Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25

Μήπως υπερβάλλουμε Γιάννη ; Δηλαδή αμα εγώ μιλήσω έτσι στον Σπύρο ή τον supersonic θα επέμβεις ;

Σου έγραψα (και σε άλλους) χειρότερα, αλλά το έφαγε η μαρμάγκα.

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ο αγώνας στις πλατείες θα εχει αποτέλεσμα πλέον ή όχι ? .
εφοσον ανεβει επιπεδο και λειτουργησει ως αλλος πολος και ως αντιπαλο δεος του πολιτικου καθεστωτως πιστευω ακραδαντα πως ΝΑΙ!

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

εφοσον ανεβει επιπεδο και λειτουργησει ως αλλος πολος και ως αντιπαλο δεος του πολιτικου καθεστωτως πιστευω ακραδαντα πως ΝΑΙ!

Νικ, το σύστημα για να το πολεμήσεις με τα όπλα του, πρέπει να είσαι πολύ ισχυρότερος.

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Νικ, το σύστημα για να το πολεμήσεις με τα όπλα του, πρέπει να είσαι πολύ ισχυρότερος.
Μητσο,πιστευω πως οταν η συγκρουση ειναι πλουτισμος και ξεπουλημα vs φτωχειας και ανεργιας θα επικρατησουν τα αρχεγονα οπλα.Δεν ειναι απαραιτητο πιστευω ο κοσμος να τους αντιμετωπισει με τα δικα τους οπλα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μητσο,πιστευω πως οταν η συγκρουση ειναι πλουτισμος και ξεπουλημα vs φτωχειας και ανεργιας θα επικρατησουν τα αρχεγονα οπλα.Δεν ειναι απαραιτητο πιστευω ο κοσμος να τους αντιμετωπισει με τα δικα τους οπλα..

Νίκο, φοβάμαι ότι η σύγκρουση θα είναι μεταξύ των ασθενέστερων. Ο Μουσολίνι έκανε καλή δουλειά και δυστυχώς οι συνεχιστές του είναι πιο έμπειροι.
Η φάση μου θυμίζει το λιοντάρι στο κλουβί με τον θηριοδαμαστή. Το λιοντάρι φοβάται (αν και πιο ισχυρό) και ο θηριοδαμαστής ξέρει ότι το λιοντάρι φοβάται.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Νίκο, φοβάμαι ότι η σύγκρουση θα είναι μεταξύ των ασθενέστερων. Ο Μουσολίνι έκανε καλή δουλειά και δυστυχώς οι συνεχιστές του είναι πιο έμπειροι.
Η φάση μου θυμίζει το λιοντάρι στο κλουβί με τον θηριοδαμαστή. Το λιοντάρι φοβάται (αν και πιο ισχυρό) και ο θηριοδαμαστής ξέρει ότι το λιοντάρι φοβάται.
σωστοτατη η τοποθετηση σου φιλε,λογω εμφυτου ρομαντισμου ελπιζω οτι η φυση τελικα θα επικρατησει.Και μην ξεχνας πως το λιονταρι φοβαται και υπακουει εφοσον ειναι χορτατο...

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

σαν σήμερα

14 ιουλίου 1789 έπεσε η Βαστίλη ...

14 Ιουλίου 1896 γεννηθηκε στη Λεον ο Buenaventura Durruti εκ των ηγετών στην Ισπανία ...

από τους boikot με πολύ Durruti .......

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cFa0LpT2OHU[/youtube]

Αφιερωμένο!!!!!
Δημήτρη (ξέρεις εσύ) ΤΗΑΝΧ

Προς DIM Z:
Ξαναβάλε το ποστ σου, το διέγραψα γιατί εμφάνισε κάποιο πρόβλημα στη σελίδΑ.

Πάνο και με το δικό φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν πατάω quote φαίνεται κανονικά.

Απ'ότι είδα και σε άλλα νήματα όπου βάζουμε κλιπς από το youtube υπάρχει πρόβλημα σήμερα...θα απευθυνθώ στο τεχνικό team για βοήθεια.

Συμφωνώ Νίκο... Νομίζω ότι η πρωτοβουλία του Μίκη (με βάση το πόστ του Αιμίλιου νωρίτερα) για την ίδρυση πολιτικού σχηματισμού με σαφείς ιδέες και προτάσεις, έρχεται στη κατάλληλη στιγμή και θα είναι καταλύτης για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας και πολύ πιθανόν σε όλο το κόσμο...Ο Μίκης εκτός Ελλάδας, είναι πολύ σπουδαιότερος...

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

τι έγινε ? μπήκε ο durruti και κόλλησε ??

no pasaran .........

σαν σήμερα

14 ιουλίου 1789 έπεσε η Βαστίλη ...

14 Ιουλίου 1896 γεννηθηκε στη Λεον ο Buenaventura Durruti εκ των ηγετών στην Ισπανία ...

από τους boikot με πολύ Durruti .......
http://www.youtube.com/watch?v=cFa0LpT2OHU

Αφιερωμένο!!!!!
Δημήτρη (ξέρεις εσύ) ΤΗΑΝΧ

:music-smiley-005:

«Η αστική τάξη ας γκρεμίσει τον κόσμο της πριν αποχωρήσει οριστικά από το προσκήνιο της ιστορίας. Εμείς κουβαλάμε έναν καινούριο κόσμο, εδώ, στις καρδιές μας. Κι ο κόσμος αυτός μεγαλώνει κάθε στιγμή. Μεγαλώνει και τώρα, εδώ, που σας μιλάω» (Μπουεναβεντούρα Ντουρρούτι)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤ

Σου έγραψα (και σε άλλους) χειρότερα, αλλά το έφαγε η μαρμάγκα.

που ρε ; πες ...πες....:flipout:

Ποιον είπες ρε ρε? :D
Βασικά τον McZab ήθελα να σκυλοβρίσω αλλά πήρε κι εσένα η μπάλα.
Και τον Σούρλα θέλω να μπινελικώσω αλλά του τα λέω και απ το τηλέφωνο.
Μου είπε ότι θα με μπανάρει πάραυτα

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ποιον είπες ρε ρε? :D
Βασικά τον McZab ήθελα να σκυλοβρίσω αλλά πήρε κι εσένα η μπάλα.

μ' αρέσει η υπογραφή σου , ρε . Καταλύει όλο το οικοδόμημα της επαγγελματικής μου ζωής :BDGBGDB55:

Το διαψεύδω κατηγορηματικά...:grandpa::grandpa:

Στο τηλέφωνο μονον γλυκόλογα μού λές και μάλιστα συζητάμε μονον ποδοσφαιρικά καθ´´οτι αυτή την εποχή μάς απασχολούν και τούς δυό πολύ..:D:D:D:flipout::flipout::a0210:

Το μόνο που με απασχολεί είναι η κάθαρση του ποδοσφαίρου :D

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΙΝΗΜΑ» ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ • 10 ΙΟΥΛΗ 2011

ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

http://www.inclusivedemocracy.org/brochures/2011.07.10__amesi_dimokratia_theseis.html