Την έπεσαν σε ομιλία των πολύτεκνων στην Θεσσαλονική και τους έκραξαν οι γονείς....
Διέλυσαν και μια μπάντα απο παιδιά....
ΧΟΥΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!
Μια που συντηρείται μια προσέγγιση της βίας με όρους καθωσπρεπισμού,[...]
Εχεις link?
Εχεις link?
Αν αναφέρεσαι σε εμένα, παρεξήγησες. Σε αυτά που γράφω εγώ αναφερόμουνα.
Εννοώ ότι δεν απαιτώ να πιστέψετε ότι είμαι μισθωτός και έχω τραβήξει κανάλι, γιατί στο Ιντερνέτ ο καθένας ότι δηλώσει είναι...
Την πέσανε σε κλούβα των ΜΑΤ με μολότοφ και την έκαψαν, πίσω απο το σπίτι μου.....στο υπουργείο Πολιτισμού....
Πάει η κλούβα....
Άντε να λιγοστεύουν.....σιγά σιγα....
Αυτά δεν βοηθάνε..
Το αντιθετο.
Δεν διαφωνώ Σπυράκο, αλλά τα δικαιολογώ.....
Α καλά..
Εχω παψει εδώ και καιρό να καταδικάζω πράγματα ,που παλιοτερα τά καταδικαζα..
Ειναι τετοια η κρατική αλητεια που δεν υπάρχει συγκριση.
Αλλως τε δεν βλέπεις??Ολοι ειμαστε υποψηφιοι ''ενοχοι''...
Καλά οχι ολοι δεν εννοώ τά τραμπουκακια του καθεστωτος και τα φασιστοειδή.
Αλλως τε εχομεν ''δειγματισει'' και μερικά .......................
Δηλαδή τα υπόλοιπα κόμματα εκτός ΠΑΣΟΚ ΝΔ που δε θα κυβερνήσουν ποτέ, δεν είναι άξιοι αυγών; Ωραία!!!
Τραμπούκος είναι μία λέξη που υπάρχει στο λεξικό.
Αντιγράφω:
τραμπούκος αρσενικό
Όταν λοιπόν πάει κάποιος έξω από την τοπική του ΠΑΣΟΚ και βρίζει και αυγουλώνει τους συμμετέχοντες σε κομματική εκδήλωση (όσο κι αν κι εγώ τους θεωρώ βλήματα ή βολεμένους), ναι είναι τραμπούκος.
- άτομο που ανήκει σε παρακρατική οργάνωση ή σε κομματική παράταξη και δημιουργεί επεισόδια ή προβαίνει σε βιαιοπραγίες, συνήθως επί πληρωμή
- (κατ' επέκταση) άτομο που προσπαθεί να επιβάλει τις απόψεις του χρησιμοποιώντας βία
Όταν θέλω να μπω στο καράβι να πάω για τα μπάνια μου και έρχονται μπροστά μου οργανωμένοι διαδηλωτές και δε με αφήνουν, ναι είναι τραμπούκοι.
Όταν φορτηγατζήδες, αγρότες, ταξιτζήδες κλπ κλείνουν το δρόμο και δε αν επιμείνω να περάσω με δέρνουνε, ναι είναι τραμπούκοι.
Ο Ναζίμ Χικμέτ έγραφε
Και να, τι θέλω τώρα να σας πω...
Μες στις Ινδίες μέσα στην πόλη της Καλκούτας,
φράξαν το δρόμο σ' έναν άνθρωπο.
Αλυσοδέσαν έναν άνθρωπο κει που εβάδιζε. Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας άνθρωπος
που τον μποδίζουν να βαδίζει.
Είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουνε
Αυτά...
Τώρα είδα το νήμα, και θα κάνω ένα σχόλιο...
Είμαι σίγουρος ότι θα δεχθώ επίθεση, αλλά βλέποντας ότι όλα τα σχόλια στις τελευταίες σελίδες είναι ίδιας άποψης γενικά, ας υπάρχει και ένα της άλλης άποψης.
Τα προηγούμενα χρόνια, που ήταν όλοι όσοι διαδηλώνουν τόσο μαζικά; Γιατί δεν υπήρχε τόσο μεγάλη αντίδραση κατά των πουλημένων πολιτικών;
Αυτά που γινόντουσαν δεν ήταν αρκετά για να μας εξοργίσουν; Ενδεικτικά αναφέρω:
1) φακελάκια στο νοσοκομείο αλλιώς πέθαινες.
2) λάδωμα στον εφοριακό, στον τελωνειακό, στην πολεοδομία, στον εξεταστή οδήγησης, στο υγειονομικό, στον υπάλληλο του Δήμου, του υπουργείου, στον εργάτη στο λιμάνι για να σου βγάλει το κοντέινερ άσπαστο κλπ.
3) τηλεφωνικές υποκλοπές και πλήρες κουκούλωμα
4) κουκούλωμα και πλήρης ατιμωρησία για όλα τα σοβαρά ατυχήματα, π.χ. σεισμοί, ναυάγια, πυρκαγιές στην Ηλία με δεκάδες νεκρούς κλπ.
5) Πανεπιστήμια σε κατάσταση αποσύνθεσης, κομματικά κουκούλια για κρατικοδίαιτους φοιτητοπατέρες με καθηγητές που εκπαιδεύουν τα παιδιά τους στη διαπλοκή και πως να φάνε τα λεφτά των προγραμμάτων της ΕΕ.
6) δικαστήρια που κάνουν δέκα χρόνια να βγάλουν αποφάσεις και συχνά δίνουν την εντύπωση μεροληψίας και συναλλαγής
7) ένα δημόσιο στο οποίο οι υπάλληλοι σε κοιτάνε και βλέπουν αγγαρεία μπροστά τους πριν καν μιλήσεις...
8) ένα συνδικαλιστικό κίνημα που ασχολείται μόνο με τους εντός των τοιχών, ορισμένες συντεχνίες των ΔΕΚΟ και ξεπουλιέται στον κάθε πολιτευτή
9) μία τοπική αυτοδιοίκηση ... άσε να μην εκφραστώ...
10) μέσο, βύσμα και γλείψιμο για να βολέψουν τα παιδιά τους οι γονείς....
11) υπερβολικό άνοιγμα σε δανεισμό , που μας έχει βάλει σήμερα σε περιπέτειες...
Επ ουδενί δεν ισχυρίζομαι ότι ο ΓΑΠ έχει πρόθεση, η είναι σε θέση, να τα αλλάξει αυτά... Το αντίθετο! Από τη στάση του κόμματός του στις δημοτικές εκλογές, πείσθηκα ότι δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε.....
Αλλά, πως εξηγείτε ότι μόνο αυτός και η κυβέρνησή του δέχονται τέτοια εξευτελιστική απαξίωση , ενώ τα ποσοστά των άλλων κομμάτων ανεβαίνουν; Όλοι οι άλλοι είναι άμοιροι ευθυνών;
Δεν είδα ας πούμε όλο αυτό το πλήθος να γιαουρτώνει την Αλέκα που με τις δράσεις του χώρου της έκλεισε Ελληνικές εταιρείες και έστειλε στο εξωτερικό τους επιχειρηματίες...
Η το ΣΥΡΙΖΑ που παρέχει προκάλυμμα για την εγκληματική δράση περιθωριακών...
Πριν τις εκλογές απαιτούσαν ελάχιστο μισθό 1400 Ευρώ, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και πράσινη κάρτα σε όλους τους λαθρομετανάστες! Αυτά τα ξεχάσαμε; Τη βλακεία "λεφτά υπάρχουν" του γελοίου δε μας συμφέρει να την ξεχάσουμε!!!
Η τους βουλευτές της ΝΔ, που μέχρι πριν 20 μήνες ήταν ευχαριστημένοι με τη διακυβέρνηση της χώρας και ρουσφετολογούσαν αβέρτα. Δεν το έχετε ακούσει ότι στο Μουσείο της Ακρόπολης δουλεύουν μόνο Καλαματιανοί;
Η τον τέως νομάρχη Θεσ/νίκης (no comments)
Η τους υπάλληλους του δημοσίου και των ΔΕΚΟ που χτυπάνε κάρτα και την κοπανάνε, γράφουν τρελές πέτσινες υπερωρίες και εκτός έδρας κλπ...
Αντί να κάτσουμε να σκεφτούμε ο καθένας την προσωπική μας ευθύνη, χαιρόμαστε να βλέπουμε τους "διαδηλωτές" να σπάνε την κάθε πόλη....
Κρίμα, αλλά μακάρι να συνεχίσει αυτή η κατάσταση μέχρι να έρθει η μεγάλη μπόρα....
Εκεί σε θέλω κάβουρα, και θα δούμε ποιοί θα πονέσουν και πόσο....
Και γιατί δεν λές ευθέως αυτό που πράγματι θέλεις να πείς ρε φίλε ;
"Γιατί κάνετε διαδηλώσεις ενάντια στο ΠΑΣΟΚ ;Δεν ντρέπεστε ;"
Πες τον πόνο σου αγόρι μου . Πες τα ενάντια στους κακούς πολίτες που δεν καταλαβαίνουν το καλό τους .
Δηλαδή τα υπόλοιπα κόμματα εκτός ΠΑΣΟΚ ΝΔ που δε θα κυβερνήσουν ποτέ, δεν είναι άξιοι αυγών; Ωραία!!!
Τραμπούκος είναι μία λέξη που υπάρχει στο λεξικό.
Αντιγράφω:
τραμπούκος αρσενικό
Όταν λοιπόν πάει κάποιος έξω από την τοπική του ΠΑΣΟΚ και βρίζει και αυγουλώνει τους συμμετέχοντες σε κομματική εκδήλωση (όσο κι αν κι εγώ τους θεωρώ βλήματα ή βολεμένους), ναι είναι τραμπούκος.
- άτομο που ανήκει σε παρακρατική οργάνωση ή σε κομματική παράταξη και δημιουργεί επεισόδια ή προβαίνει σε βιαιοπραγίες, συνήθως επί πληρωμή
- (κατ' επέκταση) άτομο που προσπαθεί να επιβάλει τις απόψεις του χρησιμοποιώντας βία
Όταν θέλω να μπω στο καράβι να πάω για τα μπάνια μου και έρχονται μπροστά μου οργανωμένοι διαδηλωτές και δε με αφήνουν, ναι είναι τραμπούκοι.
Όταν φορτηγατζήδες, αγρότες, ταξιτζήδες κλπ κλείνουν το δρόμο και δε αν επιμείνω να περάσω με δέρνουνε, ναι είναι τραμπούκοι.
Ο Ναζίμ Χικμέτ έγραφε
Και να, τι θέλω τώρα να σας πω
Μες στις Ινδίες μέσα στην πόλη της Καλκούτας,
φράξαν το δρόμο σ' έναν άνθρωπο.
Αλυσοδέσαν έναν άνθρωπο κει που εβάδιζε.
...Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας άνθρωπος
που τον μποδίζουν να βαδίζει.
Είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουνε
Αυτά...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.