Olympus OMD EM5 the pioneer

εχω δοκιμασει καποιους στο παραλθον…. με λιγα λογια για ακινητη εικονα - κατι γινεται, για κινουμενη … ξεχνα το!

δες εδω ενα τεστ που εκανα με την gh2 kai kit 14--42 , Pany 14mm 2.5 , Pany 20mm 1.7, Leica 25mm (4/3) 1.4 - Olympus (4/3) 14-54mm ΜΚΙΙ

http://www.youtube.com/watch?v=4J8eOyuC2o8

Re: Olympus OM

Edit: σε ότι αφορά την τιμή, στα 600-700 δεν θα αντέξω, θα τα σπρώξω - αν θα έχουμε ευρώ μέχρι τότε - εγώ ως άτομο και η χώρα γενικώς :hanged:

Βρέθηκε μέσω γνωστού μέλους και φίλου (τον οποίο και ευχαριστώ) ελαφρότατα μεταχειρισμένη, και τα έσπρωξα! Εντυπώσεις όταν σταματήσω να την χαζεύω και βγάλω και καμιά φωτογραφία...

Καλοριζικη Δημήτρη!

Μην νοιαζεσαι για τα λεφτά, ετσι και αλλιως δεν θα μας αφήσουν τίποτα.. (ειτε καταθεσεις ειτε ακινητα) οπότε τουλάχιστον ας κανουμε το κέφι μας όσο μπορούμε..

Φίλε Δημήτρη μην στενοχωριέσαι για αυτά που ξόδεψες, αλλά να χαίρεσαι που είχες και τα ξόδεψες!
Καλορίζικη:award:

Έτσι έτσι , μεγειά Δημήτρη , δε σε ξέρω προσωπικά αλλά είμαι σίγουρος πως σου άξιζε .

Δημήτρη καλορίζικη,είμαι σίγουρος οτι θα την ευχαριστηθείς.
Άντε εγώ να δω πότε θα την ''χτυπήσω''...

Τώρα όμως πρέπει να πουλήσω μία γιατί "στους δύο τρίτος δεν χωρεί", οπότε ο κλήρος πέφτει στην e-pm1...

Παρεπιπτόντως έχει προμηθευτεί κανείς ικανοποιητική μπαταρία τρίτου κατασκευαστή?

Δημήτρη, οι μπαταρίες 3ου κατασκευαστή θέλουν και δικό τους φορτιστή. Ο μαμίσιος αρνείται να τις φορτίσει. Παίζουν μια χαρά, απλά ορισμένες σφηνώνουν όταν τις βάζεις στο γκριπ. Εγώ έχω πάρει δύο από ebay με τον φορτιστή τους και στο γκριπ βάζω πάντα την original. Μίλα με τον Κώστα (kbouk) να σου πει από που τις παρήγγειλε, γιατί μέσω αυτού ήρθαν στα χέρια μου (αφού γύρισαν όλο τον κόσμο πρώτα!)

καλορίζικη και περιμένουμε και συγκριτικό με rx100 όταν ευκαιρήσεις :)

Για όποιον ενδιαφέρεται μετά από επικοινωνία με τον πωλητή πήρα δύο από εδώ http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=121083038034&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160. Ισχυρίζεται ότι δουλεύουν κανονικά σαν τις original - για την χωρητικότητα 1600mAh δεν το πιστεύω, αλλά όταν παραλάβω θα ενημερώσω!

Αν και γενικα στα συστηματα τροφοδοσιας ειναι στα μονα που δεν κανω 'εκπτωσεις' δειχνει να ειναι καλη περιπτωση αυτη αφου ισχυριζεται οτι ΔΕΝ χρειαζεται ξεχωριστο φορτιστη και κανει δουλεια ο original..
Ενημερωνω οτι τη γνησια μπαταρια εγω την βρικα στα 59 λιανικη

Του έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ότι είναι απολύτως συμβατή. Έχω ξαναπάρει μπαταρίες τρίτων και δεν μου έχει συμβεί καμία "στραβή". Βεβαίως διαλέγω πωλητές από Η.Π.Α. ή Γερμανία, όπου οι νόμοι είναι δρακόντειοι, και επιπλέον τα ratings να είναι πάνω από 99% με τουλάχιστον 2-3.000 πωλήσεις...

Απάντηση: Re: Olympus E-M5

Απο οσο διαβασα για τις τελευταιες συμβατες μπαταριες που έχουν ηλεκτρονικό και φορτιζουν στον μαμισιο φορτιστη , δυο μαρκες που δοκιμασε χρηστης οντως φορτιζουν σε αυτον αλλά οχι με καλα αποτελεσματα γιατι δεν καταφερνει να τις φουλαρει (έκαναν μετρηση με οργανο μετα), ενω στον δικο τους φορτιστη έπαιρναν ενα 30-40% παραπανω.
Καμια συμβατη παντως δεν εχει αναφερθει να κραταει παραπανω απο την οριτζιναλ.

Και εγώ το ίδιο πιστεύω, το 1600mAh είναι μεγάλο παραμύθι. Θα την μετρήσω με όργανο όταν παραλάβω και θα σας πω...