ολοκληρωμενος λαμπατος κτ-88

Οπότε σίγουρα είναι καλός ο ενισχυτής!

O ενισχυτης εχει τρομερη ταχυτητα και ακαριαια ατακα, και το μεγαλο του ατου ειναι οτι ενω εχει το ιδιαιτερο ηχοχρωμα της λαμπατης υλοποιησης, την ιδια στιγμη σε αναλυση κ καθαροτητα ειναι χειρουργικος βγαζοντας με εντυπωσιακο κ ταυτοχρονα "μουσικο" τροπο στην επιφανεια λεπτομερειες της ηχογραφησης.

Last edited:
Μπράβο και …γεια στα χέρια σου. Φαίνεται εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και πολύ καλή η απόδοση στο τετράγωνο.
Υ.Γ μου άρεσαν τα τερματικά, αν είναι αυτά που νομίζω (Tek) θέλουν ασημοκόλληση με >2% σε Ag, αλλιώς υπάρχει περίπτωση να καταστραφούν.

Γεια σου Ντινο!!!! Εχουμε να τα πουμε πολυ καιρο!! Εχουν περασει τουλαχιστον 4 χρονια απο μια συναντηση της diy σε γνωστο φαγαδικο της Καισαριανης!!!!

Πραγματι ειναι οπως τα λες, δυστυχος η κολληση ειναι απλη , αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει καποιο θεμα!!!

O ενισχυτης εχει τρομερη ταχυτητα και ακαριαια ατακα, και το μεγαλο του ατου ειναι οτι ενω εχει το ιδιαιτερο ηχοχρωμα της λαμπατης υλοποιησης, την ιδια στιγμη σε αναλυση κ καθαροτητα ειναι χειρουργικος βγαζοντας με εντυπωσιακο κ ταυτοχρονα "μουσικο" τροπο στην επιφανεια λεπτομερειες της ηχογραφησης.

Κάπως έτσι τον φαντάστηκα.
Θυμίζει sugden;

Φίλε Τάκη νομίζω πως πρέπει να κανονίσουμε πάλι μια μάζωξη λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.
Όσο αφορά τη κόλληση δεν πειράζει ιδιαίτερα για τη πρώτη φορά, αλλά αν επαναληφθεί τότε χρειάζεται οπωσδήποτε ασημοκόλληση. Τη πρώτη φορά φτάνει το υπόλειμμα που είχε η παλιά κόλληση, αλλά με τη επαναλαμβανόμενες κολλήσεις το υλικό φεύγει από το μεταλλικό στοιχείο και προκαλείται θερμική καταπόνηση, με αποτέλεσμα μερικές φορές να φεύγουν από την πορσελάνινη βάση. Επίσης οι παλαιές κολλήσεις δεν δημιουργούσαν μικρό απολήξεις (με τη πάροδο του χρόνου) κυρίως λόγω της ύπαρξης μολύβδου. Γενικά υπάρχουν πολλές συμβουλές στο θέμα των κολλήσεων από τους παλιούς τεχνικούς (ευτυχώς είναι ακόμα στη ζωή) της Tek της HP της GenRad, κ.α.

Ντινο πρεπει οποσδηποτε να βρεθουμε!! Ας το οργανωσουν οι γνωστοι και ειμαι μεσα αρκει να ειναι Σαββατο !!! λογω δουλειας καθημερινη ειναι καπως δυσκολο!!!

Re: Απάντηση: ολοκληρωμενος λαμπατος κτ-88

Κάπως έτσι τον φαντάστηκα.
Θυμίζει sugden;

εχω ακουσει τον μικρο sugden. H methexi σε παλμο και ατακα , τουλαχιστον στον χωρο μου ,αλλα και με τα ηχεια μου γινεται τρομακτικος!!!!!

Άμα λέει ο Τάκης ότι κοντράρει τον OTL που είναι και ο μεγάλος του έρωτας, θα παίζει πολύ καλά.
Μπράβο Τάκη, για άλλη μια φορά, εξαιρετική δουλειά!!!

Τάκη, άψογος, όπως πάντα.Το splitter είναι με πηγή στην κάθοδο?
Ωραία λάμπα η 12ΒΗ7, την έχει και ο ΜC275. Ταιριάζουν εκεί κι άλλες με χαμηλό Rp, όπως 5687 με το μισό Rp και με ίδιο μυ, ρώσικες 6Ν6 - που να τις ταιριάξεις θα μου πεις - κλπ.
Που τις πέτυχες?

Μπράβο φίλε Τάκη! Έτσι που το πας σε βλέπω να το κάνεις επαγγελματικά/ Κρίμα που δεν έτυχε να ακούσω κάποιο μηχάνημά σου μέχρι τώρα... Μπράβο και πάλι!

Μπράβο φίλε Τάκη! Έτσι που το πας σε βλέπω να το κάνεις επαγγελματικά/ Κρίμα που δεν έτυχε να ακούσω κάποιο μηχάνημά σου μέχρι τώρα... Μπράβο και πάλι!
Πανο ευχαριστω!!

Κανονισε με την πρωτη ευκαιρια να συνακροαστουμε τον [θεικο] LUXMAN που εχεις!!! πολυ το θελω!!!!! ειναι απο μηχανακια που πραγματικα ζηλευω!!!!

Πανο ευχαριστω!!

Κανονισε με την πρωτη ευκαιρια να συνακροαστουμε τον [θεικο] LUXMAN που εχεις!!! πολυ το θελω!!!!! ειναι απο μηχανακια που πραγματικα ζηλευω!!!!

Ok! Θα το κανονίσουμε κάνα Σαββατοκύριακο! Να τα πούμε κι από κοντά γιατί πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε.