Και στην κατηγορία του Roksan είναι και ο Musical Fidelity.
Άκου και τον Audio Analogue Primo. Από τις καλύτερες επιλογές, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ήχος πολύ ψηλά για την κατηγορία τιμής.
Τι γνώμη έχετε για τον XTZ CLASS-A100D3?
750 ευρώ
2x50W 8 Ohm (Class A)
2x110W 8 Ohm
Τον άκουσα με τα ATC 11 και μου άρεσε πολύ.
Γειά σας,
Είχα, μέχρι πρότινος, εναν Kenwood KA7100 ολοκληρωμένο ενισχυτή (2x60W @8ohms) ο οποίος μάλλον...μας τέλειωσε!...εδώ και περίπου 30 χρόνια έπαιζε κανονικά αλλά πριν μερικούς μήνεσ κάτι παρουσίασε...τον πήγα για επισκευή αλλά....πάλι τα ίδια.
Ενδιαφέρομαι για ένα καινούργιο μέχρι 700ευρά που να δέχεται phono (JVC), tuner (ROTEL), tape (YAMAHA) και CD (MARANTZ) με ηχεία BIC Venturi. Phono, tuner & speakers της ίδιας ηλικίας με τον ενισχυτή!:grandpa:
Εχετε κάτι υπόψη σας να προτείνετε σαν πιο ειδκοί?:lehrer:
Εχω ξεμείνει από μουσική γιορτιάρες μέρες!
:merrychristmas:
Οκ, ευχαριστώ. Θα ψάξω για τα χαρακτηριστικά του και σημεία πώλησης στην Αθήνα διότι προς το παρόν είμαι Ηράκλειο!:driver:
:ciao:
παιδιά πoιον από αυτούs να διαλέξω για να οδηγήσει JBL ES100 ή KEF Q500
Harman Kardon HK 980
Marantz PM7003
Cayin 252B
Advance Acoustic MAP 105
Nad C355BEE
Yamaha A-S700
παιδιά πoιον από αυτούs να διαλέξω για να οδηγήσει JBL ES100 ή KEF Q500
Harman Kardon HK 980
Marantz PM7003
Cayin 252B
Advance Acoustic MAP 105
Nad C355BEE
Yamaha A-S700
40tmH πιο σοβαρη λυση φαινεται ο Cayin. O Νad πλεον ειναι ο C356BEE. O Yamaha ειναι πολυ καλος αλλα και πολυ αργος ενισχυτης χαμηλα, και ειναι καλυτερος με βασεων ηχεια, με τα μεγαλα κ μπασσατα ηχεια που εχεις επιλεξει, δεν θα εχεις ελεγχο στις χαμηλες.
Σε ποσα τμ χωρο θα ακους?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.