Χωρίς HD δέκτη δε θα δεις τπτ!
Μακάρι να παίζουμε μόνιμα σε high definition!Τα καλα του ειναι οτι θα ειναι ο πρωτος αγωνας που θα δω HD και μαλιστα θα παιζει και η ομαδα μου :firstprize:
Φίλε σύγγαυρε, τελικά ήταν!:worshippy::SFGSFGSF::SFGSFGSF::worshippy:Τα κακα ειναι οτι θα ειναι τσοντα!!!!!!!![]()
Αρχικά ειχα κλεισει τον γερμανικό ήχο και είχα βαλει την ΝΕΤ στην τηλεόραση πίσω απο το πανί, όμως ακουγα τον ήχο 3-4 δευτερόλεπτα πριν την φάση και δεν ειχε πλάκα έτσι, διερωτώμαι όμως γιατι η διαφορά, αφού λογικά και η ΝΕΤ θα πεπρεπε να παίρνει τον αγώνα απο καποιο δορυφορικό κύκλωμα (καταλήγω όμως ότι μάλλον χρησιμοποιούσαν κάποιο άλλο τροπο, ίσως οπτική ίνα, αν ξέρει κάποιος πως τροφοδοτήθηκε η ΝΕΤ ας πει...)
Μακάρι να παίζουμε μόνιμα σε high definition!
Φίλε σύγγαυρε, τελικά ήταν!:worshippy::SFGSFGSF::SFGSFGSF::worshippy:
Πράγματι πολύ καλή εικόνα και στο SD Sat 1 .Το είδα με τοn Epson tw 700 και ήταν σαν να είχα μπει μες το γήπεδο .Αλλά τι το θες , δεν μου βγαίνει από το μυαλό να πάρω κάρτα Dvb-S2 για τον επόμενο αγώνα.
ειτε καρτα ή κανονικο hd δεκτη παρεις δεν θα το μετανιωσεις. κι αν κανεις το κολπο με το audiosyncer θα ναι ολα τα λεφτα. εγω σκεφτομαι μολις μπορεσω να παρω αντιστοιχο προτζεκτορα (αν οχι τον ιδιο) μιας και προσεχως ερχεται το euro.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.