ολοκληρωμενος ενισχυτης μεχρι 700-800 ευρω!!

Έχω χρόνια να ακούω Arcam γενικά. Άλλος ένας που παίζει σε αυτά τα χρήματα είναι ο Audiolab. Και στην κατηγορία του Roksan είναι και ο Musical Fidelity.

Άκου και τον Audio Analogue Primo. Από τις καλύτερες επιλογές, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ήχος πολύ ψηλά για την κατηγορία τιμής.

Άκου και τον Audio Analogue Primo. Από τις καλύτερες επιλογές, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ήχος πολύ ψηλά για την κατηγορία τιμής.

φίλε, για πες κι άλλα για τον ιταλό (αν τον έχεις ακούσει).. πόσο ακριβώς κοστίζει εδώ?

Τι γνώμη έχετε για τον XTZ CLASS-A100D3?
750 ευρώ
2x50W 8 Ohm (Class A)
2x110W 8 Ohm
Τον άκουσα με τα ATC 11 και μου άρεσε πολύ.

Εξαιρετικός, για τα χρήματα του νομίζω πως είναι κελεπούρι. Τον έχω ακούσει με τα ATC SCM40 και τον έχει αγοράσει και μια φίλη μου και παίζει με Elac FS207.2. Είναι κατασκευασμένος σαν τανκ και διαθέτει και ένα πολύ αξιοπρεπές DAC 24/192 ενσωματωμένο.

Re: Απάντηση: ολοκληρωμενος ενισχυτης μεχρι 700-800 ευρω!!

Γειά σας,
Είχα, μέχρι πρότινος, εναν Kenwood KA7100 ολοκληρωμένο ενισχυτή (2x60W @8ohms) ο οποίος μάλλον...μας τέλειωσε!...εδώ και περίπου 30 χρόνια έπαιζε κανονικά αλλά πριν μερικούς μήνεσ κάτι παρουσίασε...τον πήγα για επισκευή αλλά....πάλι τα ίδια.
Ενδιαφέρομαι για ένα καινούργιο μέχρι 700ευρά που να δέχεται phono (JVC), tuner (ROTEL), tape (YAMAHA) και CD (MARANTZ) με ηχεία BIC Venturi. Phono, tuner & speakers της ίδιας ηλικίας με τον ενισχυτή!:grandpa:
Εχετε κάτι υπόψη σας να προτείνετε σαν πιο ειδκοί?:lehrer:
Εχω ξεμείνει από μουσική γιορτιάρες μέρες!
:merrychristmas:

Re: Απάντηση: ολοκληρωμενος ενισχυτης μεχρι 700-800 ευρω!!

Γειά σας,
Είχα, μέχρι πρότινος, εναν Kenwood KA7100 ολοκληρωμένο ενισχυτή (2x60W @8ohms) ο οποίος μάλλον...μας τέλειωσε!...εδώ και περίπου 30 χρόνια έπαιζε κανονικά αλλά πριν μερικούς μήνεσ κάτι παρουσίασε...τον πήγα για επισκευή αλλά....πάλι τα ίδια.
Ενδιαφέρομαι για ένα καινούργιο μέχρι 700ευρά που να δέχεται phono (JVC), tuner (ROTEL), tape (YAMAHA) και CD (MARANTZ) με ηχεία BIC Venturi. Phono, tuner & speakers της ίδιας ηλικίας με τον ενισχυτή!:grandpa:
Εχετε κάτι υπόψη σας να προτείνετε σαν πιο ειδκοί?:lehrer:
Εχω ξεμείνει από μουσική γιορτιάρες μέρες!
:merrychristmas:

XTZ CLASS-A100D3 750 ευρώ

:4624:

Οκ, ευχαριστώ. Θα ψάξω για τα χαρακτηριστικά του και σημεία πώλησης στην Αθήνα διότι προς το παρόν είμαι Ηράκλειο!:driver:
:ciao:

Ναι οκ το βρήκα! Thanks!
Καλός ο ΧΤΖ αλλά για μένα έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα: δεν είναι το βάρος του, αλλά δεν έχει έξοδο για ακουστικά! Κάποιες φορές θέλεις να ακούς το Atom heart mother (PF) ή το Eruption (VH) :music-smiley-006: χωρίς να ακούει μαζί σου όλο το οικοδομικό τετράγωνο!:music-smiley-004:
Εναλλακτικά είδα τους Cambridge 640 Av-2AZUR, Yamaha A S-700, Bryston B-60R (..."άτιμος!!!"), .....
Δύσκολη επιλογή!:huh2: Any hint?
Ciao προς το παρόν.:ciao:

Γεια σε όλους!!!Και εγω για τον XTZ πηγαίνω....ελπίζω να οδηγήσει ικανοποιητικά τα B&W dm 603 s3 που έχω....Βέβαια αυτό που με προβληματίζει λίγο είναι οι ελαφρώς προβολικές υψηλές των εν λόγω ηχείων σε συνδυασμό με τον παραπάνω ενισχυτή....

Καμια γνώμη??

κοιτα, ο ΧΤΖ ειναι ειναι λιγο ενθουσιωδης χωρις αυτο να σημαινει οτι τονιζει περισσοτερο το κατω η το πανω ακρο του φασματος. Απλα θα σου λεγα πριν πας κατευθειαν σε αυτον να κοιταξεις τον ολοκαινουριο Nad C356BEE http://nadelectronics.com/products/...Integrated-Amplifier#heading-consumer-reviews ο οποιος ειναι τερας οδηγησης ο οποιος συμφωνα με τα πρωτα review εχει τον γνωστο ηχο nad, βαρυ χαμηλο, ρευμα που θα γεμισει το ηχειο και υψηλες ακριβως εκει που πρεπει. Προσπαθησε να τον ακουσεις πριν αποφασισεις. Στα 2χ80 βατ που ανακοινωνει ο κατασκευαστης ειναι πολυ μετριοφρον, οι ενισχυτες της εταιριας δινουν τρομερη στιγμιαια ισχυ ακομα και στα 2Ω.

http://nadelectronics.com/reviews/C-356BEE-Integrated-Amp-TAS-Review

παιδιά πoιον από αυτούs να διαλέξω για να οδηγήσει JBL ES100 ή KEF Q500

Harman Kardon HK 980
Marantz PM7003
Cayin 252B
Advance Acoustic MAP 105
Nad C355BEE
Yamaha A-S700

παιδιά πoιον από αυτούs να διαλέξω για να οδηγήσει JBL ES100 ή KEF Q500

Harman Kardon HK 980
Marantz PM7003
Cayin 252B
Advance Acoustic MAP 105
Nad C355BEE
Yamaha A-S700

H πιο σοβαρη λυση φαινεται ο Cayin. O Νad πλεον ειναι ο C356BEE. O Yamaha ειναι πολυ καλος αλλα και πολυ αργος ενισχυτης χαμηλα, και ειναι καλυτερος με βασεων ηχεια, με τα μεγαλα κ μπασσατα ηχεια που εχεις επιλεξει, δεν θα εχεις ελεγχο στις χαμηλες.

Σε ποσα τμ χωρο θα ακους?

H πιο σοβαρη λυση φαινεται ο Cayin. O Νad πλεον ειναι ο C356BEE. O Yamaha ειναι πολυ καλος αλλα και πολυ αργος ενισχυτης χαμηλα, και ειναι καλυτερος με βασεων ηχεια, με τα μεγαλα κ μπασσατα ηχεια που εχεις επιλεξει, δεν θα εχεις ελεγχο στις χαμηλες.

Σε ποσα τμ χωρο θα ακους?
40tm
Ο nad τι προβλημα εχει?