Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Οταν τα λεγαμε οτι επρεπε να τους ξεσκισουμε το καλοκαιρι ,,,

ειρηνικα ειρηνικα ,,, αρε κακομοιριδες που ειμαστε

κεφαλι κατω , κωλαρακι καθαρο ,, εσω ετοιμος ..αφεντικουλη ,,

Οχι κομμενη γραμμη ,, dsl up ,,, internet no ,,,

το τσεκαρα σε χαιδαρι ,κεντρο , παλληνη , αμπελοκηπους ,, το μεσημερακι ,,

αυτο με τους τονους ,,, παλι ,,,

μστιρια πργμτα

έδειξε στον αλφα πως κάποιος έφαγε ξύλο μέσα στην πλατεία γιατί ήταν ακροδεξιος; ξέρει κανείς τι έγινε; μπήκε στο μετρο να ξεφύγει και μετά κατέβηκαν οι μπάτσοι να τον σώσουν;

confused

έδειξε στον αλφα πως κάποιος έφαγε ξύλο μέσα στην πλατεία γιατί ήταν ακροδεξιος; ξέρει κανείς τι έγινε; μπήκε στο μετρο να ξεφύγει και μετά κατέβηκαν οι μπάτσοι να τον σώσουν;

confused

είδαμε έναν τύπο που τις έτρωγε στην πλατεία μπροστά από είσοδο του μετρο ...

τον πήραν τα παιδιά από το ιατρείο και τον ανέβασαν στα ματ .... στις φωτο που κυκλοφορούν είναι αυτός με τα αίματα στο κεφάλι - χωρίς μπλούζα - ολίγον γεματούλης

δεν είμασταν πολύ κοντά , δεν ξέρω γιατί τις έφαγε ........

Last edited:
Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

είδαμε έναν τύπο που τις έτρωγε στην πλατεία μπροστά από είσοδο του μετρο ...

τον πήραν τα παιδιά από το ιατρείο και τον ανέβασαν στα ματ .... στις φωτο που κυκλοφορούν είναι αυτός με τα αίματα στο κεφάλι - χωρίς μπλούζα - ολίγον γεματούλης

δεν είμασταν πολύ κοντά , δεν ξέρω γιατί τις έφαγε ........

Μας τον έφεραν οι διασώστες,τον δέσαμε και διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό.

Μετά μάθαμε οτι ΠΙΘΑΝΩΝ ήταν ασφαλίτης/χρυσαυγίτης κλπ.γι αυτό και είχε τρία σκισίματα στο κεφάλι.

Δεν μάθαμε ποτέ..

Γενικά ο κόσμος ήταν θλιβερά λίγος σε σχέση με τον Ιούνιο
Και τα ΜΑΤ αλώνιζαν ανενόχλητα μέσα και γύρω απ την Πλατεία.

Υ.Γ. Είδα και γνωστές αγαπημένες μούρες απο εδώ μέσα,αλλά πριν τα πρώτα μπαμ.
Μετά χαθήκαμε.
ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!

Last edited:

Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή 1

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1338751

οι κωλομπατσοι ηταν και παλι εκτος ελεγχου. Οταν μια διμοιρια προσπαθησ να απωθησει (δηλ.σπρωξει/τραμπουκισει) τον κοσμο απο το πανω μερος της πλατειας και βρηκαν αντισταση, ο εποκεφαλης της διμοιριας, ενας ψηλος ρομποκοπ με γυαλια ηλιου, αρχισε να βριζει και να τρελαινεται, 'φυγετε γαμω το κερατο μου, παρτε το μπουλο σας ειπα' και τετοια. ακομα και ο καπελακιας που ηταν εκει κοντα φωναζε λες και ειχε παθει κριση. (δεν ξερω τι τους δινουν, αλλα 50+ χρονων ανθρωπος να οδυρετε λες και του σφαξανε τη μανα δεν ειναι λογικο)
Οταν ενα παππους δηλωσε πως ειναι δημοσιος χωρος και δεν θελει να φυγει λεει ο μπατσος 'ωραια, ενα περιπολικο για προσαγωγη' (ετσι, κατευθειαν, χωρις λογο και σε ηλικωμενο που προφανεστατα δεν μπορουσε να αντισταθει με τα γκλοπ τους).
φυσικα ο κοσμος γιουχαρε οταν αρχισαν να μας σπρωχνουν και παρολο που προειδοποιησα μπατσο που με πλησιαζε επικινδυνα 'μη με ακουμπησεις, θα κουνηθω αλλα μη με ακουμπησεις', εκεινος οχι μονο με εσπρωξε αλλα μου λεει κιολας 'θες και συ προσαγωγη?! αντε κουνησου ρε μη τις φας'
του μιλησα ηρεμα και του ειπα να μη φωναζει και πως δεν του εκανα τιποτα για να με σπρωχνει ετσι, μαζευτηκαν μερικοι ακομα, συνεχισαν να σπρωχνουν και τελικα εσκασε κ ο ρομποκοπ ο καυλωμενος και αρχισε να βριζει και τον παππου και εμενα και ολους. 'κοιταξτε τα χαλια σας' ελεγε ο μπατσος και εδειχνε την πλατεια. 'εγω δεν συνεβαλα σε τιποτα τετοιο' ελεγε ο παππους. 'καλα. εσυ μπορει οχι, τα μαλακισμενα σαν αυτη εδω φταινε!' (και δειχνει εμενα)
οταν φωναξα στον ρομποκοπ να μη σπρωχνει και να μη φερετε βιαια η απαντηση του ηταν τρελαμενη, και φωναζε "οτι θελω θα κανω ρε! δημοκραια δεν εχουμε? οτι θελω θα κανωωω!"
επισης, οση ωρα ειχαν μαζευτει καποιοι νεαροι στην αριστερη ειδοδο του μετρο, οι παραταγμενοι μπατσοι στο πανω μερος των σκαλιων σχολιαζαν με ατακες του τυπου 'θα ανεβασω φωτο στο φεισμπουκ', 'θα τους γαμησουμε μετα', 'ε ρε ξυλο που θελουν', 'κοτες ειναι ρε' κ τετοια. (πρεπει να'ναι και αγαμητοι γιατι καθε φορα που περναγε τρεντο-γκομενα την κοζαρανε με φουλ στυλ καμακι, τα ζωα!)
αφου ηρθε η ωρα να αλλαξουν βαρδια, οι ΜΑΤατζηδες που φευγανε φωναζανε στους νεαρους 'καλα, κατσε να σχολασουμε και θα σας βρουμε μετα εσας!', 'φωτογραφιες σας πηραμε σημερα ολους', 'κωλοπαιδα, αρχιδια δεν εχετε να ανεβητε δω πανω' και διαφορα αλλα παρομοια.
Δε παει αλλο. Φτανει η 'νομιμη' βια! Να εφοδιαστουμε και μεις με ασπιδες, και ροπαλα, και αεροβολα να τους πετυχαινουμε αναμεσα στα ματια, και σουγιαδες να τους σκαμε τα λαστιχα, και καπνογονα να μη βλεπουν μπροστα τους, και λαδι στους δρομους να γλιστρανε οι μηχανες τους. Ο,τι χρειαστει να τους αντισταθουμε και να τους κανουμε ζημια.
</SPAN>

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή 2
(τώρα συλλαμβάνουν και νοητικά ανάπηρους!!!)

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1338751

με προσαγάγανε στη γαδά κατά της 15:30. μου την έπεσε διμοιρία καθώς καθόμουν σε πεζούλι περιμετρικά του συντάγματος, και ενοχλήθηκαν από τη φωτογραφική μηχανή αν και δεν τη χρησιμοποιούσα εκείνη την ώρα. στη συνέχεια και καθώς βρισκόμουν στη γαδά από όλοι ξύνονταν διαπίστωσα πως οι αλήτες μου έκλεψαν τη κάρτα μνήμης.
ενημερωτικά αναφέρω ότι τις 3 ώρες που βρισκόμουν στη γαδα είδα άλλα 4 παιδιά από προσαγωγές όλοι οκ. οι 2 αφέθηκαν μαζί μου και απ ότι λέγανε θα έδιωχναν και τους υπόλοιπους μιας και ήταν όλες άκυρες και εντελώς αναίτιες προσαγωγές.
κάποια στιγμή έφεραν ένα παλικάρι ακόμα με σκισμένη μπλούζα( και του οποίου έδωσα μια άλλη που έτυχε να έχω μαζί μου) ο οποίος είχε δυστυχώς κάποιο πρόβλημα ή νοητική αναπηρία. Μέχρι και οι ίδιοι οι μπάτσοι κατάλαβαν τη μαλακία είχαν κάνει και τον άφησαν κατευθείαν ελεύθερο χωρίς να γίνει εξακρίβωση και αν και δεν είχε ταυτότητα πάνω του

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή 3

Attachments

• 340805_296886287003545_100000465287532_1291317_1341169679_o.jpg
    340805_296886287003545_100000465287532_1291317_1341169679_o.jpg
    79.1 KB · Views: 39
Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Άντρας τον ΜΑΤ δείχνει τον δρόμο της αλήθειας σε δημοσιογράφο και εκείνη εκστασιασμένη από την προσφορά επιδίδεται σε headbanging...

2zqhqh2.jpg

«Όταν οι βουλευτές τρώνε γιαούρτια είναι προσβολή της δημοκρατίας. Όταν πολίτες τρώνε χημικά και ξύλο είναι απλά Τετάρτη»
via twitter

"Tι διαφορά έχει η ομάδα ΔΙΑΣ από το θεό ΔΙΑ?

Ο θεός ΔΙΑΣ είναι πάντα στον όλυμπο ενώ η ομάδα ΔΙΑΣ στα EVEREST."

Δυστυχώς μετά και τα χτεσινά (όπου επαληθεύτηκε το ρητό οτι "όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη"),δεν έχω καμμία διάθεση ούτε για χιούμορ πλέον.

Μόνον οργή,οργή,οργή.

Προσέβαλλαν και προπηλάκισαν και εμάς στα σκαλιά του Μετρό,όπου είχε τραυματιστεί νεαρός από πέσιμο !! τους απώθησαν οι χοίροι με βία προς τα σκαλιά και στο στριμωξίδι το παλληκάρι έφερε τις σκάλες κωλοτούμπα την μισή διαδρομή.
Θα μπορούσε να είχε σπάσει τον αυχένα του ,πράγμα που όλοι καταλαβαίνετε ΤΙ σημαίνει.!!!
Μόνο αυτοί οι δολοφόνοι δεν καταλαβαίνουνε.
Ναι,υπήρχαν και "χουλιγκανάκια" χτες.
Αλλά οι ένστολοι ήταν χειρότεροι,δίμετροι,πάνοπλοι και πιο καυλωμένοι χουλιγκάνοι από τον οποιοδήποτε πιτσιρικά.
Και το χειρότερο είναι ένστολοι και "νόμιμοι".
Εχω αηδιάσει πλέον.
Αλλά δεν θα τους περάσει.
Μόνο αυτά μπορώ να γράψω σήμερα,ειλικρινα...