Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Εκτακτη συγκεντρωση 'αγανακτισμενων'Χρηματιστών σημερα στο Συνταγμα.Ολοι να συμπαρασταθουμε στους αδικημενους τοκογλυφους του διεθνους και εγχωριου Κεφαλαιου.Την διοργανωνει ο Υπαλληλος Καμινης υπο την προστασια του Παπουτση και με νομοθετικη ρυθμιση Βενιζελου.Η Ρrοtοn συνεισφερει προσφεροντας δωρεάν την τραγουδιστικη παρουσια του Τερη ΧΡΥΣΟΥ.:ADFADF1::ADFADF1:
 
Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ισραήλ: Μαζική η προσέλευση των Ισραηλινών πολιτών στις διαδηλώσεις

Περίπου 250.000 Ισραηλινοί πολίτες διαδήλωσαν χθες αξιώνοντας να μειωθεί το κόστος ζωής, συνεχίζοντας μια κλιμακούμενη κινητοποίηση η οποία έχει φέρει την οικονομία στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας και ασκεί πίεση στον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Νετανιάχου σχεδιάζει αργότερα σήμερα να ορίσει μια υπουργική ομάδα η οποία θα κληθεί να ικανοποιήσει κάποια από τα αιτήματα που θέτουν οι διαδηλωτές. Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, οι διαμαρτυρόμενοι από τις μερικές δεκάδες φοιτητές που είχαν στήσει σκηνές έφθασαν τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, κυρίως μέλη της μεσαίας τάξης.

Το Ισραήλ προβλέπεται ότι θα έχει ρυθμό ανάπτυξης 4,8% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος (ΑΕΠ) εφέτος, εν μέσω οικονομικής στασιμότητας για πολλές δυτικές χώρες, και η ανεργία παραμένει σε σχετικά χαμηλό επίπεδο, στο 5,7%. Όμως τα επιχειρηματικά καρτέλ και το εισοδηματικό χάσμα αποτρέπουν κάθε πιθανότητα να επωφεληθούν ευρύτερα στρώματα του πληθυσμού.

«Ο λαός απαιτεί κοινωνική δικαιοσύνη» έγραφε ένα από τα πανό των διαδηλωτών, οι οποίοι μοιάζουν να μην τάσσονται υπέρ κάποιου συγκεκριμένου κόμματος αλλά να αμφισβητούν το δόγμα της ελεύθερης αγοράς που εφαρμόζει η κυβέρνηση Νετανιάχου.

Η αστυνομία ανέφερε ότι τουλάχιστον 250.000 άνθρωποι πήραν μέρος στις πορείες του Σαββάτου στο Τελ Αβίβ, στην Ιερουσαλήμ και σε άλλες πόλεις, αριθμός που είναι μεγαλύτερος από ό,τι στις συγκεντρώσεις των δύο περασμένων εβδομάδων. Οι κινητοποιήσεις τέτοιας κλίμακας στο Ισραήλ - ο πληθυσμός του οποίου δεν ξεπερνά τα 7,7 εκατομμύρια - είναι εξαιρετικά σπάνιες και συνήθως αφορούν ζητήματα πολέμου και ειρήνης.

Για «επανάσταση» έκανε λόγο ένας φοιτητής που συμμετείχε στις κινητοποιήσεις, τονίζοντας ότι «δεν είχε γίνει τίποτα σαν κι αυτό εδώ και δεκαετίες» .

Η συντηρητική κυβέρνηση συνασπισμού έχει υποσχεθεί να διαθέσει κρατικές εκτάσεις για αξιοποίηση, να κτίσει κατοικίες χαμηλού κόστους, να βελτιώσει τις δημόσιες συγκοινωνίες, να μειώσει τις τιμές προϊόντων όπως τα γαλακτοκομικά και να αυξήσει τους αριθμούς του νοσηλευτικού προσωπικού, ικανοποιώντας ένα αίτημα των γιατρών που απεργούν.

Η εθνική ένωση των ισραηλινών φοιτητών ζητά εκτός αυτών να επεκταθεί η δωρεάν παιδεία και η κυβέρνηση να δίνει μεγαλύτερα επιδόματα για τη στέγασή τους.

Ο υπουργός Επικοινωνιών Μοσέ Καλόν, ο οποίος αναμένεται να είναι μέλος της ομάδας υπουργών που θα κληθεί να δώσει λύση, είπε ότι χρειάζονται μέτρα ακόμα κι αν «στοιχίσουν δισεκατομμύρια», παρά την ανησυχία για τις κρίσεις χρέους σε ΗΠΑ και ΕΕ. Το ποσοστό του δημόσιου χρέους στο Ισραήλ ανέρχεται στο 75% του ΑΕΠ, αρκετά χαμηλότερα από ό,τι στις περισσότερες δυτικές οικονομίες.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βρε τι μαθαινει ο Κοσμος, μετα απο ενα μηνα!.....
Ετσι ειναι,οταν η μια σκηνη,γινονται 300+,οταν ο λαος απο 30.000,γινεται 300.000.....η λογοκρισια τρωει τα μουτρα της!;)
 
Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

ruxnxh.jpg
 
Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Η αντεπίθεση των αγανακτισμένων

Δεν έλειψαν οι εντάσεις από την πορεία συμπαράστασης των "αγανακτισμένων" προς τους Βρετανούς εξεγερμένους. Ωστόσο επεισόδια δεν σημειώθηκαν, ενώ υπήρξαν απίστευτες σκηνές με τους διαμαρτυρόμενους πολίτες να πηγαίνουν σχεδόν βόλτα με τα ΜΑΤ (Vid + Pics)

http://news247.gr/ellada/eidiseis/a...hna_mexri_kai_sthn_plaka_eftasan.1326214.html
 
Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Σας διαβεβαιώνω κι εγώ ,ως αργόσχολος και τεμπέλης,οτι το κίνημα υφίσταται (πλέον λέγεται κίνημα άμεσης δημοκρατίας και ουχί αγανακτισμένων,αλλά αυτό δεν είναι μείζον για την ώρα).

Σήμερα είχαμε την πρώτη "επίσημη" συνέλευση μετά τις διακοπές.

Πρώτη "δοκιμή" η 3η Σεπτεμβρίου (όχι η οδός βρε !!!!!).

Φυσικά είστε όλοι καλεσμένοι.
κερνάμε και καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας.

Και ας είμαστε γελοίοι,αργόσχολοι,τεμπέληδες και άλλα δεινά..:ernaehrung004:
 
Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ


ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.
3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ
 

Attachments

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ακροδεξιοί και παραστρατιωτικοί δημιούργησαν Ομάδα Περιφρούρησης της πλατείας Συντάγματος!!!

Posted on 2 Σεπτεμβρίου, 2011 10:43 πμ by risinggalaxy

85

Πριν από μερικές μέρες είχα δει στο blog των ζόμπι του Πατριωτικού Μετώπου το “κάλεσμα” για την δημιουργία τάγματος ασφαλείας από ακροδεξιούς. Είναι οι ίδιοι που παλαιότερα, τις πρώτες μέρες της δημιουργίας της Λαικής Συνέλευσης Συντάγματος προσπαθούσαν να προβοκάρουν ώστε να βγουν μετά στα κανάλια και να πουν ότι τους χτύπησε ο κόσμος της κάτω πλατείας. Είναι ακριβώς οι ίδιοι που στα πηγαδάκια ψιθύριζαν και καλά ότι “το φαΐ εδώ το φέρνει ο Περισσός” και άλλα τέτοια φαιδρά.

Δυστυχώς οι εκκλήσεις πολλών ανθρώπων να μπει μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο παραμάγαζο των φασιστών με τίτλο “300 Έλληνες” και στον υπόλοιπο κόσμο δεν εισακούστηκαν, μιας και στην πλατεία υπήρξε πάντα ένα κλίμα “να μην το χαλάσουμε παιδιά”. Δυστυχώς όμως οι διάφοροι νεοναζιστές μαχαιροβγάλτες -που κυνηγήθηκαν τελικά από μπλόκ αναρχικών και από τον κόσμο της πλατείας στις 28 Ιουνίου- τα φασιστομπαρμπάδια που προβοκάρουν και τραμπουκίζουν μετανάστες που πουλάνε νερά και διάφοροι “απόστρατοι” με “όμορφο” παρελθόν αφέθηκαν να αλωνίζουν λες και ήταν παραπάνω από μια 50ρια.

Διαβάστε τα παρακάτω και βγάλτε συμπεράσματα για το ποιος είναι ο ρόλος των γραφικών που γυρνάνε τυλιγμένοι με τις γαλανόλευκες λες και είναι εθνικά τυλιχτά από τον Μπαϊρακτάρη.

Αλήθεια διάφοροι “μεγαλοπαράγοντες” της ΟΝΝΕΔ που παριστάνουν τους αγανακτισμένους στο πάνω μέρος της πλατείας τι γνώμη έχουν για όλα αυτά; Η αναδημοσίευση γίνεται από το Πολιτικό Καφενείο.

risinggalaxy

*****

To υπόλοιπο πολυ ενδιαφέρον άρθρο εδώ....
http://parallhlografos.wordpress.com/2011/09/02/ακροδεξιοί-και-παραστρατιωτικοί-δημ/
 
Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Aν δεν απομονωθούν αυτά τά φασισταριά το κινημα τών πλατειών θα υποστεί μεγάλο πλήγμα..

Ειπαμε ενότητα,αλλά υπάρχουν και σαφείς διαχωριστικές γραμμές.
 
Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Σπύρο έχουμε ήδη θεσμοθετήσει πλαίσια,τόσο στην ομάδα του Σταθμού μας όσο και στην Λαίκή Συνέλευση και αυτά τα "στοιχεία" απομονώνονται.

Αύριο (Σήμερα δηλ) είναι η πρόβα τζενεράλε για την νέα σεζόν.
Θα στήσουμε τέντα/σημαία στον χώρο που ήταν ο Σταθμός Α Βοηθειών,έχουμε κινητά φαρμακεία για πάσαν νόσον και πάσαν....(σακίδια πλάτης) και κόκκινα μπλουζάκια με λευκούς σταυρούς και το σήμα της Πλατείας.

Ετσι θα μας εντοπίζετε εύκολα και με την μία σε περίπτωση συμβάντος.
Από την άλλη θα μας σημαδεύουν τα ΜΑΤ πιό εύκολα από τις προηγούμενες φορές !!:ADFADF1::flipout:
 
Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Θα φύγουν κι' αυτοί μαζί με τους άλλους.


Μά ειναι σαφές πώς τέτοια εμποδια στήνονται απο παρακρατικές ομάδες τού ΜΠΑΤΣΟΚ που δρούν πλέον ανεξέλεγκτα εναντιον τής Δημοκρατίας..

Ο Παπουτσής εδειξε τον δρομο στις 28-29 Ιουνιου ,ο Βενιζέλος τον δειχνει καθε μερα,η Διαμαντοπουλου και ο Λοβερδος το ιδιο...


ΜΠΑΤΣΟΚ και παρακράτος ένα και το αυτό..

Συμμαχούν μέ Χρυσαυγίτες και φασίστες και έχουν για παρέα τους και ''διανοητές'' εξωνημένους του λεγομενου 'εκσυγχρονιστικού '' χώρου..Ολοι ενα μπουλούκι που θα προκαλουσε τα γέλια,αν δεν ειχε ηδη προκαλεσει τετοια εξαθλιωση και πόνο.