές ώρες μετά, ήμουν πάλι στην Όθωνος αλλά ο επικεφαλής των δυνάμεων των ΜΑΤ δεν με άφηνε να περάσω για να πάω μπροστά στη Βουλή – χώρια που αυτοί που ήταν στην Αμαλίας πετούσαν πέτρες στους άνδρες των ΜΑΤ και μπορεί να πετύχαιναν εμένα στο δόξα πατρί.

Τη φράση «το πάθος για το χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα» την είχα γράψει πριν από μερικούς μήνες στο κείμενο «Λευτεριά στον Τάσο Μαντέλη!». Θέλω να στείλω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και την αγάπη μου σε αυτόν που το έγραψε στην Όθωνος. Αν και δεν τον ξέρω, τον αισθάνομαι πολύ δικό μου άνθρωπο – τα ίδια χημικά φάγαμε, άλλωστε.

Είναι η δεύτερη φορά που αντιλαμβάνομαι πως κάτι που έγραψα έχει γίνει σύνθημα. Η πρώτη ήταν τον Δεκέμβριο του 2008, με το«Ελλάς Ελλήνων Καταστηματαρχών».

(Η κάτωθι υπέροχη φωτογραφία είναι από το Acropolis Now)
Acropolis-now-620x413.jpg

ΠΗΓΗ: pitsirikos.net

1--35-thumb-large.jpg

Αν λεει αληθεια το σημερινο πρωτοσελιδο τής ''Ε'' πού λεει, ειναι πλέον προφανές πώς Νομοθετική και ''Εκτελεστική '' εξουσια πάνε πακέτο.

μαζι τα φαγανε,,,,,,,,,,,, και τα τρωνε

Πάντως μετά το προχθεσινό,παύει να είναι ψευδές και προκλητικό το ''μαζί τα φάγαμε''.Αντίθετα πλέον είναι συντροφικό.

Τα χημικά εννοώ ε!