Ολοκληρώθηκε η θεραπεία του Ντέιβιντ Ντουκόβνι για απεξάρτηση από το σεξ

3d-infirmi%E8re-piqure.gif

Όπως είπε ο μέγας Woody, ο αυνανισμός (με συγχωρείτε για την τεχνική ορολογία) είναι σέξ με έναν άνθρωπο που αγαπάς πολύ. Το αντίθετο της εξάρτησης από το σέξ, φαντάζομαι, είναι να σε αφήνει τελείως αδιάφορο. Αυτό που λένε η ψυχρότητα. Υπάρχουν πολλά ανέκδοτα για την θεραπεία απ' αυτήν.

Re: Απάντηση: Ολοκληρώθηκε η θεραπεία του Ντέιβιντ Ντουκόβνι για απεξάρτηση από το σε

O τυπος ειναι Θεος...στο californication! :adore:

Εμ τι θα λεγες? :p

Είναι όντως θεός.....στα X-files για μένα αλλά και στο californication δεν πάει πίσω......λίγο hardcore βέβαια αλλά εντελώς politically incorrect για αυτό μ αρέσει :p

Πάντως ρε παιδιά είναι σοβαρά πράγματα αυτά τώρα κλινική απεξάρτησης από το σεξ λες και γίνεται αυτό δλδ.......θα έλεγα ότι αυτό αν υφίσταται (και δεν είμαι ειδικός) είναι ψυχολογική πάθηση που έχει σχέση με τα όρια του Εγώ, την αυτοεκτίμηση, τη συνείδηση κτλ κτλ κοινώς θέλει ψυχοθεραπεία όχι........κλινική απεξάρτησης για να έχουν τα media κατι να ασχολούνται.

Προσωπικά το βρίσκω γελοίο....βέβαια δεν είμαι άντρας και επίσης δεν ειμαι ψυχίατρος ......

και εκεί τι του κάνουν? πλύση εγκεφάλου πείθοντάς τον οτι έχει μικρό πουλί προβάλλοντας ταινίες με έγχρωμους και υπερφυσικά όργανα?

Δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και από που να τα αρπάζουν οι Αμερικάνοι και έχουν εκτινάξει τα όρια της μ@λ@κιας (όχι της ''φυσικής'' :p) στο άπειρο.

Δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και από που να τα αρπάζουν οι Αμερικάνοι και έχουν εκτινάξει τα όρια της μ@λ@κιας (όχι της ''φυσικής'' :p) στο άπειρο.

Universe and human stupidity (and I'm not sure about the Universe).....το κάνουν πράξη αυτοί.....