Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Το ιδανικό θα ήταν να βρίσκονταν εκεί 100-200, μόνο για τους 100-200 των επεισοδίων.

Έτσι όπως φάνηκε προστάτευαν όλοι τη βουλή. Οι υπόλοιποι θα έπρεπε να ήταν στραμένοι προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Περιφρούρηση = φρουρώ την περίμετρο ενός αντικειμένου ώστε να λάβω μέτρα στην περίπτωση που θα μπει σε κίνδυνο η ασφάλειά του.

Από ότι βλέπω, δεν απέτρεψαν τους μπάτσους από το να διαλύσουν τη διαδήλωση αλλά κάνουν τα αδύνατα δυνατά να προστατεύσουν τους μπάτσους και τη Βουλή από τους διαδηλωτές.

Άρα, περιφρουρούν τη Βουλή και τους βολευτές ώστε να ψηφίσουν ανενόχλητοι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

τι σημασία έχει βρε Αιμίλιε; Αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια τι θέλανε να αποδείξουν; τι κατάφεραν; 1 νεκρός μάλλον, και τους υπόλοιπους να κοιτάνε με απορία και με συμπάθεια το πάμε. και κατηγορούμε το πάμε γιατί;

εκτός άμα τους κουκουλοφόρους τους έβαλε το κκε ώστε να εκμεταλλευτεί όλα όσα γίνονται.

Και ερωτώ και κάτι άλλο...

Οι μπάτσοι κάθονται και κοιτάνε μερίδα διαδηλωτών που έχει ξεκινήσει να κατευθύνεται προς το μέρος τους και μόλις πλησιάζουν αρκετά για να αρχίσει νταβαντούρι....οι Παμίτες τους αρχίζουν........

Γιατί???

Τι δουλειά έχουν οι Παμίτες να μπούν στην μέση???

Klekor αυτοί που άρχισαν τα επεισόδια είναι οι μπαχαλάκιδες, οι παρακρατικοί και πολλοί χούλιγκανς....
Και σου λεω ότι το πρωί εμφανίστηκαν πάνω απο 100 φίλαθλοι γνωστής ομάδας στο Μοναστηράκι και έπαιξαν μερικά κλωτσομπουνίδια με κάποια διμοιρία....Μετά μπορείς να φανταστείς που κατέληξαν....στην πλατεία.

Last edited:
Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

15:38 Ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Αθανάσιος Κοκκαλάκης διευκρίνισε στον Realfm 97.8 ότι το ΠΑΜΕ είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ και ζητά να μην παρέμβουν αστυνομικές δυνάμεις προς το παρόν.

........................................................................................................

Αυτο διεψευσε ο Μαϊλης??

Πάντως σημερα ο Αντωνάκης ο Σαμαράς εχασε ψηφους...

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Περιφρούρηση = φρουρώ την περίμετρο ενός αντικειμένου ώστε να λάβω μέτρα στην περίπτωση που θα μπει σε κίνδυνο η ασφάλειά του.

Από ότι βλέπω, δεν απέτρεψαν τους μπάτσους από το να διαλύσουν τη διαδήλωση αλλά κάνουν τα αδύνατα δυνατά να προστατεύσουν τους μπάτσους και τη Βουλή από τους διαδηλωτές.

:award:

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Η αληθεια ειναι αυτη που ειπε ο McZab.

Οτι επρεπε να τους αφησουν μεχρι το βραδυ να δουμε τι σκοπο ειχε. Ολα τα αλλα ειναι υποθεσεις πλεον.

Ας εκαναν μια φορα την υπερβαση και αυτοι να μην πλακωθουνε. Λες και θα φυγουν οι μπατσοι.

Με μια σημαντική διαφορά βέβαια. Αυτό που είπα εγώ και με το οποίο συμφωνείς προυποθέτει το ότι απορρίπτουμε τη θεωρία ΚΚΕ και άλλων περί παρακρατικών προβοκατόρων κτλ.

Ή είναι απλά κόπανοι και κακώς την έπεσαν στη δεδομένη στιγμή (αυτό πιστεύω εγώ) ή ήταν βαλτοί οπότε την έπεσαν κατόπιν σχεδίου και εντολής για λόγο που εγώ δεν καταλαβαίνω. Και τα δυο δεν γίνονται.

Η Αλεκα ανκοινωσε οτι φευγουν απο το Συνταγμα..:award::award::award:

Θα της στειλει η Διαμαντοπουλου ανθοδέσμη...:drummer::drummer:

Όπως το βλέπω το ΠΆΜΕ ξεπουλησε σημερα την τελευταία ευκαιρία να τιμωρηθούν τα ρεμαλια που σε λίγο θα ψηφίσουν άλλο ένα έκτρωμα απο την λαϊκή οργή...

Αν ήμουν βουλευτής ειδικά του μπατσοκ θα έκανα τεμεναδες στην Αλέκα σημερα.

Ο ευαγγελισμός διαψεύδει τον κλινικά νεκρό και δεν αναφέρει κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

H οποια βουλη κατα γενικη ομολογια ειναι γεματη προδοτες .Αρα ο λογος της περιφρουρισης των προδοτων ποιος ειναι????????:BXVZCBXZ6:

Οι διαδηλωτές φωνάζουν "Προδότες" το ΠΑΜΕ, καθώς αποχωρεί....

Στον λόγο της τιμής μου αν κάποιος μου εξηγήσει τι νόημα είχε η προστασία της πλατείας, της Βουλής βάλτε ό,τι θέλετε, και το ξύλο με τα χουλιγκάνια μέχρι τις 16.00 για να ακολουθήσει αποχώρηση στις 17.00 ενώ μάλιστα το νομοσχέδιο ψηφίζεται το βράδυ, εγώ θα ψηφίσω ΚΚΕ και θα ζητήσω δημοσίως συγγνώμη για ό,τι έχω γράψει.

Ο ευαγγελισμός διαψεύδει τον κλινικά νεκρό και δεν αναφέρει κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Ε... Μέσα στον πανικό συμβαίνουν αυτά...
Σκόνταψε κάποιος από την περιφρούρηση... του έκαναν ένα πρόχειρο εγκεφαλογράφημα... είδαν ίσια γραμμή και πανικοβλήθηκαν...

Μετά σηκώθηκε και αποχώρησε με τους υπόλοιπους...

Στον λόγο της τιμής μου αν κάποιος μου εξηγήσει τι νόημα είχε η προστασία της πλατείας, της Βουλής βάλτε ό,τι θέλετε, και το ξύλο με τα χουλιγκάνια μέχρι τις 16.00 για να ακολουθήσει αποχώρηση στις 17.00 ενώ μάλιστα το νομοσχέδιο ψηφίζεται το βράδυ, εγώ θα ψηφίσω ΚΚΕ και θα ζητήσω δημοσίως συγγνώμη για ό,τι έχω γράψει.

+1

Με μια σημαντική διαφορά βέβαια. Αυτό που είπα εγώ και με το οποίο συμφωνείς προυποθέτει το ότι απορρίπτουμε τη θεωρία ΚΚΕ και άλλων περί παρακρατικών προβοκατόρων κτλ.

Ή είναι απλά κόπανοι και κακώς την έπεσαν στη δεδομένη στιγμή (αυτό πιστεύω εγώ) ή ήταν βαλτοί οπότε την έπεσαν κατόπιν σχεδίου και εντολής για λόγο που εγώ δεν καταλαβαίνω. Και τα δυο δεν γίνονται.

Πως δεν γινονται.

Μπορει να "συραν τον χορο" 2-3 παλλουκαρια αμφιβολου μισθολογιου και απο συμπαρασταση βλακειας να ακολουθησαν και οι λοιποι.
Πρωτη φορα ειναι ?

Αλλαγή φρουράς....

Αναλαμβάνουν οι μπάτσοι την περιφρούρηση.......:music-smiley-005:

Ε... Μέσα στον πανικό συμβαίνουν αυτά...
Σκόνταψε κάποιος από την περιφρούρηση... του έκαναν ένα πρόχειρο εγκεφαλογράφημα... είδαν ίσια γραμμή και πανικοβλήθηκαν...

Μετά σηκώθηκε και αποχώρησε με τους υπόλοιπους...

Αυτος που λεει ο Αιμιλιος θεωρητικα επεσε απο υψος ειπαν.

Εναν αλλον παντως που ειδαμε στις καμερες και τσακωσαν (του παμε) πρεπει να τον λιανισαν τουλαχιστον καμια 50αρια.....
Αν καταλαβα καποιοι ψυχραιμοτεροι εκαναν γυρω του ασπιδα γιατι ηταν σιγουρο οτι θα τον σκοτωναν απο την κλωτσια.
Ελπιζω να μην ηταν αυτος.