ολοκληρωμενος λαμπατος κτ-88

Δεν εχω καμια!!!!! απλα θα [ρισκαρω]!!! παιζει κατι για δοκιμη´;

Εγώ τις gold lion τις νέας παραγωγής έχω στον ayon triton 8 κομμάτια αλλά είσαι μακριά για να σου τις έδινα για δοκιμή
Ωστόσο φαντάζομαι ξέρεις καλύτερα από μένα ότι οι προενισχυτριες κουρδιζουν τα μηχανάκια πιο αποτελεσματικά από τις τελικές

Εγώ τις gold lion τις νέας παραγωγής έχω στον ayon triton 8 κομμάτια αλλά είσαι μακριά για να σου τις έδινα για δοκιμή
Ωστόσο φαντάζομαι ξέρεις καλύτερα από μένα ότι οι προενισχυτριες κουρδιζουν τα μηχανάκια πιο αποτελεσματικά από τις τελικές

εννοειται!! κυριος η πρωτη ενισχυτρια τασης!!!! εαν δε, παιζει και χωρις ολικη αναδραση, εκει να δεις διαφορα!!!!!!!

Μπράβο Τάκη, πολύ πρωτότυπη και όμορφη η σχεδίαση.
Αν σκέφτεσε κι εσύ να ασχοληθείς επαγγελματικά με την παραγωγή ενισχυτών σου εύχομαι καλές δουλειές.

ΜΠΡΑΒΟ ρε Τάκη, μπράβο!!!!
Μακάρι να καταφέρω να ρίξω κι' εγώ καμιά ακροασούλα από καμιά γωνιά...

Nασαι σιγουρος οτι θα γινει συναντηση σπιτι μου και θα σε ενημερωσω! Εαν εχω τελειωσει και τον καινουριο που ετοιμαζω θα τους ακουσουμε και τους δυο, η μαλλον και τους 3, εννοω και τον otl μου, που ειναι και η προσωπικη μου αναφορα!!

Nασαι σιγουρος οτι θα γινει συναντηση σπιτι μου και θα σε ενημερωσω! Εαν εχω τελειωσει και τον καινουριο που ετοιμαζω θα τους ακουσουμε και τους δυο, η μαλλον και τους 3, εννοω και τον otl μου, που ειναι και η προσωπικη μου αναφορα!!

Ρε σύ Τάκ'.. σου ομολογώ πως τον καινούργιο θέλω ακόμα περισσότερο να τον ακούσω... ίσως επειδή είμαι "νέο παιδί" να μου πηγαίνει πιο πολύ... χαχα χχαχαχαχαχα χαχαχα....

:flipout:

Re: Απάντηση: ολοκληρωμενος λαμπατος κτ-88

Μπράβο Τάκη, πολύ πρωτότυπη και όμορφη η σχεδίαση.
Αν σκέφτεσε κι εσύ να ασχοληθείς επαγγελματικά με την παραγωγή ενισχυτών σου εύχομαι καλές δουλειές.

ειδικα αυτη την εποχη..........

Σημερα εγιναν καποιες αλλαγες στην εσωτερικη καλωδιοση . Σε καποια σημεια υπηρχε ασημι . Εγινε αλλαγη με ofc χαλκο . Λιγες μερες ακροασεις , και μετα θα γραψω εντυπωσεις!!!!

Τάκη, θέλεις να μας πεις το λόγο για τον οποίο αλλάζεις το ασήμι με χαλκό ; Μήπως η ασημένια καλωδίωση έδινε υπερβολική διαφάνεια και λέπτυνε τον ήχο ;

μονο για λεπτυνση δεν μπορεις να κατηγορησεις τον ενισχυτη του Τακη, κατι αλλο θα χε στο μυαλο του ο μαστορης.

Η αλλαγη εγινε εχοντας στο μυαλο μου [καποια] μικροδυναμικα , κυριος σε χαμηλες σταθμες, που τα ηθελα λιγο [χτυπητα]!!! Οπως λεει και ο Παντελης , δεν ειχα θεμα στα σωματα!!!

Γεια σου ρε Τακη με τα φοβερα Δημιουργηματα σου , πολλα συγχαρητηρια και απο εδω , τους πυκνωτες συζευξης τους αλλαξες ?

Γεια σου Δημητρη και ευχαριστω πολυ!!

Τους πυκνωτες τους εχω αλλα δεν τους εχω αλλαξει για δυο λογους. Ο πρωτος γιατι μετα την αλλαγη στο σπλιτερ μου αρεσει παρα πολυ , και φοβαμαι μην αλλαξει προ το χειροτερο.
Ο δευτερος λογος ειναι οτι τις ωρες που τελειωνω απο την δουλεια δεν μου δινουν το περιθωριο για μια γρηγορη αλλαγη. Η αληθεια ειναι οτι με τρωει και η περιεργια με τους AURICAP!!
Εδω αλλαξα μονο το καλωδιο απο τον μεταγωγο διακοπτη των εισοδων μεχρι το ποντεσιομετρο κι αυτο με την ψυχη στο στομα!!!!

Αφου σου αρεσει πολυ οπως λες αστο ετσι και αργοτερα ποιος ξερει μπορει να τους αλλαξεις , οσο για τα επαργυρα καλωδια ποτε δεν τα " πηγαινα " εχω σταματησει εδω και χρονια να τα χρησημοποιω , τονιζουν τις μεσαιες .

Απάντηση: Re: ολοκληρωμενος λαμπατος κτ-88

off topic

ρε παιδια ο παλμογραφος μου τα παιξε!!

υπαρχει κατι σε καλη τιμη; εχουμε και κριση .

Άν δουλεύεις ebay πάρε ένα Tektronix σειράς 24xx πού έχει cursors και read out. Θέλει προσοχή νά είναι σέ αρκετά καλή κατάσταση, καί υπομονή νά βρείς ευκαιρία. Αλλιώς πάρε κάνα Siglent 7ίντσο 70-100MHZ φρέσκο ψηφιακό. Περίπου καλοί σάν μικροί Rigol καί φθηνοί μέ έμφαση στήν οθόνη. Έχουν καλή κατασκευή γιά τήν κατηγορία. Δέν έχουν τόσο deep memory, άν δέν αναλύεις παλμοσειρές δέν πειράζει. Αλλά μήν περιμένεις waveform fidelity καί σκίαση σάν σέ αναλογικό άμα δέν πλησιάσεις τά 1000 Ευρώ σέ μοντέρνο ψηφιακό. Πολύ ωραία σκίαση καί οθόνη έχουν οί Instek σειράς 2000 (είναι πρόσφατα μοντέλα).

Last edited:
Απάντηση: Re: ολοκληρωμενος λαμπατος κτ-88

Αφου σου αρεσει πολυ οπως λες αστο ετσι και αργοτερα ποιος ξερει μπορει να τους αλλαξεις , οσο για τα επαργυρα καλωδια ποτε δεν τα " πηγαινα " εχω σταματησει εδω και χρονια να τα χρησημοποιω , τονιζουν τις μεσαιες .

Μία από τα ίδια και εγώ.
Προτιμώ τον χαλκό!