Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

... αν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο φρόντιζαν εδώ και χρόνια να απομονώνουν άτομα που δε δουλεύουν από άποψη, άτομα που ήταν εκεί χωρίς αντικείμενο, και άτομα που εκ των πραγμάτων δεν ήταν ικανά για τη θέση στην οποία βρίσκονταν (δυστυχώς γνωρίζω προσωπικά ανθρώπους και από τις τρεις κατηγορίες), τώρα η κοινωνία θα ήταν ενωμένη απέναντι στα όσα συμβαίνουν, με αποτέλεσμα το pasok να μην έχει την παραμικρή δύναμη να καταστρέφει εν λευκώ, όπως τώρα.

Δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα γιατί όλοι αυτοί που αναφέρεις είχαν την υποστήριξη του κόμματος. Μάλιστα, αυτοί είναι που τελικά γίνονται τμηματάρχες και διευθυντές για τον ίδιο λόγο.
Και αν γίνουν απολύσεις, να ξέρεις ότι αυτοί σίγουρα δε θα φύγουν.

Αυτοί που δουλεύουν είναι δυο φορές μαμάκες. Είναι πολύ πιο προσοδοφόρο και αποτελεσματικό να γραφτείς στην τοπική του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ.

Δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα γιατί όλοι αυτοί που αναφέρεις είχαν την υποστήριξη του κόμματος. Μάλιστα, αυτοί είναι που τελικά γίνονται τμηματάρχες και διευθυντές για τον ίδιο λόγο.

Αυτοί που δουλεύουν είναι δυο φορές μαμάκες. Είναι πολύ πιο προσοδοφόρο και αποτελεσματικό να γραφτείς στην τοπική του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ.

Αμ ήδη ανέλαβαν εταιρειες πού θα προσλαμβάνει το ΑΣΕΠ..:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1: Απιστευτη αλητεία πουλημένων κατσαπλιάδων.

Θά επιλέγουν οι ΜΚΟ τών ΠΑΣΟΚων και απο δίπλα η Ν.Δ. θα πάρει τίς ''εργασιακές εφεδρείες''...Αγκαλιά και πλάϊ -πλάϊ μέ σήμα τον Καρατζαφέρη.......

Τομπολα.....:ADFAD2::ADFAD2::ADFAD2:

Πάντως επιμένω, για το μίσος (και γενικότερα για την κακή άποψη) που υπάρχει απέναντι στους ΔΥ, δε φταίει ουτε το κράτος ούτε ο Πάγκαλος..

Να υποθέσω ότι δεν έχεις διαβάσει Τσόμσκυ; Ούτε το βιβλίο του Shermer "Why people believe weird things", κεφάλαιο περί κυνηγιού μαγισσών; Tο Δόγμα του ΣΟΚ της Naomi Klein;

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Συμφωνώ σε όλα...Και εννοείται ότι θα απολυθούν μόνο όσοι δεν έχουν πολιτικές πλάτες.

Αλλά πραγματικά μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι μια ολόκληρη χώρα επί κοντά 30 χρόνια ήταν τελείως αδύναμη μπροστά σε 2 κόμματα... Καπου χάθηκε η μπάλα και στην κοινωνία, όχι μόνο στη Βουλή...

Και τώρα βέβαια, την πληρώνει η δική μου γενιά κατά βάση...

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Να υποθέσω ότι δεν έχεις διαβάσει Τσόμσκυ; Ούτε το βιβλίο του Shermer "Why people believe weird things", κεφάλαιο περί κυνηγιού μαγισσών; Tο Δόγμα του ΣΟΚ της Naomi Klein;

Σωστά υποθέτεις, αν και η αλήθεια βρίσκεται συχνά πολύ πιο κοντά, μπροστά μας... Το ότι αυτή η εικόνα βόλευε τις Κυβερνήσεις είναι δεδομένο... αλλα είναι φαύλος κύκλος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Συμφωνώ σε όλα...Και εννοείται ότι θα απολυθούν μόνο όσοι δεν έχουν πολιτικές πλάτες.

Αλλά πραγματικά μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι μια ολόκληρη χώρα επί κοντά 30 χρόνια ήταν τελείως αδύναμη μπροστά σε 2 κόμματα... Καπου χάθηκε η μπάλα και στην κοινωνία, όχι μόνο στη Βουλή...

Και τώρα βέβαια, την πληρώνει η δική μου γενιά κατά βάση...

Οχι μονον η δικη σου γενιά..

Οι συνταξιούχοι τσακιστηκαν..Ανθρωποι 35-55 τά ιδια...

Και ακομα και σήμερα το Δημόσιο χρησιμοποιείται ως ''υποδειγμα'' για να τσακιστεί ολος ο ιδιωτικός τομέας επισης.

Δυστυχώς πανηγυρίζουν και τύποι τών 700 ευρώ που εξισώθηκαν ολοι προς τα κάτω..

Ο ΣΕΒ τριβει τά χερια του..

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Όπου πήγε το ΔΝΤ έγιναν απολύσεις ΔΥ. Ουγγαρία, Ρουμανία και σε κάποιες χώρες της Βαλτικής. Βέβαια, θα πει κάποιος, εκεί λόγω του επάρατου Ανατολικού μπλοκ υπήρχε σχεδόν μόνο δημόσιος τομέας που διοριζόταν από το Κόμμα.
Έλα όμως που τα ίδια θα γίνουν στην Αγγλία (έχουν προαναγγείλει 80.000 απολύσεις αν δε με απατά η μνήμη μου) και η μπάλα έχει πάρει και τις ΗΠΑ με τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των ΔΥ.
Όλοι τεμπέληδες; Όλοι διεφθαρμένοι; Όλοι διορισμένοι από το Κόμμα; Ακόμα και στις χώρες πρότυπο του Νεοφιλελευθερισμού;

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ετσι,για να ευθυμήσουμε λίγο μετά από όλα αυτά που έγιναν και γράφτηκαν.

Ακούστηκε τίποτα για κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ κ' της ΑΔΕΔΥ?

Καμμιά πορεία του ΠΑΜΕ,ίσως?

Τίποτα????????

Δεν σας πιστεύω !

Εδώ (πάλι) δεν θα μας δώσουν την 6η δόση και ο Υπουργάρας βγήκε στις 8 ηγεμονικά να μας ανακοινώσει τα ήδη γνωστά.

Τσάμπα τρώμε φτυσιές,χημείες και ξύλο από τον Ιούνιο?

Πάλι θα επτωχεύσουμε??

Εαν ναί,προς τί τα Μεσοπρόθεσμα και τα Νέα Μνημόνια?

Ας μας πάρουν και τα σπίτια ,να τελειώνουμε επιτέλους,

Υ.Γ. Συμπαράσταση στα αδέλφια των Everest ,Public (αυτό ήταν κλειστό) και Mc Donalds.
Επόμενη "δράση" στον Μπαϊρακτάρη,σας θέλω έτοιμους..:ADFADF1:

Η λύση είναι μία!
Συγκέντρωση στο Κολωνάκι!

Να δω να την πέφτουν στο Da Capo και τι στον κόσμο! :flipout:

Μόνο μακριά από την Αμερικάνικη πρεσβεία! Κάτω τα χέρια από το Λώρας! :furious3:

Η λύση είναι μία!
Συγκέντρωση στο Κολωνάκι!

Να δω να την πέφτουν στο Da Capo και τι στον κόσμο! :flipout:

Μόνο μακριά από την Αμερικάνικη πρεσβεία! Κάτω τα χέρια από το Λώρας! :furious3:

Έγινε το Δεκέμβρη του 08, μιλάμε για τρελό γέλιο. Από τότε υπάρχει πάντα κρυμμένη διμοιρία

Γιάννη σε πρόλαβαν . Ενα παρόμοιο - κατ' αναλογία -σχόλιο αναγνώστη απάντηση σε άρθρο του Μπάμπη ( ένας είναι ο Μπάμπης )

"επειδη εγω προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου, προτιμώ να βουλιάξει το κράτος και να χρεωκοπήσουμε όλοι παρά να συνεχίσω να πληρώνω τους άχρηστους που είναι σπαρμένοι τριγύρω μου και μασάνε μέρος της εργασίας μου. εγω θα μπορέσω να ξανασηκώσω κεφάλι είτε σε αυτή τη χώρα είτε αλλού."

Μόνο που αυτός σοβαρολογεί .

Τον θαυμάζω που σοβαρολογεί. Καταβάλω κι εγώ μεγάλες προσπάθειες να κάνω πράξη την παραπάνω δήλωση.
Όσο θαυμάζω αυτούς που έχουν κάνει πράξη την ατομικιστική τους θέση, άλλο τόσο θαυμάζω και αυτούς που εξακολουθούν να έχουν την επιμονή και την υπομονή να πιστεύουν στην ικανότητα διαμόρφωσης πλειοψηφίας και μαζικότητας με στόχο την ανατροπή. Και επειδή δεν έχω καταφέρει να ταχθώ 100% ούτε υπέρ της μιας ούτε υπέρ της άλλης στάσης, αισθάνομαι μια ναυτία...

...
Και επειδή δεν έχω καταφέρει να ταχθώ 100% ούτε υπέρ της μιας ούτε υπέρ της άλλης στάσης, αισθάνομαι μια ναυτία...

Κλείσ'τ'αυτιά και θα δείς τον δρόμο.

Γιώργος Μακρής - Αλλεργία:
Αλλεργεία με πιάνει όταν ακούω ράάάδιο

2836910.jpg

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ετσι,για να ευθυμήσουμε λίγο μετά από όλα αυτά που έγιναν και γράφτηκαν.

Ακούστηκε τίποτα για κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ κ' της ΑΔΕΔΥ?

Καμμιά πορεία του ΠΑΜΕ,ίσως?

Τίποτα????????

Δεν σας πιστεύω !

...

Το παιχνίδι παίζεται στη Σαλονίκη αυτό το ΣΚ...:tomato:

Εγώ πάντως, θα ανέβω να βοηθήσω τα καρντάσια...

Σας βλέπω ήρεμους και χαλαρούς......Τσου, τσου, τσου....ζαμέ.....

Η Ασφάλεια ξέρει… την κατάληψή σου!

Το κείμενο στο βιβλίο συμβάντων του νυχτοφύλακα του Πανεπιστημίου Κρήτης είναι μάλλον γλαφυρότατο…

large.jpeg

“Στις 7:30 ήρθαν αστυνομία από Ασφάλεια και ήθελαν να μπουν στο χώρο του Πανεπιστημίου να κάνουν έλεγχο αν γινόταν καταλήψεις από φοιτητές. Τους είπα να μην μπουν και να ενημερώνονται από τον φύλακα. Έκαναν στροφή και έφυγαν. Ήταν προκλητικοί μου είπαν ότι ήθελαν να ενημερώσουν το υπουργείο τους αν γίνεται κατάληψη.”

Αυτή είναι η είδηση…

Ερωτήματα προκύπτουν χωρίς να θέλω να βασανίσω το μυαλό μου αλλά ούτε και το δικό σας:

1. Είναι συνήθης πρακτική των αστυνομικών της ασφάλειας να επισκέπτονται τα πανεπιστήμια και να ρωτούν πληροφορίες;

2. Δεν έχουν άραγε κανένα άλλο τρόπο να μάθουν αν γίνονται καταλήψεις;

3. Επειδή οι σχολές που τελούν υπό κατάληψη βρίσκονται εύκολα με ένα ψαξιματάκι στο διαδίκτυο μήπως αντί να ασχολείται με τα σχολεία και τα pdf η κυρία Διαμαντοπούλου να ασχοληθεί με την διάδοση των νέων τεχνολογικών μέσων στην Αστυνομική Ασφάλεια Κρήτης;

4. Επειδή ακόμα και η γιαγιά μου μπορεί να μάθει τις σχολές που τελούν υπό κατάληψη χωρίς να φτάσει μέχρι το Πανεπιστήμιο Κρήτης μήπως ο λόγος που κάναν εκεί τη βολτίτσα τους οι ασφαλίτες ήταν για να περάσουν κάποιο άλλο μήνυμα;

6. Ωραίο δεν είναι το παιχνίδι της αφέλειας; Να το συνεχίσω ή να κρυφτώ πίσω από το δαχτυλό μου για να μη με βλέπετε;

http://parallhlografos.wordpress.com

http://antipetroula.blogspot.com/

Στα σουβλακερί το 'ριξαν το ξύλο τον Ιούνιο..:bike:

:flashbang:

Ναι,δεν ξεχνώ !:SFGSFGSF:

Απλά πιάνω τα "επώνυμα" στέκια,όπως το Ντα Κάπο που αναφέρθηκε ο Μιχάλης.
Μετά θα βαρέσουν Γκάζι και Ψυρρή.
Βλέπω ξύλο στο mamaca's next time ,απ τους mamakes...:ADFADF1:

Ναι,δεν ξεχνώ !:SFGSFGSF:

Απλά πιάνω τα "επώνυμα" στέκια,όπως το Ντα Κάπο που αναφέρθηκε ο Μιχάλης.
Μετά θα βαρέσουν Γκάζι και Ψυρρή.
Βλέπω ξύλο στο mamaca's next time ,απ τους mamakes...:ADFADF1:
Και μια παραλιακή προς Γλυφάδα και στα γύρω καλοκαιρινά ωραία θα ήταν,να δεις το δίμετρο το τσόλι με κατακόκκινο χειλάκι,δακρυσμένη μάσκαρα απ' το ξενύχτι και 12ποντη γόβα να τρέχει να σωθεί από ΜΑΤατζήδες και τι στο κόσμο..!:vroam:

:flipout::flipout::flipout:

Και μια παραλιακή προς Γλυφάδα και στα γύρω καλοκαιρινά ωραία θα ήταν,να δεις το δίμετρο το τσόλι με κατακόκκινο χειλάκι,δακρυσμένη μάσκαρα απ' το ξενύχτι και 12ποντη γόβα να τρέχει να σωθεί από ΜΑΤατζήδες και τι στο κόσμο..!:vroam:

:flipout::flipout::flipout:

Χαχαχαχ.:flipout:
Αυτό θέλω πράγματι να το δώ !!!
Οπως επίσης και τον κάγκουρα (ή φλώρο) συνοδό της με το "φτιαγμένο" αυτοκίνητο (ή την πόρσε του μπαμπά).

Θεϊκές παραλιακές σκηνές.:ADFADF1: :worshippy: