Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

-bye--bye-

Εμίλ, να κάνω και μια γενική τοποθέτηση. Δεν υποστηρίζω την ΕΛ.ΑΣ βρέξει-χιονίσει. Όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο κάνει τεράστιο λάθος και δεν θα προσπαθώ σε κάθε ποστ να αποδεικνύω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Είμαι υπέρ της ατομικής ευθύνης και πάντα κατά της συλλογικής, όπου για μένα δεν υφίσταται καν σαν έννοια. Δεν μπορεί, λοιπόν, να τα χώνω στον κάθε ΓΑΠ και Πάγκαλο που ποινικοποίησαν την έννοια του συνόλου καθ' υπέρβαση κάθε έννοιας δικαίου, να ''βρίζω'' κάθε παπαρολόγο παπαγάλο που καθημερινά προσπαθεί να με πείσει ότι όλοι είμαστε διεφθαρμένοι και φαταούλες και από την άλλη να κατηγορώ ολόκληρη την ελληνική αστυνομία ως δολοφόνους. Υπάρχει λογικό κενό και άλμα...

Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ

Φυσικά κι δεν είναι όλοι κορκονεες , αλλα σε συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως ματ, ασφάλεια υπάρχει απίστευτο έλλειμμα δημοκρατίας , ενώ υπάρχουν μεγάλοι θύλακες ακροδεξιων και ρατσιστικων τάσεων. Το να θεωρούμε ότι σε αυτα τα σώματα υπάρχουν κατεξοχήν νορμαλ συμπεριφορές και μια μειοψηφία έχουν αποκλινουσα στάση, είμαστε τελείως εκτός πραγματικοτητας

Μπορεί να είμαστε εκτός πραγματικότητας, αδερφέ, αλλά μέχρι το τεκμήριο της αθωότητας να γίνει τεκμήριο ενοχής, αυτό είναι και δεν αλλάζει. Φυσικά, ο καθένας έχει το δικαίωμα στη γνώμη του, αλλά, αν δέχεται απλά και εύκολα τέτοια πράγματα, θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις παρενέργειες τέτοιων αποφάσεων σε όλο το φάσμα.

Όσο για τα περί συλλογικότητας (βλ. παραπάνω ποστ).

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

http://thousandnews.wordpress.com/2...04/σοκ-αλλοδαποί-αστυνομικοί-χρησιμοπο/#entry

Γίνεται λόγος για Νατοικα ματ ! Έχει κανείς αντιληφθεί κάτι σχετικό?

Εάν ισχύει θα πρέπει να ενημερωθεί ο εισαγγελέας (λέμε και καμιά ...)

Για τις πράξεις τους δεν ισχύει η διαταγή ως λόγος αποκλεισμού του αδίκου.

Πάλι καλά που τα δικα μας ματ σπάνε κεφαλιά, δηλητηριάζουν με χημικά, φορτώνουν καημενους με ψευδή ενοχοποιτητικα στοιχεία, χουφτωνουν και κακοποιουν σεξουαλικα γυναίκες. Πάλι καλά που δεν έχουμε βρετανικά ματ! Βρε καλα μας κάνουν!

Αρκει να σου θυμησω οτι τα ΜΑΤ μετα την μεταπολιτευση ΠΑΝΤΑ τα βριζαμε και ΠΑΝΤΑ τα λοιδωρουσαμε.
Δικαιως ΠΑΝΤΑ.
Αλλα οπως βλεπεις τα χειροτερα ειναι εδω. Και σιγουρα υπαρχουν και χειροτερα απο αυτα.

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Λυπάμαι αλλά βλέπω οτι όποιοι βρεθήκαμε εκεί την περασμένη Τετάρτη και είδαμε και ζήσαμε τα δρώμενα,φαίνεται οτι ήμασταν υπό την επίρρεια κάποιου μαζικού παραισθησιογόνου,εξ ού και τα είδαμε διαφορετικ'ά απο άλλους.

Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

ΟΛΑ,μα ΟΛΑ τα ΜΑΤ πετούσαν πέτρες και χημικά μέσα σε απλούς πολίτες και όχι μονομερώς απέναντι σε "ταραξίες".
Τα ανοιγμενα κεφάλια ηλικιωμένων από ΜΑΤατζήδες προφανώς είναι μέσα στο νόμιμο πλαίσιο των καθηκόντων τους.
Το να σημαδεύουν με πέτρες τα πόδια τραυματιοφορέων,είναι επίσης μέρος του αγαστού και νόμιμου έργου τους.
Και φυσικά ο τυφλός λιθοβολισμός πλήθους έξω από το Μετρό,η παγίδευσή τους και η εν συνεχεία συνεχής ρίψη χημικών,ωσαν να ήτανε ποντίκια,είναι μέρος του νόμιμου και ανθρώπινου καθημερινού τους έργου και όχι τρομοκρατική ενέργεια.

Αλλωστε αυτοί μας προστατεύουν από τους "κακούς"...

Πες μου, Μήτσε μου, ότι δεν γράφεις όλα αυτά για τα ποστ μου pleaseeeeeeeeeeeee...........γιατί τρέχω να κοιταχτώ σ' ένα φίλο που κατέχει καλά την ελληνική!!!

Αν δεν μπορώ να γίνω κατανοητός μέσω του γραπτού λόγου, έχω φοβερό επαγγελματικό πρόβλημα.....γι' αυτό σου λέω, pleaseeeeeeeeeeeeee πες μου ότι δεν πήρες αφορμή από δικά μου ποστ...-bye--bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

-bye--bye-

Δεν υποστηρίζω την ΕΛ.ΑΣ βρέξει-χιονίσει. Όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο κάνει τεράστιο λάθος και δεν θα προσπαθώ σε κάθε ποστ να αποδεικνύω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Είμαι υπέρ της ατομικής ευθύνης και πάντα κατά της συλλογικής, όπου για μένα δεν υφίσταται καν σαν έννοια.

Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.

Ναι απλώς αν απο τα γεγονότα του διημέρου όπου σύμφωνα με όλα τα βίντεο και τις μαρτυρίες οι ρίψεις χημικών ακόμα και σε κλειστούς χώρους , ο πετροπολεμος, και τα δολοφονικα χτυπήματα στα κεφαλιά, ήταν ο κανόνας , το να μιλάει κάποιος για 5 10 ή 20 μεμονομενα περιστατικά και για ατομικές ευθύνες, είναι εξοργιστικό! Πως να το κάνουμε!

toafentikotrelathike.jpg

Αρκει να σου θυμησω οτι τα ΜΑΤ μετα την μεταπολιτευση ΠΑΝΤΑ τα βριζαμε και ΠΑΝΤΑ τα λοιδωρουσαμε.
Δικαιως ΠΑΝΤΑ.
Αλλα οπως βλεπεις τα χειροτερα ειναι εδω. Και σιγουρα υπαρχουν και χειροτερα απο αυτα.

Δλδ να πρεσβεβουμε το κλασικό νεοελληνικό σλόγκαν ...ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα...? ή το κοιτά αλλού είναι χειρότερα ! Σκάσε και το κεφάλι μέσα?! Με τούτα και με εκείνα μας πανε π@@@ κ@@@

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Ναι απλώς αν απο τα γεγονότα του διημέρου όπου σύμφωνα με όλα τα βίντεο και τις μαρτυρίες οι ρίψεις χημικών ακόμα και σε κλειστούς χώρους , ο πετροπολεμος, και τα δολοφονικα χτυπήματα στα κεφαλιά, ήταν ο κανόνας , το να μιλάει κάποιος για 5 10 ή 20 μεμονομενα περιστατικά και για ατομικές ευθύνες, είναι εξοργιστικό! Πως να το κάνουμε!

Όλοι να πάνε κατηγορούμενοι, όλοι ΟΣΟΙ είναι υπεύθυνοι για εγκληματικές πράξεις. Καταλαβαίνεις τι γράφω ή προσπαθώ να πω εδώ και κανά δίωρο???

Παράδειγμα:

Η Δ.Ο.Υ Κάτω Ραχούλας λειτουργεί με 35 υπαλλήλους οι οποίοι ΟΛΟΙ λαδώνονται. Θα έχουμε 35 ποινικές διώξεις, δεν θα αρχίζουμε να φωνάζουμε ότι όλες οι Δ.Ο.Υ. είναι διεφθαρμένες....

ΟΥΦ............

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μερικά μεμονωμένα εκατοντάδες περιστατικά! Πως κανείς έτσι!!

Καλές οι ειρωνείες!!!

Όταν, λοιπόν, εξανίστασαι για τα ''μαζί τα φάγαμε'' ή ότι όλοι οι Δ.Υ. είναι τεμπελχανάδες, θα διαγράφω τα ποστ σου ως off topic...

Εκτός, αν η λογική σου λέει τα εμά, εμά και τα σα, εμά.

Δλδ να πρεσβεβουμε το κλασικό νεοελληνικό σλόγκαν ...ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα...? ή το κοιτά αλλού είναι χειρότερα ! Σκάσε και το κεφάλι μέσα?! Με τούτα και με εκείνα μας πανε π@@@ κ@@@

Γιατι πρεπει ναναι κατι απο αυτα αναγκαστικα ? Θα μπορουσε να ειναι και το ετοιμασου ερχονται χειροτερα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Όλοι να πάνε κατηγορούμενοι, όλοι ΟΣΟΙ είναι υπεύθυνοι για εγκληματικές πράξεις. Καταλαβαίνεις τι γράφω ή προσπαθώ να πω εδώ και κανά δίωρο???

Παράδειγμα:

Η Δ.Ο.Υ Κάτω Ραχούλας λειτουργεί με 35 υπαλλήλους οι οποίοι ΟΛΟΙ λαδώνονται. Θα έχουμε 35 ποινικές διώξεις, δεν θα αρχίζουμε να φωνάζουμε ότι όλες οι Δ.Ο.Υ. είναι διεφθαρμένες....

ΟΥΦ............

Ο συνταγματάρχης του αμερικανικού ιππικού στέλνει έναν ανιχνευτή, στρατιώτη αλλά με ινδιάνικο αίμα, ζητώντας να του αναφέρει για τον αριθμό των δυνάμεων που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Μετά από λίγη ώρα επιστρέφει ο ανιχνευτής με την αναφορά του.
- Ήταν 502 κύριε διοικητά!
- 502 ε; Μπράβο αυτό το ινδιάνικο αίμα, είμαι εντυπωσιασμένος. Καλά πώς κατάφερες και τους μέτρησες;
- Ήταν ο αρχηγός και ο υπαρχηγός του και καμιά 500ριά ιππείς πίσω τους.

Ο συνταγματάρχης του αμερικανικού ιππικού στέλνει έναν ανιχνευτή, στρατιώτη αλλά με ινδιάνικο αίμα, ζητώντας να του αναφέρει για τον αριθμό των δυνάμεων που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Μετά από λίγη ώρα επιστρέφει ο ανιχνευτής με την αναφορά του.
- Ήταν 502 κύριε διοικητά!
- 502 ε; Μπράβο αυτό το ινδιάνικο αίμα, είμαι εντυπωσιασμένος. Καλά πώς κατάφερες και τους μέτρησες;
- Ήταν ο αρχηγός και ο υπαρχηγός του και καμιά 500ριά ιππείς πίσω τους.

:smile:

παλιό και καλό!!

Παράδειγμα:

ΟΥΦ............

από το λινκ που ανέβασα πριν

(στο 1:32 αστυνομικός πετάει δακρυγόνο ΜΕΣΑ στο μετρό. Ο συνάδελφος του τον βαράει στο κεφάλι σαν να λέει “Τι κάνεις ρε!?! Καλά είσαι μαλάκας;!”)

https://www.youtube.com/watch?v=X5vYgF7oa60

http://www.youtube.com/watch?v=BHiKKuoddME&feature=player_embedded

ΡΑΓΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΘΥΜΟ
ΦΩΝΕΣ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΟΥΡΑΝΟ
ΜΑΤΑΔΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ
ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΑΝΑΣΑ ΣΤΟ ΒΡΑΧΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΙΜΟ
ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΜΑΛΟΞ ΚΑΙ ΝΕΡΟ
ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΑΠΟΡΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ
ΣΤΑΔΙΟΥ ΧΑΜΗΛΑ ΑΚΟΥΩ ΤΡΕΛΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ
ΛΗΓΜΕΝΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΓΕΡΑ ΜΗ ΧΑΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΖΟΡΙ ΣΟΥ ΛΕΩ
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΤΟΥ ΞΑΦΝΙΚΟ
ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ
ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΕΓΝΟ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟ ΑΝΑΠΝΕΩ

ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΞΑΝΑ
ΦΕΥΓΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΧΑΡΑΜΙ
ΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΟΝΑ
ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ
ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΣ
ΟΙ ΟΘΟΝΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΑΖΟΥΝ
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΑΚΡΥΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΣ
ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ

ΣΦΥΡΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΤΡΕΧΑΛΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΗΝ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ
ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΗ ΣΠΑΣΕΙ
ΑΙΜΟΦΥΡΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ
Η ΝΥΧΤΑ ΕΝΑΣ ΚΡΟΤΟΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤ ΑΣΤΕΡΙΑ
ΚΑΜΜΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΙ ΑΣΦΥΞΙΑ
ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ 70 ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
Η ΑΘΗΝΑ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΙΓΜΕΝΟΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ
ΤΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΡΕ; ΕΝΑ ΠΕΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ

Πες μου, Μήτσε μου, ότι δεν γράφεις όλα αυτά για τα ποστ μου pleaseeeeeeeeeeeee...........γιατί τρέχω να κοιταχτώ σ' ένα φίλο που κατέχει καλά την ελληνική!!!

Αν δεν μπορώ να γίνω κατανοητός μέσω του γραπτού λόγου, έχω φοβερό επαγγελματικό πρόβλημα.....γι' αυτό σου λέω, pleaseeeeeeeeeeeeee πες μου ότι δεν πήρες αφορμή από δικά μου ποστ...-bye--bye-

Κατανοητός γίνεσαι Γιαννάκο μου.
Και αμερόληπτος και μπράβο σου,γιατί στο λειτούργημά σου αυτό είναι το μέγιστο ζητούμενο.
Απλά εγώ ως θιασώτης των γεγονότων δεν τσουβαλιάζω ολόκληρη την ΕΛ.ΑΣ. αλλά τείνω να τσουβαλιάσω ή να χαρακτηρίσω την πλειονότητα των ΜΑΤ.
Βάσει τελευταίων εμπειριών.
Δεν μπορώ να ψάξω για τις εξαιρέσεις όπως και τα υπόλοιπα παιδιά που γράφουν επί του προκειμένου.
Δεν λέω οτι είσαι λάθος.
Το πιθανότερο είναι να σφάλλω εν βρασμώ αλλά δεν μπορώ (όχι ακόμα) να πάρω την λογική θέση που παίρνεις εσύ.

Ε, ας διαφωνήσουμε και σε κάτι..-bye-

Μια εικόνα, λένε, είναι χίλιες λέξεις, Δημήτρη!!!

Αυτό προσπαθώ να πω εδώ και καμμιά δεκαριά ποστ!!!

Ο μόνος λόγος που δεν το πέτυχα είναι ότι είμαι ακόμα στις 894 λέξεις!!!:D