Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αρχισε ο χορός απεργιών από τα συνδικάτα

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4655386

και από κάτω τα σχόλια των αναγνωστών
"Κράτα, Ραγκούση, κράτα όσο μπορείς. Η σιωπηρή πλειοψηφία επικροτεί τις κινήσεις σου. Κανείς, μα κανείς δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση."

Πόσο ηλίθιος μπορείς να είσαι για να συνδέεις τους όντως αγενέστατους και απαράδεκτους - κατά πλειοψηφία έστω και μικρή- ταξιτζήδες με την καταστροφή των περιουσιών τους και την εφαρμογή μέτρων που θα ευνοήσουν 5-10 ανθρώπους που θα συστήσουν τις μεγάλες εταιρείες και θάχουν ως υπαλλήλους -τους τους υπόλοιπους ; Μικρόνοες μικροαστοί ....

Σπανίως διαβάζω τα σχόλια αναγνωστών...ξέρω...χάνω! :D

Πάντως αυτή η κυβέρνηση έχει ζωή λίγων μόνο εβδομάδων και το γνωρίζει...

ΥΓ. Το ζητούμενο είναι να κάνει δυνατό "γδούπο", πέφτοντας...

Last edited:
Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Υστερα και από την σημερινή "πορεία" των φοιτητών,(η οποία αποδείχτηκε συντομότερη και πιο ανώδυνη και από αυτές του ΠΑΜΕ), έχω αρχίσει να πιστεύω πως καλά μας κάνουν αφού κανείς πλέον δεν αντιδρά..

Αντε γειά μας....

Η πλατεία ήταν η ελπίδα. Τώρα τι μένει;....

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Υστερα και από την σημερινή "πορεία" των φοιτητών,(η οποία αποδείχτηκε συντομότερη και πιο ανώδυνη και από αυτές του ΠΑΜΕ), έχω αρχίσει να πιστεύω πως καλά μας κάνουν αφού κανείς πλέον δεν αντιδρά..

Αντε γειά μας....
Τωρα το καταλαβες βρε εσυ, εδω τα εχουνε ολα στα κακαλα τους.

Όχι μάγκες μου! Εμένα που πάω στις πλατείες και στις διαδηλώσεις δε μ'έχουν γραμμένο στα "κάκαλά" τους....εμένα (και των άλλων συναγωνιστών) μας στέλνουν τα ΜΑΤ να μας διαλύσουν, να μας δείρουν, να μας διώξουν γιατί ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!

ΕΣΑΣ, τους "μάγκες" του καναπέως που απέχετε από οποιοδήποτε πολιτικό-κοινωνικό αγώνα, ΕΣΑΣ και τους ομοίους σας, έχουν γραμμένους στα "κάκαλά" τους και καλά σας κάνουν!!!

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Όχι μάγκες μου! Εμένα που πάω στις πλατείες και στις διαδηλώσεις δε μ'έχουν γραμμένο στα "κάκαλά" τους....εμένα (και των άλλων συναγωνιστών) μας στέλνουν τα ΜΑΤ να μας διαλύσουν, να μας δείρουν, να μας διώξουν γιατί ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!

ΕΣΑΣ, τους "μάγκες" του καναπέως που απέχετε από οποιοδήποτε πολιτικό-κοινωνικό αγώνα, ΕΣΑΣ και τους ομοίους σας, έχουν γραμμένους στα "κάκαλά" τους και καλά σας κάνουν!!!
+1

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

:SFGSFGSF:

Υπό κατάληψη βρίσκεται αυτή την ώρα το δημαρχείο Θεσσαλονίκης από μέλη του ΠΑΜΕ, εν όψει της επίσκεψης που θα κάνει ο πρωθυπουργός, Γ.Παπανδρέου, στις 2 το μεσημέρι, προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο, Γ.Μπουτάρη.
Στις 5:30 το απόγευμα αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί και εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ θα συγκεντρωθούν μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία μέχρι τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, οι «Αγανακτισμένοι» διοργανώνουν μουσική συναυλία, στο χώρο μπροστά από τον Λευκό Πύργο.

Στις 3 το απόγευμα του Σαββάτου, την ώρα που οι αστυνομικές δυνάμεις θα σχηματίζουν κλοιό γύρω από το Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», οι «Αγανακτισμένοι» θα θέσουν σε εφαρμογή το «σχέδιο αποκλεισμού της ΔΕΘ», όπως το χαρακτηρίζουν οι ίδιοι.

Θα πραγματοποιηθούν τρεις προσυγκεντρώσεις (στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, έξω από το κτίριο του πρώην 424 στρατιωτικού νοσοκομείου και στο Λευκό Πύργο) και στη συνέχεια οι διαδηλωτές θα κινηθούν προς το Βελλίδειο.

Μισή ώρα αργότερα (15:30) ιδιοκτήτες ταξί από διάφορες πόλεις της Ελλάδας θα συγκεντρωθούν στο Ιβανόφειο, στην οδό Αγίου Δημητρίου και γύρω στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν πορεία, χωρίς τα αυτοκίνητά τους, μέχρι το συνεδριακό κέντρο.

Επίσης, στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν οι συγκεντρώσεις των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου, των φοιτητών, στην πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ, των φιλάθλων της ομάδας του Ηρακλή, στο «Κατσάνειο» αθλητικό κέντρο, καθώς επίσης και των αντιεξουσιαστών, στην Καμάρα.

Για τις 6.30 το απόγευμα, εξάλλου, προγραμματίστηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στην πλατεία
Αριστοτέλους.

Μετά τις 7 το βράδυ αναμένεται να ξεκινήσουν και αυτές οι πορείες, από τα παραπάνω διαφορετικά σημεία συγκέντρωσης, με κατάληξη το Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης».

ΠΡΕΖΑ TV
9-9-2011

Δεκάδες αστυνομικοί βρίσκονται αυτή την στιγμή στην Λεωφόρο Στρατού με σκοπό να εκκενώσουν κτίριο που έχουν καταλάβει αναρχικοί. Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το κτίριο και η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο γίνεται με δυσκολία.

Read more: http://www.seleo.gr/index.php?optio...0&catid=1:latest-news&Itemid=50#ixzz1XS6AiGIz
Seleo.gr News

Με συνθήματα κατά του μνημονίου και της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης "υποδέχθηκαν" οι εργαζόμενοι του 424 ΣΝΘ τον Υπουργό Άμυνας Π. Μπεγλίτη στον οποίο μάλιστα απέκλεισαν την είσοδο.
Ο υπουργός και η συνοδεία συνάντησαν μπροστά στην Πύλη του νοσοκομείου ομάδα εργαζομένων και για αυτό αναγκάστηκαν να αφήσουν τα αυτοκίνητα τους και να μπουν πεζοί στο χώρο του νοσοκομείου.

Read more: http://www.seleo.gr/index.php?optio...-&catid=1:latest-news&Itemid=50#ixzz1XS6PzL4E
Seleo.gr News

http://www.seleo.gr/index.php?optio...&id=37946:-424-&catid=1:latest-news&Itemid=50

Επέστρεψα απο βόλτα στο κέντρο και στα πέριξ της δεθ. Μελαγχολία ....

http://prezatv.blogspot.com/2011/09/seleogr.html#more

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.

Κλειστά καταστήματα, αστυνομικοί παντού και πολίτες με τον φόβο των επεισοδίων
Είναι από τα Σάββατα που η πόλη αδειάζει όχι επειδή το επιθυμούν οι κάτοικοί της αλλά διότι σχεδόν του επιβάλλεται. Γιατί? Μα ήδη με ανακοίνωση της τροχαίας οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης θα κλείσουν από τις 12.00 το μεσημέρι.
Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης έχουν αποφασίσει να κλείσουν τα καταστήματά τους ως αντίδραση για την αύξηση του ΦΠΑ ενώ ο εμπορικός σύλλογος με ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη του να βάλουν λουκέτο από τις 15.00. Όσοι δεν είναι μέλη σε κανέναν από τους δύο συλλόγους έχουν ήδη βάλει λουκέτο στα καταστήματά τους υπό τον φόβο επεισοδίων. Οι 7 προγραμματισμένες συγκεντρώσεις το απόγευμα αλλά και η πρωτοφανής αστυνομική παρουσία έχουν ρίξει βαριά την σκιά τους πάνω από την πόλη. Όλοι στην Έκθεση θα έρθουν να διαμαρτυρηθούν, όλοι στην Έκθεση θα έρθουν να κάνουν επεισόδια. Η λύση είναι μία. Καταργείστε την. Κι αν δεν θέλετε να την καταργήσετε να έρχεται ένας υπουργός στην πόλη να κάνει τα εγκαίνια και να φεύγει αυθημερόν. Όπως γίνεται με όλες τις άλλες εκθέσεις. Κι όχι να έρχεται ο πρωθυπουργός με όλη την κουστωδία του και να πληρώνουμε και την διαμονή τους. Αϊ σιχτίρ

Seleo.gr News*

ΠΡΕΖΑ TV
10-9-2011

Κάποτε τα ξενοδοχεία της πόλης γέμιζαν απο εκδρομείς που θέλανε να περάσουν ένα ξεγνιαστο χαλαρό σκ με μαύρη μπύρα χάπενινγκ μουσικές και νεοτερισμους. Τώρα η πόλη είναι φάντασμα τα ξενοδοχεία γέμισαν με μπατσους, αδειοι δρόμοι , ασφαλιτες στις γωνίες , δελταδες να μαρσαρουν και να απειλούν και η αστυνομία προβαρει το νέο μηχάνημα εκτόξευσης νερού και μαρκαρισματος με εκτόξευση χρώματος κατα διαδηλωτών , θα απλώσει το φορητό τείχος του αισχους, θα γιορτάσουν την καταργήσει του ασύλου, ανέβασαν τα 6 βαλίτσακια της ευπ για την παρακολούθηση των συνδικαλιστών και ίσως πλαστικές σφαίρες. Μελαγχολία....

Επέστρεψα απο βόλτα στο κέντρο και στα πέριξ της δεθ. Μελαγχολία ....
Μ αυτό το σχόλιο τα είπες όλα , το ίδιο έπαθα κι εγώ .
Πολύ κρίμα , οτι απέμεινε απο τη ΔΕΘ είναι οι αναμνήσεις μας ....

Κάποτε τα ξενοδοχεία της πόλης γέμιζαν απο εκδρομείς που θέλανε να περάσουν ένα ξεγνιαστο χαλαρό σκ με μαύρη μπύρα χάπενινγκ μουσικές και νεοτερισμους. Τώρα η πόλη είναι φάντασμα τα ξενοδοχεία γέμισαν με μπατσους, αδειοι δρόμοι , ασφαλιτες στις γωνίες , δελταδες να μαρσαρουν και να απειλούν και η αστυνομία προβαρει το νέο μηχάνημα εκτόξευσης νερού και μαρκαρισματος με εκτόξευση χρώματος κατα διαδηλωτών , θα απλώσει το φορητό τείχος του αισχους, θα γιορτάσουν την καταργήσει του ασύλου, ανέβασαν τα 6 βαλίτσακια της ευπ για την παρακολούθηση των συνδικαλιστών και ίσως πλαστικές σφαίρες. Μελαγχολία....

Να την χαίρεστε αυτή την δημοκρατία σας .... Όταν θέλετε 10000 φανερους και κρυφούς φρουρούς για να πάτε σε μια πόλη , η οποία σας γύρισε την πλάτη, κλειστή η αγορά και τα εστιατόρια της πόλης σήμερα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ε δεν βλέπω κάποια διάφορα απο μια δικτατορία. Και αυτή έτσι θα ερχοντουσαν!