Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Εντάξει το ΠΑΜΕ θα κάνει εκδήλωση στη Μακρυνιτσα, μην τυχόν και προκληθούν κάποιοι. Ρε τι άλλο θα ακούσουμε.

Nομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή ιδέα.

Εντάξει το ΠΑΜΕ θα κάνει εκδήλωση στη Μακρυνιτσα, μην τυχόν και προκληθούν κάποιοι. Ρε τι άλλο θα ακούσουμε.

Θυμιζω απλως οτι οτι κοιταμε το εχθρο δεν του γυριζουμε την πλατη .

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Η πρόκληση ξεκινάει από αυτό:

Πάντως την Κυριακή, όσον αφορά τους γνωστούς θα κατέβουν άνθρωποι που ούτε φαντάζονταν ποτέ πως θα πήγαιναν σε διαδήλωση. Βέβαια, τα αστικά κόμματα θα έχουν φροντισει να έχουν τις γνωστές αναρχοεφεδρίες. Αυτές, που αν δουν εργάτες και δη κομμουνιστές κάτι τους πιάνει, μάλλον τα αφεντικά τους μετακυληουν το ταξικό μισος που τρέφουν για τους εργαζόμενους, σε αυτούς. Θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.

Φτιάχνεις κλίμα μόνος σου...

γενικότερα σκατα... ωραία μυαλά... είμαστε ανίκανοι ακόμα και τώρα να βάλουμε νερό στο κρασί μας...

Nομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή ιδέα.

Και γω αν ημουν του μαύρου μετώπου, τα ίδια θα έλεγα. Η Παπαρηγα μιλάει για ριζική ανατροπή. Ο Τσιπρας θέλει να επαναδιαπραγματευτεί, αλά Σαμαράς. Οκ το δεύτερο το είδαμε, ας δουμε και το πρώτο. Αλλα ξεχασα, θα γινουμε Β.Κορέα.

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Η πρόκληση ξεκινάει από αυτό:

Φτιάχνεις κλίμα μόνος σου...

γενικότερα σκατα... ωραία μυαλά... είμαστε ανίκανοι ακόμα και τώρα να βάλουμε νερό στο κρασί μας...

Σωστός, γιατί ποτε αλλωστε έγιναν προβοκάτσιες; Ποτέ. Πάντα στις μεγαλες κινητοποιησεις, γινοντουσαν επεισοδια από αναρχικούς.

Και στο κάτω κανείς, δεν μπορεί να μου απαγορεψει το που θα σταθώ.

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Τι είχες Παμε, τι είχα πάντα!

Η πλάκα ξέρετε ποια είναι?

Ότι θα γράφει πάλι ότι στα blog οι αναρχοασφαλίτες τους απειλούσαν. Όπως τότε που σαν μπατσάκια φυλούσαν τη Βουλή και έλεγε τα ίδια πως δέχονταν απειλές στα blogs και στα forums.

Στην περίπτωσή μας το ποιος ξεκίνησε τις απειλές είναι προφανές.....

Οι συγκεντρωσεις παντως δεν χαλανε απο το ΠΑΜΕ που κοιτα αναποδα. Χαλανε απο τους μπαχαλακηδες ( και προβοκατορες) που νομιζουν οτι ειναι στο γηπεδο. Ας ειναι ολοι εκει και ας συντονισουν τις δρασεις τους (επιτελους) οποιες και να ειναι .

Ας μπουνε στην βουλη, ας φτασουν μεχρι τα σκαλια, ας πλακωσουν τα ματ στο ξυλο, ας τους γυρισουν τον πισινο, ας σηκωσουν πανο ας κανουν οτι πρεπει.Αλλα ολοι μαζι .

Τωρα αν ο λαος αποφασισει πχ να μπει στην Βουλη δεν νομιζω οτι υπαρχει καμια περιπτωση οι αντιθετα αντικρυζοντες του ΠΑΜΕ να μην ενωθουν μαζι τους.

Οι συγκεντρωσεις παντως δεν χαλανε απο το ΠΑΜΕ που κοιτα αναποδα. Χαλανε απο τους μπαχαλακηδες ( και προβοκατορες) που νομιζουν οτι ειναι στο γηπεδο. Ας ειναι ολοι εκει και ας συντονισουν τις δρασεις τους (επιτελους) οποιες και να ειναι .

Ας μπουνε στην βουλη, ας φτασουν μεχρι τα σκαλια, ας πλακωσουν τα ματ στο ξυλο, ας τους γυρισουν τον πισινο, ας σηκωσουν πανο ας κανουν οτι πρεπει.Αλλα ολοι μαζι .

Τωρα αν ο λαος αποφασισει πχ να μπει στην Βουλη δεν νομιζω οτι υπαρχει καμια περιπτωση οι αντιθετα αντικρυζοντες του ΠΑΜΕ να μην ενωθουν μαζι τους.

1ον Δεν μπορεί να συντονιστεί κάποιος που θέλει να μπουκάρει με κάποιον που τη φυλάει. Είναι σαν να θες να συνεργαστείς με τα ΜΑΤ.

2ον Το γεγονός ότι μιλάς σε τρίτο πληθυντικό μάλλον σε βγάζει εκτός παιχνιδιού ωστε να κάνεις προτάσεις....Δε θέλω να σε προσβάλω αλλά εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα το να λές "το σύστημα το μισώ αλλά μπουκάρετε εσείς μέσα κι εγώ θα σας κοιτάω από την τηλεόραση" μάλλον σε θέτει σε λάθος στρατόπεδο. ΙΜΟ

Εδώ που τα λέμε, άμα είναι να μαζευτείτε για να στήσετε πάλι κώλο στη Βουλή, δεν πάτε καμιά βόλτα προς παραλία μεριά;

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Πάντως την Κυριακή, όσον αφορά τους γνωστούς θα κατέβουν άνθρωποι που ούτε φαντάζονταν ποτέ πως θα πήγαιναν σε διαδήλωση. Βέβαια, τα αστικά κόμματα θα έχουν φροντισει να έχουν τις γνωστές αναρχοεφεδρίες. Αυτές, που αν δουν εργάτες και δη κομμουνιστές κάτι τους πιάνει, μάλλον τα αφεντικά τους μετακυληουν το ταξικό μισος που τρέφουν για τους εργαζόμενους, σε αυτούς. Θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.

Να είσαι σίγουρος ότι ΟΛΟΙ θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει. Μια και καλή.

1ον Δεν μπορεί να συντονιστεί κάποιος που θέλει να μπουκάρει με κάποιον που τη φυλάει. Είναι σαν να θες να συνεργαστείς με τα ΜΑΤ.

2ον Το γεγονός ότι μιλάς σε τρίτο πληθυντικό μάλλον σε βγάζει εκτός παιχνιδιού ωστε να κάνεις προτάσεις....Δε θέλω να σε προσβάλω αλλά εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα το να λές "το σύστημα το μισώ αλλά μπουκάρετε εσείς μέσα κι εγώ θα σας κοιτάω από την τηλεόραση" μάλλον σε θέτει σε λάθος στρατόπεδο. ΙΜΟ

Δεν βγαινει πουθενά η κουβεντα. Το ΠΑΜΕ έκανε την καθιερωμενη περιφρούρηση του, που χρονια τώρα την κάνει. Κάποιοι προβοκάτορες, θελησαν να επιτεθούν στον κοσμο που ήταν μαζεμενος εκεί και πήραν την απάντηση που έπρεπε. Ειναι δικαιωμα του καθενός να στεκεται όπου εκεινος νομίζει. Μπαινοβγαινε κοσμος στο μπλοκ επί δυο ώρες. Κανεις δεν πείραζε κανένα

Ξανασκεψου το πάντως, δεν λυνεις τπτ με το να μπουκάρεις μέσα. Στην καλύτερη, θα αμαυρωσουν την λαίκή διαδηλωση και θα τα ριξουν στους μπολσεβικους που θελουν να μας παρουν τα σπιτια και τα μαγαζιά.

Δεν βγαινει πουθενά η κουβεντα. Το ΠΑΜΕ έκανε την καθιερωμενη περιφρούρηση του, που χρονια τώρα την κάνει. Κάποιοι προβοκάτορες, θελησαν να επιτεθούν στον κοσμο που ήταν μαζεμενος εκεί και πήραν την απάντηση που έπρεπε. Ειναι δικαιωμα του καθενός να στεκεται όπου εκεινος νομίζει. Μπαινοβγαινε κοσμος στο μπλοκ επί δυο ώρες. Κανεις δεν πείραζε κανένα

Ξανασκεψου το πάντως, δεν λυνεις τπτ με το να μπουκάρεις μέσα. Στην καλύτερη, θα αμαυρωσουν την λαίκή διαδηλωση και θα τα ριξουν στους μπολσεβικους που θελουν να μας παρουν τα σπιτια και τα μαγαζιά.

Όντως δε βγάζει πουθενά γιατί ούτε η συνηθισμένη περιφρούρηση περιλαμβάνει τη φύλαξη της βουλής με καδρόνια , με πλάτη σε αυτήν, ούτε επετράπη σε κάποιους να περάσουν (όπως αποδεικνύουν τα βιντεάκια....

Ααααααααχχχχχχχ που πήγαν οι εποχές που οι οικοδόμοι του ΚΚΕ ξήλωναν τα πεζοδρόμια και σπάγανε στο ξύλο τα ΜΑΤ....????

ΥΓ.Υπόψην δε θεωρώ ως υπέρτατο σκοπό την κατάληψη της Βουλής. Απλά όταν θέλω να μεταβώ σε κάποιον χώρο και εμποδίζομαι κάπως μου έρχεται. Με ενοχλεί ο περιορισμός της ελευθερίας μου

Όντως δε βγάζει πουθενά γιατί ούτε η συνηθισμένη περιφρούρηση περιλαμβάνει τη φύλαξη της βουλής με καδρόνια , με πλάτη σε αυτήν, ούτε επετράπη σε κάποιους να περάσουν (όπως αποδεικνύουν τα βιντεάκια....

Ε, μην το δένεις και εσύ σχοινί κορδόνι!
Αυτή τη φορά μπορεί να πάρουν άλλη γραμμή.

Να τους δώσουν τα ΜΑΤ τα γκλομπ τους π.χ. για να μην τους μπαίνουν και σκλήθρες στα χέρια... :flipout:

Ε, μην το δένεις και εσύ σχοινί κορδόνι!
Αυτή τη φορά μπορεί να πάρουν άλλη γραμμή.

Να τους δώσουν τα ΜΑΤ τα γκλομπ τους π.χ. για να μην τους μπαίνουν και σκλήθρες στα χέρια... :flipout:

:music-smiley-005:

1ον Δεν μπορεί να συντονιστεί κάποιος που θέλει να μπουκάρει με κάποιον που τη φυλάει

Δεν θυμαμαι ποτε ΠΑΜΙτες να εμποδιζουν πχ τους αγανακτισμενους να κανουν μια δραση. Οποιαδηποτε.

Αυτο που λες ειναι υποθετικο. Ας γινει πρωτα μια αντιδραση και καλα υπερασπισης των "μεσα" και τοτε θα εχεις δικιο.

Την τελευταια φορα που πλακωθηκαν στο Συνταγμα το ΠΑΜΕ με τους κουκουλοφορους θυμαμαι πασιγνωστο μελος εδω μεσα που δεν προσκειται στο ΚΚΕ και επιβεβαιωνε οτι περνουσαν απο τις γραμμες τους μια χαρα χωρις να τους ενοχλουν.

Last edited:

1Το γεγονός ότι μιλάς σε τρίτο πληθυντικό μάλλον σε βγάζει εκτός παιχνιδιού ωστε να κάνεις προτάσεις....Δε θέλω να σε προσβάλω αλλά εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα το να λές "το σύστημα το μισώ αλλά μπουκάρετε εσείς μέσα κι εγώ θα σας κοιτάω από την τηλεόραση" μάλλον σε θέτει σε λάθος στρατόπεδο. ΙΜΟ

Τα συμπερασματα σου εινα παντελως λανθασμενα. Ουτε εγω θελω να σε προσβαλλω αλλα καλο ειναι πριν βγαζεις συμπερασματα να ρωτας αν δεν εισαι βεβαιος.

Έτσι είναι, αυτοί δεν ξέρουν, έκατσαν ήσυχα χωρίς φασαρίες και τα κατάφεραν, ούτε γάτα ούτε ζημιά.
45:30 αν βαριέσαι να το δεις όλο.
http://www.youtube.com/watch?v=8A49QYT_FN4&feature=player_detailpage#t=2731s

Δεν θυμαμαι ποτε ΠΑΜΙτες να εμποδιζουν πχ τους αγανακτισμενους να κανουν μια δραση. Οποιαδηποτε.

Αυτο που λες ειναι υποθετικο. Ας γινει πρωτα μια αντιδραση και καλα υπερασπισης των "μεσα" και τοτε θα εχεις δικιο.

Την τελευταια φορα που πλακωθηκαν στο Συνταγμα το ΠΑΜΕ με τους κουκουλοφορους θυμαμαι πασιγνωστο μελος εδω μεσα που δεν προσκειται στο ΚΚΕ και επιβεβαιωνε οτι περνουσαν απο τις γραμμες τους μια χαρα χωρις να τους ενοχλουν.

Εμπόδισαν τους "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" να κινηθούν προς τα εκεί. Υπάρχουν και βιντεάκια.

Σου εξήγησα πάντως πως εφόσον μιλάς σε τρίτο πληθυντικό μόνος σου βγάζεις τον εαυτό σου απέξω. Το να τους υπερασπίζεσαι απλά είναι σαν να τους αφήνεις να βγάλουν το φίδι από την τρύπα ενώ ζητωκραυγάζεις από την πολυθρόνα σου βλέποντας τους στην TV.

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Το ξαναβάζω:

http://www.youtube.com/watch?v=-1jm6A8E9sg

ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ
ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ
ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑ ΣΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΕΧΩ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ
ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑ ΣΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟΥΠΙ.

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΤ
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΑ ΜΑΤ
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ