Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011
Μα για τον εργαζόμενο που απολύθηκε νομίζω ότι δεν τέθηκε θέμα, ότι κάποιος είναι υπέρ...Μάλιστα το ανέφερε και ο Σπύρος ως κατάπτυστο γεγονός και εγώ αναφέρθηκα στους αθώους που την πληρώνουν όταν την χώρα την κυβερνούν κυβερνήσεις διαπλεκόμενες και χουντικές....
Αλλά καταδικάζουμε το περιστατικό ενός βίντεο που προσθέτει γεγονότα απο προηγούμενες "καταστάσεις", για να αποπροσανατολίσει και να δημιουργήσει λάθος "εικόνα".....
Ε καλα τωρα ....να εβαζε τον εθνικο υμνο. Σιγα μην εβαζε και την φωτογραφια του ΓΑΠ ρε συ.
Δεν αυτοαναιρουμαι καθολου.
Παιρνω σαφεστατα θεση υπερ του εργαζομενου. Και γνωριζοντας καλυτερα απο τον καθενα σας την "δουλεια" αυτη.
Αν αρχισουμε να γινομαστε σκληροπετσοι θα γινουμε χειροτεροι απο αυτα που καταδικαζουμε αν υπαρξει επομενη μερα.
Δεν το φοβασαι καθολου αυτο με τοσο θυμο και τρελλα που κυκλοφορει πλεον ?
Μα για τον εργαζόμενο που απολύθηκε νομίζω ότι δεν τέθηκε θέμα, ότι κάποιος είναι υπέρ...Μάλιστα το ανέφερε και ο Σπύρος ως κατάπτυστο γεγονός και εγώ αναφέρθηκα στους αθώους που την πληρώνουν όταν την χώρα την κυβερνούν κυβερνήσεις διαπλεκόμενες και χουντικές....
Αλλά καταδικάζουμε το περιστατικό ενός βίντεο που προσθέτει γεγονότα απο προηγούμενες "καταστάσεις", για να αποπροσανατολίσει και να δημιουργήσει λάθος "εικόνα".....