Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ε καλα τωρα ....να εβαζε τον εθνικο υμνο. Σιγα μην εβαζε και την φωτογραφια του ΓΑΠ ρε συ.

Δεν αυτοαναιρουμαι καθολου.

Παιρνω σαφεστατα θεση υπερ του εργαζομενου. Και γνωριζοντας καλυτερα απο τον καθενα σας την "δουλεια" αυτη.

Αν αρχισουμε να γινομαστε σκληροπετσοι θα γινουμε χειροτεροι απο αυτα που καταδικαζουμε αν υπαρξει επομενη μερα.

Δεν το φοβασαι καθολου αυτο με τοσο θυμο και τρελλα που κυκλοφορει πλεον ?

Μα για τον εργαζόμενο που απολύθηκε νομίζω ότι δεν τέθηκε θέμα, ότι κάποιος είναι υπέρ...Μάλιστα το ανέφερε και ο Σπύρος ως κατάπτυστο γεγονός και εγώ αναφέρθηκα στους αθώους που την πληρώνουν όταν την χώρα την κυβερνούν κυβερνήσεις διαπλεκόμενες και χουντικές....

Αλλά καταδικάζουμε το περιστατικό ενός βίντεο που προσθέτει γεγονότα απο προηγούμενες "καταστάσεις", για να αποπροσανατολίσει και να δημιουργήσει λάθος "εικόνα".....

Και επίσης με συγχωρείς αλλά στο δελτίο ειδήσεων δεν θέλω να δώ τον Ιντιάνα, αλλά ειδήσεις που θα αντιπροσωπεύουν το παρόν και την πραγματικότητα, όχι κάτι που θα έχει μοντάρει ένας ηλίθιος, μόνο και μόνο για να το κάνει "εντυπωσιακό" χωρίς να μεταδίδει τα πραγματικά γεγονότα....

Εσυ κι εγω δεν θελουμε Ιντιανα αλλα οι οδηγιες της διευθυνσης ειδησεων ειναι αμειλικτη σε αυτα τα θεματα οπως σε ολα τα καναλια.

Στο Σταρ ας πουμε αν δεν βαζεις κωλαρακι και βυζακι στις "ειδησεις"που φτιαχνεις δεν εχεις πολυ μελλον. Αυτο το ξερεις φανταζομαι. Ε ετσι ειναι και σε καθε σταθμο. Εχει ενα συγκεκριμενο μοτιβο το οποιο ζηταει απο τους σκηνοθετες ροης και ειδησεων.

Στον Αντ1 επρεπε να παει η Χουκλη για να γινει πιο ανθρωπινο το δελτιο τους.

Δεν ειναι λειτουργημα η ιδιωτικη τηλεοραση ειναι καθαρο προιον.

Τετοιες απαιτησεις πρεπει να εχουμε μονον απο την ΕΡΤ.

Αλλά καταδικάζουμε το περιστατικό ενός βίντεο που προσθέτει γεγονότα απο προηγούμενες "καταστάσεις", για να αποπροσανατολίσει και να δημιουργήσει λάθος "εικόνα".....

Εγω λοιπον σου λεω οτι αυτο που εσυ ονομαζεις αποπροσανατολισμος και λαθος εικονα και μαλιστα με δολο ειναι πιθανοτατα πραξη ενος εργαζομενου που προσπαθησε να κανει αυτο που κανει ΠΑΝΤΑ.

Να κανει γρηγορα και εντυπωσιακα αυτο που του ζητηθηκε χωρις να το πολυσκεφθει.

Αν το ιδιο γινοταν σε ενα βιντεο με συγκρουσεις χουλιγκανς δεν θα διαμαρτυροταν κανεις..

Αλλα εδω ψειριζουμε (γενικα σε ολο το διαδικτυο) την μαιμου. Και αλλος ενας τωρα ψαχνει για δουλεια...

Όπως καταλαβαίνεις Ναθ, η άποψη ότι η TV είναι προϊόν και πρέπει να πουλάει με κάθε μέσο, είναι κάτι που ορισμένους ανθρώπους του βρίσκει αντίθετους με την πρακτική αυτή....Ένας απο αυτούς είμαι και εγώ.

Επίσης αν θα γινόταν το ίδιο με ένα βίντεο απο Χούλιγκανς, κάποιοι θα βρισκόντουσαν να διαμαρτυρηθούν. Εγώ, εσύ, κλπ....διαλέγουμε πλευρά.

Η δική μου πλευρά είναι προφανής.....

Όπως καταλαβαίνεις Ναθ, η άποψη ότι η TV είναι προϊόν και πρέπει να πουλάει με κάθε μέσο, είναι κάτι που ορισμένους ανθρώπους του βρίσκει αντίθετους με την πρακτική αυτή....Ένας απο αυτούς είμαι και εγώ.

Μα δεν ειναι θεμα αποψης . Ετσι ειναι δεν ειναι δημοσιο αγαθο που ιδιωτικοποιηθηκε. Και εγω θα ηθελα εναν κανονα δεοντολογιας (και να πληρωνουν τα λαμογια οι ιδιοκτητες τα Ικα και οτι οριζει ο νομος που με οπλο το σπρωξιμο το "ξεχνουν") αλλα αυτο δεν αλλαζει στο συστημα που ζουμε.
Μονο με πληρη καταλυση του συστηματος.
Αλλα εως τοτε δεν μπορει να υπαρξει ουσιαστικος ελεγχος. Και η περιπτωση που συζητουμε ειναι πιθανοτατα -επαναλαμβανω- μη ουσιαστικος ελεγχος....

Επίσης αν θα γινόταν το ίδιο με ένα βίντεο απο Χούλιγκανς, κάποιοι θα βρισκόντουσαν να διαμαρτυρηθούν. Εγώ, εσύ, κλπ....διαλέγουμε πλευρά.

Μονο που αμφιβάλλω αν για τετοιο θεμα θα τρομοκρατειτο η ιδιοκτησια και θα απελυε υπαλληλο για να μην κατηγορηθει οτι συμμετεχει στην προπαγανδα....

Η επέτειος του Πολυτεχνείου και η χάλκευση δρώμενου για το γεγονός , και η δικαιολογία του κώλου και απόλυση τρίτου τέταρτου συντελεστή , σε άλλες εποχές*θα ήταν αν μη τι άλλο φαιδρή κατάσταση ,, τώρα είναι στεγνα φασίζον πρακτική !!!

θέλουνε δλδ να μας πούνε ότι σε μία μέρα που περιμένουν να κάει το σύμπαν και είναι όλοι με το δάχτυλο στην σκανδάλη ,,, οι καναλάρχες πίνανε καφέ και άφηναν τον καθέ τυχάρπαστο ( κλάιν μαιν β σκηνοθέτης ,,, ) να μοντάρει για το κεντρικό δελτίο ....

που τα πουλάτε ρε αυτά ? .. σε κανίβαλους ?

στην τελευταία φορά που δούλεψα για πραγματικά εκπομπή του κώλου ( λαιφ σταιλ παπαρια μεντολες κτλ ... ) για ένα ρ που ήταν κ στο κείμενο ,, κάτσαμε 3 ώρες έξτρα να το ξαναγυρίσουμε ,,, και ε´δω έγινε ολόκληρη συραφή ψευδων καταστάσεων και δεν πήρε χαμπάρι κανένας ,,,, ρε ουστ ...... αλητο-καναλάρχες ουστ βρωμιάρηδες ....του Μεγκα ..

Last edited:

θέλουνε δλδ να μας πούνε ότι σε μία μέρα που περιμένουν να κάει το σύμπαν και είναι όλοι με το δάχτυλο στην σκανδάλη ,,, οι καναλάρχες πίνανε καφέ και άφηναν τον καθέ τυχάρπαστο ( κλάιν μαιν β σκηνοθέτης ,,, ) να μοντάρει για το κεντρικό δελτίο ....

Οχι ηταν ο Ψυχαρης απο πανω του με μαστιγιο και τον ραπιζε να βαλει τα πλανα της αρεσκεια τους .

Αν ισχυει κατι τετοιο ο απολυμενος θα βγει να το καταγγειλει ελπιζω.Αλλωστε δεν εχει να χασει τιποτα πλεον ετσι δεν ειναι ?

Οχι ηταν ο Ψυχαρης απο πανω του με μαστιγιο και τον ραπιζε να βαλει τα πλανα της αρεσκεια τους .

Αν ισχυει κατι τετοιο ο απολυμενος θα βγει να το καταγγειλει ελπιζω.Αλλωστε δεν εχει να χασει τιποτα πλεον ετσι δεν ειναι ?

Θα ήθελα να μου απαντήσεις σε κάτι, αν θες φυσικά.

Εφόσον ισχυρίζεσαι πως είναι πάγια τακτική αυτών των τεχνικών να προσθέτουν πλάνα αρχείου σε τέτοιες περιπτώσεις τότε υπάρχει ένα σοβαρό ερώτημα στο οποίο θα ήθελα απάντηση.

Εφόσον έγινε αντιληπτό το γεγονός και το mega άρχισε να διαβάλεται από σχετικούς και άσχετους, όπως ισχυρίζεσαι, όφειλε ή όχι να απολύσει τον υπάλληλο για να αποκαταστήσει τη φήμη του?

Θα ήθελα να μου απαντήσεις σε κάτι, αν θες φυσικά.

Εφόσον ισχυρίζεσαι πως είναι πάγια τακτική αυτών των τεχνικών να προσθέτουν πλάνα αρχείου σε τέτοιες περιπτώσεις τότε υπάρχει ένα σοβαρό ερώτημα στο οποίο θα ήθελα απάντηση.

Εφόσον έγινε αντιληπτό το γεγονός και το mega άρχισε να διαβάλεται από σχετικούς και άσχετους, όπως ισχυρίζεσαι, όφειλε ή όχι να απολύσει τον υπάλληλο για να αποκαταστήσει τη φήμη του?

Το mega και στις δυο περιπτωσεις (ειτε φταιει ο βοηθος ειτε οχι ) επρεπε να απολυσει καποιον .
Το πιο πιθανο ειναι να ειναι συνδυασμος και των δυο δηλαδη ο βοηθος απλώς ακολουθησε την προηγουμενη γραμμη που ειχε.
Υπαρχει και η πιθανοτητα να μην απολυθηκε πραγματικα .
Βεβαια δεν ξερω γιατι βοηθος σκηνοθετη κανει μονταζ .συνηθως αυτη ειναι δουλεια μοντερ ,σκηνοθετη ή ρεπορτερ.
Αλλα δεν ξερω πολλα απο καναλια

Oχι βεβαια.

Αντι να βγει και να καλυψει τον εργαζομενο στο πιο σκληρο κομματι της τηλεοπτικης παραγωγης -τις ειδησεις-λεγοντας οτι ειναι παγια τακτικη να χρησιμοποιουνται και πλανα απο αλλες εκδηλωσεις οταν αυτα ειτε δεν επαρκουν ειτε δεν υπαρχουν καν (δεν μπορει να βγει οτι δεν ειναι "θεαματικα"και πιασιαρικα....φυσικα ) απεδωσε τον εργαζομενο στον λαο για λυντσαρισμα αποδιδοντας του ευθυνες .

Βεβαια δεν ξερω γιατι βοηθος σκηνοθετη κανει μονταζ .συνηθως αυτη ειναι δουλεια μοντερ ,σκηνοθετη ή ρεπορτερ.
Αλλα δεν ξερω πολλα απο καναλια

Δεν υπαρχει μονο ενας βοηθος σκηνοθετη στην παραγωγη των ειδησεων. Υπαρχουν κι αλλοι με καταμερισμενες εργασιες.
Αυτοι επιμελουνται το μονταζ των ρεπορταζ και το "ντυσιμο"τους με εικονες.
Υπαρχουν αρκετες μονταζιερες με μοντερ και ενας βοηθος συνηθως τρεχει απο θεμα σε θεμα επιβλεποντας το. Το ιδιο κανουν και οι δημοσιογραφοι οι ιδιοι αν ειναι θεμα που θελουν να επιμεληθουν οι ιδιοι.

Πωπω ειναι τελειως διαφορετικο παντως να βλεπεις να ψεκαζουν καθιστους διαδηλωτες λες και ειναι μυγες.

Απο τα ιδια σχολεια βγαινουν ολοι οι εκπαιδευτες .

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

ίσως είναι ο ίδιος που ψέκασε το σκιουράκι ....

http://www.youtube.com/watch?v=_gek5pyXWXY

ευτυχώς υπάρχει και η τέχνη ......

320818_2680056965220_1370180451_33055354_1312401182_n.jpg

393332_2676549357532_1370180451_33053190_180307537_n.jpg

Αφου κάθετε τόσος κόσμος και τους κοιτάνε σαν χάνοι ,,, και δεν τους πήραν με τις πέτρες τουλάχιστον ... έτσι που τους είδα χωρίς ασπίδα ,,, ερεθίστικα ...

Και αυτοι εχουν συγκριτικα με εμας περισσοτερους πεινασμενους και εξαθλιωμενους και περισσοτερα χρονια. Η Οπρα τα εχει καταφερει καλα με την τιβιτομη..