Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

«Είμαι κι εγώ ένας αλήτης, ρουφιάνος, δημοσιογράφος», του Μανώλη Κυπραίου

09:44 - Τετ 13/07/2011, tvxsteam

http://www.youtube.com/watch?v=X0BOeFBg5CA&feature=player_embedded#

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε η ΠΟΕΣΥ, πριν από την κατάθεση μηνυτήρια αναφοράς σε βάρος της ελληνικής οικονομίας, η οποία διεξήχθη στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ, συγκλονιστική ήταν η ομιλία του δημοσιογράφου Μανώλη Κυπραίου, στον οποίο τα αστυνομικά όργανα προκάλεσαν την 15-6-2011 βαριά σωματική βλάβη με τη ρίψη εναντίον του χειροβομβίδας κρότου – λάμψης εντός της στοάς της οδού Φιλελλήνων. Ακολουθεί αυτούσια η μαρτυρία του:

Αγαπητές φίλες, φίλοι και συνάδελφοι

Δεν μπορώ να σας ακούσω αλλά μπορώ να σας μιλήσω. Αυτό λοιπόν θα κάνω τώρα.
Συγχωρήστε με, αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος για να επικοινωνήσω μαζί σας και λυπάμαι που δεν άκουσα τους αγαπητούς συναδέλφους μου να μιλούν.

Είμαστε όλοι εδώ όχι ως ικέτες ή ελεήμονες. Είμαστε αρκετά αξιοπρεπείς όλοι μας.
Είμαστε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε.

Έτυχε εγώ να είμαι ο βαρύτερα τραυματισμένος από την αστυνομική βία, που έλαβε χώρα τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη χώρα μας. Ευτυχώς δεν .........................................

Το παραλλήρημα του Κουικ στο τέλος του βίντεο όλα τα λεφτά!!!!!

Σύνταγμα σας έρχονται οι ταξιτζήδες... Φεύγουν από αεροδρόμιο και λιμάνι και έρχονται εκεί. Εκτός από πολλά περιστέρια θα έχει και πολλά καναρίνια...:flipout:. Πλάκα κάνω, πρέπει να μπουν και μέσα στη βουλή...

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Παίδες,παίζει στο facebook μια είδηση που αν επαληθευτεί , θα δούμε κι άλλα στοργικά πρόσωπα της "Δημοκρατίας" μας ..:afro:

Θα σας ενημερώσω σύντομα (ελπίζω)

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

http://www.iskra.gr/index.php?optio...-16-39-09&catid=80:koin-dikaiomata&Itemid=180

104231.jpg

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Καθάρματα...

Φροντίζουν για το παραπάνω θέμα η Ομάδα κοινωνικής αλληλεγγύης μαζί με την ομάδα Νομικής υποστήριξης,στην Πλατεία.

Μιλούσαμε χτες βράδυ γι αυτό.
Πρέπει :
-Να αναζητηθεί το εξιτήριο από τον Ερ.Σταυρό καθώς και ο γιατρός που το υπέγραψε (αν του δώσαν εξιτήριο με τις παραπάνω βλάβες ,μιλάμε για πουλημένο γιατρό)
-Να αναζητήσουν το βιβλίο/αρχείο των εξωτερικών Ιατρείων του Ερυθρού,την μέρα που έκανε εισαγωγή.
-Το κυριότερο.Να υποβάλλουν μήνυση οι δικηγόροι του ή/και οι γονείς του ωστε να τον εξετάσει Ιατροδικαστης,ο οποίος αν κρίνει σωστά (και ισχύουν όντως οι κακώσεις), μπορεί να τον βγάλει από το αναρρωτήριο τον φυλακών και να μεταφερθεί ξανά σε νοσοκομείο.

Αυτά άκουσα χτες βράδυ και σας τα μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη ως προς την νομική τους υπόσταση.
Καλό θα ήταν και οι εδώ Νομικοί μας να μας διαφωτίσουν..

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Φροντίζουν για το παραπάνω θέμα η Ομάδα κοινωνικής αλληλεγγύης μαζί με την ομάδα Νομικής υποστήριξης,στην Πλατεία.

Μιλούσαμε χτες βράδυ γι αυτό.
Πρέπει :
-Να αναζητηθεί το εξιτήριο από τον Ερ.Σταυρό καθώς και ο γιατρός που το υπέγραψε (αν του δώσαν εξιτήριο με τις παραπάνω βλάβες ,μιλάμε για πουλημένο γιατρό)
-Να αναζητήσουν το βιβλίο/αρχείο των εξωτερικών Ιατρείων του Ερυθρού,την μέρα που έκανε εισαγωγή.
-Το κυριότερο.Να υποβάλλουν μήνυση οι δικηγόροι του ή/και οι γονείς του ωστε να τον εξετάσει Ιατροδικαστης,ο οποίος αν κρίνει σωστά (και ισχύουν όντως οι κακώσεις), μπορεί να τον βγάλει από το αναρρωτήριο τον φυλακών και να μεταφερθεί ξανά σε νοσοκομείο.

Αυτά άκουσα χτες βράδυ και σας τα μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη ως προς την νομική τους υπόσταση.
Καλό θα ήταν και οι εδώ Νομικοί μας να μας διαφωτίσουν..

Ευχαριστούμε Δημήτρη....Ότι νεότερο έχεις να μας το πεις για το παλικάρι.

Καθάρματα....

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Πάντως η όλη ιστορία "μπάζει".

Οταν ρώτησα τα παιδιά της Κοινωνικής για το τί κάνουν οι δικηγόροι του νεαρού,μου απάντησαν με αερολογίες και μισόλογα τύπου"δεν ξέρουν ή είναι άσχετοι" κλπ.

Ποιός δικηγόρος θύματος βιασμού/ξυλοδαρμού κλπ, δεν ζητάει Ιατροδικαστική εξέταση ?????

Οψόμεθα..

Υ.Γ. επίσης ,όλες αυτές οι κακώσεις από ποιόν διεγνώστηκαν ?
Από Γιατρό?
Ποιόν?Ονομα και υπογραφή φέρει ?
Ποιός τον είδε,τον εξέτασε και του έκανε εισαγωγή στον Ερυθρό και ποιός του έδωσε εξιτήριο?
Είναι Ιατροδικαστής?
Αφού δεν τον έχει δει ακόμα Ιατροδικαστής.

Last edited:
Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

http://www.dailymotion.com/video/xjz37t_san-francisco-police_news

Μπάτσοι στο Σ.Φραντσίσκο πυροβολησαν 19χρονο επειδη δεν πληρωσε εισιτηριο σε τραμ..

Πολιτισμός που αντιγραφουν οι ''δικοι'' μας.

Επειδή μου φάνηκε πολύ τραβηγμένο, από σύντομο ψάξιμο που έκανα, οι ειδήσεις λένε ότι τράβηξε πρώτος όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Προφανώς, όπως στις περισσότερες περιπτώσεις, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, δηλαδή και τράβηξε όπλο, αλλά και υπερέβαλαν εαυτόν οι αστυνομικοί.

Ο Τριανταφυλόπουλος χθες είπε στην εκπομπή του οτι θα φέρει στην επιφάνεια μέγα σκάνδαλο (βόμβα μεγατόνων όπως το είπε) που εμπλέκεται και προθυπουργός. Ή εκβιάζει για να πάρει "φακελάκι" ή τα βρόντιξε με αυτούς που απειλεί....