Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Τώρα να με συγχωρείς φίλε karavan αλλά είναι " έγκυρο " επιχείρημα αυτό ; Άρθρο του Βήματος (του γνωστού Λαμπράκη) χωρίς κάλυψη από άλλες πηγές του στυλ : " είπε η Αλέκα στον Θόδωρα... " δεν πείθει. Γιατί δηλαδή να μην πιστέψουμε τον Ζιώγα μέλος του Π.Α.ΜΕ που είπε επίσημα ότι το Π.Α.ΜΕ περιφρουρούσε την διαδήλωση του και μόνο αυτήν ; Αλλιώς ξεφεύγουμε σε θεωρίες συνωμοσιολογίας και τίποτα άλλο.

Κοίτα, τυγχάνει να έχω κάποιες άκρες στα του Βήματος. Από κει έμαθα ότι ο συγκεκριμένος συντάκτης είναι ακριβής σε πολλά από αυτά που γράφει αν όχι σε όλα.
Από κει και πέρα ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει, ακόμα και το Ζιώγα.

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Tι να σου πω ρε Σπύρο...
Χαρά στην υπομονή σου που κάθεσαι και ασχολείσαι.Οι άνθρωποι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου,είναι ποτέ δυνατόν,όχι με 50 σειρές,αλλά με εγκυκλοπαίδια ολόκληρη αν γράψεις,να τους πείσεις?
Έλα μου ντε, ενώ εσύ ας πούμε ο αμερόληπτος κατέχεις την απόλυτη αλήθεια την ώρα που τα προβατάκια του Περισσού είναι στην σειρά για την καθιερωμένη λοβοτομή από την σταλινική ηγεσία του ! Εξαρτάται από την ποιότητα της γραφής σου. Ας πούμε η Μεγάλη Σοβιετική εγκυκλοπαίδεια είναι ένας πνευματικός πλούτος ! :grandpa:

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Την επιλογή να ενωθείτε με τον κόσμο δεντην σκέφτεσαι;

Μα μες τον κόσμο ήταν το ΠΑΜΕ. Δεξιά και αριστερά υπήρχε κόσμος και πέρναγε όποιος ήθελε. Καταλαβαίνεις ότι για ιδεολογικούς λόγους δεν μπορούμε να πάμε με τη ΓΣΕΕ, που μιλάει για μια αόρατη πολιτική, που δεν ξέρουμε από ποιον εκπορεύεται.

Άρα, το πιο λογικό (κατά τη γνώμη σου) είναι να χρησιμοποιήσουν το ΠΑΜΕ σαν κυματοθραύστη φέρνοντας πάνω τους τους μπαχαλάκηδες...

Η να μας ποδοπατησουν

[QUOTEΑν η πληροφόρηση της Παπαρήγα ήταν τα post που έκαναν κάποιοι στο Internet το έχουμε χάσει το μέτρο...
Γάτες να ήταν οι πολιτικοί, τόσοι που τους έχουν σκοτώσει ή τους έχουν κάνει sex (sic) θα είχαν χαλάσει τις 9 ζωές τους προ πολλού...][/QUOTE]

Είδες όμως που τα ποστ αποδείχτηκαν προφητικά; Τι άλλο δηλαδή θες; Επίσημη πρόσκληση;

λεπα, μπροστά μου πέφταν στην αρχή της σύγκρουσης. Θες να με βγάλεις ψεύτη, έχει καλώς. Ημαρτον πια το άσπρο μαύρο.

Αν ειναι ετσι τοτε το ΠΑΜΕ προκαλεσε τα επεισοδια.Γιατι αλλο ειναι να περιφρουρεις την πορεια σου και αλλο να μην αφηνεις τους αλλους να διαδηλωσουν οπως θελουν

Οκ, οπότε όποιος αρνηθεί να δου δώσει προτεραιότητα για να πληρώσεις τη ΔΕΗ, σπαστον στο ξύλο. Εννοείται ότι σε 100m^2 δεν μπορούμε να χωρέσουμε 500.000 άτομα. Κάποιοι θα βρίσκονται στην πάνω, κάποιοι στην κάτω πλατεία, κάποιοι στην αμαλίας, κάποιοι στην όθωνος
Α και δεν πετάγαμε πέτρες στην πλατεία. Αισχρά ψεύδη

Το επιβεβαιώνω από γνωστούς, η περιφρούρηση του πάμε δεν άφησε το μπλοκ δεν πληρώνω να περάσει.

Όπως ξέρω πως χρυσαυγίτες αφού πλάκωσαν κάποιον μετανάστη(ο οποίος μάλιστα κατοικεί στη νικαια) στο μοναστηράκι ανέβηκαν προς σύνταγμα.

Εγώ εξακολουθώ να είμαι πολύ μπερδεμένος, φαίνεται πως το παμε θέλοντας και μη έπαιξε το ρόλο του στο σύστημα. Το αν το έκανε σκόπιμα δεν θέλω να το πιστέψω, το θέμα είναι πως το σημερινό ευνόησε την κυβέρνηση και κανέναν άλλο.

Ένας συνάνθρωπος μας νεκρός, μια αριστερά που διασπάστηκε ακόμα περισσότερο, και πολύς κόσμος μπερδεμένος και φοβισμένος(όπως και εγώ). Θα το ξαναπώ, δυστυχώς ο "σωτήρας" είναι κοντά, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές...

υγ. κάποιοι πρέπει να διαβάζουν όλα τα ποστ, για να μπορέσουν να καταλάβουν πως σκέφτεται ο άλλος.

UP!!-bye-

Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Και κάποιες αλήθειες από άνθρωπο που συμμετείχε και στην χθεσινή πορεία με την ΠΟΕ-ΟΤΑ αλλά και στη σημερινή με το ΠΑΜΕ.

- Το ΠΑΜΕ κάνει ένα τεράστιο λάθος με το να μονοπωλεί σε μόνιμη βάση όλες τις διαδηλώσεις, με το να παρατάσσεται μπροστά στην Βουλή το θέλουν ή όχι τα υπόλοιπα συνδικάτα.

- Το ΠΑΜΕ στην σημερινή διαδήλωση δεν περιφρουρούσε με την καμία την Βουλή, αλλά ΜΟΝΟ την διαδήλωσή του και μόνο αυτή. Τα υπόλοιπα και όποιος τα λέει είναι γελειότητες και αχετοσύνες!

- Η σημερινή διαδήλωση του ΠΑΜΕ ήταν ίσως η πιο οργανωμένη από πλευράς περιφρούρησης από όλες τις προηγούμενες. Απλά οι "Κουκουλοφόροι" βαρέθηκαν να περιμένουν πότε θα φύγει το ΠΑΜΕ απ' τις διαδηλώσεις για να κάνουν τα δικά τους και οι ομάδες περιφρούρησης του ΠΑΜΕ βαρέθηκαν τους "κουκουλοοφόρους" να τους χαλάνε τις πορείες και γι'αυτό υπερέβαλαν εαυτό και ίσως τον ρόλο τους!

Εγώ πάντως με τα ματάκια μου έβλεπα στην πλειοψηφία, αμούστακα παιδάκια 16-18 ετών για "κουκουλοφόρους" και μια γυναίκα 60 -65 ετών να τους καθοδηγεί. Πουθενά δεν κατάλαβα επίθεση κατά του ΚΚΕ και αν π.χ. το ΠΑΜΕ έκανε πίσω απ' τη βουλή οι γνωστοί άγνωστοι θα τα έσπαγαν όλα και θα τα έβαζαν με τα ΜΑΤ.

Το τρισάθλιο της υπόθεσης είναι πως όλοι μα όλοι προσπαθούν να καπιλεφτούν τα σημερινά γεγονότα και να κερδίσουν πόντους για την εξάπλωση της πολιτικής τους και χάνεται η ουσία.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΕΙ ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ και βέβαια οι πολιτικοί μας, οι εκλεκτοί του λαού ανεξαρτήτως χρώματος παίζουν τα προσωπικά τους παιχνίδια!

UP!!

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αν ειναι ετσι τοτε το ΠΑΜΕ προκαλεσε τα επεισοδια.Γιατι αλλο ειναι να περιφρουρεις την πορεια σου και αλλο να μην αφηνεις τους αλλους να διαδηλωσουν οπως θελουν.

Στον Αγιο Νικολαο Κρητης επετρεψε το ΠΑΜΕ σε οιονδηποτε αλλον να μιλησει??

Οχι φυσικά..

Οπου ελεγχουν πληρως οι αλλοι οξω..

Και μου αρεσει που κοπτονται και για το Πανεπιστημιακο Ασυλο ..

Σγα μην αφηναν φοιτητή επι Μπερια να καταλαβει Πανεπιστήμιο..:music-smiley-005::music-smiley-005:

Ασε βρε τώρα..

Αλλα εκει θα τους ελεγαν ''τσιράκια του καπιταλισμού''...

Σαμπως εγινε καμιά διαδηλωση στην Κοκκινη Πλατεια και δεν την πηραμε χαμπάρι??

Τελος απο μένα..

το ιστορικό ........

http://news247.gr/ellada/eidiseis/gnwstos-_agnwstos_polemos_sto_suntagma.1418818.html

ενώ ακούω οτι η ΑΚ με ανακοίνωση της στο Indymedia ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης ??

πέστε μου οτι είναι ψέμα ...

Αυτό είναι σοβαρό. Μιλάμε ίσως για την πολυπληθέστερη παράταξη του αντιεξουσιαστικού χώρου. Κάποιο Link γιατί δε βρίσκω κάτι; Πάντως θα ήταν αφελής κίνηση καθώς θα μπορούσαν μάλλον να θεωρηθούν μέχρι και τρομοκρατική οργάνωση.

Χρησιμοποιώντας την περίφημη περιφρούρησή του –η οποία συνετρίβη με το πρώτο μπαμ και διεσώθη πρόσκαιρα με την συνεργασία και την επέμβαση των ΜΑΤ- εμπόδισε, σαν δύναμη καταστολής, την διέλευση στους πολίτες

Από τη χαφιεδιστική

α) αναρχικοί και γράφουν σε καθαρεύουσα; Μπα;
β) Πουθενά δε λέει, ότι θέλανε να μπουκάρουν στη βουλή και πως το παμε ήταν εμπόδιο αυτούς. Ο στόχος τους ήταν απλά να πλακωθούν.

Σπύρο Σούρλα (και άλλοι), έγραψες πως τι δουλεια είχαν τα γυναικόπαιδα; Με τη λογική σου και ο μικρός αλέξης, τι δουλειά είχε στα εξάρχεια; Φασίστες χρησιμοποιουσαν αυτο το είδος της αντιπαραθεσης

Ω ναι..Θελουν ωρες αναλυση...τα γεγονοτα...Ορθον...Αποδεδειγμένα ιστορικά γεγονοτα,που μονον οι τελευταιοι Σταλινικοι δεν τα δεχονται..Ολοι οι αλλοι ειναι ''αστοί'' στον κοσμο..

Το ποιες ιδεες εχει μπολιασει ο Μπερλινγκουερ αστο καλυτερα δεν θα καταλαβεις...

Ουτε ο Γκράμσι ..Καλά αυτον δεν σας τον εχουν καν μαθει..

Τουλάχιστον πάντως αυτα τα κομματα ειχαν την γενναιοτητα οταν ακομα και ο Σαρτρ υμνουσε τον Πολ Ποτ νά διαρρήξουν τις σχεσεις τους με τους μονολιθικους της ΕΣΣΔ και τα τάνκς τους που χορευαν στην Πράγα..

Ενα απο τα σημαντικοτερα και τολμηροτερα βηματα της Ευρωπαϊκης αριστεράς,πραγματική τομή....Εμεις νοιωσαμε περηφανοι που αποκοπηκε μεγαλο τμημα της Αριστεράς απο το Σοβιετικο καθεστώς..

Υ.Γ.
Μπερδευεις τον Ντ'Αλέμα ,που καμια σχεση δεν ειχε με τον Μπερλινγκουέρ..-bye--bye-
Το αν γνωρίζω ή όχι τον Γκράμσι ή οποιονδήποτε άλλον (θεωρητικό και όχι μόνο) της μαρξιστικής ιδεολογίας το γνωρίζω καλύτερα από εσένα νομίζω. Άλλωστε εμείς σήμερα γνωριστήκαμε δε νομίζω να πρόλαβες να με γνώρισες και τόσο καλά ! Δεν μπερδεύω κανέναν Ντ'Αλέμα με τον Μπερλινγκουέρ εγώ απλά ανέφερα την κατάληξη των πάλαι ποτέ κραταιών κομμουνιστικών κομμάτων της Δ. Ευρώπης τα οποία είχαν σαν σημαία τους τον Ευρωκομμουνισμό. Επίσης δεν νομιζω να υποστήριξα πουθενά ότι : " (...)Ολοι οι αλλοι ειναι ''αστοί'' στον κοσμο..

* Επειδή το διάβασα σε κάποια προηγούμενα μηνύματα σου αν και δεν απευθυνόταν σε εμένα βέβαια, απλά να σχολιάσω ότι τα περασμένα Χριστούγεννα τα πέρασα μαζί με την γυναίκα μου στην Αγγλία φιλοξενούμενος για 10 ημέρες από ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων (πολύ καλοί μας φίλοι !)

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Από τη χαφιεδιστική

α) αναρχικοί και γράφουν σε καθαρεύουσα; Μπα;
β) Πουθενά δε λέει, ότι θέλανε να μπουκάρουν στη βουλή και πως το παμε ήταν εμπόδιο αυτούς. Ο στόχος τους ήταν απλά να πλακωθούν.

Σπύρο Σούρλα (και άλλοι), έγραψες πως τι δουλεια είχαν τα γυναικόπαιδα; Με τη λογική σου και ο μικρός αλέξης, τι δουλειά είχε στα εξάρχεια; Φασίστες χρησιμοποιουσαν αυτο το είδος της αντιπαραθεσης

Εχεις χασει την μπάλα..

Το να μες λες φασιστα εσυ και οι ομοιοι σου εξολοθρευτή Εβραιων και ''πουστηδων''(συμφωνα με δικα σου posts) με τιμά..

Ρωτησα το προφανές..

Η κλασσική ''πρακτορολογια '' του ΚΚΕ ,μεσω της ανακοινωσης του Καθεστωτικού ΠΑΜΕ ,μιλουσε για πληροφοριες περι επιθεσης εναντιον του..

Αφου ειχε τις πληροφοριες οτι θα υπαρξει επιθεση γιατι δεν προφυλαξε τα μικρα παιδιά..??

Αλλα δεν αναμενω τιποτα παραπάνω απο οπαδους του Μπέρια

Το αν γνωρίζω ή όχι τον Γκράμσι ή οποιονδήποτε άλλον (θεωρητικό και όχι μόνο) της μαρξιστικής ιδεολογίας το γνωρίζω καλύτερα από εσένα νομίζω. Άλλωστε εμείς σήμερα γνωριστήκαμε δε νομίζω να πρόλαβες να με γνώρισες και τόσο καλά ! Δεν μπερδεύω κανέναν Ντ'Αλέμα με τον Μπερλινγκουέρ εγώ απλά ανέφερα την κατάληξη των πάλαι ποτέ κραταιών κομμουνιστικών κομμάτων της Δ. Ευρώπης τα οποία είχαν σαν σημαία τους τον Ευρωκομμουνισμό. Επίσης δεν νομιζω να υποστήριξα πουθενά ότι : " (...)Ολοι οι αλλοι ειναι ''αστοί'' στον κοσμο..

* Επειδή το διάβασα σε κάποια προηγούμενα μηνύματα σου αν και δεν απευθυνόταν σε εμένα βέβαια, απλά να σχολιάσω ότι τα περασμένα Χριστούγεννα τα πέρασα μαζί με την γυναίκα μου στην Αγγλία φιλοξενούμενος για 10 ημέρες από ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων (πολύ καλοί μας φίλοι !)

Το υποθετω..
Απο την Μεγαλη Σοβιετική Εγκυκλοπαιδια και απο τα μή εκδοθέντα καθ''ολοκληριαν απαντα του Μαρξ γιατι δεν το επιτρέπει το ''Κομμα'',που ειναι το μοναδικο μονολιθικο στον Κοσμο.:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Αυτό είναι σοβαρό. Μιλάμε ίσως για την πολυπληθέστερη παράταξη του αντιεξουσιαστικού χώρου. Κάποιο Link γιατί δε βρίσκω κάτι; Πάντως θα ήταν αφελής κίνηση καθώς θα μπορούσαν μάλλον να θεωρηθούν μέχρι και τρομοκρατική οργάνωση.

Fake....

Το υποθετω..
Απο την Μεγαλη Σοβιετική Εγκυκλοπαιδια και απο τα μή εκδοθέντα καθ''ολοκληριαν απαντα του Μαρξ γιατι δεν το επιτρέπει το ''Κομμα'',που ειναι το μοναδικο μονολιθικο στον Κοσμο.:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:
Για την ΜΣΕ το είπα με διάθεση χιουμοριστικής χαλάρωσης της συζήτησης ! Τα μαρκαρισμένα δεν τα κατάλαβα, τι εννοείς ;

Για την ΜΣΕ το είπα με διάθεση χιουμοριστικής χαλάρωσης της συζήτησης ! Τα μαρκαρισμένα δεν τα κατάλαβα, τι εννοείς ;

Ρωτα το Κομμα σου αν εχει εκδοσει ολα τα εργα του Μαρξ..-bye--bye-

Τσάο..

Με το καλο στην δευτερα παρουσια να κανετε και επανάσταση .

Ευτυχώς μιάς και δεν πιστευουμε στην δευτερα παρουσια δεν θαμαστε εκεί..-bye--bye--bye-

Αφου ειχε τις πληροφοριες οτι θα υπαρξει επιθεση γιατι δεν προφυλαξε τα μικρα παιδιά..??

1ον, γι' αυτό υπήρχε περιφρούρηση. Δεν περιφρουρουσαμε τους εαυτούς μας. Τα γυναικόπαιδα και τους γέρους (μέχρι και αυτους χτυπησανε οι δολοφόνοι) προστατεύαμε.

2ον, αν εσύ θέλεις να τρομοκρατηθεί το λαϊκό κίνημα ώστε να μην κατεβαίνει, γιατί υπάρχει μια πληροφορία τότε μάλλον πρέπει να ξαναψαχτείς. Οι εργαζόμενοι, θα διαδηλώνουν και θα απεργούν ότι και να κάνει η αστική τάξη.

3ον, θεωρούσαμε πως αν είναι να μας την πέσουν, θα γίνει η μάχη σώμα με σώμα, αλλά τέτοια κοτόπουλα που ήτανε πετάγαν πέτρες στο κέντρο της διαδήλωσης.

εξολοθρευτή Εβραιων και ''πουστηδων''

Ειπα πως δεν χωνευω τους πουστηδες, αλλά οι Εβραίοι τι σχέση έχουν; Eπισης δεν τη βρισκω με ξανθιες γκόμενες. Ειμαι ρατσιστης;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

To μένος πηγάζει από αυτούς που πήγαν σήμερα να μας δολοφονήσουν. Το διαψεύδεις αυτό

Δεν καταλαβαίνεις. Μας πετούσαν πέτρες, κρότου λάμψης. Τι θες να κάναμε; Να τους χειροκροτάγαμε; Οποιος ήθελε πέρναγε μπροστά από το πάμε. Σοβαρολογείς;

Ρέπετε προς τους κουκουλοφόρους.

Και "αμυνθήκατε" ε???

http://www.babylonia.gr/news/topika...19-20-okt-2011/knat-kai-mat-epi-to-ergon.html

Και ρέπουμε εμείς προς τους κουκουλοφόρους????

Οκ......-bye-

Να ρωτήσω επίσης....

Στην επόμενη πορεία το ΠΑΜΕ θα περιφρουρήσει το μπλογκ του όπως σήμερα??? Αν ναί, θα μείνει μέχρι να έρθουν οι μπαχαλάκιδες να τους πολεμήσει μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, ως χέρι βοηθείας????

Η τακτική και λογικη του ΚΚΕ στην λαϊκές κινητοποιήσεις είναι γνωστές χρόνια τώρα και απορώ γιατι κάποιοι αναρωτιούνται για τα σημερινά γεγονότα , για το ποιος και γιατι.

Πάγια του ΚΚΕ ήταν εκφράζεται απο την κνε ή απο την πανσπουδαστικη ή απο το πάμε, ακολολουθει την ίδια τακτική.

Θέλει να μονοπωλεί τις κινητοποιήσεις. Και όταν δεν του κάθεται , χρησιμοποιεί κάθε μέσο να επιβληθεί.

Μην ασχολείσαι ρε Αιμίλιε, αυτοί την έχουν δει εργατικές πολιτοφυλακές. Η Βάρκιζα επαναλαμβάνεται για μια ακόμη φορά, εμμένοντας μέχρι τελικής πτώσης στην αστική νομιμότητα και περιφρουρώντας το σύμβολο αυτής της νομιμότητας.