Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Κανονίστε να χαθούμε πάλι... Θα φέρω και την κουμπάρα... :p

Μήτσε κράτα καβάτζα γιατί δε με βλέπω να προλαβαίνω να πάω για ψώνια και θα κατέβω με γυναικόπαιδα...
Και ένα μπουκάλι maalox με ένα κουτί riopan έκαναν φτερά από τις πολλές μαζώξεις... :smash:

Μη σε νοιάζει Μιχαλιό.
Εχουμε κουτιά από αντιόξινα,μάσκες και άλλα "αγαθά".Μόνο τα riopan τελειώσαν (σχεδόν) και δεν έχουμε στοκ.
Και κανεις δεν ενδιαφέρεται πια να μας φέρει ,αφού ουσιαστικά η Πλατεία και ο Σταθμός ξηλώθηκαν και "έπαψαν" τα ξημερώματα της 30 Ιουλίου..
Παντως ψεκαστήρια,Aerolin και (ειδικά) Maalox,έχουμε ακόμα μπόλικα.

Θα έλεγα πάντως να μη φέρεις παιδιά,αν γίνουν πολλά άσχημα,πώς θα προστατευθούν.Ισως μας παραχωρήσει το Μετρό κάποια αίθουσα αλλά αυτό παίζεται.
Απ την άλλη,μετά το ξήλωμα δεν εχουμε ούτε φιάλες οξυγόνου (μας έμειναν οι μάσκες) ούτε φορεία,ράντσα και εξεταστικό,για να ξεκουράσουμε κάποιον.
Και ευχαριστούμε τον Καμίνη γι αυτό.:rifle:

Προσέχετε οι έχοντες γυναικόπαιδα !!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Θα έλεγα πάντως να μη φέρεις παιδιά,αν γίνουν πολλά άσχημα,πώς θα προστατευθούν.Ισως μας παραχωρήσει το Μετρό κάποια αίθουσα αλλά αυτό παίζεται.

Μμμ... Θα φέρω μόνο γυναίκες τότε...

Εγώ Μήτσο κατεβαίνω μόνο όταν περιμένουμε φασαρίες. Τις άλλες μέρες τις αφήνω για τα γυναικόπαιδα... :smile:

Βέβαια, το αν θα κατέβω γενικά εξαρτάται από τις διαθέσεις άλλου... Και αυτός ο "άλλος" δεν δέχεται αντιρρήσεις... :p

Η 48ωρη Πανελλαδική Απεργία Ιδιωτικού & Δημόσιου Τομέα. Εσείς θα απεργήσετε;

Αρχίζει μεθαύριο η 48ωρη Πανελλαδική Απεργία, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Την απεργία έχουν κυρήξει ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ενώ συμμετοχή σε αυτή με αποφάσεις των οργάνων τους έχουν δηλώσει δεκάδες δευτεροβάθμιοι φορείς (Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα) καθώς και εκατοντάδες πρωτοβάθμια σωματεία.

Δεν θα σταθώ ούτε στα προβαλλόμενα αιτήματα ούτε στις διακηρύξεις των οργανωτών και των συμμετεχόντων. Ο καθένας κρίνει από μόνος του, τόσο γι αυτά, όσο και για τη στάση και την συνέπεια των συνδικαλιστικών φορέων. Αναμφισβήτητα, το διακύβευμα είναι ένα: Η λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων που μοιάζουν να μην έχουν τελειωμό και που παίρνονται με την αισχρή διακιολογία ότι μας σώνουν από την καταστροφή.

Επίσης, ο καθένας μπορεί να κρίνει και τη στάση των πολιτικών κομμάτων, όχι μόνο του κυβερνώντος, αλλά και των κάθε λογής "βαστάζων" αυτής της πολιτικής.

Αυτό που θα ρωτήσω είναι:
Εσείς θα απεργήσετε;
Θα συμμετάσχετε στις απεργιακές διαδηλώσεις;

Για τον εαυτό μου, το μόνο που μπορώ να διαβεβαιώσω είναι ότι θα συμμετάσχω με όλες μου τις δυνάμεις - αν και συνταξιούχος και μάλλον περιορισμένων σωματικών δυνατοτήτων πλέον - σε όλες τις εκδηλώσεις, ειδικά σε αυτές που αφορούν στον κλάδο μου, ο οποίος πλήττεται καίρια και απειλείται με πλήρη αφανισμό. Για του λόγου το ασφαλές θα καταθέσω μερικά στοιχεία:
- Τη δεκαετία του 60, που πρωτομπήκα στο επάγγελμα, ήμασταν κοντά στις 200.000 ναυτικοί, ίσως και περισσότεροι.
- Τη δεκαετία του 80 ήμασταν ακόμα πάνω από 120.000
- Τη δεκαετία του 90, που συνταξιοδοτήθηκα, είχαμε μειωθεί σε λιγότερους από τους μισούς.
- Σήμερα δεν έχω στοιχεία, αλλά φαντάζομαι ότι δεν πρέπει να ξεπερνάμε τις 15.000.
- Το ΝΑΤ ήταν το πιο εύρωστο οικονομικά ταμείο, παρ' όλο που υπέφερε ανέκαθεν από ασύλληπτου ύψους εισφοροδιαφυγή.
- Σήμερα, δεν είναι σε θέση να πληρώσει ούτε τις συντάξεις. Δε μιλάω βέβαια για υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας, ούτε λόγος. Σε αυτή τη θέση έρχεται κάθε τόσο, σε κάθε καινούργια υποχρέωση που δημιουργείται από μήνα σε μήνα. Άσε που θα το ενσωματώσουν στο ΙΚΑ από το 2013 νομίζω και μετά.
- Οι συντάξεις μας έχουν μειωθεί δραματικά. Οι επικουρικές μας βρίσκονται υπό διωγμόν.
- Τα πλοία ελληνικών συμφερόντων είναι πλήρως αφελληνισμένα πλέον. Ούτε καν ο Πλοίαρχος και ο Α' Μηχανικός, που πριν 3-4 χρόνια εθεωρούντο "εκ των ουκ άνευ", έχουν θέση σε αυτά. Ταυτόχρονα, οι έλληνες εφοπλιστές κατέχουν την πρώτη θέση στις παραγγελίες πλοίων ανά τον κόσμο (με λεφτά τίνος?).
- Κάθε απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατών θεωρείται καταχρηστική και παράνομη, βλαπτική για τον τουρισμό, για τις ντομάτες των ψυγείων και για τα μαγαζιά του Πειραιά. Μόνο για καθυστέρηση της ανέγερσης του Σταδίου Καραϊσκάκη δεν τους είχαν κατηγορήσει!
- Τα ναυτικά ατυχήματα, συμπεριλαμβανομένων και των μονομερών ναυτεργατικών ατυχημάτων, θεωρούνται από τα πιο τραγικά, ενώ η συχνότητά τους, αν δεν αυξάνεται, δεν δείχνει ούτε τάσεις μείωσης.
- Οι μισθοί των ναυτεργατών, όσων είναι ακόμα εν ενεργεία, παραμένουν καθηλωμένοι για περισσότερο από τρία χρόνια.
- Η επιχείρηση που λέγεται "πλοίο" θεωρείται παγκοσμίως από τις πιο προσοδοφόρες. Εν τούτοις, το εργασιακό καθεστώς, ειδικά τα τελευταία χρόνια, αντί να βελτιώνεται - όπως τουλάχιστον θα αναμένοταν εξ αιτίας της προόδου και των νέων τεχνολογιών - χειροτερεύει και τείνει προς καθεστώς "γαλέρας", όπως εύστοχα το έχουν ονομάσει.

Εδώ σταματάω. Θα μπορούσα να πω πολλά ακόμα, αλλά αυτά είναι αρκετά να με κάνουν να αποφασίζω για τη συμμετοχή μου. Φρονώ ότι όλοι οι εργαζόμενοι και οι απόμαχοι της δουλειάς πρέπει να σκέφτονται έτσι. Είναι κι αυτό ένα είδος καλέσματος, λοιπόν, για συμμετοχή.

Καλό βράδυ.
-

Last edited:
Re: Η 48ωρη Πανελλαδική Απεργία Ιδιωτικού & Δημόσιου Τομέα. Εσείς θα απεργήσετε;

Σπάνιο μεν, ναι θα απεργήσω δε...-bye-

Την Τετάρτη. Επίσης θα συμετάσχω στην πορεία και τις εκδηλώσεις.

Για να μην πω ότι είναι η πρώτη φορά, άντε να είναι 2η ή 3η...

Re: Η 48ωρη Πανελλαδική Απεργία Ιδιωτικού & Δημόσιου Τομέα. Εσείς θα απεργήσετε;

Πρωτόγνωρο μεν αληθινό δε. Εμείς σαν κλαδος απεργούμε δεύτερη φορά. Ευελπιστούμε να έχει συμμετοχή αυτήν την φορά. Βέβαια εμείς στην απεργία είμαστε δύο κλάδοι, οι εργαζόμενοι στα λογιστικά γραφεία και οι ιδιοκτήτες. Οι εργαζόμενοι ανήκουν στην ΓΣΕΕ, οπότε είναι σχεδόν συνηθισμένο. Εμείς ως ελεύθεροι επαγγελματίες όσοι ανήκουμε και στην ΠΟΦΕΕ καλούμαστε να απεργήσουμε την 19.10.2011, απεχοντες απο οποιαδήποτε συνδιαλλαγή ....
.......Ζητούμε λοιπόν από τους Συναδέλφους ΟΛΗΣ της Ελλάδας να βγουν από τα Γραφεία τους , συμμετέχοντας με όλους τους άλλους κοινωνικούς εταίρους στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις το πρωί της Τετάρτης 19/10/2011 . Ενημερωθείτε από τους τοπικούς Συλλόγους για τον τόπο και ώρα.

ΚΑΜΙΑ συναλλαγή – με οιονδήποτε τρόπο – εκείνη την ημέρα και ειδικά με τις Δημόσιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς του Δημοσίου.............

Το ζητούμενο λοιπόν στον κλάδο μας είναι η συμμετοχή. Και για περισσότερα
http://www.pofee.gr/index.php?optio...9102011&catid=1:2010-06-07-11-34-11&Itemid=58
Οψόμεθα.!

Και όσοι δεν μπορούν να απεργήσουν, καλό θα ήταν να μην αγοράσουμε τίποτε αυτές τις μέρες.

Σχόλια και Πάγκαλος

Ένα μικρό σχόλιο για το νήμα, κατ' αρχάς και κατ' αρχήν:

Το δικό μου νήμα αναφέρεται στην αυριανή & μεθαυριανή 48ωρη απεργία, κατά την άποψή μου κομβικής σημασίας, μιας και φτάσαμε πια στον πάτο. Το νήμα, με το οποίο συγχωνεύτηκε, αναφέρεται στην κινητοποίηση της 25ης του Μάη, πριν από το καλοκαίρι. Δυο γεγονότα, που μοιάζουν να έχουν κοινό παρονομαστή, αλλά που είναι διαφορετικά, και δεν μπορούν να ταυτιστούν. Άσε που άλλοι ήταν οι διοργανωτές της τότε κινητοποίησης και άλλοι της αυριανής και μεθαυριανής.

Άλλο η - κατά πολλούς - θολή εικόνα των απανταχού "Αγανακτισμένων" κι άλλο η κινητοποίηση - απεργία και διαδήλωση - των εργατικών συνδικάτων. Στους πρώτους, με όλες τις καλές προθέσεις που πιθανά να εμπεριέχονται στους περισσότερους (διευκρινίζω ότι δεν είμαι εναντίον οποιασδήποτε λαϊκής αντιστασιακής πράξης, αρκεί να είναι τέτοια: λαϊκή, δηλαδή), εύκολα μπορεί να παρεισφρήσουν και άλλοι, ξένοι προς το νόημα μιας τέτοιας εκδήλωσης (χρυσαυγίτες, γνωστοί "άγνωστοι" προβοκάτορες της ασφάλειας, "διαδηλωτές" της κατσαρόλας, μέχρι και ποδοσφαιρικοί οπαδοί), που αλλοιώνουν τελικά το νόημα. Και φυσικά αντιτίθεμαι στη λογική που λέει: "έξω τα συνδικάτα" και "έξω τα κόμματα" (το δεύτερο εννοεί μάλλον έξω τα κόμματα της αριστεράς, διότι από ότι έχει φανεί σε κάποιες περιπτώσεις, ειδικά στη λεγόμενη "πάνω πλατεία", οι ΛΑΪΤΕΣ και τα διάφορα νεοναζιστικά γκρουπούσκουλα είναι μάλλον ευπρόσδεκτοι ή τουλάχιστον ανεκτοί, αρκεί να μουτζώνουν, να φωνάζουν "κλέφτες-κλέφτες" και "να καεί-να καεί το μπ....λο, η βουλή").

Πάμε παρακάτω.

Λοιπόν, η αυριανή/μεθαυριανή κινητοποίηση έχει συγκεκριμένο στόχο, που είναι πολιτικός και ταυτόχρονα ταξικός, άσχετα εάν οι διοργανωτές, ή τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς, όπως είναι οι πουλημένες ηγεσίες των τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων, προσπαθούν να υποβαθμίσουν το χαρακτήρα και το στόχο της κινητοποίησης. Ο στόχος είναι: η ανατροπή της πιο αντιλαϊκής κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ ο τόπος, ίσως ακόμα και από την εποχή της απελευθέρωσης και μετά, και η απαρχή για μια νέα πολιτική κατάσταση, στην οποία επί τέλους οι εργαζόμενοι θα έχουν τον πρώτο λόγο. Τώρα το πώς θα υλοποιηθεί αυτό και τί μορφή θα πάρει είναι άλλο ζήτημα, αλλά κατά τη γνώμη αυτό είναι το κυρίαρχο.

Γενικόλογες αγανακτισμένες εκφράσεις του τύπου που ανέφερα παραπάνω δεν έχουν θέση εδώ. Δεν αρνούμαι ότι κάποιοι, που πλέον αισθάνονται κυριολεκτικά πνιγμένοι από την εφαρμοζόμενη πολιτική, μπορεί να μην έχουν την κατάλληλη πληροφόρηση ή να μη θέλουν να δουν τα πράγματα σε βάθος. Αλλά πρέπει επί τέλους να μάθουν ποιόν ή ποιούς να στοχοποιούν. Με αυτή την έννοια, η απεργία μπορεί να αποτελέσει και σχολείο μάθησης γι αυτούς και έτσι πρέπει να τη δουν.

Εχθές παρακολούθησα την εκπομπή του Χατζηνικολάου στο Alter, που είχε τον Πάγκαλο απέναντι σε 4 δημοσιογράφους: Αντώνης Δελατόλλας του "Ποντικιού", Χριστίνα Κοραή της "Ελευθεροτυπίας", Κώστας Βαξεβάνης της ΕΡΤ και Γιώργος Κουβαράς του "Ελεύθερου Τύπου". Η συζήτηση είχε πολύ ενδιαφέρον, και κάποια στιγμή μάλιστα ο Βαξεβάνης αναφέρθηκε σε εκατομμυριούχους βουλευτές, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και ανέφερε ενδεικτικά το όνομα του Ευ. Βενιζέλου. Έγινε τηλεφωνική παρέμβαση από τον Βενιζέλο, ο οποίος εξήγησε πως τα εκατομμύρια των καταθέσεών του προέρχονται από την επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένειας της συζύγου του και εκεί επάνω άναψε η συζήτηση γιατί ο Βαξεβάνης του έβαλε κι άλλα ζητήματα νόμων που παρέγραψαν χρέη και αξιόποινες πράξεις χρηματισθέντων βουλευτών. Σε κάποιο σημείο μάλιστα, ο Βενιζέλος έκανε και μια αποστροφή για το ρόλο που πρέπει να έχουν οι δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης, υπονοώντας σαφώς ότι πρέπει να μην καταφέρονται εναντίον των κυβερνητικών στελεχών (εκεί ο Βαξεβάνης φούντωσε, αλλά δεν συνεχίστηκε η συζήτηση περί αυτού).

Στη συνέχεια, η συζήτηση προχώρησε και σε άλλα θέματα (είχε ήδη διακοπεί η επικοινωνία με τον Βενιζέλο) και κάποια στιγμή, ο Πάγκαλος αναφέρθηκε και στην απεργιακή κινητοποίηση, λέγοντας μάλιστα: "Η κ. Παπαρήγα έχει καλέσει τα μέλη και τους οπαδούς του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ να περικυκλώσουν τη Βουλή την Πέμπτη, που θα ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο, ώστε να εμποδίσουν τους κυβερνητικούς βουλευτές να εισέλθουν στην αίθουσα για τη ψηφοφορία... Και σας ερωτώ: είναι ορθή πρακτική αυτό;..." Μάλιστα, σε ερώτηση του Χατζηνικολάου, είπε ότι οποιαδήποτε λαϊκή αντίδραση, με οποιοδήποτε τρόπο κι αν αυτή εκφράζεται (διαδηλώσεις, απεργίες, δημοσκοπίσεις, ακόμα και με δημοψήφισμα) δεν νομιμοποιείται να επιφέρει κυβερνητική ανατροπή. Αυτή μπορεί να προέλθει μόνο μέσα από κοινοβούλιο ή από εκλογές, είπε. Αυτό λέει το Σύνταγμα και οτιδήποτε άλλο δεν είναι αποδεκτό.

Ε, λοιπόν, αυτά εμένα μου έκαναν κλικ. Δηλαδή αν είχα κάποιους "Χ" λόγους να συμμετάσχω, τώρα υπάρχει ένας ακόμα παραπάνω: να πω κι εγώ, σαν άτομο, μαζί με τις άλλες χιλιάδες άλλους, το όχι μου, απαντώντας στους κάθε λογής Πάγκαλους, και να συμβάλλω στην ανατροπή, όχι μόνο της κυβέρνησης αλλά και συνολικά αυτής της πολιτικής, από οποιονδήποτε πολιτικό φορέα κι αν εκφράζεται.

Ιδού και ένα μέρος της εκπομπής

http://www.youtube.com/watch?v=SlyDnLjFd7I

Καλημέρα και πάμε όλοι στην απεργία.
-

Last edited:
Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Καρυστία, Νότια Εύβοια απεργούμε όλοι 19 & 20 Οκτωβρίου.
Απεργιακή συγκέντρωση Τετάρτη 19/10 στις 10:30 στην Πλατεία Καρύστου.

Είμαστε λίγοι, δεν υπάρχει καλή άγρα ψηφοφόρων εδώ και δεν μας υπολογίζουν πολύ.
Εμείς όμως δεν τους υπολογίζουμε ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ο τίτλος παραμένει από την συγκέντρωση του Μάη αλλά όλες οι κινητοποιήσεις συζητιούνται στο παρόν νήμα.

Last edited:
Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Νομίζω ότι είναι σαφές...
Όποιος έχει τη δυνατότητα να απεργήσει και δεν απεργήσει έστω για μία ημέρα, οφείλει να πληρώνει τα χαράτσια αγόγγυστα και δεν δικαιούται να κατακρίνει τους δοσίλογους που μας κυβερνάνε.
Ας κάτσει λοιπόν σαν υπάκουο προβατάκι στον καναπέ του να περιμένει τη σφαγή του.

Προσωπικά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να κατέβω στο Σύνταγμα, αλλά μακάρι όλοι όσοι δεν κατεβαίνουν να έχουν τους μισούς λόγους από αυτούς που έχω εγώ. Το Σύνταγμα θα είχε κάθε μέρα πάνω από 1 εκατομμύριο Αθηναίους κάθε μέρα.
Σίγουρα όμως θα απεργήσω.

Για το νήμα και τον τίτλο του

Ο τίτλος παραμένει από την συγκέντρωση του Μάη αλλά όλες οι κινητοποιήσεις συζητιούνται στο παρόν νήμα.

Καλημέρα, Παντελή. Δεν με πολυνοιάζει αν σε ένα νήμα συζητούσαμε όλες τις κινητοποιήσεις, κάθε άλλο, εφ' όσον φυσικά πρόκειται για λαϊκές κινητοποιήσεις αντίστασης. Αλλά βρε αδελφέ, ας αλλάζαμε τουλάχιστον τον τίτλο του νήματος, ώστε να ξέρουμε ότι πράγματι όλα τα σχετικά τα συζητούσαμε σε αυτό. Διότι, όπως είπα και πριν, κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Άλλο η κινητοποίηση των Αγανακτισμένων του Μάη, άλλο η αυριανή κινητοποίηση των εργαζομένων και άλλο η κινητοποίηση των οπαδών του Ηρακλή. Αν τα κάνουμε όλα ένα, χάνουμε τη μπάλα.

Τέλος πάντων, εγώ το κατάλαβα και το έμαθα αυτό. Οι υπόλοιποι;
Γιατί δεν θέλω να κρύψω ότι ούτε εγώ ο ίδιος ήθελα να συμμετέχω στη συζήτηση, για την οποία προδιαθέτει ο τίτλος του παρόντος νήματος, ακριβώς επειδή θεωρώ ότι εκείνης της περιόδου και αυτού του είδους οι κινητοποιήσεις λειτουργούσαν μάλλον αποπροσανοτολιστικά σε σχέση με το ζητούμενο. Το εξήγησα και πιο πάνω αυτό, και νομίζω ότι κι άλλοι έχουν συμφωνήσει με μένα.

Άρα πώς θα συζητήσουμε αν κάτι καινούργιο προκύψει, στην πορεία των κινητοποιήσεων, που μπορεί κάλλιστα να αλλάξουν και μορφή και περιεχόμενο, αφού μάλιστα τα πράγματα δείχνουν να οξύνονται; Δηλαδή, αν προκύψει κάτι καινούργιο, που θα σχετίζεται με τις κινητοποιήσεις (λέω π.χ. μια αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, ή ένα βίαιο γεγονός, ας πούμε ένας θάνατος - που ελπίζω να απευχόμαστε όλοι) πού θα συζητηθεί; Δεν θα δικαιούται ένα καινούργιο νήμα;

Απλές σκέψεις κάνω, βέβαια. Κατά τα άλλα, είναι υπόθεση της διαχειριστικής ομάδας, και μένω εδώ.

Ευχαριστώ για φιλοξενία και τη δυνατότητα να εκφραστώ.
Καλημέρα και πάλι.
-

Re: Για το νήμα και τον τίτλο του

...ας αλλάζαμε τουλάχιστον τον τίτλο του νήματος, ώστε να ξέρουμε ότι πράγματι όλα τα σχετικά τα συζητούσαμε σε αυτό. Διότι, όπως είπα και πριν, κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Άλλο η κινητοποίηση των Αγανακτισμένων του Μάη, άλλο η αυριανή κινητοποίηση των εργαζομένων και άλλο η κινητοποίηση των οπαδών του Ηρακλή. Αν τα κάνουμε όλα ένα, χάνουμε τη μπάλα.

Θα το δούμε άμεσα Παναγιώτη.....

Καλημέρα -bye-

Δεν θα ηθελα να φανω αντιδραστικος αλλα σε απεργια που διοργανωνει η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ Ο Αποπροσανατολισμος ειναι βεβαιος γιατι αυριο στον δρομο θα βρεθουν δημοσιοι υπαλληλοι που τους πληρωναμε τοσα χρονια για να καθονται και να γραφουν ψευτικες υπερωριες και αντιστοιχως ανθρωποι που πιστευουν οτι η Ελλαδα θα ηταν καλυτερη αν γινοταν Αλβανια ή Κουβα.
Ε λοιπον οχι εγω δεν δεχομαι να ειμαι στην ιδια πορεια με αυτους.

Άκουσα πως ο σταθμός του Συντάγματος θα είναι κλειστός αύριο.. Ισχύει;