Δημήτρης Ιωάννου
AVClub Fanatic
Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011
Παντελή μου,κατ αρχάς σε ευχαριστώ και εγώ για την χειρονομία σου !
Αν και το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά στο μέγεθος τέτοιων πράξεων αλλά και όλης της αλληλεγγύης που βιώνω (-με) καθημερινά.
Χτες ήμουν νυχτερινή βάρδια ,00.00 μέχρι 04.30.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το παλληκάρι που ήρθε για αλλαγή στο τραύμα του.
Του είπαμε οτι η αρχή μας είναι όχι αλλαγές ,παρά μόνο Α Βοήθειες αλλά επειδή δεν είχε κόσμο,είχε φέρει και δική του αυτοκόλλητη γάζα,εγώ τον πόνεσα και τον δέχτηκα.
Τα τραύμα του ήταν 4 ράμματα κάτω από τα πλευρά, σε σχήμα Γ,αποτέλεσμα από κλωτσιές και ροπαλιές των ΜΑΤ !!
Το ίδιο και μια εκδορά στο μέτωπο.
Δεν αντέχεται αυτό ρε παιδιά.
Ούτε στη Λιβύη τέτοια βαρβαρότητα των καθεστωτικών !
Και τα κανάλια να φώναζα,απ την μια δεν θα ερχόντουσαν (όπως έκανε την Τετάρτη το βράδυ ο Alter,στις κλήσεις μας για τον "βομβαρδισμό" του Μετρό) και απ την άλλη θα μας έβγαζαν (και ειδικά τον νεαρό) ψεύτες ,κατά την μέθοδο Λοβέρδου.
Σήμερα είμαι καλεσμένος κάπου αλλά αύριο Κυριακή ,στο μεγάλο μάζεμα, θα είμαι από τις 21.00 και κάτι ως το πρωί.
Περάστε (αχρείαστος) να σας δώ όλους.
Παιδιά μόλις γύρισα από Σύνταγμα.Ο κόσμος ειδικά από αυτό που προηγήθηκε ικανοποιητικός και με το παραπάνω.Κάποιες ωραίες προτάσεις στην συνέλευση.Κορυφαία στιγμή πάντως η πορεία με τους χιλιάδες ποδηλάτες που πέρναγαν κατά δεκάδες για περίπου 20 λεπτά.Μιλάμε για περίπου 3 χιλιάδες ποδήλατα +.Εντυπωσιακό.Επίσης η πλατεία ήταν τόσο στημένη πάλι σαν να μην έγινε τίποτα ποτέ.
Γιατρέ ρώτησα για σένα αλλά εκείνη την ώρα δεν ήσουν,άφησα με την γυναίκα μου μια τσάντα με φαρμακευτικό υλικό.
Παντελή μου,κατ αρχάς σε ευχαριστώ και εγώ για την χειρονομία σου !
Αν και το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά στο μέγεθος τέτοιων πράξεων αλλά και όλης της αλληλεγγύης που βιώνω (-με) καθημερινά.
Χτες ήμουν νυχτερινή βάρδια ,00.00 μέχρι 04.30.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το παλληκάρι που ήρθε για αλλαγή στο τραύμα του.
Του είπαμε οτι η αρχή μας είναι όχι αλλαγές ,παρά μόνο Α Βοήθειες αλλά επειδή δεν είχε κόσμο,είχε φέρει και δική του αυτοκόλλητη γάζα,εγώ τον πόνεσα και τον δέχτηκα.
Τα τραύμα του ήταν 4 ράμματα κάτω από τα πλευρά, σε σχήμα Γ,αποτέλεσμα από κλωτσιές και ροπαλιές των ΜΑΤ !!
Το ίδιο και μια εκδορά στο μέτωπο.
Δεν αντέχεται αυτό ρε παιδιά.
Ούτε στη Λιβύη τέτοια βαρβαρότητα των καθεστωτικών !
Και τα κανάλια να φώναζα,απ την μια δεν θα ερχόντουσαν (όπως έκανε την Τετάρτη το βράδυ ο Alter,στις κλήσεις μας για τον "βομβαρδισμό" του Μετρό) και απ την άλλη θα μας έβγαζαν (και ειδικά τον νεαρό) ψεύτες ,κατά την μέθοδο Λοβέρδου.
Σήμερα είμαι καλεσμένος κάπου αλλά αύριο Κυριακή ,στο μεγάλο μάζεμα, θα είμαι από τις 21.00 και κάτι ως το πρωί.
Περάστε (αχρείαστος) να σας δώ όλους.