MOUKIOUROUFIS KOSTAS
Banned
- 27 June 2006
- 7,764
Το σύνθημα ΠΑΝΤΑ επιβεβαιώνεται..
Κείμενο του συλληφθέντα Χ.Κ. και φωτογραφίες.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου 9 Ιουλίου, φεύγοντας από συναυλία στο Πολυτεχνείο, στην οδό Μπουμπουλίνας, μου επιτέθηκε ξαφνικά μία διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία βρισκόταν σε παρακείμενο στενάκι. Γύρω στους δέκα άνδρες των ΜΑΤ μου επιτέθηκαν, χτυπώντας με βίαια με τα υπηρεσιακά τους γκλοπ, αλλά και με μπουνιές και κλωτσιές. Με χτυπούσαν κυρίως στο κεφάλι και στα πλευρά, με μεγάλο μένος, πολλοί από αυτούς, με το μεταλλικό τμήμα της λαβής των γκλοπ, βρίζοντας με ταυτόχρονα με ακατανόμαστες εκφράσεις.
Μετά από λίγα λεπτά και ενώ ήμουν αιμόφυρτος και ημιλιπόθυμος με έσυραν μέχρι την κλούβα που βρισκόταν παραδίπλα όπου με έλουσαν με νερό, φωτιστικό οινόπνευμα και ό,τι άλλο υγρό έτυχε να έχουν κοντά τους.
Γύρω στις 3.45 π.μ. με πήγαν στη ΓΑΔΑ. Αν και η κατάστασή μου ήταν άθλια κανείς δεν έδωσε σημασία. Ζητούσα να με πάνε σε γιατρό, τους έλεγα ότι πονάω και μου απαντούσαν ότι πρέπει πρώτα να γίνουν οι διαδικασίες. Με άφησαν αιμόφυρτο σε ένα διάδρομο αδιαφορώντας ακόμα και όταν λιποθύμησα. Το πρωί μου ανακοίνωσαν ότι έχω συλληφθεί με την κατηγορία ότι…πέταξα μολότοφ εναντίον της διμοιρίας. Αν και είχα ένα βαθύ τραύμα αρκετών εκατοστών στη μέση του κρανίου μου και αιμορραγία σε διάφορα σημεία του σώματός μου, μου αρνήθηκαν τη μεταφορά σε νοσοκομείο, με το αιτιολογικό ότι πρώτα έπρεπε να οδηγηθώ στον Εισαγγελέα. Αφού με πήγαν στα δικαστήρια και με κατηγόρησαν επίσημα για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα (έκρηξη, κατοχή εκρηκτικών, διατάραξη κοινής ειρήνης και εξύβριση) στη συνέχεια με πήγαν στο νοσοκομείο.
Από τη συνάντησή μου με τις δυνάμεις «ασφαλείας» φιλοδωρήθηκα, εκτός των κατηγοριών και του άμεσου κινδύνου να κριθώ προσωρινά κρατούμενος, με μια σειρά σωματικές βλάβες. Συγκεκριμένα έχω υποστεί κάταγμα στο μέσο του κρανίου, βαθύ σκίσιμο του δέρματος στο κεφάλι, το οποίο χρειάστηκε 9 ράμματα, ένα σπασμένο δόντι, εκδορές στο πρόσωπο και τα αυτιά, κάταγμα στον αγκώνα και την ωμοπλάτη, βαθύ τραύμα στα πόδια το οποίο χρειάστηκε άλλα 10 ράμματα, εξάρθρωση γονάτου, πολλαπλά και μεγάλης έντασης χτυπήματα από γκλοπ στα πλευρά και την πλάτη, τα οποία μου προκάλεσαν νεφρική ανεπάρκεια.
Νοσηλεύομαι φρουρούμενος από αστυνομικούς, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν τη νοσηλεία μου δυσκολότερη. Έχουν φτάσει στο σημείο να απαγορεύουν ακόμα και τη νυχτερινή συσκότιση σε όλο το δωμάτιο νοσηλείας, επιβάλλοντας σε εμένα και τους υπόλοιπους ασθενείς να κοιμόμαστε τη νύχτα με το φως ανοιχτό.
Το πλέον εξοργιστικό είναι ότι από τη δικογραφία που σχηματίστηκε, πέρα από τα ψέματα σε βάρος μου, δεν υπάρχει το παραμικρό για την κακοποίησή μου. Υπάρχει μόνο η κατάθεση ενός Ματατζή (κανείς από τους υπόλοιπους της διμοιρίας δεν μπήκε στο κόπο να καταθέσει είτε γιατί δεν αντιλήφθηκε τίποτα, είτε γιατί φοβάται τις ευθύνες του). Ο αστυνομικός αυτός το μόνο που αντιλήφθηκε είναι εμένα να πετάω μολότοφ και να συλλαμβάνομαι (προφανώς με όλους τους νόμιμους τύπους).
Δεν γνωρίζω ακόμα πόσες και ποιες βλάβες στην υγεία μου θα είναι μόνιμες. Αυτό όμως που γνωρίζω είναι ότι ήθελαν να με δολοφονήσουν.
Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από τα αποτελέσματα της συνάντησής μου με την αστυνομία, κάνοντας έκκληση σε οποιονδήποτε υπήρξε μάρτυρας της επίθεσης σε βάρος μου ή έχει φωτογραφικό υλικό να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail: [email protected] .
Χ.Κ.
Αιμίλιε είναι το παιδί που έλεγες?Αλήτες....
Αιμίλιε είναι το παιδί που έλεγες?
Περαστικά κιόλας..![]()
Τα περαστικά είναι για εσένα,αν δεν κάνω λάθος για κάποια δική σου υπόθεση δεν βρέθηκες στο νοσοκομείο?Ναι Παντελή...
Περαστικά να είναι, αλλά ότι και να πώ είναι λίγο για τα καθάρματα....
Τα περαστικά είναι για εσένα,αν δεν κάνω λάθος για κάποια δική σου υπόθεση δεν βρέθηκες στο νοσοκομείο?
Άσε ρε που μου θέλουν και πάρτι για να στηρίξουν τους συλληφθέντες.....
http://www.youtube.com/watch?v=XdwNcweWLYU&feature=player_embedded
Προσέξτε δήλωση...
"Το παιδι βρισκεται αυτη τη στιγμη στον Ερυθρο Σταυρο, στο τμημα της νευροχειρουργικης. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι εξω απο το δωματιο νοσηλειας ειναι σταθερα 4-5 μπατσοι (εναλλασονται καθε τοσο), μηπως και θελησει ο νεαρος να δραπετευσει!!
[Γραφω απο προσωπικη παρατηρηση, καθως στον ιδιο θαλαμο νοσηλευεται και ο πατερας μου, επειτα απο τροχαιο.]
Εχτες το βραδυ οταν μια κυρια-συνοδος αλλου ασθενους εκλεισε τα φωτα προκειμενου να κοιμηθουν οι ασθενεις, ζητησαν (ή αν θελετε απαιτησαν) να παραμεινουν ανοιχτα για να τον παρακολουθουν (να σημειωθει οτι το παιδι ηταν απο νωρις σε ειδους ναρκωσης και κοιμοταν) και επισης ζητησαν να κλεισει το παραθυρο που ηταν μισανοιχτο ωστε να αεριζεται το δωματιο, για να αποφευχθει το ενδεχομενο δραπετευσης του!! ασχετα αν το παιδι εχει εξαρθρωσεις, προβλημα στα νεφρα και ανοιγμενο κρανιο!!!!"
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1318584
http://news247.gr/ellada/eidiseis/a...antinoy_gia_toys_aganaktismenoys.1182242.html
"Πού ήταν οι Αγανακτισμένοι όλα αυτά τα χρόνια;"
Για πρώτη φορά ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου μιλάει με έντονο ύφος για τους Αγανακτισμένους εκφράζοντας την οργή του
Δημοσιεύτηκε: Ιούλιος 11 2011 10:14 Ενημερώθηκε: Ιούλιος 11 2011 10:15
Ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στα "ΝΕΑ", διερωτάται "Πού ήταν όλοι αυτοί οι "Αγανακτισμένοι" τα περασμένα χρόνια", ενώ χαρακτηρίζει δείγμα φασισμού τους οργανωμένους προπηλακισμούς, κάνοντας λόγο για εκτροχιασμό στις αυθόρμητες εκδηλώσεις πολιτών.
"Θεωρώ ότι οι μεν οργανωμένοι προπηλακισμοί είναι δείγμα φασισμού, οι δε πραγματικά αυθόρμητες εκδηλώσεις με ανησυχούν πολύ γιατί δείχνουν έναν ευρύτερο εκτροχιασμό στις στάσεις και στις συμπεριφορές συμπολιτών. Πού ήταν όμως, όλοι αυτοί οι «Αγανακτισμένοι» τα περασμένα χρόνια; Γιατί δεν αντέδρασαν τότε, στις πολιτικές που μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση;", είπε χαρακτηριστικά.
Προσέθεσε δε πως "θεωρώ ότι η απόλυτη ισοπέδωση, οι μούντζες στη Βουλή και οι κρεμάλες προσβάλλουν βαθύτατα όλες τις κατακτήσεις μας ως κοινωνία".
Σε ό,τι αφορά τα αυθαίρετα διασαφηνίζει πως δεν θα γίνουν "τακτοποιήσεις" σε ευαίσθητες περιοχές και ότι θα ισχύσει το "περιβαλλοντικό ισοδύναμο", όπως έγινε και με τους ημιυπαίθριους.
"Η ρύθμιση για τα αυθαίρετα θα είναι στη λογική της τακτοποίησης των ημιυπαίθριων, θα έχει μία λογική "καρότου και μαστίγιου", θα κάνει διακρίσεις (π.χ. αποκλείοντας τη ρύθμιση αυθαιρέτων σε ευαίσθητες περιοχές, αλλά αναγνωρίζοντας την πραγματικότητα ολόκληρων αυθαίρετων οικισμών) και θα έχει "περιβαλλοντικό ισοδύναμο" σημείωσε χαρακτηριστικά.
@Emilot
A καλά..!
Χρόνια πολλά βρε
Το σύνθημα ΠΑΝΤΑ επιβεβαιώνεται..
Κείμενο του συλληφθέντα Χ.Κ. και φωτογραφίες.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου 9 Ιουλίου, φεύγοντας από συναυλία στο Πολυτεχνείο, στην οδό Μπουμπουλίνας, μου επιτέθηκε ξαφνικά μία διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία βρισκόταν σε παρακείμενο στενάκι. Γύρω στους δέκα άνδρες των ΜΑΤ μου επιτέθηκαν, χτυπώντας με βίαια με τα υπηρεσιακά τους γκλοπ, αλλά και με μπουνιές και κλωτσιές. Με χτυπούσαν κυρίως στο κεφάλι και στα πλευρά, με μεγάλο μένος, πολλοί από αυτούς, με το μεταλλικό τμήμα της λαβής των γκλοπ, βρίζοντας με ταυτόχρονα με ακατανόμαστες εκφράσεις.
Μετά από λίγα λεπτά και ενώ ήμουν αιμόφυρτος και ημιλιπόθυμος με έσυραν μέχρι την κλούβα που βρισκόταν παραδίπλα όπου με έλουσαν με νερό, φωτιστικό οινόπνευμα και ό,τι άλλο υγρό έτυχε να έχουν κοντά τους.
Γύρω στις 3.45 π.μ. με πήγαν στη ΓΑΔΑ. Αν και η κατάστασή μου ήταν άθλια κανείς δεν έδωσε σημασία. Ζητούσα να με πάνε σε γιατρό, τους έλεγα ότι πονάω και μου απαντούσαν ότι πρέπει πρώτα να γίνουν οι διαδικασίες. Με άφησαν αιμόφυρτο σε ένα διάδρομο αδιαφορώντας ακόμα και όταν λιποθύμησα. Το πρωί μου ανακοίνωσαν ότι έχω συλληφθεί με την κατηγορία ότι…πέταξα μολότοφ εναντίον της διμοιρίας. Αν και είχα ένα βαθύ τραύμα αρκετών εκατοστών στη μέση του κρανίου μου και αιμορραγία σε διάφορα σημεία του σώματός μου, μου αρνήθηκαν τη μεταφορά σε νοσοκομείο, με το αιτιολογικό ότι πρώτα έπρεπε να οδηγηθώ στον Εισαγγελέα. Αφού με πήγαν στα δικαστήρια και με κατηγόρησαν επίσημα για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα (έκρηξη, κατοχή εκρηκτικών, διατάραξη κοινής ειρήνης και εξύβριση) στη συνέχεια με πήγαν στο νοσοκομείο.
Από τη συνάντησή μου με τις δυνάμεις «ασφαλείας» φιλοδωρήθηκα, εκτός των κατηγοριών και του άμεσου κινδύνου να κριθώ προσωρινά κρατούμενος, με μια σειρά σωματικές βλάβες. Συγκεκριμένα έχω υποστεί κάταγμα στο μέσο του κρανίου, βαθύ σκίσιμο του δέρματος στο κεφάλι, το οποίο χρειάστηκε 9 ράμματα, ένα σπασμένο δόντι, εκδορές στο πρόσωπο και τα αυτιά, κάταγμα στον αγκώνα και την ωμοπλάτη, βαθύ τραύμα στα πόδια το οποίο χρειάστηκε άλλα 10 ράμματα, εξάρθρωση γονάτου, πολλαπλά και μεγάλης έντασης χτυπήματα από γκλοπ στα πλευρά και την πλάτη, τα οποία μου προκάλεσαν νεφρική ανεπάρκεια.
Νοσηλεύομαι φρουρούμενος από αστυνομικούς, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν τη νοσηλεία μου δυσκολότερη. Έχουν φτάσει στο σημείο να απαγορεύουν ακόμα και τη νυχτερινή συσκότιση σε όλο το δωμάτιο νοσηλείας, επιβάλλοντας σε εμένα και τους υπόλοιπους ασθενείς να κοιμόμαστε τη νύχτα με το φως ανοιχτό.
Το πλέον εξοργιστικό είναι ότι από τη δικογραφία που σχηματίστηκε, πέρα από τα ψέματα σε βάρος μου, δεν υπάρχει το παραμικρό για την κακοποίησή μου. Υπάρχει μόνο η κατάθεση ενός Ματατζή (κανείς από τους υπόλοιπους της διμοιρίας δεν μπήκε στο κόπο να καταθέσει είτε γιατί δεν αντιλήφθηκε τίποτα, είτε γιατί φοβάται τις ευθύνες του). Ο αστυνομικός αυτός το μόνο που αντιλήφθηκε είναι εμένα να πετάω μολότοφ και να συλλαμβάνομαι (προφανώς με όλους τους νόμιμους τύπους).
Δεν γνωρίζω ακόμα πόσες και ποιες βλάβες στην υγεία μου θα είναι μόνιμες. Αυτό όμως που γνωρίζω είναι ότι ήθελαν να με δολοφονήσουν.
Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από τα αποτελέσματα της συνάντησής μου με την αστυνομία, κάνοντας έκκληση σε οποιονδήποτε υπήρξε μάρτυρας της επίθεσης σε βάρος μου ή έχει φωτογραφικό υλικό να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail: [email protected] .
Χ.Κ.
Ο ''ασβός''...
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1318747
Ενώ ήταν σε εξέλιξη η καθιερωμένη Κυριακή της "πλατείας" στον Πύργο,ο εντοπισμός σε κεντρική καφετέρια του γνωστού βο(υ)λευτή Ηλείας του Μπατσόκ Τάκη Αντωνακόπουλου(κατά κόσμον Ασβός) μετέφερε την ένταση και τον παλμό στο πρόσωπό του! Περίπου 50 άτομα πήγαν προς το μέρος του,και αφού αρχικά λογομάχησαν μαζί του(δεν παρέλειψε βέβαια να "πουλήσει" και την ειρωνεία του),ο βο(υ)λευτής βρήκε καταφύγιο στο εσωτερικό της καφετέριας μαζί με την φρουρά του! Σε μια "προσπάθεια" να το παίξει άνετος ο Ασβός έκανε διάφορες κινήσεις(διάβαζε περιοδικό και καλά),ενώ ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί δεν παρέλειψε να τον "στολίσει" για όσα κατάφερε αυτός και το Μπατσόκ να επιβάλλουν στο λαό! Ο κόσμος παρέμεινε έξω απ την καφετέρια για περίπου 1 ώρα,όταν και αποφάσισε να "πάει" σπίτι του, ειρηνικά φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και έδειξε ότι αυτοί που ψήφισαν το έκτρωμα που λέγεται μεσοπρόθεσμο δεν θα χουν ησυχία απ το λαό! Ο Ασβός και ο καθένας πρόδοτης θα χει άσχημα ξεμπερδέματα! Να μην τους αφήσουμε σε ησυχία! Οπου και να πάνε θα μας βρουν μπροστά τους!
To καμαρι μας θα "επισκευθει" την πολη μας! Το θα επισκευθει ειναι σχετικό ελικοπτερακι, φουλ ματατζηδες , αποκλεισμος περιοχης σε ακτινα χλμ και 100 κλακαδοροι απ' εξω "ανδρεα ζεις εσυ μας οδηγεις"!
http://www.thestival.gr/policy/item...riday-giorgos-papandreou-will-await-him-angry
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.