Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Δεν διαφωνώ σε τίποτα, όπως το έγραψες και το έθεσες. Ξέρεις άλλωστε την σχέση που έχω με τα κοινοβουλευτικά κόμματα και την αστική δημοκρατία.
Καλά την Κανέλλη την έχω χεσμένη

Μια χαρα είναι η Κανελη το ότι τους ενόχλησε στην βουλή το γάλα και το ψωμί κάτι λέει Άλλωστε οι φτηνοί τα φτηνά καταλαβαινουν.

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Εσύ ρε Νίκο το πήγες στην διαφορά του Αριστερού με έναν δεξιό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μια χαρα είναι η Κανελη το ότι τους ενόχλησε στην βουλή το γάλα και το ψωμί κάτι λέει Άλλωστε οι φτηνοί τα φτηνά καταλαβαινουν.

Τι θάλεγες εσύ? :D

Θα προτιμούσα να έδειχνε πως φτιάχνεται μια σωστή μολότοφ.

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Γιατί να μην το δεις αλλοιώς ; Σαν μια καταστασιακή εκδήλωση , με λαϊκό χαρακτήρα . Απαξιώνει πλήρως έναν αστικό θεσμό όπως το κοινοβούλιο της ανελεύθερης αντιπροσωπευτικής ψευτοδημοκρατίας , έχει αριστοφανικά ψήγματα κωμωδίας , ειδικά στον επακολουθήσαντα διάλογο με τον Μπουμπούκο αλλά και στην αντίδραση των θιχθέντων στην "αξιοπρέπεια" τους βουλευτών - και δη του προέδρου της Βουλής. Μία καταστασιακή λαϊκή πανήγυρις. "Η αγία Λιάνα σκοτώνει τον Δράκο"

θα το έβλεπα έτσι αν το έκανε η Πάνια με τα παρατράγουδά της. θα ήταν πιο αυθεντικό. όταν το κάνει μία δήθεν κουλτουριάρα το βλέπω κίβδηλο, το σιχαίνομαι και το περιφρονώ.
'Ελληναρού' ήταν πάντα της.
Θυμηθείτε το 'Nέμεσις", το περιοδικό της.
φρούτο της δεκαετίας του '90: το ...σκεπτόμενο :blink: ΚΛΙΚ.

Εσύ ρε Νίκο το πήγες στην διαφορά του Αριστερού με έναν δεξιό.

Εγώ προσκύνησα τον Κώστα φίλε... είμαι λίγος να το αναλύσω περισσότερο... ότι μπορώ κάνω...

Ο Κώστας έγραψε
για μένα η Αριστερά, πάνω απ όλα, οφείλει να είναι η Αριστοκρατία του Πνεύματος.
Δεξιά κατά κανόνα ψηφίζουν οι πιο αμόρφωτες και εξαθλιωμένες μερίδες του πληθυσμού. Αποδεδειγμένα.

Αν από αυτό δεν προκύπτουν διαφορές τότε όντως τα έχω μπερδέψει εγώ...

Να το αφήσουμε για τον "ιστορικό του μέλλοντος"? :flipout:

-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Τι θάλεγες εσύ? :D

Θα προτιμούσα να έδειχνε πως φτιάχνεται μια σωστή μολότοφ.

Για τις μολοτωφ έχουν αντιδοτα .Το ζήτημα είναι να τους κουνησεις την εικόνα που με κόπο δημιουργούν

Γιατί να μην το δεις αλλοιώς ; Σαν μια καταστασιακή εκδήλωση , με λαϊκό χαρακτήρα . Απαξιώνει πλήρως έναν αστικό θεσμό όπως το κοινοβούλιο της ανελεύθερης αντιπροσωπευτικής ψευτοδημοκρατίας , έχει αριστοφανικά ψήγματα κωμωδίας , ειδικά στον επακολουθήσαντα διάλογο με τον Μπουμπούκο αλλά και στην αντίδραση των θιχθέντων στην "αξιοπρέπεια" τους βουλευτών - και δη του προέδρου της Βουλής. Μία καταστασιακή λαϊκή πανήγυρις. "Η αγία Λιάνα σκοτώνει τον Δράκο"

Εξαιρετική τοποθέτηση, πραγματικά. Θα σου απαντήσω συναισθηματικά. Απλά η Κανέλλη δεν πείθει σε αυτόν τον ρόλο. Γουστάρω τον ρόλο καθεαυτό, θα ήταν καταπληκτική η εσωτερική αυτή αποδόμηση του θεάτρου που λέγεται Βουλή αλλά ο πλέον ακατάλληλος ηθοποιός για αυτό είναι η Κανέλλη του θιάσου που λέγεται ΚΚΕ. Φαντάζομαι συνειδητοποιείς την αντίφαση. Το ΚΚΕ που ζει και αναπνέει για την "Εικόνα" δεν θα έμπαινε ποτέ σε τέτοια διαδικασία ακόμα και αν την επόμενη στιγμή ήταν έτοιμοι να μπουκάρουν οι "σύντροφοι" με τα όπλα...
Άρα ωραίος ο Αριστοφάνης αλλά θέλει πολλά "μπαλάκια" για να τον ερμηνεύσεις εντός Βουλής και λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν κατάλληλο. Αν με ρώταγες πριν από χρόνια (πολλά όμως) θα σου έλεγα τον Κοροβέση ας πούμε αλλά βλέπεις δεν το έκανε.

ΥΓ. Πράγματι οι πλέον γνήσιοι ερμηνευτές αυτού του στυλ είναι οι της Λαικής Δεξιάς. Αυτά τα έχουν για ψωμοτύρι, έτσι έφτασαν εκεί που έφτασαν. Δεν μπορείς να τα βάλεις με τον πρωτοπόρο του είδους. Αυτό έδωσε και η Κανέλλη στο ΚΚΕ σαν μεταγραφή, την τεχνογνωσία της Λαικής Δεξιάς.

Last edited:

...δεν φταίνε οι μετανάστες για την εγκληματικότητα και την ανεργία, ότι δεν φταίει ο φοροφυγάς για την κατάρρευση της οικονομίας

Φταίνε όμως ΚΑΙ αυτοί....

Και γενικώς έχουμε φύγει εκτός θέματος......

Το ΚΚΕ που ζει και αναπνέει για την "Εικόνα" δεν θα έμπαινε ποτέ σε τέτοια διαδικασία ακόμα και αν την επόμενη στιγμή ήταν έτοιμοι να μπουκάρουν οι "σύντροφοι" με τα όπλα...
Άρα ωραίος ο Αριστοφάνης αλλά θέλει πολλά "μπαλάκια" για να τον ερμηνεύσεις εντός Βουλής και λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν κατάλληλο.

Το ΚΚΕ, όταν αποφάσισε να αρχίσει τις...συνεργασίες, μαζί με τη Λιάνα, κατέβασε και τον Ζουράρι.
Παίρνει το μικρόφωνο αυτός, στην προεκλογική συγκέντρωσή τους, στο Πεδίο του Αρεως, ήταν νωπό το φιάσκο Οτσαλάν, και λέει ο ερίφης: "γιεά σου βρεφοκρατούσα μάνα του Καλεντερίδη!" - του ΚΥΠατζή.
κόκκαλο το ακροατήριο απο κάτω
το φύσαγαν και δεν κρύωνε οι κούτβηδες στην εξέδρα :D

Φταίνε όμως ΚΑΙ αυτοί....

Και γενικώς έχουμε φύγει εκτός θέματος......

Ήταν παραδείγματα που δείχνουν πως τσιμπάνε ψήφους και οπαδούς οι Καρατζαφέρηδες λόγω αμορφωσιάς του λαού...

Το πόσο και αν φταίνε οι μετανάστες για την εγκληματικότητα, όντως είναι εκτός θέματος...

Sorry αλλά ως παράδειγμα (και μόνον) πιστεύω ότι είναι σχετικό με το θέμα και την αμφισβήτηση που προέκυψε.

Ζητώ συγνώμη, αν κάνω λάθος!

Το ΚΚΕ, όταν αποφάσισε να αρχίσει τις...συνεργασίες, μαζί με τη Λιάνα, κατέβασε και τον Ζουράρι.
Παίρνει το μικρόφωνο αυτός, στην προεκλογική συγκέντρωσή τους, στο Πεδίο του Αρεως, ήταν νωπό το φιάσκο Οτσαλάν, και λέει ο ερίφης: "γιεά σου βρεφοκρατούσα μάνα του Καλεντερίδη!" - του ΚΥΠατζή.
κόκκαλο το ακροατήριο απο κάτω
το φύσαγαν και δεν κρύωνε οι κούτβηδες στην εξέδρα :D

Εμ, έτσι είναι...Οι μεταγραφές μπορεί να σου βγουν μπορεί και να μη σου βγουν...Άλλο να προέρχεσαι από τις "ακαδημίες", άλλο να έρχεσαι φτιαγμένος παίχτης, έτοιμος.
Αλλά επεισόδια σαν αυτό που αναφέρεις τα ξεχνάμε εύκολα βλέπεις...

Τέλος πάντων εγώ το κόβω εδώ περί ΚΚΕ. Άλλωστε η συζήτηση περί ελιτισμού δεν περιστρέφεται γύρω από το ΚΚΕ θεωρώ. Το ΚΚΕ είναι ένα παράλληλο σύμπαν, ένας μικρόκοσμος που δεν με αφορά όσο δεν το βρίσκω μπροστά μου τουλάχιστον. Πάμε παρακάτω.

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μπα, εκτός θέματος είναι οι τελευταίες 6 σελίδες.....

Μην το λες. Είναι τοποθετήσεις για το ποιοι είναι αυτοί οι "Όλοι" που κατεβαίνουν στο δρόμο. Είναι πράγματι όλοι; Τους θέλουμε πράγματι όλους; Τους χρειαζόμαστε; Και πάει λέγοντας...

Εμ, έτσι είναι...Οι μεταγραφές μπορεί να σου βγουν μπορεί και να μη σου βγουν...Άλλο να προέρχεσαι από τις "ακαδημίες", άλλο να έρχεσαι φτιαγμένος παίχτης, έτοιμος.

ούτε η Λιάνα 'τους βγήκε': κάνει κρα ότι είναι καρα-Δεξιά.
σε ένα ...εκπαιδευμένο μάτι βέβαια.
σε αυτό του ...'κακόμοιρου του κοσμάκη'...Δεν ξέρω -bye-

Αλλά επεισόδια σαν αυτό που αναφέρεις τα ξεχνάμε εύκολα βλέπεις...

Τέλος πάντων εγώ το κόβω εδώ περί ΚΚΕ. Άλλωστε η συζήτηση περί ελιτισμού δεν περιστρέφεται γύρω από το ΚΚΕ θεωρώ. Το ΚΚΕ είναι ένα παράλληλο σύμπαν, ένας μικρόκοσμος που δεν με αφορά όσο δεν το βρίσκω μπροστά μου τουλάχιστον. Πάμε παρακάτω.

Το κακο με το ΚΚΕ είναι ότι κανείσ δεν το βρίσκει κοντά του

Πράγματι οι πλέον γνήσιοι ερμηνευτές αυτού του στυλ είναι οι της Λαικής Δεξιάς. Αυτά τα έχουν για ψωμοτύρι, έτσι έφτασαν εκεί που έφτασαν. Δεν μπορείς να τα βάλεις με τον πρωτοπόρο του είδους. Αυτό έδωσε και η Κανέλλη στο ΚΚΕ σαν μεταγραφή, την τεχνογνωσία της Λαικής Δεξιάς.

δεν θα μπορούσα να το διατυπώσω τόσο περιεκτικά και καλά.
τα σέβη μου :SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Με την λογική του πάγκαλου, φταίμε όλοι.

O Πάγκαλος δεν έχει λογική.....

Κοίτα, αν έβρισκα ένα τίτλο για αυτά που γράφονται στις τελευταίες σελίδες θα τα μετέφερα σε ξεχωριστό νήμα.
Τι τίτλο να βάλω δεν ξέρω..... :flipout:

δεν θα μπορούσα να το διατυπώσω τόσο περιεκτικά και καλά.
τα σέβη μου :SFGSFGSF:

Άντε να παίρνω και κανένα χειροκρότημα γιατί αισθάνομαι λίγο πεσμένος τελευταία...:smokin:

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

για μένα η Αριστερά, πάνω απ όλα, οφείλει να είναι η Αριστοκρατία του Πνεύματος.
Δεξιά κατά κανόνα ψηφίζουν οι πιο αμόρφωτες και εξαθλιωμένες μερίδες του πληθυσμού. Αποδεδειγμένα.
Μαρεσει που οι αριστερες ιδεες ειναι μη ρατσιστικες....
Περισσοτερο σε Αρια φυλη...."αριστοκρατια του πνευματος"